Random

Bild från när jag och Melina var i västra hamnen och solade. 8 timmar sammanlagt. Haha! Vi ska ut igen imorgon. Mer sol, bränner jag mig inte denna gången heller blir jag sjukt glad ;)

Iallafall. Glömde berätta. Inatt drömde jag en mardröm. Att jag var gravid med trillingar. Nu asså, och attj ag gick i skolan. Och alla grattade mig för barnen och frågade vem pappan var. Har nog läst lite för mycket unga mammors bloggar nuförtiden. HAHA det skulle ni allt vilja se va? En gravid Carro komma genom skoldörren..  man vet ju aldrig. Men iallafall i drömmen så gick jag runt på skolan för att hitta min barnmorska (?) för jag hade ont i magen och trodde jag skulle föda snart. Vad trodde jag? Att jag skulle föda på skolan eller? Så skulle jag leta efter skolsköterskan men båda var lediga tydligen. Sen vaknade jag av att nån stängde dörren ute i hallen typ. Synd hade velat veta hur det skulle slutat.

Klippning

Check!
Blev en spontan klippning. Lika bra, right? Inga större förändringar.
Bara topparna, fräscha till allt. Nu känns det helt kort. Men starkare iallafall.


Guten morgen

Bööö än en gång blev man väckt av familjen. De har absolut INGEN respekt för de som har sommarlov och vill sova. Nu har alla stuckit iallafall och jag är ensam hemma. (Wiihoo!). Och nu är klockan 10 så nu får jag spela hög musik. Fy va bra. Men nu kom jag på att jag är hungrig. Tuggar tuggummi. (Läkerol's you know.) Supergoda, men jag tänkte ju inte på att de inte är bra för tänderna. De är som godis, de andra tuggumina innehåller ju fluor och yada yada yada. Men jaja, får göra slut på detta packet sen köpa ett storpack Extra's. Sån liten rund ni vet? Übergulligt :D Ska iväg och träna med Melina hemma hos henne ikväll. Därför skrev jag Wiihoo haha. Kan ni gissa vad vi ska träna då? Wii ofc. Rockringsrekord here I come. Jag ska pressa Mel som bara den. Haha eller kanske inte.. vi kanske bara skrattar åt varandra. Melina skrev ju om det HÄR. Att man börjar med cirklar sen ser det ut som att man juckar eller något. Men jag behöver fanemej träna av mig alla dessa konstiga ångesttankar jag haft nu. Pms in heaven..
Btw det märks när man saknar nån i min blogg. "Juckar" liksom? Det är ju Aishas ord haha..<3

EDIT: Haha blir ingen träning idag. Thank god, slipper åka till stan och handla en ny vattenflaska. ;)

Duktig Carro

Håhå. Stack till stranden ändå, fast att det var mulet var det skönt och svalt väder ute. Men vattnet var KALLT KALLT KALLT. Och en liten kille från ett fritids glodde på mig hela tiden.. höhö. Men jag trotsade det och badade ändå. På det djupaste vid bryggan. Fast haha simmade gjorde jag inte mycket, fick hjälpa syrran. Hon ville inte va på de lite lägre vattnet där det va massa alger och tång. Men inte heller på det djupa för där var det läskigt haha. Jag fick agera stolpe och hon fick hålla fast i mig. Orkade inte bada så länge så jag stack upp och låg på stranden hela dan istället. Men syrran badade heeela dan. Såg ut som ett russin när hon kom ut. Med naturligt lila läppstift på läpparna haha. Jag och mami roade oss med att kasta det sista av mackorna till fåglarna. Vi ångrade oss efter ett tag när de hängde runt vår filt resten av dan.


Mitt hår ser grymt konstigt ut. Lite slitet också, dags för klippning om nån vecka. (Men va långt det blivit!)


Ush mina fötter ser ju jättelånga ut :o Haha jag har ju 38:or bara.


Här ser mina ben liiiite bruna ut iallafall. Men de är de inte egentligen haha.


Lite mer ben..


Peace! Haha.


