Gott nytt år!

Mitt rum är upptaget av mamma och Emmy som lånar min tv för att kolla på Mamma mia. Jag och pappa sitter och pratar om rymden i vardagsrummet. Tehe.. vi är sååå normala. Tänkte göra en videoblogg, men det får bli i Januari istället. Men det hände en grej nyss som inte va så rolig. Ingen som vill prata med mig heller för det är nyår hehe. Jag själv har så sjukt ont i magen av all mat. Samma sak varje år? Vid 00 ska jag iallafall ut (på balkongen) och fota. Har speciella inställningar för fyrverkeri tydligen. Nu blir det snart efterrätt och sen godis.


Kommer ni ihåg det här? Jag + Melina + Mat = Bra kombination tehe. Fick passa på och köpa de godaste chipsen som finns nu när vi ändå handlade på entré. Gott nytt år på er iallafall. :) 4 timmar och lite drygt 10 minuter kvar nu. :D

Nu börjar det likna något

Tryck F5 om ni inte ser förändringarna. Är jäkligt nöjd so far. Vad tycker ni? Give me some feedback you guys! Mycket kvar att göra.. men änsålänge har det gått bra.

Ska börja bygga om

Nu väntar en ny design. Behöver en nystart inför det nya året, nåt enkelt som jag kan sitta och pilla med och lägga till detaljer på. Säger till när det är klart. Titta inte in före dess, hehe. Och om ni nu gör det, så döm inte om det ser fult/konstigt/trashigt ut. Okej? Bra.

EDIT: Palla inte göra så mycket nu. Det är för sent för att vara kreativ hehe.. men imorgon så. Kommer bli bättre, I promise.

Kärlek

Tehehe love it. Detta är mitt 501:a inlägg. Dan innan självaste nyårsafton. Snart har jag bloggat ett helt år på samma bloggadress. Woho!

Ego woman




Min nya kärlek. Otroligt bra bok, även om jag ibland tycker att det blir lite för egoistisk ibland. Men hallå, det är en biografi? Iallafall så är jag grymt glad att jag fick den i julklapp. Ska köpa Ego Girl på bokrean i februari. Hade letat efter den ett bra tag. Har snart läst ut den, nån som är intresserad av att låna den? :]

Iallafall så ska jag äta frukost nu och sen ge mig iväg och kolla efter en ny jacka. Pappa och jag ska mötas efter jag kollat lite själv så ska han ge sin åsikt också. (Det är ändå han som får hosta upp pengarna till de nu, vinterjackor är inte direkt.. billiga.) Hörs senare.

The past and the future to come


Titta vad man kan hitta när man städar. I en låda lååångt in under min säng låg gamla foton på mig. Lite slitna, men så söta. Tror jag var runt.. 2-3. Makalöst att jag har något fett kvar på kinderna som tanterna alltid skulle klämma på mina bebiskinder. Fast ögonen har jag alltid fått komplimanger för. Jag har samma näsa, samma insjunkningar när jag ler och såklart smilgroparna. Och så dom söta gluggarna mellan tänderna.. åh.

Checka


Nästan så jag har röv i byxorna ju. Det är också en grej jag tänkt på. Vad ska man kalla the behind utan att det blir pinsamt? Stjärt låter ju skitbarnsligt. Röv låter inte särskilt nice, gump och rumpa.. låter sådär. Men iallafall så älskar jag byxorna. Tänkte att ni ville veta det, se på en klassisk svenneröv. (Jag kallar min bak så. Svenneröv. För jag är svensk, och vi brukar inte va så kurviga. Och så röv då för att det är den kroppsdelen jag menar, smart va?). Ungefär som killarna namnger sina lillemän. Tehe.

Presentkort, check.


Yep. Visste ni att jag är medlem i en gratissida? (Är medlem i de flesta men bara aktiv på en nuförtiden). Äntligen har jag skrapat ihop till ett presentkort. 2300p tog det, och 100 kronor på Gina blev det. Shoppade för den hundringen när jag var och bytade byxorna. Nu ska de bara tvättas så kommer de sitta som en smäck sen. Är glad att jag inte köpte ett par på rea, då hade jag inte fått byta.

Vill du själv börja samla ihop poäng och få hem presentkort 100% gratis (Som jag nu är ett bevis på) så bli medlem HÄR och få gratis startpoäng av mig redan från början. Eller klicka på bannern härnere.

Besök Gratis-Fashion.se


Hissar och dissar

Hehe ja, jag ska börja hissa & dissa. Bra utfyllnadsinlägg om man inte har något vettigare för sig och ändå vill underhålla bloggläsare. ;)

Ommöblering: Sjukt nice att göra om i sitt rum. Kan inte sluta vara i mitt rum nu, innan har jag knappt velat va där. (Kanske mest pga att det är helt städat nu, innan har man snubblat på både det ena och det andra.) Tehehe.

 

Öppet köp: Ja får hissa det nu. Köpte ett par jeansleggings från Vila på mellandagsrean. Men efter att ha provat dom en gång till hemma kändes de för stora. Ska gå dit imorgon och byta till mig ett par i en mindre storlek. TACK GUD för att jag inte hade slängt påsen och att kvittot låg där. Puh.. annars hade 350:- varit helt åt pipan.

