Jadu mrs tandsköterska


"Ja det är inte alltid det finns jättemycket utbud av tandtråd med fluor. Men du ska ha såna med fast hållning och inte tråd, blir enklare för dig så var inte kräsen när du väljer."

Ja som ni ser löd jag min tandläkare slaviskt. Söta är pinnarna iallafall. Men man känner sig inte direkt som 15 år.

Trött :(

Är så trött så jag vill dö. Trött trött och just det, TRÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTT. Skolan kör slut på mig, hade inte nån petat på mig idag på matten hade jag seriöst somnat. Just nu känner jag för att gå en gymnasielinje på nån slapp skola. Framtiden känns så långt ifrån, jag oooooorkar inte. Fyfan. Tandläkaren idag då? Oh yes. Fast fick en tandsköterska, hon var mycket snällare än min vanliga tandläkare. Röntgengrejen gjorde inte ens ont med henne :o Och hon va schysst, fast att jag var rätt feg och rädd när hon stack in och typ tryckte in en grej skithårt i mina tänder haha. Men hon slipade dom, så fiiiiiina dom blev. Men hon märkte att jag slarvat med tandtråden så jag fick uppdraget att både använda munskölj och tandtråd nu. (Om jag inte skäms för mycket sen kan ni få se vilka tandtrådsgrejer jag köpte hahaha men de va de enda med flour på dem så ja..). Förkylningskänslan gick över rätt snabbt, kom till skolan. Sov genom hela dan, fick tillbaks nycklarna av Juliet. ;) Sen hem, gå en runda på entré efter att ha handlat apoteksgrejerna. Hittade inget direkt, tänkte köpa lite höstkläder men får bara sån ångest när jag ser doooom. Stack och hämtade syrran sen, herregud det började regna. Hösten ska INTE komma hit nu. INTE INTE INTE. Jag dör, kommer inte orka med läxorna. Jag som skulle va duktig nu, kommer sluta på IV.
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.


Borde skaffa en tröja där det står "Anti skola".

Slumdog Millionare

Är helt mållös. Har precis sett denna, hyrde den innan. Men den ska defenitivt köpas. Den bästa film jag sett, nånsin. Av tio möjliga får den 100. Se den!


Om filmen:

Slumdog Millionaire berättar om en ung muslimsk man (Jamal Malik, spelad av Dev Patel) från slummen i Bombay som ställer upp i den indiska versionen av frågetävlingen Vem vill bli miljonär? ("Kaun Banega Crorepati") och som överträffar människornas förväntningar, vilket väcker misstankar hos programvärden och hos de brottsbekämpande myndigheterna om fusk. Jamals liv berättas i omväxlande flashbacks allteftersom han försöker förklara hur karma ledde honom till att vinna tävlingen. Jamal berättar bland annat om hur han blev föräldralös i tidig ålder och växte upp med sin äldre bror, Salim (Madhur Mittal), som både var hans vårdnadshavare/beskyddare och antagonist. Hans relation sedan barndomen med ett annat föräldralöst barn, en flicka med namnet Latika (Freida Pinto), spelar också en stor roll i filmen.

Latika tillfångatas av en kriminell organisation som vill göra henne till en kulturellt begåvad prostituerad, vars oskuld kommer betinga ett högt pris. Bröderna Malik färdas med tåg, säljer varor, låtsas vara turistguider vid Taj Mahal och begår fickstölder. Jamal insisterar så småningom på att de skall återvända till Bombay, eftersom han vill hitta Latika. Filmen spelades in i Indien.


Mix and chip

Ego att ta bilder på sin skärm när man dessutom fotar sin egna blogg? Inte alls. Men kolla skärmen, widescreen format. Wha. Stolt är man, okej ska sluta tjata om den nu.

Hade tråkigt igårnatt och kunde inte somna.. då får man bra (dåliga?) bildideér.

JUST NU! Blåbärssoppa, botar alla olika sorters sjukdomar. Det bästa är att när man är sjuk vågar ingen annan äta/dricka av det du tagit på. ;) Ser ni min mugg också? Datornördsmuggen haha. Alla i vår familj har en egen, storasystersmuggen passade inte mig tydligen. Datornördsstämpeln var bättre. Men jag mår bättre, jag som hade sett fram emot en heldag hemma. . .