Efter käkade vi glaaaasss. Mumma. (Fast den smälte efter typ 2 minuter)


Hahaha detta måste förklaras liiite närmare. Förra året så tog jag en ego bild på exakt samma ställe. Toaletten där vid stranden. Då såg det ut såhär:


(Snacka om att man förändrats!) Så jag ville ta en bild till och se hur mycket man ändrats haha. Syrran råkade bli med på bild lite också. (Och ja jag kan inte posa, alls. Ser bara ut som ett stenansikte haha). Men orkar inte beskära bilden höhö.. nu är jag trött. Dags för mat och film.

Btw: Ones again, rösta på mig i tävlingen veckans blogg. HÄR. För visst gillar ni min blogg?

Blod..

Vaknade av näsblod. Fyyy. Va läskigt, och äckligt. :§ Hade en hel pöl i handen innan jag hann in till badrummet. Så nu känner jag mig täppt i ena näsborren. Och känner mig allmänt hängig. Jag får ju det ofta nuförtiden. Wtf. Får väl gå och testa mig snart. Det kan inte vara normalt att ha det heeela tiden. Kanske brist på järn? Ush.. bra start på veckan. Men man får väl ta det som det blir. Familjen ska till stranden, men det är ju mulet ute? Jag vågar inte chansa. Ska jag till stranden ska det vara stekande sol och iallafall ljummet vatten. Så nej, mina sårade fotsulor får ta det lugnt idag. Skriver om igår när Mel skickat de sista bilderna till mig.

Btw! Rösta på mig som veckans blogg. http://essatjej.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-1.html Skriv jag röstar på nummer 5 i en kommentar eller något. Tackar och bugar.

Cliffhanger

Det får bli en cliffhanger till imorgon. Är så jävla trött nu, helt död.
Hörs imorgon.

Frapino dag




Puh! Vaknade 9. Måste va uppe tidigt för att göra mig iordning vet ni. Men det värsta är är att jag inte hittar min favorittisha. Som jag alltid har på mig när jag ska till stranden/västra hamnen med nån. Hoppas jag hittar den. Annars ska folk akta sig för mig idag. Grr moha. Och ja idag ska jag prova frapino för första gången. Nice huh? Melina ska introducera mig in till denna underbara värld. Jag känner mig jättehyper och skriver som en duracell kanin pga kaffet jag drack nyss. Så blir det massa sockerkickar sen ju. Hur ska detta sluta? Jaja dags att raka benen.
See you later, alligator. ;)

Jag trotsar värmen

Gick till willys, handla mat. (Va vuxen jag känner mig) handlade också snabbcappuccino med marabou bitar i. Fan va det blev varmt, brände tungan. Men gott var det. Nu ska jag värma billys panpizza och leka vuxen framför tv:n. Och vänta på att mitt kaffe ska svalna höhö :(

Så kan man ju passa på att säga grattis till Ed Westwick också. Han läser ju min blogg heeeela tiden, aren't you darling? Yes yes. Congrats. :D Nu ska jag sluta famla mig och få lite mat i mig. Blir ju heeelt utflippad utan mat i magen. (Tycker jag iallafall, ni kanske tycker jag är utflippad hela tiden?).

Ps: Pappa är skitstolt över mig för jag dricker kaffe. För vad? Att jag kanske är påväg att påbörja ett beroende!? Att jag nu kanske ska behöva dricka 3-5 koppar om dan för att hålla mig vaken!? Välkommen till vuxenvärlden.

Ja, im bored


Haha! Förra sommaren snackade jag och Mel om att göra bloggtröjor. Vi hann aldrig med det, men man kan ju alltid designa en? Haha väldigt seriös design va? Gjord på två minuter och skulle ha kostat 580:- haha.. yeez.

Lördag?