 

♥ Att förmodligen bestämt sig för gymnasievalet: Ja! Jippie, yay. Tillslut har man nog bestämt sig. (Tror jag, kommer säkert ändra mig nästa vecka som alltid hehe). Vissa skulle kalla mig ett dumhuvud för att välja natur på en av malmös svåraste skolor. Men det ser jag nog bara som en sporre. Bestämmer mig slutgiltigt i januari efter Petri's sista öppet hus.

♦ Träningsvärk: Efter allt bärande dagarna i ända nu känner jag mig helt mör i kroppen. Kan knappt vänta tills jag får lägga mig och vakna upp av mig själv imorgon. Kändes inte bra att sätta igång väckarklockan igen.

 

♦ Vintern: Let's face it. Det var mysigt de första dagarna. Med snö och ljus i stan och yada yada yada. Men nu är snön bortblåst och kylan och mörkret kvar. Man blir ju grymt trött av att det blir mörkt redan vid 16. Får mig att känna mig så otroligt rastlös vid vissa tillfällen och så otroligt trött vid andra.

 

För kort jullov: Har tillomed gjort en grupp på facebook om det. "Vi som kräver längre jullov!" Har runt 60 medlemmar nu skulle jag tro. Och det stämmer, det är för kort. Höstterminen känns väldigt lång och dryg och en veckas lov till hade inte skadat. Det är sjukt att vi ska ha 10 veckors sommarlov och 3 veckors jullov? Hellre 9 veckor på sommaren och en månads jullov. Känner att jag inte kan slappna av från skolan helt.


Herregud

Är så jävla trött på allt bärande. Har varit uppe sen 8 imorse. Och ska iväg och bära ännu mer nu. TA LIVET AV MIG FÖR FAAAAAAN. AAH -.-

Yuck

Hatar denna känslan. Kroppen är extremt rastlös men huvudet och ögonen vill bara gå och lägga sig. Tror jag behöver ta ett bad.. få bort kajalen. Har knappt vant mig vid att ha mascara på mig så skulle jag på och kladda med kajal. "Du ser ju ut som en emo" tyckte syrran. Själv gillade jag det, när jag väl fått det rätt jämnt. Men man glömde ju bort att man hade det efter ett tag och nu är det helt utsuddat och jag ser ut som jag inte sovit på 5 veckor. Klia ögonen är aldrig bra, aldrig!

Skulle egentligen träffat en gammal kompis idag. Men det blev inget av med det, börjar bli lite orolig. Har inte hört av människan på hela dan, inte ens på msn. Och han brukar vara inne 24/7 liksom. Jaja, har gjort mig förtjänt av en bra ursäkt och sen får det va nog med det. Bara några dagar kvar av 2009 nu. Ska bli skönt att lämna 00 talet. Nyår innebär alltid en nystart men det här känns ännu härligare. Kanske för det innebär mer god mat.. hehehe.


Jag och miniräknare nuförtiden eller..?

Och btw, vill ni veta något läskigt? Har vaknat exakt 10.57 i tre dagar i sträck nu. Trots olika läggtider. Börjar kännas skumt.. vill googla om det. Men vad ska man googla på liksom? ;)

Tada!

Min fina nya spegel. Min fina nya mosaikspegel. Min nya fina stora mosaikspegel.

Spegel spegel på väggen där <3

Omg. Omg. Omg. Min nya spegel säger jag bara. Har aldrig sett nåt vackrare. Vi har tagit en paus från ommöbleringen nu. Pappa och syrran tar varsin powernap tydligen och mamma vilar hon med. Vi ska snart börja stycka ner alla gamla hyllor. (Ja, motorsågsmassaker indeed. :§). Det jobbigaste är att bära ner allt. *Puh* kommer ha träningsvärk i armarna imorgon. Men det blir så jäkla snyggt. Ska bara få in bokhyllorna och upp med spegeln. Om ungefär en timme är det Harry Potter II på femman. (Det var ettan igår på trean, men orkade aldrig ändra i inlägget, hehe.) Imorgon ska ni få bilder på spegeln. Ikväll vill jag bara ta det lugnt och fixa med rummet.


Hmm..

"Caroline, vem var det du prata med i telefon så sent inatt?" "Eh ja.. en lång historia"
Min sömn börjar ta skada av mina nattliga onlineäventyr :§ Gah, kommer dras tillbaka in i nåt jag inte vill. Men kan inte låta bli ändå.

Iallafall så ska jag klä på mig och käka frukost snart. Ska iväg och hjälpa min farbror flytta. Men de har lovat att jag inte behöver lyfta så tunga grejer *wihoo* Fast jag är så satans trött. Men ska stapla böcker och städa senare. Nya bokhyllor you know? Och ny plats för tv:n. Ska ta på mig lite av mina nya och extremt sköna kläder jag köpte igår.
Hörs senare, tar lite bilder på det nya kanske. :)

Nu måste vi dra

YEAH. När jag väl gett upp om att hitta denna låten igen efter att ha hört den hittar jag den på sista stället jag kolla på. Spotify topplistan för Sverige. Äntligen, har aldrig kunnat släppa den riktigt. Nu kan jag lyssna på den 48324 gånger innan jag tröttnat på den så jag dör.