Hårsprey (spray?)





Måste ta bättre bilder sen. Men jag har så tråkigt just nu. Så jag sitter och slöredigerar. Vaknade skittidigt idag, känner mig allmänt förkyld och är hungrig. Så nästa steg? Ett morgonbad (Ska däremot inte tvätta håret. Ska göra det ikväll och fläta det, så jag får så fint och fluffigt hår. Orkar inte ta fram våffeltången på morgonen.) Baaada varmt nu. Förresten, såg att jag har fått så mycket som 8 prenemuranter på Bloglovin. Nyfiken är jag på vem det kan vara. Men glad såklart.

Nu ska jag fortsätta självömka mig själv. Hoppas nu att ett bad "botar" mig. Är man borta en dag från skolan tror ju alla man har svininfluensan. Nolifers..

Sent på det hela?

Åt kebab idag. Tackar för applåderna angående nyttighetsdieten. Men det blev inget MAX för mig och Melina i helgen så. Men jag har alltid tyckt om de där gröna grejerna i som smakade lite surt. Vet ni vad jag kom på idag då? Det är ju pickles, fast det kallas typ saltgurka här i Sverige. Samma sak liksom!? Kom på det idag. Och jag har sagt innan att jag hatar pickels, fast att jag ibland haft cravings efter det. Ja, det är inte bara gravida som får ha cravings. Samma som när min syrra triumferade med sin upptäckt varför tishor kallas tshirts. "För att de är formade som ett T!" Då hånade jag henne, nu är det tvärtom. Men så blir det när folk vägrar berätta dessa livets hemligheter för en eller hur?

Har lagt upp denna bilden på alla möjliga ställen nu så varför inte här också då? Funderar på att ha den i min popup grej till bloggen som jag ska ha som presentation. Får se. Nu har jag sjukt ont i magen, orkar inte kolla klart på sagan om de två tornen. Men orkar sitta vid datorn? Såklart.

Avslutar med ett låttips, börjar hitta tillbaks till mina hårdrockstider.
Hammerfall - Heeding the call (Spotify)
Hammerfall - Heeding the call (Youtube)

Det börjar gå framåt

De där jäkla hårbilderna va? Men jag diggar svartvit och har lyckats komma åt nån inställning som gör bilderna lite suddiga och lite.. artistiska enligt mig haha. (Eller så erkänner jag helt enkelt att jag inte orkar ta fram instruktionsboken och ändra..) Men iallafall. Bloggdesignen, nöjd är jag! Småpill kvar men det löser sig. Vad tycker ni? Tryck F5 och kolla ifall ni inte ser.

Oh mumma

Fan, skulle ju gått och köpt grejer till en smoothie eller nåt? Eller mamma kanske.. men hon är mystiskt försvunnen.. hmm... och jag har ingen aning om var min mixer står haha. Men iallafall, ni ser att det är lite förändringar på gång? Yep. Fast menyn ska flyttas upp och bloggen ska bli mindre helt allmänt. Snyggare och prydligare, förhoppningsvis fixar det sig. Men jag gillar grundidén.

Hmm..

Jag skulle äta lite müsli som kvällssnack istället för typ choklad.. går inte så bra. Känner mig som.. en ko eller som att jag äter havre. Nu är jag skittörstig också, vatten nu nu nu!

Annars.. godnatt.

Ja jag lever.

Men är fett trött på bloggen. Har inte haft dator på nån dag för den paja totalt. Men nu är den tillbaks med ett nytt virusskydd och större skärm. Och så blev jag trött på designen men har sparat koderna. Nu kör vi det enkla racet. Vi ses när vi ses.


Nu ska jag iväg på något jävla "föräldramöte" snart. Mina föräldrar ska inte med (Loggboken vet jag hur den funkar?) Men det är obligatoriskt för eleverna :o Helt jävla sjukt. Borde vara olagligt eller något. Gah varför kan man inte ha en jurist i familjen när man vill?

