Wiii


Prova den. Sjukt bra inpackning. Wiii!
Jag älskar att säga wiii. Nuförtiden. Eller iallafall idag. Ett två tre Wiiii. Var i stan idag, fy va med folk. Ska dit imorgon igen tror jag. Hatar att shoppa med massa folk omkring mig, alla knuffas hahaha. Men köpte röda converse iallafall. Rööööda. För när jag såg de vita kunde jag bara tänka på en viss person. Och svarta en annan. Och lila, skojar du? Hahaha. Okej jag är rolig jag vet.


Jag saknar detta..

När jag kom hem hade jag skitont överallt. Jag tränade i en timme igår. Skitmycket, varenda muskel hahaha. Mina lår skriker som jag säger. De gör ont. Oooont. Jag ska skita i melodifestivalen och träna istället. Vill visa min gympalärare. Och träna inför orienteringen, ska springa så in i helvete. HAHA kommer ni ihåg att förra gången gick vi ner i ett träsk? I massa lera. Snacka om att gå fel.
Imorgon får jag gå i kyrkan. Bö och bu och blä. Men jag är snart klar med alla gudstjänster.

Update

1. Pappa vägra köra mig.
2. Jag ville inte ta bussen.
3. Jag gick och köpte veckorevyn (äntligen, den fanns på willys!) Men det var bara två sidor med BB. Bö.
4. Jag köpte en ny hårinpackning. Hittade inte den garniers respons. Den lila med pärlemor osv. Så en recension på den nya sen kanske? Den luktar vanilj!

5. Mitt godis är slut.
6. Ne jag köpte inget annat än det. Får bli imorgon. Men jag har inte haft converse på flera år. Alla säger olika, jag har 38 i riktiga skor. Det är tydligen 5 i conversestorlekar. Men på massa sidor står det att man ska ta en storlek mindre? (?) Hjälp. Jag ska ta vita iallafall, skiter om engelskaläraren också har såna. Hahaha.


Come to maaaaama. :D

Hata rubriker


GLÖM N95! JAG SKA HA EN IPHONE!

Jag är dålig på rubriker ja. Så skönt att det är fredag. Det är freeedag. Men skit att jag glömde engelskaböckerna. Får sitta och plugga ihjäl mig på måndag. Slutar ju assent på måndagar, men jag tänker inte gå till skolan och ta dom. Hahaha påtal om engelska. Min engelskalärare och jag hade haft lite konstiga blickar i korridoren under dan. När jag sen möter honom i trappen säger han något som "Ja det är bra caroline" som typ uppmuntrande. Haha han är rolig han.. jag sa inget. Så han var väl tvungen.

Alla lärare berättar speciella grejer för mig, eller lite konstiga grejer. Även idag. Men det behöver inte nämnas här. Kanske om 10 år. hehehohhaa. Så dum jag kände mig idag, inte dum dum utan korkad. Vår andra svensklärare är tillbaks. Gud. Naturell youghurt. hehhhohohaha.

Jag sa till mamma att jag skulle åka till bibblan (är det nörigt att säga bibblan? som om man vore stammis typ) men iallafall. Skulle åka upp dit och lämna. Sen in på H&M och stadium och se om dom hade det jag ville ha. Ett par converse ska jag köpa iallafall. Hoho.


Rock N Roll Eric Hutchinson Album Version

Den i kanal5's reklam. Fast en annan version haha. Jag är beroende. Utav den, inte kanal5's reklam.

Nej så desperat är jag inteNej. Nej. Nej. Jag tänker inte falla för eran dumma reklam. Är bara så jäkla trött på att ha henne hoppandes i rutan. Jag tänker mucka med nån i min egen storlek. Inte nån som är, vad? 350 pixlar bred?

Jag har gjort matten nu. Har suttit och hållt på med den i timmar! Herregud. Jag ska aldrig mer kämpa så. Ni kommer fatta imorgon. Kämpa för ingenting liksom. Han kommer ta pappret och "Jaha" och ignorera att jag inte fuskade som vissa skånetrafikenmänniskor. Med rutatpapper alltså. Jag gjorde mitt eget rutsystem. Centimeter för centimeter. Borde lämna in den till bilden istället.