*Puh*

Lyckades shoppa upp 1000kr inom loppet av en halvtimme. Jag fick tag i allt jag ville ha och lite till! *Lycklig* Nu ska jag ta fram chokladen och sätta mig och vänta på att harry potter II ska börja på trean.

Någon annan?


Någon annan som inte tittar på kalle anka? Inte jag iallafall. Orkar inte direkt, hehe. Va uppe till 2.30 igår. Anledningen till det behöver vi ju inte ta upp. Men nu har jag planer för lördag iallafall. Vi ska hämta lite möbler som en släkting ska ge till mig som ska flytta. Wiihooo! Nu blir vi en helyllefamilj på riktigt, billybokhyllor here we come. Nej men jag behöver nya bokhyllor. Och ett nytt tvstativ. Älskar att möblera om och fixa. Hoppas jag kan hålla rummet rent tills dess bara ;) Mamma och pappa blir ju glada som slipper släpa runt mig på Ikea iallafall.. win win situation. Snart dags för varmmaten, och sen blir det förhoppningsvis julklappsöppning. Är rejält nyfiken på ett paket från Kicks.. känns extremt lätt. Gissar jag rätt så är det fiberwig mascaran, men jag brukar inte gissa rätt.

Fullt ös på dopparedan

Mamma står i köket och lagar mat. Jag och syrran städar och plockar undan. Pappa är ute på "ärenden" (Han handlar alltid i sista minuten, sen kommer han hem och klagar på trängseln? Taha). Det är fullt ös härhemma. Första gästerna kommer vid 15. Min farbror först av alla, gäller att ta fram betygspappret nu *blinkblink*. Kollade igenom och det är bara två ämnen jag ska höja mig i sen så är jag done :o Tehe. Oh min laptop, min laptop kom till mig <3 Iallafall så har jag precis öppnat dagens första julklapp. Bild på den kommer sen.
Bye bye och god jul på er!




Melissa Horn - Lät du henne komma närmare

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser

den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig

Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

One chapter closes, another one opens

Det är läskigt när folk från det förflutna kommer upp till ytan igen. Ville bara säga det.
Annars bjuder jag på en lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att vi handlade julmat, och att jag tjuvklämde på paketen *psst*

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov otroligt skönt

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt på samma ställe som jag sitter vid nu, eller så gjorde jag frukost

Det sista du sa högt: "Är mjölken slut?"

Det senaste någon sa till dig: "Nej, kolla längre ner så finns det en helt paket därnere"

Vad har du druckit idag: Mjölk och vatten

Vad var det senaste du åt: Flingor

Vad var det senaste du köpte: Julmat :D

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Snöar inte, är inte överdrivet varmt men mulet.

Godaste glassmaken: CHOOOOKLADDD. Eller after eight.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men däremot vid första leendet.

Sover du tungt: Nej inte särskilt

Drömmer du mardrömmar: Inte så ofta faktiskt. (Peppar, peppar ta i trä.)

Trivs du med ditt jobb: Skolan? Ja nu trivs jag jäkla bra för vi har lov

Favoritklädsel: Leggings, tajt tunika under och något snyggt över det :D

Favoritlåt just nu: Pony Pony Run Run – Hey You

Vad ser du om du tittar till höger: Skrivaren

Vad gör dig glad just nu: Att det är julafton imorgon :D

Vad ska du göra härnäst: Duscha

Höger eller vänsterhänt: Höger (Y)

Humör just nu: Sömnig, men munter.

Favoritgodis: Att du ens frågar? CHOOOKLAD

Kläder just nu: Mjukisbyxor och pappas gamla tshirt.

Sommarplaner: Bada, SOOOOOLA och njuta.

Hur många kuddar sover du med: Zwei (2)

Spelar du något instrument: Nej, har gjort men inte längre

Morgon eller nattmänniska: Hmm.. morgonmänniska
Vad är viktigast för dig: Familjen, vännerna, att lyckas i skolan

Är du kittlig: Ja (Få inte för er nåt nu)

Snarkar du: Lite lätt tror jag

Stjärntecken: Lejon

Äckligaste insekten: Spiiiiiindel! Eller är det en insekt?

Längtar du mest efter just nu: Julen och nyårsafton :D:D

Dan före dopparedan


Godnatt.

Visste du att..?

  • Jag har ett ärr i pannan efter att ha sprungit in i en tegelvägg på dagis? (En av mina bästa ögonblick, yes indeed).
  • Att jag kan äta över 300g choklad i ett svep utan att må illa?
  • Jag drömmer om ett riktigt svenneliv egentligen. Inga hollywooddrömmar här inte.
  • Att ifall det hade brunnit i vår lägenhet hade jag tagit med mig min kamera först av allt?
  • Att jag formulerar ett blogginlägg i huvudet långt innan jag ens sitter vid datorn?
  • Att alla mina nyårslöften jag hade förra året inte blivit infriade? (Igen. Det var bland annat träning med i den bilden.)
  • Att jag måste skölja nydiskade glas tre gånger innan jag dricker ur dom. För det känns som de kan vara smutsiga ändå. (Tvångstanke..)
  • Att jag varit kär två gånger i hela mitt 15 åriga liv? (Romanserna på dagis räknas inte, nej.)
  • Att jag ääälskar att få kommentarer på bloggen, trots att jag suger på att svara på dom? (Ska bli en förbättring på det nästa år. Promise).
  • Att jag hatar att bli fotograferad när jag inte alls är med på det? Fick ju ett väldigt sällsynt ego moment nu som ni fått se frukterna av.