Varför glömmer jag alltid grejer och berättar dom dan efter?


Killar är som sockervadd. Söta i början, men blir kladdiga efter ett tag och gör så man mår illa. Äh ha lite tålamod med mig. Försökte bara lägga till en egen touch på alla de här "Killar är som.." listan.


Suddig bild..? Haha men det var den enda där jag fick med min dumma väckarklocka med mina kolor från festivalen. Men ni vet när jag sa att jag hade sovmorgon och klockan aldrig ringde? Syrran sa att den visst ringde men att jag stängde av den flera gånger. Vilket jag inte minns, så antingen ljuger hon eller så stänger jag av klockan i sömnen. Hmm..

Iallafall! Igår skulle vi välja elevens val. Jag valde syslöjd, mental hälsa och något EU projekt. Bara beskrivningen av projektet skrämde mig. Att vi ska samarbeta med andra länders skolor, kommunicera med dom och kanske åka till dom (!) osv. Men min mentor tjatade. När jag kom ut frågade jag så många jag fick tag på om de valt de. Knappt nån. GAH.

Ps, ser du förändringarna i designen? Om inte. Tryck F5

Nooo!

Igår hände det :o Youtube satte reklam på sina videos. En 15 sekunders reklam innan man kunde se videon. Ville inte att YT skulle bli så. Neeej. Jag kan ju inte ha igång mer än typ 2 grejer igång nu samtidigt på datorn. Så msn och internet får det bli. YT får agera spotify. Suger om det ska fortsätta nu. Men iallafall. Har suttit och tänkt på bloggen hela dagen. (Provade även att kolla hur bloggen ser ut i Internet Explorer. Fy :( Mycket snyggare i FireFox ska ni veta!) Imorse? Hahaha skulle ju ha sovmorgon som ni vet. Skulle gå upp supertidigt för att hinna duscha, raka benen och slippa ha leggings till min tunika/klänning jag hade idag. Vi skulle börja 9.40. VET NI NÄR JAG VAKNAR DÅ?! 9.25! :o Jag hade ju satt klockan så ringde inte den idioten. Först trodde jag att jag såg att klockan var sex. Sen blinkade man lite och insåg vad klockan var. HERREGUD. Fick fart på mig, jag var så nyttig så jag åt lite kakor som frukost :) Bara för jag va så lat och inte fixade allt igår. Sen kom man till skolan och hade ingen koll på vad de snackade om på musiken haha. Men det lät som att det är rätt omöjligt för mig att ens få vg i musik ;) Resten av dan va bra, vad jag kan minnas iallafall. Förtränger allt rätt snabbt när jag kommer hem och tar min daily nap. Bara att alla gnälliga småungar i mentorsgruppen aldrig kan hålla tyst :o "När slutar vi? Varför ska vi göra detta?" Och yada yada yada. Nu ska jag ta på mig och gå iväg till willys och handla lite mat till mig själv. Familjen har åkt till festivalen, aldrig att jag går där nu när det är pissigt väder x) Men som tur är, får man för "mycket" pengar av familjen att handla mat för kan man köpa annat gött med :D

Soffan <3

Mah. Vaknat. Jag.. skulle inte säga lever. Jag är nån annanstans psykiskt. Typ.. i en kingsize säng på kanarieöarna på ett 5stjärnigt hotell. Ja där är jag. Eller inte, sitter framför datorn efter att ha sovit av och på i soffan. Jag orkar inte ens resa på mig och gå in till sängen. Varje dag efter skolan är jag helt slut. Hur fan ska jag orka plugga sen?! MEN imorgon har jag sovmorgon. Sovvvmorgon. Vill ut sen, tänkte sticka till festivalen imorgon med Mel om hon fortfarande vill det. HAHA just det! Påminde mig själv just, förra gången vi var på festivalen och såg massa artister osv va vi ute i 11 timmar i sträck. HAHA FATTAR NI!? 11 timmar! Nästan ett halvt dygn. Vill vara ute lika sent imorgon (A) Skulle träffat Sofia idag men var helt slut efter matte och engelskaproven. Jag skrev två sidor om hur det är att vara ett skrivbord. Fyfan va min fantasi äger. (Måste ge mig lite självförtroende kickar nu när matteprovet kändes sådär.)