Lördag, det är det idag va? Sommarlovet gör så man inte håller koll på dagarna. Knappt tiden heller för den delen, för igår satt jag vid datorn till runt 01. Sen fick jag för mig att jag var hungrig, så jag åt lite. Drack lite mer läsk. Tog ett glas vatten med mig in på rummet. Skulle försöka hålla det i handen samtidigt som jag läste. Men gick det? Nej såklart inte. Fick ett x antal deciliter kallt vatten över hela mig. Mysigt värre. Fick gå upp runt 2 och byta påslakan och allt det och somnade runt 3. Vilket jag gör ofta nuförtiden tydligen. Sen väckte Hedda mig, eller jag var väl halvvaken. (Låg inte i den djupaste REM sömnen som finns direkt). Så jag gick upp och smsade med henne lite. Hon kommer hem den 14:de :D Me miss her. Käkade frukost, har inte varit uppe så länge. Funderar på vad jag ska göra. Kolla film? Gå ut och sola? Sola kan man ju göra imorgon med Melina. Syrran och mamma är nere i ellstorpsparken och syrran "badar" i den där minimala poolen. Sugen på att gå ner dit också. Sola ansiktet lite, kanske skulle ta och göra det? Fast.. jag måste raka benen och allt möjligt då. AH vilka ilandsproblem man har. Äh solar jag så går jag ut på balkongen istället. (Där ser ju ingen en och kan inte kommentera ens "håriga" ben). So long bloggläsare.

. - . - .

Asså jag dör. Seriöst, lär man sig aldrig? Åt för mycket mat, drack sen cola. Åt sen choklad och nu mår jag jävligt illa. Mamma har snott min solstol och sitter på balkongen och löser korsord. JAG VILL OCKSÅ! Men fan inte går jag till coop ensam där halva malmö får syn på en. Vågar man utmana sin 9 åriga syrra i schack? Mohaha.. jag har tillomed vunnit över min farfar. Slå de serru. Och ja, jag är sämst på rubriker.

Nu känns det som att..

De mesta börjar bli klart med framsidan. Lite smågrejer kvar, men äh vad gör det? Va tycker ni? Jag har ju tillomed börjat twittra igen. (Haha för Jonna fick sin vilja igenom.) Nu får jag försöka hålla uppe twitter också. Just det! Nedräkningar måste jag fixa också ju. Fast hur många dagar det är kvar till min geburtstag har jag koll på. 45.. alltså 1 och en halv månad! Coolt, då blir jag 15 och får lust att revoltera. Och göra verkan av byxmyndigheten (Ehm, inte.) Nu gjorde jag något konstigt också, fuck. Hela internet ser konstigt ut nu, löser man ett problem får man ett annat apparently.

R.I.P

Fick ett sms av Sofia sent igårnatt om att Michael Jackson dött. Herregud, skojar hon med mig eller? Satte på datorn och googlade det. Det var ju inte lite träffar jag fick. Jag började lyssna på hans musik för ett bra tag sen, annars har jag inte varit så insatt i hans liv men han har haft det svårt. Det kan man lätt säga, synd. Många var stora fan av honom. Hans barn också.. uh. Hemskt.

Läs aftonbladets artikel här.
(Fast att de flesta nog redan gjort det).

...



Har jag bloggat idag? Det har jag nog.. tror jag.
Iallafall, skrev inget vettigt. Nu kanske jag ska börja, bilden är bara där för att irritera era ögon lite. Haha min snygga oröra som ni ser lite av där i sidan.. men ni ser mig? Bara ben och en tshirt. Mina shorts gömmer sig därunder nånstans med. Men fyyy asså. Fick inte mycket sömn inatt, la mig vid 01. Somnade vid 04. Vaknade vid 10 sen igen. 6 timmar, när jag brukar sova minst 10 timmar nuförtiden. *suck* *suck* Så jag känner mig seg redan nu. Inte blev det bättre av att jag skulle till willys och handla marabou sommar edition. På vägen dit var jag lite all over the place så jag krockade med glassgubben. Inte den riktiga såklart, plastjäveln. Inte nån ursäkt fick man, förvånande? Så hade dom inte det på willys. Fan va sur jag blev, köpte hem glass. Som jag inte alls va sugen på egentligen, den va inte god. Man ska aldrig prova nya sorter. Nu vill jag ha jordgubbschoklad. Men nej fick stå i kö i evigheter för lite äcklig glass. Och med en kärringjävel framför en som skulle ha minst 20 cm mellan varje vara så då tog det ännu längre tid. Borde finnas en pensionärskassa med linjaler för att hjälpa dom på traven.

Förresten, jag va nära på att köpa röd hårfärg idag. För 30 kronor! Hahaha men jag kunde hålla mig. Det var permanent liksom, och ett dåligt märke. Och jag har lovat mig själv att aldrig mer ha permanent hårfärg i mitt hår.