Vad är det för dag idag? Torsdag? 3 lektioner. 3 långa.
Förresten jag är ganska bra på det här med aktier och ekonomi. Det visste jag inte.
Jag höll mig vaken på fysiken idag. Idag av alla dagar. Sen inget speciellt, sen inget speciellt. Eller jo, jag fick reda på att min granne fött idag. Hör barnskrik hela dagarna igenom. Hur länge dröjer det tills en bebis kolik går över? Jag kan ju inte klaga heller, ska praoa på ett dagis bland småbarn. Där det kommer va 250db i ljudnivå säkert. Nästa gång blir det nån affär. Som typ coop eller något hahaha. Fast längre ifrån, hade jag praoat på coop hade jag aldrig mer kunnat se dom där inne i ögonen. Eller behöva säga sånt där samvetsfyllt "hej" när man ser dom.

Nu ska jag repetera tyska för 34352 gången. På glosboken.se hahaha. Töntigt, men det är vid datorn iallafall.
Sen vill jag skriva en mening till, men ne. Tyska är viktigare.

Hej.

Häromdagen hörde jag en tjej (14) som sa att om en månad när hon fyller 15 får hon göra en tatuering av sina föräldrar. Hon ville, och dom låter henne. Herregud. Det var ingen liten hon skulle göra heller liksom. Är det inte lag på tatueringar? Nu ska jag sluta snacka om tatueringar och piecingar tills jag gjort det. Tack och hej.

Orkade inte blogga igår, fyyyyy så trött jag var. Var död efter skolan, sen skulle jag ha konfa. På Johannes. Orkaaa. Så jag somnade när jag kom hem, åt och loggade in på msn. Sen gick jag och la mig. Vilket liv jag har.
Så skönt det ska bli i sommar. Tur att jag har en stor och öppen gård. Slipper sticka till stranden/rörsjöparken när jag bara ska sola haha. Tänk och sitta där med en tidning i handen och bara låta solen steka dig. Ohhh. Jag är skitblek nu, behöver färg. Men är livrädd för hudcancer. Man kan ju solduscha men efter vad jag har "hört" (läst haha) kladdar det av sig överallt.


Ska aldrig mer köpa ballerinas med band därframme. Jag har fortfarande kvar lite av de bleka märkena.

Imorse ville jag inte alls till skolan. Hade bild i två och en halv timme på morgonen. Jag är den enda åttan i elevensval gruppen som har bild. Skithärligt liksom. Nu måste jag göra ett mönster på matten också. Hemma. Och jag har ingen passare så måste rita av 100 cirklar och sen 100 små.
Bara "vanliga" lektioner sen. Eller jo vi hade vikarie på tyskan. Som alltid. Tillomed jag börjar bli orolig, vi lär oss inget. Inget alls. Idrotten herregud, har nog aldrig varit så aktiv. Men uppvärmningen var ju jobbigare än huvudaktiviteten.

Efter skolan stack jag och Melina till Burger King haha. Där var det en läskig kvinna.. fast melina får berätta mer om det hahaha. Men nu ska jag göra dubbelt så många situps och armhävningar och alla övningar. Jag har redan tränat så pass mycket idag så jag är redan igång. Efter påsklovet kommer jag ha såna sjukt stora muskler! ;)

Vad mycket jag skrev nu då.. nån som läst hela?

JAG HAR C MELINA!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?:
Carro
2. Ett ord på fyra bokstäver: chic (moha)
3. Flicknamn: caroline
4. Pojknamn: carl
5. Yrke: Civilingenjör
6. Färg: cerise (HAHA jag kom på en!)
7. Klädesplagg: cardigan
8. Mat: chicken burger. haha det finns väl?
9. Sak i badrummet: cylinderkran (haha finns det?)
10. Plats/stad: Haha klara är för smart. Men christinelund.
11. En orsak att vara sen: caroline försov sig
12. Något man skriker: CAAAAAAAAAARRO
13. Film: casino royale
14. Något man dricker: cola
15. Band: ceasers
16. Djur: chinchilla
17. Gatunamn: Caroline Östbergs väg
18. Bil: citroen
19. Sång: crazy frog (HAHA)

EDIT: Jag gjorde denna skitsent ju hahaha höll på att dö av trötthet. Och jag kan inte se att jag missat några? moha. ;P


Jag måste vara galen.