Just nu

Rabarberpaj (WHY MAN? WHYYYYYY) köpte jag en sån? Det såg så smaskigt ut i affären. Men det smakar helt surt :( Äter ändå, med grädde ofc. Sen blir det ett stooort glas pucko innan jag lägger mig. Det påminde mig om en grej. Ett "skämt" jag har hört nån gång och körde med hela tiden för något år sen. Nämn tre drickor i en mening.
MER FANTA PUCKO! :D
Kvällshumor. Dags att dricka pucko nu och lägga sig märker jag.

Baby get down down down. I don't want ya anymore.


Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Herregud. Nu blev jag överlycklig. Mamma kom hem med lite choklad till mig (Vi säger att jag inte köpte något innan, ni är bra på att hålla hemligheter ju..?). Så nu blev jag helt off igen. Men, kladdbilden ser ni. Det är vad jag sysslar med när jag har tråkigt på diverse lektioner. Och bilden till höger är mitt bokomslag. FYFAN va snyggt det är :D Lite hippie stil. Me like, do you?

Upp med dig caroline, sluta prata med dig själv

Nästan så att en hel dag gick utan att jag bloggade. Men det är så mycket nu, med skola och allt. Kommer ta typ en månad att komma in i rutinerna igen. Igår stannade jag uppe lite för sent, fy på mig. Vad gjorde jag? Satt och kladdade. Kladdade i 40 minuter då jag lika gärna kunnat sova. Men det var som nån sorts.. tyst protest. "Jag vill inte gå till skolan. Kanske om jag är uppe för sent så kommer jag inte höra väckarklockan imorgon och komma alldeles för sent." Men nej, kom iväg till skolan. Om än alldeles för tidigt. Jag känner mig bara så trött och seg. Och en sak till, jag måste börja tänka på vad jag säger till folk. Eller typ spela in mig själv under en konversation, flera har sagt att jag blivit bitchig över sommaren (?). Hormoner är det, måste vara det. Men det är asjobbigt med skola igen. Känner mig inte alls motiverad. Nu får vi allt fler uppgifter från lärarna om framtiden. Jag har ingen aning om vad jag vill göra. Typ, ta studenten. Göra något efter det, sen studera igen. Skaffa familj osv. Inte många 15 åringar som vet va de vill göra i framtiden. Men fan va det känns bra att vara äldst på skolan, haha! ;) Alla små glor och är skitstöriga. Men ändå.

Nu till det jag menade med rubriken. (Varför ska jag alltid komma iväg från ämnet jag ska skriva om..?) Jag somnade idag efter skolan. Skulle ta en "power nap" på 20 minuter. Hur fan klarar folk det? Jag vaknade 3 timmar senare. Jag fick prata med mig själv i huvudet för att komma upp. Ungefär "Men upp med dig nu! Sluta ligg här och lata dig." Jag fick vara min egen general. Ungefär.

170809

Jaha.. .. .. dags att resa på sig nu då kanske? Har varit uppe sen sex. Pappas fel, men iallafall. La mig 23 igår. Fast somnade inte förrens runt 00.30. Då slutade jag glo på klockan och vände mig och stirrade in i väggen istället. Just det! Jag städade igår, rensade golvet mm. Ska göra resten efter skolan idag (Och innan jag och Mel ska iväg på konsert ikväll nu igen.) I LOVE IT! Älskar känslan av att gå på ett rent golv där det inte finns ett enda objekt på golvet. Och mina nya möbler som ska införskaffas nästa månad nångång. Skrivbordet står där det ska, vid fönstret. Så man kan stirra ut ifall man nu vill glömma matteläxan under fingrarna som man måste göra. Nu har jag så tråkigt, inget att göra. Inget nytt på olika communitys mm så det får bli duschen nu.