Fever Fever

Melody Club
"Fever Fever"

struck down by a prayer
and she compels you, you can't help it
drop down to your knees
she's in your mind and you are blinded
and she put a spell on you

she's nobodys angel
she's nobodys
nobodys angel

fever fever leave my heart alone
teardrops down my face
i curse the day that I was born

Lost inside her grace
and you surrender sweet surrender
bound within a sigh
she takes you under, keeps you under
and she puts a spell on you

still my fading heart beats for your love
still my fading heart beats for love

Spotify.

Som ni vet har jag fått en knäpp i huvudet. Börjat gilla "gamla" band med lite annorlunda stil än det vi hör på radion oftast.. som Pet shop boys och nu Melody club. När ska detta sluta? ;)

Typisk sommarlovskväll

Kanske.. kanske inte. Träffade en gammal killkompis till mig som jag förlorat kontakten med innan. Det var rätt chill att umgås, men det hände så mycket mellan oss så man vet inte riktigt vad killar vill. Aldrig, dubbla signaler hela tiden. Killar är inte min grej just nu. Killkompisar jovisst, men killar som är så på hela tiden när man bara är intresserad av vänskap är inget bra. Särskilt inte när killen framställer sig själv som nån player. Men jag ska inte överanalysera. Det var trevligt och vi hängde i några timmar. Snart blir det nog sängen. :)

(Stackars Jonna och Hedda säger jag bara. De som trodde de skulle slippa mitt killsnack för ett tag. Haha sorry girls.. :)<3).

Mulan


Kollar på Mulan just nu. En av mina favoritfilmer. (Vem sa att tecknade filmer är för barn? Denna är ju skitbra.) Lägger in del 3 för den är den roligaste haha :D Älskar den lille röda draken. Det låter som Eddie Murphy gör rösten, right?

OMG! Hittade precis tvåan också, visste inte att det fanns en till :o Mitt barnasinne dör av glädje.

Bakat

Bakat kladdkaka, jajamensan. Gott var det, men nu mår man illa.. förvånande. Nu har jag massa disk kvar. Ska jag ta itu med den eller gå ut och sätta mig och försöka sola ansiktet lite? (Det är ju inte bränt iallafall höhö.. resten av kroppen får ju vila sig.) Jag vill, men orkar jag? Kom ju till datorn enbart för att det ringde. Nån jävla telefonförsäljare. Fast de är roliga, man kan vara grymt otrevlig mot dom och sen slänga på luren när de pratar. (Ja jag har rätt att göra de när de tycker det låter som att jag vore min mamma som är 3 gånger så gammal som jag är.).


Just nu


Dricker jag läsk ur mitt donken glas. Ful färg, men SKA skaffa fler. Okej jag hade önskat att det var läsk iallafall, får se om jag orkar gå ner och köpa sen. Nu sitter (Står?) jag här och dansar min bakdel av mig. Sitter jag ner i mer än 2 minuter får jag så jä*la ont så jag kan knappt resa mig. Dels pga träningsvärken och att jag har bränt mig. Men det brända har lagt sig, låg med en våt handduk under mig hela natten. Obehagligt men samtidigt skönt. Tur att jag la en scarfs över handduken. Annars hade jag väl vaknat och sett ut som om jag sovit på en spikmatta hela natten. Idag ska jag inte göra ett skit. Jag fick färg igår iallafall, det såg man när jag tog av mig bikiniöverdelen. Mest på ryggen (Det var ju bekvämast att ligga på mage höhö.. får jobba på överdelen nästa vecka. Efter jag börjar flagna, mysigt!).

Omg :(



Bränd: På låren, på skuldrorna, på ryggen.
Hmm.. ont som satan gör det. Det + träningsvärken är en riktig pain in the ass!
Kan knappt röra mig.
Alltså, får jag lägga mig tidigt ikväll. Och sova på mage (Vilket jag hatar att göra?).

Im doomed. Jag kommer aldrig klara av denna sol fan.