Herregud vad är det som händer med mig? Jag har en extrem lust att revoltera. Göra piercingar (Vilket blir av i sommar på min 15årsdag :D) Bli rödhårig (En kort tid iallafall, en toning) vilket också händer väldigt snart.
Men nu även tatueringar!?
Nu får jag ta och lägga av.
Är man en gång fast så kan man inte sluta. Visst en tatuering skulle vara skitcoolt att göra. Men den sitter ju där förevigt. Man kan ta bort dem men det gör ju skitont. Med laser liksom.
Nu snackar jag inte tatueringar över hela armarna ;) Men kanske en grej jag ska göra på min 18årsdag? Jag ska alltid göra speciella grejer på födelsedag. Jag gjorde hål i öronen på min 12årsdag. (Ja, sent jag vet haha).
Kommer säkert ängsla mig tusen gånger sen om jag ska göra det eller inte. Feg som jag är, men det ska göras.

Bah nej.

Hata skolan. Inte kul alls. Idag var alla så fula. Det var lite roligt, men mest störigt. Jag är förbannad, ledsen och superglad på samma gång. Och nu är jag sur. Mamma har bokat utvecklingssamtaltid den 3:e och vet ni vad? DÅ HAR JAG KONFIRMATION. Och jag kan inte missa mer nu. Men jag tänker inte säga till min mentor att jag inte kan, det kan du glömma mamma. Jag gnäller ju om konfan hela tiden, hon borde komma ihåg det. Att jag hatar tisdagar.
Det gick skitdåligt på alla proven idag. Hkk.. jag bara gav upp. Orka. Och kemin, blä. Ska övertala läraren att jag ska få göra omprov om jag får dåligt resultat.
Vettfan vad jag tänkte på nästsista frågan. Jag får kanske ett liiiiitet pluspoäng. Jag skrev ju. Lite. Ändå.

Jag tror jag ska prova min syrras känsloring. Den som ändrar färg efter vilket humör man är på..

Vänta lite..
... ...

Okej, jag är sur. Tack och hej leverpastej.


Nu ska jag kladda, skriva massa skit. Och sen knyckla ihop pappret. Riktigt hårt.

Ich bin utmanad

Utmaning
Regler:Länka till den som utmanat dig. Berätta 7 sanningar om dig själv. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg. Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta.

Käre Klarabella ville veta lite mer om mig.. ;D

Utmaningen:
1. Jag tyckte inte jag förtjänade  mina betyg förra terminen. Att jag fått dem alldeles för lätt.
2. Jag delar rum med en spindel som är nånstans under sängen. (Den har jag inte vågat titta efter än) Men sålänge ingen stör den andra så.
3. Pappa sa imorse att jag lite längre fram får en ny mobil. (Han sa säkert kanske nånstans i den meningen men det hörde jag inte).
4. Idag har jag lärt mig lite mer om kolföreningar, molekylmodeller och allt vad det finns! (Samma som Klara) Men det är lite kvar att plugga.
5. Jag sitter i en väldigt färgglad top som jag funderar på att ha på mig imorgon i skolan. Men är rädd för vad folk ska tycka. Vilket jag inte brukar bry mig om, men denna är väldigt långt ifrån det vanliga.. :p
6. Jag har haft allvarliga funderingar på att skolka från idrotten.
7. Jag vill inte till skolan imorgon.

Jag utmanar ...
Alla som känner för det. Sen mina närmaste kompisar såsom Kenza, Blondinbella och dom ni vet..

Come to mama..


Mhm.. Nokia N95 8Gb fås nog snart inom en snar framtid. ;) Men den kommer se mycket snyggare ut i mina händer. :D
Iallafall. Det blir mer plugg idag. Struntade i kyrkan. Är sååå sugen på att hoppa av konfirmationen nu. Börjar kännas som att inga pengar i världen är bra nog för att plågas så. Sen ska kusinen konfirmeras på samma dag hahaha man får se vilken sida släkten väljer. Kom precis på att vi har hemkunskapsprov imorgon också. Gah! Jag vill ha 8a's schema. Iallafall kemiprov på torsdagar. Inte på måndagar, då får man ägna hela helgen åt att plugga.
Måndagar - Onsdagar är asjobbiga för min klass. Man är helt död efter dom ju..
Men hur hamna jag nu här igen!? Jag skulle ju plugga! Oh, skärp dig Caroline.