Btw, igår lyckades jag med en grej jag inte kunnat på ett bra tag. Im prouuud :D

Malmöfestivalen - RixFm i bilder








Edit: Men fan också. Det skulle ju se snyggt ut och man skulle kunna se bilderna i full storlek när man klicka på dom. Aja de finns på bilddagboken och facebook också så.

Sch! Kan ni hålla en hemlighet?


Jag snodde syrrans djungelvrål efter bion. "Dom där är så jäkla äckliga" Sa jag till henne efter filmen när hon frågade mig ifall jag ville ha. Sen smygåt jag en. Och jag var fast. Finns några kvar, moha! :D


Vi käka pizza innan bion. (Där vi kom väldigt sent också. Pga syrran som ska byta outfit femtielva gånger.)



Ja.. man hade tråkigt.


Redo för skolan nu! Majgad va jag älskar att köpa såna grejer. Färgglada dessutom <3


Och så en gympaväska och en vattenflaska. (Vattenflaskan för Mel's skull hahaha.) Enda gympaväskan med färg man kunde hitta? När mamma plockade fram en grå sa jag "Men herregud det är killfärg" innan jag hann reagera på vad jag sa. Kände mig med ens 5 år yngre. Killfärg? Vad är nästa? Killbaciller?

Och så diverse klädesplagg men detta är ikke en modeblogg. Så det får ni inte se ;)

Im in paaain

Okej hade inte ont igår. Men får det nu, thanks alot. Iallafall var på bio igår. Mer om det sen, nu ska jag vänta på att mina plantor i Farmville blir klara, sen klä på mig och åka upp till stan lite. Ska handla lite skolgrejer och diverse klädesplagg. De andra är helt stressade? Hmm.. jag känner att jag har gott om tid på mig. Brukar inte vara en sån tidsoptimist. Oftast är jag för tidig eller sen. Malmöfestivalen började ju idag. Bah gillar inte det. Visst det är kul när man själv ska va där, men inte när man ska upp till stan vet ni ;)

Just det

Kom på en grej. Ni vet när jag och Mel skulle till Aqvakul? Vi stack dit. Men lite saker hände. 1: Vi blev chockade över att killar stötte på oss inne på en viss kebabkiosk. "Vackra svenska flickor" Det enda som flög genom mitt huvud var "Är ni dumma eller? Melina är asiat". Jag kommer aldrig skaffa kille hahaha kommer bara tycka deras raggförsök är dumma som fan.

När vi väl kom fram till AqVaKul fick Melina betala 25 kronor mer än mig. För killen i kassan skämtade med henne (Trodde vi?) och trodde hon var 18. Sen när jag kom fram till kassan frågade han mig ifall jag också var över 18. Nej det var/är jag inte svarade jag. "Då blir det 50 kronor tack" och jag stod där som ett frågetecken. Var så ställd så jag fastnade med väskan i ingångsgrejen HAHA. Det var det enda vi kunde tänka på den första timmen av besöket.

Timmen innan vi skulle sticka (Jag orkade inte mer för alla äckliga insekter ute på uteområdet haha) så såg vi Mr badvärd. Mannen som gick runt hela tiden och rättade till alla badstolar (Därmed tog ner dom från gräsmattan där alla satt dom) men vi var modiga och satt kvar med våra solstolar långt upp på kullen. Fast att han glodde.

Ja så har jag fått det ur systemet. Bra där!

Fint

My new love. Parfymen Can Can. "Nu kommer pojkarna flockas runt dig" sa nån släkting igår. Haha! Om man inte vill det då? Då ska man inte handla kebab (Insiderskämt) eller ha parfym på sig tydligen.

Men vänta nu! Dubbelmoraltanten här eller? 1,2,3,4 har jag. Hade 5 när vi stack från ungdomsmottagningsbesöket med klassen. Har jag redan passat på? HAHAHA god no! ;) Den femte kanske man hittar nånstans när man ska städa sen. Dom håller ju i några år till. Så det är lugnt.

Fick denna av Nada igår också. Fick ett par örhängen med. Får jag till en bra bild så visar jag det sen.

Guten nacht!