Opsiwopsi

Jag är sämst på rubriker. Sääämst. Slutar alltid med att de låter barnsliga. Men iallafall så är jag uppe tidigt idag. Vaknade redan vid 9 av nån dum plogmaskin. De är inte särskilt snabbjobbade med den där snön? Jag menar, vi har ju haft kalla vintrar förr. När det snöar grimaserar jag som aldrig förr. Andra ser bara ut som ingenting. Som att allt är heeeelt normalt. Jadå. Nu lyssnar jag på sliskiga kärlekssånger. Tillomed "Higher" med Idol Erik. Haha de blir ju märkta med den symbolen. "Idol Ola" "Idol Erik". Idol Ola hatar tydligen att man kallar honom det. Idol Ola, Idol Ola, Idol Olaaaaa. Tehe. Jag väntar på att syrran ska vakna, så ska vi kanske ge oss ut och köpa lite julklappar. Har ingen aning om vad jag ska köpa till min familj. Det är väl sinnessjukt att va i stan nu också. Hoppas det är lugnare på Entré nu iallafall eftersom det är vardag. Man kan ju alltid hoppas? Nu ska jag fortsätta sjunga Higher. Tur att ni inte hör mig.

Hey apple



Ett ord: HAHAHAHA.

Såhär tycker jag om min mössa


Ja, jag är medveten om att jag har mössa inomhus. Ja, jag har myströja på mig. Ja, mina tummar ser fyrkantiga ut. MEN det är ändå okej, för jag älskar min mössa. Matchar min halsduk dessutom. Vill ni ha något kul att läsa ikväll tryck HÄR. HÄR HÄR HÄR. Lovar, du kommer inte ångra dig.

Avslutningen


Bild lånad från Julia. Hamdi, jag och Julia på bild utanför skolan på avslutningen :)

Tehehe surprise surprise


God dag på er kära bloggläsare. Inte ofta ni får se en bild på er bloggskrivare. Men det får ni idag för jag är på gott humör. Jag gick inte ut och fotade, jag var på väg men då fick jag ett ego moment istället. Sånt kan ju hända alla, eller hur? Fast som jag påpekar redan i bilden så är det inte mig ni ska fokusera på. Boken jag håller i (Och pekar sådär tvshops aktigt på) är en av psykologiböckerna jag lånat. Hjärnknäppt heter den. Den handlar inte om sån där tråkig sjukdomspsykologi utan vardagspsykologi. Snart är jag klar med kapitlet jag är på nu och ska lära mig hur man tyder när någon ljuger. Och som jag hoppas ni förstår snöar det inte inne på mitt rum. Inte ens utomhus för första gången på evigheter känns det som. Men det blev lite fin stämning på bilden. Rekommenderar boken!

Samtalar med mig själv

Caroline1: Hörru du, ska vi ut och fota idag eller?
Caroline2: Njae.. tror inte jag pallar
Caroline1: Klart du gör, ät lite lussebullar och duscha så kommer du orka
Caroline2: Men det är ju så kallt?
Caroline1: Okej vi gör en deal. Vi värmer lussebullar och äter det medans vi kollar Anna Ankas jul. Sen går vi ut och fotar. Deal?
Caroline2: DEAAAAL!

*Snyft*

Enya – May It Be
Enya – Caribbean Blue
Enya – Orinoco Flow

Sitter och smågråter till dessa låtar nu. Åh dessa hormoner..


Goder morgon

Idag är det söndag, väl? Bra. Bra bra. Eller tja.. Aisha reser. :[ Och jag har lite att stå i, ska ommöblera inne på mitt rum och röja, för jag ska få plats med en grej till ett projekt jag ska börja med. Och jag äter lussebullar till frukost, sen blir det riktiga bullar när mamma är hemma. Jag gillar allt som slutar på bullar tydligen. Choklad, snart utkonkurrerat? HA aldrig. Jag har sovit sjukt mycket, ändå har jag svårt för att hålla ögonen öppna. Jaja nu ska jag säga godmorgon till spotless. Och hejdå till er.

Julavslutning


Jag och Nada :) Favoritbilden från dan.


Haha väldigt skarp bild. Men där är ett bevis på hur glada vi gör varann.


Hela gänget. Fick fixa lite skärpa till bilden så man ser ansiktena. Natasa, Sara, Julia, Jag, Hamdi, Nada, Aisha. Nedanför oss är det Nalisa och längst nere Marre :)


Jag och frihetsgudinnan. Hahaha


Aisha, Jasmin och Marre.


Haha.. inga kommentarer.


Ja, ger man Marre en kamera händer detta. ;)


Sara och Nada :D


Julia, Sonita, Nalisa, Doris och Hamdi.

Tips till skolan: Bättre belysning för foton haha. I sommar tar vi foton utomhus. Men det är minnena som räknas. Ja, jag vet. Jag skulle bada. Men visst, det är nån som hann före mig.