MindomoJag har läst texten. Har försökt med frågorna. Men lyckas inte lära mig. Då försökte jag med mindomo. Gör framsteg, men de tar sån tid att skriva, färglägga och allt. Bah.
Förlåt, ville bara klaga. Lite iallafall.

Bring it onHa begär. Jag har ha begär. Efter vad undrar ni. En ny mobil. Igår kom min pappa hem med sin nya älskling. Han köpte en superdyr mobil som är som en minidator fast att han knappt har nån aning om hur man skriver sms. Med tangentbord, internet och allt haha. Men nejdå, min ska jag ha i evigheter. Gud va bortskämd jag låter.. eller Ilandsproblem snarare. Men jag hade inte brytt mig om pappas nya om han köpt en till mig också haha. Om nån månad har jag haft min gamla W880i i två år. Skärmen är helt förstörd, knapparna är inte ens oranga längre, dom börjar bli silvriga haha. Och den stänger av sig såfort nån ringer/skickar sms. Glöm allt vad liten heter. Nästa gång ska jag ha en riktig värsting. En nokia N95 8Gb duger alldeles utmärkt. Hörde du det pappa? Ne, såklart inte.. han läser inte min blogg. Hoppas jag iallafall. MEN han gav mig förhoppningar om att jag kanske får en ny i sommar. Fast det kommer han glömma snabbt. Suck får börja sälja aftonbladet eller något. Så desperat är jag. Haha, nej men min W880i och jag älskar varandra, men jag behöver en Citibank. Nån vid sidan om liksom.

Det skakade!

Det skakade precis! Som jordskalvet innan ni vet. I typ två sekunder. Det måste ha varit det? Kände hur hela skrivbordet vibrerade ju. Annars är det jag som blir lite wacko av att ligga hemma.. Skulle lika gärna kunna vara sopgubbarna. Men rädd blev man.
Hittat på expressens hemsida. Bra.. eller hur?
Men jag tänker inte börja dricka kaffe för det. Ush! Min käre far tycker det är på tiden att jag börjar, vad tänker han med? Oh.. kan man inte vara en mogen vuxen för att man inte dricker kaffe? Fast en typisk bloggdryck måste jag prova. Chai Latte. Oh yes.

Bloggkoll,släng dig i väggen.


Dagens tips.
Jag registrerade mig imorse, tar ett tag innan allt funkar och så.
Men så jävla bra!

Men hallå? Är det fredag idag? Fredag!? :o
Lovet började ju nyss :( Det kan inte vara så..
Då är det alltså..
Hmm..
Fredag (1) Lördag (2) och Söndag (3)
3 dagar kvar! Nej! Och jag sitter hemma och mår skit.
Vad är det tills nästa lov? 5-6 veckor?
Visst kan man skolka 6 veckor utan att man får rektorn och allt möjligt på sig?
Ja jag trodde det med.
Vi kommer säkert inte göra något vettigt på de 6 veckorna ändå så. Haha. ;)

Nu ska jag be mamma köpa mer glass och blåbärssoppa. Och veckorevyn! Hur kunde jag glömma den igår? Den får inte vara slutsåld.
Varför ser ni här.

Äh är hon igång nu igen?

Ja visst är hon irriterande?
Ja herregud, att hon inte slutar.
Vad skrev hon om nu då?
Massa random ord från hennes blogg tydligen.
Herregud.. snart tipsar hon väl också sina läsar om vart man kan göra det själv.
Ja jag provade det själv, du kan också prova här om du vill.
Meh!? Vadå provade! Vi gillade ju inte hennes blogg?
Men man får väl ändra sig!

Let's take a trip around Malmö

Inte sunset boulevard precis.
Inte systemkamerabilder direkt.
Inte världens friskaste fotograf heller.

Men vet ni? Det är min blogg. Haha..ha..