HEEEEEJ

Nu är jag tillbaks!!! Visst har ni saknat mig!?!?? Herregud jag som skulle leka att jag har självförtroende här, så knackar nån på dörren. Vänta.. brb. Äh va störigt. Iallafall cutiepies, jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag. För ni vet, asså ni kommenterar ju aldrig så då vill jag inte blogga! :(:( Jag ska nog lägga ner den snart, orkar inte med den mer. HAHA ush stackars dom som faktiskt bloggar så på riktigt. Skulle skämmas.. Men iallafall, det senaste jag bloggade om var att jag skulle gå och se "My bloody valentine". Så jag kan ju börja därifrån, vi skulle mötas vid Burger King. Hade vi sagt iallafall, jag kom till bk vid värnhem. Hon var inte där, tiden tickade iväg. Kollade mobilen, den hade dött såklart. Var är hon nu då? Försökte starta mobilen, fick igång den i två sekunder. Hann bara läsa hennes "Im here" sms. Vadå hon är här? JAG är ju här men inte hon. Så sprang jag runt hela värnhem, tillomed in vid hemköp där en läskig vakt följde efter mig. Ser jag ut som nån som rånar? Snattar? Hmm.. men såklart. Jag tänkte inte på att det finns ett bk utanför biosalongen också. När jag kom dit (en halvtimme försenad drygt tror jag) ser jag Sofia sitta där. Wiho! Nu skulle det bli av. Bra bra.. vi hämtade de reserverade biljetterna. Gick en rätt bra runda runt värnhem (3 snarare). Så såg vi filmen.

Snygga glasögon huh?

Filmen då? Urdålig, urkass. Jag och Sofia satt och skrattade åt hur dålig filmen var. Jag satt bredvid världens nervvrak som rös till vid reklamen tillomed (?). Den var så förutsägbar, den var inte ens läskig. Och man fick huvudvärk av den tvådelade texten. Rädd blev jag inte en enda gång, man såg en kille gå runt och hugga folk med nån manick hela tiden. Trodde verkligen att effekterna skulle bli bättre, men aja. Det var trevligt att träffa Sofia iallafall. :) Nu har jag skrivit en halv roman, kommer mer sen när jag orkar.

Ingen tid att snacka


Ska iväg nu. Bye bye. :D

För guds skull

Make you voice heard
Rösta på mig. :) "Voice of Caroline" is the thing to klick on :D

Vackert


SPILLED MILK
Nästa nummer kommer ut på min födelsedag.

Godnatt.

One x still hurt.
The x will always be there.
The x will always burn.
Nomather
If it might look like its healed
Or not even there
It still hurts


Sommarkrysset

Familjen glor på sommarkrysset. Hahaha jag ville bara se Carolina's kupp. Gravidmage, lustigt lustigt. Kunde väl tänka mig att hon skulle dra något sånt. Men iallafall. Jag har tråkigt så:

20 Snabba.

1.Varmt eller kallt
2.Salt eller surt.
3.Sommarlov eller vinterlov.
4.Vara utan datan en vecka eller tv:n.
5.Vanilj eller choklad.
6.Pc eller mac.
7.Msn eller scape.
8.Lunar eller Playahead.
9.Blondinbella eller Egoina.
10.Aftonbladet eller Expressen.
11. Sommar eller vinter.
12. Kille eller tjej.
13. Blå eller grön.
14. Blondin eller brunett.
15. Alla barnen skämt eller blondin.
16. Moped eller skoter.
17. Bada eller sola.
18. 30 eller 12 grader.
19. Paris Hilton eller Britney.
20. Hund eller katt.

Tillsist svarade du på alla frågorna?
Ja, jag är så duktig så. Fast jag strök ju vissa, för båda alternativ va lika dåliga.

Jag utmanar, alla mina vänner som bloggar.

jsfolfhjf

Fan va jag känner mig fjortis, men here it goes. Jag saknar Andra avenyn så jag skulle kunna dööö. Det är nog därför jag har så mycket ångest nuförtiden, jag känner att jag behöver bearbeta mina egna tankar istället för att tänka på karaktärernas i Andra Avenyn. Huhu ångest. Fy för bövelen. Titta HÄR bara. ÄR HAN INTE SNYGG?? Jo det är han. Fan skulle gått till premiären av nån film där han va där. Fast hade jag gått fram? Nej klart inte. Jag vågar ju inte ens hälsa på Gunther inne på Zara. Jaja.. får fortsätta drömma lite medans jag spelar Keepsake. Jag vet, töntigt när alla andra spelar the sims. Men det här spelet är så jävla grymt. Googla det ifall ni vill veta vad det är för något. Här är bilder från det.