Läsning och dyligt

Ja. Ja! Jaaa! Jag kom iväg till biblioteket, jag trotsade vädret. Mildra vintrar my ass, snöat nästan oupphörligt i flera dagar nu. Har aldrig sett på maken till snö (Ja gud jag låter 40 år äldre ja). Hade man varit några år yngre hade man kanske tyckt det va kul. Just nu känner jag mig bara lillgammal som inte vill veta av snön och klagar på att de plogar upp all snö på trottoarerna så det blir slaskhalt där. Och det gråa/bruna slasket på vägarna där bilarna kört. UUUUUUSH. Jaja, när det slutat snöa (För det ska göra det, snart. Bestämmer jag). Får man gå ut och känna på snön och göra en snögumma. Just det, snöGUMMA. Allt är så mansdominerat här i världen, kvällspressen nu också. Tiger Woods, ja okej vi fattar grejen. Han har varit otrogen många gånger. Vad är senaste siffran? 11 var det sist jag kolla. Innan julafton är det väl över 20. Vilket svin, en kvinna är för mycket att hantera för mig. Nu ska alla hans tjejer ut och berätta den "hemska" historien om hur de blev utnyttjade och lurade och att de tycker synd om Elin. HA! Eller de som träder fram och har fött hans kärleksbarn. Come on, ha lite självrespekt människor. Pengar är inte allt här i världen, och att ljuga om att Tiger Woods vore pappa till sitt sladdbarn är väl kanske inte smartaste iden eftersom det tar en stund att ta ett faderskapstest och visa att det inte är så. jrhuifslfhai blir så irriterad. Vill kalla det feministvibbar, men vet inte vad feminist egentligen är. Just nu tänker jag mig en storväxt kvinna med orakade ben och med dreads på huvudet som tycker att allt män gör är skit. Men kvinnor är minst lika dåliga på pengafronten.
Jaja, senare ikväll får ni bilder från avslutningen igår. Nu ska jag bada och läsa i böckerna jag lånade från biblioteket. Svamlade på rätt väl där, det jag skulle komma till var att jag lånat psykologiböcker på bibblan. Och nej, inga såna 800 sidors tråkiga böcker. Go go go, jag ska lära mig allt om människor nu.

Det snöar fortfarande


Så såg det ut igår när jag gick hem ifrån skolan. Snö, snö + lite mer snö. Är det ingen annan än jag som reagerar på att det typ aldrig varit såhär? Snöberget på balkongen är högt kan jag berätta. Ännu högre på balkongräcket. Och där ser ni de omtalade hudfärgade tighsten också. Det ser visserligen inte ut som jag har något på mig. Men efter att flera rört på mig där har de ju insett det. Folk anser ju mig vara smart, då är jag väl inte så osmart så jag går barbent mitt i vintern? Och man slipper ju stå och smörja och raka benen i evigheters evigheter för att kunna det också ;) Vad ska man göra idag då.. ja om det nån gång kan sluta snöa hade det varit trevligt och ta en tripp till bibblan och låna lite böcker. Passa på att läsa nu under lovet. Vill gärna ladda kameran med, och ta foto på de fina träddekorationerna de har vid gustav. Men då måste det bli lite mörkare ju. Innan jag tänker på nåt annat får det bli frukost. Maaaaaaat.

Videobloggar

Hahaha. Så går det när man har för mycket fritid. Eller är ensam hemma. Kommentera vad ni tyckte. Hoppas inte jag skämt ut mig för evigt nu bara. Var nära på att radera de ett flertal gånger.. hmm..

Tjingeling

Idag var det julklappsbytning i skolan bland tjejerna. Ni får reda mer på det imorgon, nu har jag handlat avslutningskläder och snart ska jag fläta mitt hår så det blir fint tills imorgon. För gissa vad? VI SLUTAR IMORGON! Har jag räknat rätt kommer jag få runt 295. Och ni vet ju vad som händer nästa termin när jag får över 300 ;) Har höjt mig med 20p trots att jag blev sänkt i teknik. Ingen fick mer än g. Men nästa termin så. Ska ladda kameran nu också, ska fota massa imorgon.
Tjingeling.

Det trodde jag aldrig

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta igen. Jag ska till kyrkan. KYRKAN. Konfirmationsåterträff grejs. Orkar egentligen inte, fick en sinnessjuk mensvärk vid lunch och gick hem och tog en 500mg ipren. Kom försent till fysiken och fick inte göra nåt omprov. Men får ha kvar mitt vg i fysik iallafall, men som vanligt var det det där "Du kommer säkert få mvg nästa termin". Sen skulle vi ha sex & samlevnadssnack. Killarna va tysta som möss (Vi skulle ställa frågor till motsatta könet). De som brukar skryta så mycket annars kunde knappt svara på frågan om de ville ha ett långt eller kort förhållande. De fick ju massa insidertips om oss tjejer.. livet är orättvist.

Efter kyrkan ska jag till Entré och handla en present till presentutbytningen imorgon i skolan bland tjejerna i klassen. :) Men först, kyrkan såklart. Låt det inte bli för jobbigt nu. Det orkar jag inte, det får gå snabbt och smidigt. Hoppaaaaas.