Fan också..Sa jag inte att jag skulle bli sjuk? Gah jag hatar när jag har rätt. Nu snorar näsan och huvudet känns inge vidare.. ush! Jag som tänkt göra massa. Försöka göra mer kemi t.ex. Men det känns inte så illa än, hoppas det går över fort..
Jag tog tillomed lite av vitamin/mineral vätskan alla andra i familjen tar. (Iallafall de vuxna) det smakade inte alls gott. Men gör det gott så..
Nu ska jag be mamma köpa blåbärssoppa och glass till mig. Och allt annat man kan tänkas behöva vid en förkylning.


Jag är en gröngölingJa, kemipluggandet går inget vidare. Försöker men det går verkligen inte. Jag läser och läser. Får inte in det i hjärnan min. Bah, vad ska man göra? Man får försöka göra annat för en stund. Jag tror att jag är allt för van vid stresspluggning dagen före. Ni vet då man verkligen måste lära sig. Tror nog min hjärna tänker "Äsh det löser sig sen, varför slösa tid nu?" Vissa saker förändras nog aldrig.. hur mycket man än vill.
Men jag ska klara det! Därmed basta.

Ska man kanske?

Oh yes.. alla vet ni vilken bok det är. Självaste "The secret". Försökte läsa den förra terminen, men skummade igenom den. Blev frustrerad "Men det står ju ingenstans!" jag tror jag fann guldmeningen (guldmeningarna) iallafall. Men det finns säkert fler. Man måste nog vara fokuserad när man läser den, inte sitta på en stökig (eller helt frustrerande tyst) svenskalektion i skolan.. får kanske låna den nästa runda på stadsbiblioteket.

Men iallafall. Dagen ska (helst) spenderas med min käre vän:
Kemiboken. Hoppas bara jag kan fokusera nu då.. wish me luck. :D

Btw, går allt som planerat idag så kommer det hända lite designförändringar på bloggen antingen idag, eller imorgon. Om något ser konstigt ut, ha tålamod. :)

Har du hört den?Brukade inte gilla sån här musik innan, men allteftersom fastnar man för den. Ibland måste man pausa från techno och allt annat..

Nightmares in the night.


Min frukost? Höhö.. nej. Snart släpps Andra Avenyn (Länken öppnas i samma fönster) och då får man bunkra upp med knäckemackor. Påtal om svt, såg deras nya program eller miniserie eller vad man ska kalla det. 183 dagar. Ush, tyckte inte alls det var något vidare direkt. Mest snusk. En tvserie om en tvserie som säkert är inspirerad av tvserien Big brother. (Förstod någon det där?). Men man får väl se något avsnitt till innan man dömer.. men andra avenyn är och kommer förbli min favorit. :D

Rubriken stämmer, hade en hemsk mardröm inatt. Ni vet myten med att en tjejs hår är allt för henne? Tja en del iallafall. För de flesta. I drömmen vaknade jag upp med kaotiskt hår, med alla möjliga färger som såg ut som en regnbåge. Och mitt i allt började mitt hår falla av. Sen bestämde sig mitt undermedvetna för att rädda mig, och jag vaknade.
Ett dåligt omen kanske?

I got a haircut.


Efter att ha hängt med syrran till tandläkaren
hörde jag med min frisör hur det var med klipptider. Hon hade en lucka på förmiddagen och den tog jag ;) Det blev kort men snyggt. Enligt de andra iallafall höhö. Jag har fortfarande inte vant mig men kort hår känns så fräscht! Det är kort och lätt liksom. Inte rakt rakt utan uppklippt. Perfekt att ta bort allt de slitna nu efter vintervädret..

Sa till henne att klippa bort alla slitna toppar och klippa upp det mycket. Snart är jag nog förbi hårtiden med de oranga fläckarna, eller vad säger du Melina? Haha.
(Jag gjorde ett populärt hårmisstag, färgade svart och skulle sen försöka avfärga det. Vilket resulterade i gult/brunt/svart/orangt hår höhö. Sen tona jag över det för att dölja det värsta.. men jag lärde mig en läxa. Men det har tagit tid. Men jag har blivit lite av en expert när det gäller färgningar. Men man vet ju aldrig hur det blir tillslut.. Påtal om hår. Nu har jag fått reda på hur jag luktar haha. Melina köpte ett torrschampo. Och hon tyckte hon kände igen lukten. (Länken öppnas i samma fönster). Vem luktar det som? Carro såklart! Haha bättre än svett eller vad säger ni? ;) Och ja, hon trodde rätt. Det schampot använder jag alltid på mornarna om man inte orkar ställa sig i duschen och tvätta håret innan man ska iväg till skolan. Håret blir ju så frissigt som nyfönat.
Är det någon som har problem med ofräscht och lite småfett hår på morgonen funkar Tony&Guy's torrschampo perfekt. :)

En bild vågar jag inte lägga upp riktigt än.. ;)

Guten morgen!