Nu ska jag lägga mig och sova. Så sött som en dag på universeum och liseberg kan tänkas kanske?
Godnatt.

(Från stugan i Göteborg..)

15

Nu har jag levt i 15 år. (Tänker mest på att det är halvvägs till trettio men det behöver vi inte prata om..) Känns bra. :) 15 ÅR! Edit: För att inte detta inlägget ska se så tråkigt ut som det gör nu lägger jag upp några bilder med. ;)

Tonade håret med denna färgen igår :)

Sådär blev det (Som vissa redan sett på facebook men.. ja.)

Amatörtårtan. Ni skulle bara se duken nu, många släktingar som ska trängas runt ett bord = Kladd. Men god var den iallafall.

WOHO! Fick filmen Die Welle med. Mohahaha :D Love love love. Ska nog se den senare ikväll :)
Men allt som allt: Har haft en jäkligt mysig 15årsdag :D Nu ska jag återförenas med min kärlek Billy. (Billy's pizza duh!)

Ni ska bara veta

..hur mycket jag lider. ;) Har råkat (Nej man gör ju det med mening?) få citron i ögat. Vilket öga? Vänstra ögat. Men det börjar gå över. Så går det när man är klantig och ska äta fisk med citron på. Men uh! Gissa vad som trilla ner i brevlådan idag då? En förbaskad tandläkartid. Känns som jag var där igår. Det är alltid samma sak, de tjatar om "*något tandnummer* är borttagen" medans tandsköterskan sitter och knapprar på datorn. Jag får bara en lust att säga JA JAG VET ATT DEN ÄR BORTA. Det var inte direkt smärtfritt. Det är ju inte som när man va mindre, att man nästan längtade till tandläkaren för att man fick en grej efteråt. Skulle jag få något nu skulle jag nog bli förnärmad och fråga "Hur gammal tror du jag är?" Okej jag är inte sååå kaxig ju haha! Men det är ungefär samma standard som när man får sugrör på resturangen.

Men det ska man ju förhoppningsvis slippa nu eftersom jag fyller 15 om 6 timmar! Fast presenterna får jag inte förrens pappa/mamma är hemma. Och resten får jag när lite släkt kommer över imorron kväll.

@%&£¤#

Damn im pissed. Är så jäkla sur och frustrerad just nu så jag kokar över. Igår var det ännu värre, visste inte vart jag skulle ta vägen. Satt och knöt händerna och pressade så hårt jag kunde. Gissa varför? Jävla pms. Fan i rent helvete. Ena stunden är jag sur som en geting, andra bara bölar jag som nån idiot. Kul? Don't think so.
Men anyway, blogga kanske funkar som terapi. Igår fick jag en konstig grej av mamma (Bilden) sockervadd som kan bli tuggummi om man stoppar in mycket samtidigt och tuggar det. Jag blev mest sur när det bildades ett tuggummi. Sockervadden var godare.

Gulle gulligt


BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA :D:D:D Har sett den typ 10 gånger nu och skrattar lika mycket fortfarande.

Iallafall, idag blir det AqVaKul med Mel. Wiihoo. Hörs efter det, fast.. Mel kommer nog inte upp förrens om typ 2 timmar hahaha. Så nu ska jag fortsätta förvandla Lorentz och Msakarias låt "Stockholm serenad" till Malmö serenad.

The moon



Det var fullmåne igårkväll igen. Det var detta jag sysslade med när jag sagt till alla att jag gått och lagt mig.
Jag är vaken, tidigt. För mig iallafall, tänkte att ni.. ville veta. Typ liksom asså så va, för jag ba hey jag vill typ blogga för jag har lixx inte gjort det nu på asså några timmar. Asså ba typ.

Fick en fjortisattack precis, märktes det?

Plaskplask & Mumsmums

Tagen precis innan nån fullis kom och kallade mig bland de fulaste ord jag tycker finns. För INGEN ANLEDNING. Jag och Mel satt i rörsjöparken, när han går förbi och kallar mig hora etc..? När jag börjar skratta åt det får han än mer damp men fortsätter att gå. Sen reser vi på oss jävligt snabbt och går därifrån. Herregud, ingen mer rörsjöparken för mig.