Innan jag glömmer

Hehe jag tar tillbaka det där jag sa om att det inte finns nån fakta om kameran på nätet. Har hittat maaassor nu. Så det ska nog bli bra att göra iallafall hälften på jullovet. För er som inte vet så ska vi skriva ett teknikarbete på 15 sidor (!) om något inom tekniken. Och kom inte med erat tjafs nu om att "Ja det blir bara 11 sidor för det är 3 sidor med bilder och en framsida" och yada yada yada ;) Det ÄR skitmycket. Höhö.

Iallafall så tänkte jag vara så sjukt schysst och berätta om lite sidor ni kan få hjälp av. Jag ger er en hjälpande hand helt enkelt. HÄR (Nationalencyklopedin) kan du hitta kortare artiklar gratis om det du söker på. MEN! Här kommer kruxet, det kostar att läsa längre artiklar. Vad har inte jag hittat då? Jo, nämligen 2 gratis månader som du kan använda om din mamma/pappa registrerar sig HÄR med deras lånekort. (Eller nån annan över 18). Använd kunskapen väl mina lärlingar.

Sen finns det sidor med redan färdiga arbeten (Haha nej jag ska inte uppmuntra er till att printa dom rakt av nej). Men du kan ha nytta av att se deras källförteckningar och se hur de lagt upp sitt arbete. Jag hitta massor av källor som jag också kan använda mig av. Ett exempel är HÄR. Obs att det är bäst att bli medlem på sidan, då kan du läsa hela artiklar. Kostar ingenting heller.

Se nu till att få mvg på det arbetet. Det tänker jag få iallafall.
:)

Facebook gör livet så mycket enklare


Tyvärr missar jag chansen att få nobel pris detta året för årets medicinska upptäckt. Men det finns ju alltid nästa år, 10 miljoner räcker gott och väl för att mildra mina skador från den nyliga upptäckten (av mig såklart) av sjukdomen Spotify disease.

Hähä

Vaknat nu. Och har inte sjukanmält mig än. Vilken rebell jag är. Nu ska jag snart göra en heeeeel sats ugnspannkaka till mig själv. Snabbt, gott och mättande. Funkar till lunch också ju, perfekt ;) Man ska inte anstränga sig mer än vad man behöver. Men mår bättre iallafall, känner mig snäppet piggare, men halsonten har blivit värre igen? Ah gud.. jaja får göra en hemmakur och ge den ännu en dos av honungste.


Eftersom alla snackar om detta nu, överallt. Även i bloggvärlden så får väl jag tycka till också. Till en början, första gången jag såg videon tyckte jag att alla överdrev och hon bara var söt. Men efter att ha sett den ett x antal gånger till så har jag ändrat mig lite. Hon borde gått ner efter ett tag, det var ändå hans stund. Hon står och klänger liiiite för mycket på honom. Och när hon står vänd mot honom som om han sjunger låten för henne känns det lite väl.. klyschigt. Men mobbning som folk håller på med och kalla henne white trash och skit, vafan är det för sätt? Vi kan bara döma utifrån. Vi vet inte hur det va att stå däruppe. Jag hade nog aldrig gått upp ens, så rädd jag hade varit. Och gjort är gjort.

Fattar ni nu?

Fatta så desperat man är i gymnasievalskvalet (Långt ord eller?) när man börjar hitta fördelar som "Ja jag får nog fler vänner på facebook om jag går på Petri"

Jag får nog hoppas att syon har tid för mig i veckan.
Annars vet man aldrig vad som kommer dyka upp i huvudet under jullovet. :§

Statusuppdatering:

Såhär ser jag ut just nu. Fast inte lika söt, näsan är 10 gånger större än vanligt och munnen är torr som en jag vet inte vad, öken? Så blir det när man andas med öppen mun. Nu ska jag fortsätta äta min frukost, blåbärssoppa blandat med glass. Som sagt så går det upp och ner, nu har halsonten domnat bort lite. Men istället rinner näsan som en kran och jag känner mig extremt trött och hängig. Samtidigt blir jag bara frustrerad av att ligga ner och försöka sova. Morgonen tillbringade jag med att se på dokumentärer om hur kattdjur parar sig och hur deras ungar utvecklas i livmodern. Bättre än ingenting iallafall, blir man hemma imorgon så blir det ju tvshop liksom. Ush -.- Nu ska jag kolla Run's house på mtv. Håll tummarna för mig att jag mår bättre snart.

Recension av Spotless serien


Som ni ser tycker jag om denna serien. Jag är fast, har använt den en tid nu. Har precis fått slut på det lilla kitet och börjat med de stora förpackningarna. Jag har aldrig provat nåt bättre, och då har jag provat mycket. Allt ifrån stioxyl till bara tvål och vatten. Man känner det på huden direkt, efter en fyra dagar/dryg vecka ser man redan att porerna börjar dra ihop sig och pormaskarna förminskas allt eftersom. Finnarnas ärr syns mindre också. Även om jag inte alltid hunnit rengöra på morgonen. Det gäller att ha tålamod, och såklart poppar det upp nya lite då och då. Men då är det bara att rengöra extra där utan att pilla på dom så fixar spotless biffen. Särskilt nu till vintern behöver ju huden fukt. Vilket jag inte trodde innan att man behövde när man har fet hud som jag. Jag älskar att det finns en grundrengörande för smuts och fett, och så den i mitten som öppnar upp täppta porer och förminskar pormaskar och finnar ännu mer. Och att den återfuktande krämen är parfym och oljefri. Tänkte recensera den nu innan röda veckan kommer så jag får massa finnar pga den perioden och snackar skit om serien för det. Prova det!