Mahahaha

Fan va skönt det är att sova. Nu låter det som att det bara är jag i hela världen som fått prova det här med att sova. Men ändå, jag vaknade liksom 6 idag. Efter ännu fler mardrömmar? Kan inte sluta drömma massa hemska saker. Fattar inte? Så låg jag där i sängen i en timme och försökte somna om. Det gick inte, lika bra att gå upp. Gick upp, tog postisbilagan men öppnade den aldrig. Satte mig och gjorde korsordet på baksidan istället, vilket gick rätt bra. Hade glömt hur kul korsord faktiskt kan vara. När de är lätta.. såklart. Inte ofta att man hittar något för ungdomar, antingen är det för småttingar. Typ en bild på en katt och fyra rutor att fylla. Eller så är det rena rama tantkrysset. Sen ställde jag mig och rakade benen, var fortfarande lite nyvaken så jag skar mig lite här och där. Bara småsår men ändå, jag brukar aldrig få sår när jag rakar benen. Jag som är så följsam och allt.. ja jag förblödde inte av blodförlusten iallafall. Efter jag var klar var jag stolt över vad jag lyckats åstadkomma. Så jag satte mig för att titta på tv. Tvshop.. uh. Frukosten imorse blev glass. Sjukt bra va? Äh vi köpte ju massa glass igår på willys. Inte kommer vi äta upp allt ikväll. Väl? (A). Sen får jag och syrran ge oss iväg och handla lite mer läsk och godis. Ikväll får jag äta senapssill och ägg. Min ABSOLUTA favorit nånsin :D Äter det bara 3 gånger om året, men ändå. Det är sååå gott. Gillar inte sill annars, men det. Mumma. Men det jag mest längtar efter är nästa vecka, nu när det är midsommar. Betyder inte det något? Att dag och natt är lika långa? Äh jag bara svamlar. Men jag hoppas att vädret blir bättre nu.. nästa vecka ska jag bli brun. Kanske blir så desperat så jag solar solarium?

Så ska jag va lite random och skriva en lista på 10 filmer jag ska ha sett innan sommaren är över:
My Bloody Valentine 3D (På söndag med Sofia, bio.)
Ice Age 3 3D (När den kommer ut på bio.)
Harry Potter och halvblodsprinsen. (Även den på bio.)

Hyrfilmer:
Twilight
I taket lyser stjärnorna
Bröllopsduellen
Benjamin Buttons otroliga liv
Yes man
Rosa pantern 2
Slum dog millionare

Asså seriöst?

Ofta man gör så. Det ska alltid va strul med vissa när man ska träffa dom.
Som ni säkert gissat blev det inget bad idag.

Och jag har ont i en tand, det känns som den lossnar.
Jag har fan inga mjölktänder kvar.

GRR JÄVLA MIDSOMMAR

Personlighetstest

Carolines personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa Caroline:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.


Inflation

"Känns som att hela världen hamnat i en inflation.."

Hmm.. orkar jag blogga? Ja det gör jag nog. Stack till stan idag med mamma, vi köpte 3 delar. (Vi? Hehe mamma. Mina pengar är ju slut. (a). ) De byxorna jag visade på bild i föregående inlägg fast i rosa. De svarta fanns inte kvar, grr! Och samma överdel fast i rosa. Den turkosa passa inte riktigt min hudtyp kändes det som. Också en till överdel, som är bättre att ha ifall jag ska sola. Men UH! Jag trodde fan inte peddon hängde inne på Stadium. Fy va hemskt, när jag skulle prova öppna ett jävla peddo dörren och spelade trög. "Jag ser inte om det är nån därinne" NEHE!? Jag och mamma pratade massa och jag har fötter? Jävla idiot. Tur att jag hann skyla mig. Dear god. -.- Jaja, nu är allt fixat inför imorgon. Ska bara bada, skrubba mig och raka benen. Var med mamma en sväng på willys och handlade midsommarmat. Jag kan inte undvika att påminnas om att det ska bli dåligt väder imorgon. Screw det, jag skaaa bada! Och jag hatar killars dumma ursäkter till varför de inte svarar på sms. Punkt slut. Här är en bild på det jag köpte idag. Byxorna är i samma nyans som överdelen fast att det kanske inte ser ut så på bilden.

