"Du har väl aldrig brytt dig om miljön..?"



Kanske ska börja såhär, har rensat ut mina garderober nu ett tag. Har fått in nya, och då hittar man rätt roliga grejer nerslängda längst bak. Däribland denna väskan. Helt sjukt cool! Fattar inte varför jag lagt undan den? Jag hade ju en tygväskperiod. Kan visa fler av dom jag har sen, men iallafall. Jag kanske fick för mig att den var ful eller att tygväskor var töntigt som jag får för mig med så mycket annat. Men denna väskan är ju helt rätt nu. Piffa upp den med lite söta clips (Eller vad kallar man dem..?). Jag gick stolt ut och visade upp mitt fynd för mamma och fick rubriken som svar. "Du har väl aldrig brytt dig om miljön..?" VA!? Det är ju jag som ser till att vi handlar lågenergilampor, eller okej gjorde. Nu måste man ju köpa dem, och när vi handlar köper jag så mycket eko produkter som möjligt. Jag gör det mesta för miljön, bara jag får chans att göra det. Fast lite mer diskreta saker då, tror inte jag skulle våga storma in till en politiker eller starta en demostration. Men kan jag få folk att se budskapet på min väska har jag gjort mer iallafall.

Prao imorgon. Sjukhuset nästa, klockan 10. Hoppas inte det är a bunch of nerds som är där. "Ja asså jag har ALLTID velat bli läkare. Jag har redan läst ut de flesta böckerna de läser på universitetet <3 Vad vill du specialisera dig inom?" "Öhmm... jag är här på prao. Fast jag vet inte.. ville bara testa lite typ." "VA!? Har du inte ens läst medicinkunskap!?" "Nepp" "Din otacksamme bortskämda snorunge!".

Jag är så sjukt rolig.
Not. ;)

Kommentarer

Tänk på detta innan du kommenterar:
Reklam/spamkommentarer tas bort omedelbart.
Jag svarar inte på designfrågor
Kommentera snällt
Och sist men inte minst, tack för att du kommenterar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Presentation
Hallå där! Du har kommit till Carolines blogg. En tjej på snart 16 år som ska börja på naturvetenskapliga programmet till hösten men innan dess njuta av 10 veckors sommarlov. Bloggen handlar om min vardag som består av vänner, musik och en hel del annat. Trevlig läsning! Nedräkningar
dagar till jag fyller 16
dagar till gymnasiet börjar
dagar till jag fyller 18
dagar till N kommer hem
dagar till nyårsafton
dagar till 2012
2009
Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December
2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Kategorier
Skola Vardag Minnen Vänner Mina ppiller Musik Buzzador
RSS 2.0