Bästa låten just nu. Starstrukk med 30H!3 feat Katy Perry. Jag gillar låten även fast inte "Tight jeans, Double D's makin' me go [whistles]" ;) Lyssna på låten så fattar ni. Jag ska fortsätta lyssna på den här bland mina baciller iallafall. Ja, det blev som jag trodde. Jag är officiellt förkyld. Det går upp och ner, men en positiv grej är ju att jag har ett immun mot en till av de 400 olika förkylningssorterna.

Nu? Nu!?

Piss då. AAAAAH vaknat med ont i halsen. Det får inte utvecklas till en förkylning nu. INTE. Jag skulle ju njuta av helgen, så vaknar man med ont i halsen och känner sig hängig. -.- Jag kan inte tyda om det är halsbränna eller ont i halsen heller, vet inte skillnaden? Är det som samma sak? Hatar vintern riktigt mycket, får mig att vilja sova under täcket hela dagarna och får inte nån frisk luft i mig = diverse virusåkommor. Har inte sagt ett ord på den timmen jag varit vaken. Och så drömde jag att jag hade auditions för mina kompisar. Jag hade fjortisar i juryn, och de litade jag på. Vaknade rätt uppskrämd, men vafan jag klarar att ta hand om mig själv. Har jag inte behövt ha att göra med fjortisar innan så varför börja nu, right? See you later alligators. :)

Koffein


Jäklar vad jag skulle behöva chokladcappuccinos nu. Skittrött, imorse ville jag ta livet av väckarklockan och bara sova. Dan blev inte mycket bättre senare heller direkt, min syrra såg mig säga "I loooove you" till "en blondin" hahaha gissa vem? ;) Och idrottslärarens praktikant (?) tror jag gillar honom. Eller nåt, för folk har inte humor på samma sätt som jaaaag. Det är så fan, man kan inte skämta med nån av motsatta könet utan att man tror nåt. Jag har inga läxor idag iallafall, eller jo en. Att handla nåt gott till tyskfilmen imorgon. Nu viker sig ögonen, Zzzzez...

A serious of medelmåttiga events

Gud vilken dag. Vilken j ä v l a dag. Känner bara att enda stort hat mot människor idag. De som ska känna sig träffade läser inte detta, men ändå. För det första så fattar jag inte hur man kan gå runt och snacka skit om nån till en persons (mina då) vänner. Och sen inte tro att jag ska få reda på det, eller att man använder mig i samtal som om jag vore nån djävul. Typ att man behöver gå på bup samtal för mig (Barn och ungdomspsykiatrin, verkar som ingen vet vad det står för). Min första reaktion på det jag fick höra var skratt-ilska-lite mer ilska-och så liiite mer. Jag har aldrig avskytt nån tidigare som jag gör med henne. Hennes blotta närvaro irriterar mig. Har aldrig pratat om det förut i bloggen, så ni som inte är "med" i det hela vet inte vad det handlar om. Men jag kan säga såhär, tjejen som drar in mig i massa skit och möten med lärarna osv har en lite för livlig fantasi. Börjar gråta för minsta lilla, särskilt när man säger emot när hon har fel om något. (Typ att man inte kan få barn om man är tatuerad i svanken? HAHAHA). Det går inte att ha en know it all attityd när man inte har alla fakta bakom sig. Tjejen tror seriöst livet är en dokusåpa. Hon är 16 år och kan inte ta en konflikt själv, utan måste ha lärare med bakom sig. Det gjorde jag senast i... förskolan? Och det känns som ingen riktigt fattar situationen heller. Lärarna är ja.. på hennes sida. Hur de nu kan vilja vara det, hade jag varit lärare hade jag tyckt det varit sjukt omoget att hålla på så som hon gör. Framför mig fjäskar hon när hon väl öppnar munnen och bakom ryggen på mig förvrider hon det hela. Från henne lät det som att "Vi ignorerar varann, jag fjäskar inte. Det är du som är paranoid". Dagen efter till en annan lät det "Hon ignorerar mig." Vafan är det hon vill ha ut ur det hela? När jag pratar jag med henne mobbar jag henne, när jag inte pratar med henne fryser jag ut henne. Det är ju lätt för alla andra att säga skit i henne, låt henne inte få nån av din tid. Men det är ju det hon kommer få, hon kör ett fult spel. Och jag kan inte köra lika fult tillbaka för då springer hon till lärare och börjar gråta så fort jag börjar försvara mig själv och tar all uppmärksamhet igen. Och det är snart slutbetygen det gäller.

Funderade på ifall jag skulle publicera detta eller inte. Men vafan, det är min blogg och vi har tryckfrihet i Sverige.
Puh, va skönt det var att få ut allt det. Nu känns det mycket bättre.