Uppe tidigt idag. Gick och la mig tidigt igår också. Idag ska man med syrran till tandläkaren. Höhö.

-Kan du inte följa med din syster till tandläkaren på måndag? (Mamma)
-Tja, jo..(Caroline som lyssnar med dövörat)
-Bra, hon ska vara där klockan ... (Mamma)
-Ok (Trött Caroline)

Inte tänkte jag på att alla tandläkartider var ganska tidigt på morgonen. Det får alltid jag iallafall. Men nu är man uppe och då kan man lika gärna göra det bästa utav dan.

Peppar peppar, ta i trä.


My mind is as clear as the blue summersky.


Peppar peppar, ta i trä. Peppar peppar, ta trä.

Nu har jag sagt (Skrivit) det tre gånger. Det borde beskydda mig lite iallafall. Tror oftast inte på skrock men man kan ju alltid försöka. På var och varannan blogg jag läser har jag märkt en sak som stämmer överens med rätt många. Förkylning/Influensan ja jag vet inte allt. Men jag har inte alls varit sjuk denna vintern. Även fast att jag går i skolan och rör på bänkar som många som precis snytit sig (utan att tvätta händerna säkert det med) har tagit på.
Ne, rädd för baciller är jag inte. Jag sitter inte på händerna med rädsla för bakterier.
Hmm.. 

Ja lite konstigt att man funderar på sånt. Skulle inte förvåna mig om jag blev sjuk redan nästa vecka nu. Men ibland behöver man faktiskt vara sjuk, för att uppskatta allt när man är frisk. Eller för att krypa ner en hel dag och bara äta massa glass och titta på dvd:er.

Hur kan hon önska att hon fick ligga hemma en hel dag med ett huvud som känns 10kilo tyngre och snorar ner allt som en flod kanske ni tänker.. ja. Det är väl vad man kallar I-landsproblem hehe.

Catwomen.
Katter är sjukt svåra att fota. De rör på sig hela tiden. Dom är på hugget hela tiden. Verkligen hela tiden. Såfort man rör sig spetsar dom öronen eller ska titta efter vad det är för något. Vi käkade pannkakor höhö. Yummy. :)

Snart är det dags för lite till käk tror jag. Det blir nog äkta husmanskost idag.
Ha det gött som vi skåningar säger.

It's not me, it's you.


Var inte taskig mot mina bleka ben nu. Det var i början av förra sommaren. Efter sommaren var de väl sådär bruna. Fast att jag var ute hela dagarna och gjorde inget annat än att vara i solen. Jag har dåligt pigment säkert. Men sola i solarium skrämmer mig, jag vill inte ha hudcancer. Eller så är det en släng av klaustrofobi.. höhö.

Kvällen på alla hjärtans dag blev rolig på slutet haha. Helt sjukt egentligen. När jag vaknade trodde jag att jag drömt det hela, men nej.. höhö.

Ska snart iväg till min faster. Hennes mysiga katter, som älskar skor. Att typ riva i dom och stoppa i huvudet i öppningen och känna lukten av fotsvett. Katter är konstiga, men så underbara. När jag flyttar hemifrån ska jag skaffa några!

Hejdå.

Jag ska skrika ut ditt namn <3

http://svt.se/embededflash/1443411/play.swf


Ah! Min favorit åkte ut. Idioter. Men jag ska lyssna ihjäl mig på denna nu. Hejsvejs.
Jag ska slåss i dina kvarter.

Ny blogg, på alla hjärtans dagHejhej bloggvärlden. Hej hej igen blogg.se
Säg inte "Vad var det jag sa" för då kanske jag dumpar dig för blogspot igen. Haha..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0