Promenad, som vanligt. (A)


Plask plask.

Wii

Mums.

Stör ej



Detta gör jag och Mel just nu. Härligt är det. Vi får faktiskt ha lite belöning nu efter att ha promenerat några kilometer till i Malmö. Ni ser inte det men jag har käkat mest av mitt choklad. Mitt ansiktes rehab från choklad får vänta. Och jag har hittat en ny favoritsort av chips. Vi spelade wii i fem minuter, sen lockade det goda mer. Mohahaha sockerkicken börjar komma fram, wiihoo.

.

Får du nånsin för dig att försöka vara uppe eller märker att du varit uppe i 20 timmar. Gör det inte, är du i kategori 2 GÅ OCH LÄGG DIG. Ja jag var alternativ två igår. Vaknade halv ett. HALV ETT!? Jag ska gå upp 20 i sju när skolan börjar. Herregud, ändå stannade jag uppe 2 timmar till efter jag tänkt "Jag måste nog sova". Herregud blir ju rädd. Maaah.

Men igår; Ute med Mel hela dan. *Minneskortsslutning* Vi sågs, promenerade runt. Åt lite, promenerade lite till. Spelade sex on fire högt över halva stan. Satte oss, tog bilder på våra genemsamma ben. ;) Alla vet ju att vi är siamesiska tvillingar men att Melina stal allt mitt pigment i magen mohahaha. :D

Ni ser ju själva, var sitter vi fast i varandra? I.. öh.. lillfingret. Ja! Lillfingret.

<3


Gbg - III - Universeum










Mah

Mah bah mah. Så irriterad jag blir, skulle rensa ut det andra minneskortets kamera bilder nu. Då har batterijäveln i kameran dött. Det slog mig precis också, att jag fyller år om en vecka. Och skolan börjar om exakt 2 veckor. JAG DÖR. Jag har inte gjort ett skit, hela lovet har försvunnit. MAAAAAAAAAAAAH. Panik panik. Fast hade jag kommit den dagen det var meningen så hade jag varit född den artonde augusti. Så man får ta det man får I guess..

Och jag är hungrig. Ska man göra spaghetti eller slänga i sig en billys pizza typ? Haha (A) Jaja, här kommer lite bilder från andra dan i Gbg som jag har på datorn iallafall.




Vi åkte till volvo museét (För pappa ville det) och gissa vilka bilar som stod på parkeringen? 99,9% volvos.


Pappa frågade mig vilka jag kunde av vägmärkena. Det var fan inte många.



Framtidens bilar var det jag va intresserad av (A) Jag frågade pappa om jag kunde få en sån när jag fyllde 18. Han mumlade något surt och gick snabbt iväg. Haha sådan far sådan dotter stämmer inte när det gäller vår humor..


Haha! Pappa försökte få mig intresserad av lastbilar. Lyckades inte direkt, men de hade lyxiga baksäten där iallafall. Saknades bara en minibar också.


Ehm.. nej det var inte för mig direkt.


Wohooooo 1994 i mitt hjärta (Y)

Vädret var skitdåligt. Så vi åkte in till stan och käkade middag. Sen åkte vi tillbaks till stugan.

Göteborg Dag I


Hmm.. tog ett tag innan jag fick styr på kameran?



Mitt rum i stugan vi hyrde. Jävligt litet kan jag be och få tala om haha! ;)


Efter vi varit i stan och käkat åkte vi tillbaks. De hade typ inga kanaler på tv:n där så det enda som fanns att göra där var typ.. skogspromenader? Såhär ljust var det när vi började gå.


Syrran fotade mig i rätt konstiga ställningar.. herregud ;) Fråga mig inte vad jag gjorde där haha. Men så mörkt var det iallafall. I skogen, ute i ödemarken. Blev jag rädd? Knappast.


SEN blev jag liiite rädd. Så jag ville springa hem. (A)

Beggin'

HEMMA IGEN!
Jag hjärta Malmö. <3
Berättar mer sen, slänger upp några random bilder. ;)





RSS 2.0