A serious of fortunate events

Wiiiiiiii. Wiiiiihooooo. Känner mig ovanligt glad idag. Har varit det hela dan och fått kommentarer om det också. Så tydligen har det setts på mig också. Vet inte riktigt vad det beror på, var på gott humör redan imorse innan jag fick reda på mitt matte resultat. Vg+ på provet. Då är mattebetyget säkrat iallafall. Imorgon är det dags för delomprov i tyska. Lite grammatik och skit som behöver bättras på. En bra dag helt enkelt, det var ett tag sen man hade en sån.

Bilden är från Tyskland btw. När vi bowlade beställde vi alkholfria cocktails. (Asså priserna därnere gör en verkligen helt nuts. Sen insåg jag att jag betalat 38 spänn för en ANANASdrink.) Lika mycket som för en frappino. Men hög på socker blev jag iallafall, och det gick skitdåligt för min bowling efter det. Men flera strikes blev det iallafall. ;) Ni får Tyskland bit för bit nu haha.

Nu väntar jag på att resten av la familia ska gå till lilla skolans julbasar så jag kan tappa upp ett bad till mig själv och slappna av innan jag börjar med tyskan. Just det, snart jullov. :D:D

Känn er rädda

Hahaha första gången ever jag tycker en spindel är söt.
Ne, dags att lägga sig nu ser jag.

I need you now

Känner mig litegranne blödig idag. Så ni får en bild på en kärleksdikt från taket på ett köpcenter i Tyskland, och en låt som satt sig i huvudet på mig. Snart blir det mat. Makaroner med köttfärssås, min favorit.


Tjejböcker


Min dag har bestått av detta: Sova, vakna, läsa, sova, vakna, äta, vila, tv, försök till att plugga, vila och såklart. Datorn. Nu är typ ingen inne på msn, inte jag heller nu för den delen men då känner man sig verkligen som världens nolifer. Känns som att alla andra är ute och har kul, fast jag sitter hemma och slappar. Men i nästa sekund tycker jag att det spelar fan ingen roll. Det har varit en skitjobbig vecka och är det nån som ska ta det lugnt utan att känna dåligt samvete är det jag. Nu ska jag spela sims, utan att fuska och bygga upp en familj helt från början. Sen blir det att räkna matte med min nya extremt stora miniräknare pappa köpte till mig för att jag gnällde om att ingen miniräknare vi hade kunde räkna ut roten ur. Eller, jag kan ju inte kalla den jag har nu för miniräknare. Den är ju inte mini nånstans. Livets tuffa händelser.

Coolt


Mamma har en spåbok hemma om lite allting i det ämnet. Drömtydning, handtydning osv.. den är inte liten heller. Och mammas namn står i den datorskrivet. Den är specialbeställd bara för henne, och dessutom äldre än mig men är som ny för att "det var en fas jag gick igenom när jag var ung men som försvann rätt snabbt". Gissa vem som ska läsa på under jullovet och skaffa sig en tarotkortlek?
Upptäcker nya saker i boken hela tiden. Nu hitta jag horoskop också, jag som är ett lejon har en upprörd själ, en fast vilja och ett stort medlidsamt hjärta. Nu har jag 800 sidor att kolla igenom. Tjingeling!

Let's dance


Gammal bild. Där hade man minsann riktiga ögonbryn ;) Och Aira ska inte säga nåt om mina ögonbryn nu heller hahaha men är glad för komplimangerna jag får om dom. Ville bara ha en bild med för att lyfta inlägget lite. Ego time får alla ha nångång. Så jävla fint hår jag hade då. Måste gå och klippa mig snart igen, får bli innan avslutningen tror jag. Måste fan plugga egentligen, men pallar inte. Ingen av läxorna kan jag läsa i badet heller. Tyska och hemkunskap. Väntar på hemkunskapsuppgiften nu. Gör den och ska repetera lite tyska sen. Blev inget matteprov idag, blev flyttat till måndag istället. Har skitmycket till måndag. Sista kravansatsen nu. Sen är det fan inget mer än slapp fram tills jul. Och över jul. Missar min sovmorgon imorgon för att jag ska till Einar Hansen gymnasiet. På studiebesök, ska ta bussen vid 8.00 redan. Nada och Aisha ska hänga med, hade jag behövt gå själv hade jag kissat på mig vid det här laget.

Vad var det jag sa?

Vafan, hinner ju visst bli mörkt innan man ens kommit innanför dörren. Solnedgång redan vid 15.41 idag. Alltså hade jag 41 minuter på mig att gå hem, ta kameran i hand och ställa in inställningarna och fota. Vintern är inte kreativitetens tid. Alls. Annars hände det inte så mycket idag. Gjorde klart engelskauppsatsen som slutade med 3A4:a sidor. Och gjorde en läsförståelse där jag fick alla rätt. I aced it. Men kan verkligen inte ta emot beröm. Antingen svarar jag med ja, i en sån där självgod ton. Eller börjar med "Nej.. det kunde varit bättre" eller så ler jag för fullt. Nu ska Marabou digestive göra mig sällskap vid skrivbordet (Läs: soffan) tillsammans med diverse böcker. Orkar inte med öppet hus idag, får välja mellan einar och petri istället.


RSS 2.0