Bikini

Hej bloggen. Det var ett tag sen va? Ja jag har inte direkt lust att blogga. Lite bloggtorka, det är rätt skönt faktiskt. Men saken är, jag ska iväg imorgon och handla bikini. Den gamla har blivit för liten (Surprise..) och jag vill ha en ny. Varje sommar ska startas upp ordentligt med en ny bikini :D Fast denna sommaren kör jag på ett säkert kort. Lite längre trosor och axelbandsöverdel. Ska ju ut och bada på fredag med Karro. :) Efter jag kommit hem imorgon med den nya bikinin är det dags för att ligga ute och sola och få lite färg på mig.
Bilden är klickbar.

Testar

Testar ifall det går att blogga. Blogg.se har haft något driftunderhåll nu under morgonen och de flesta säger att inget funkar. Så, tar det säkra för det osäkra.

The eyes of destiny


Ser man på, ett öga och litegrann av min tonårshud.

Även.

Även ett missbildat hjärta har känslor.
Även ett hjärta som fått många slag.
Ett hjärta som fått utstå mycket.
Slår ändå varje dag.
För att det en dag har förhoppningen om att kunna vara "normalt" igen.
Men när det väl är på gång, nästan vid mållinjen
Ramlar det ihop igen och får samla upp sina spillror.

Ja! Mina hörlurar är tillbaks hos mig :) Det var pinsamt värre att gå till skolan och träffa lärarna igen.. men så värt det! Nu kan jag njuta utav sommarlovet på riktigt. For real! :D

Hmm..

Asså... jag vill ju inte direkt hoppas på fööör mycket. Men jag ringde precis skolsekreteraren och jag ska dit vid tiotiden och kolla i hennes (Natasas) skåp och hämta mina hörlurar. :D:D:D Nu måste jag bara hitta på en ursäkt för att gå ut. Så att inte pappa får reda på detta.. hmm.. behöver vi lite mjölk, kanske? ;p Sen vill jag ju inte direkt berätta om den där läskiga känslan som sprider sig i ryggraden. Känns lite som deja vu då. Så nej, skriver jag inte om den kanske jag kan hindra dens ankomst.

Guten nacht



Med detta säger jag godnatt. Godnatt till alla underbara människor därute. Godnatt till alla onda människor därute som jag hoppas kommer lära sig nånting nytt imorgon. Om att världen faktiskt är en bättre plats än den ibland verkar vara. Hoppas jag. Godnatt.

14 Juni 2009







Det här sammanfattar det mesta utav min dag. Väntan.. väntan och åter väntan utanför kyrkan. Karro och hennes kompis kom 40 minuter försent. Vi stack till Bo01 och då försvann solen. Vi promenerade ner till gustav, ner till pauli kyrkan igen. Sen stack vi hem. Det var trevligt, men ja. Vädret höll inte. Nu blir det snart hallonpaj och sen ska jag fortsätta med mitt lilla projekt. *Blinkar menande mot Klara*. Höhö.

170

Nu har jag skrivit 170 inlägg. Snart 200, wiho. ;) Men iallafall, idag ska jag ut till Bo01 med Karro, Carro (Karolin, Carolina) och lite av Karros kompisar. Kul kul :D Fast om vi får med oss Carro är fortfarande en stor fråga hahaha.. hon är inte så pigg på det tydligen. Men det blir inget badande för mig. Får sitta och sola med Karro istället! (HH) Ska ha klänning på mig så att benen kan bli lite bruna. Uh :( Lägger till lite gamla bilder från när vi orienterade nere i Bo01. Hörs lite senare, snart är det dags för duschen och sen iväg. Vi ska promenera dit HAHA :D Jag med mitt lokalsinne liksom, vi kanske hamnar i Polen istället. Jaja, vi hörs.



Oh..

Känner mig helt tårögd. Såg precis hela Ringaren I Notre Dame på YouTube. Här är första delen, vill ni se hela så fortsätt och klicka er igenom dem. Gah jag brukar inte bli påverkad av filmer, med denna vet man inte ifall man ska le eller gråta. Jag har den hemma iförsej, men på VHS. Tänkte nästan gå ner till hemmakväll och hyra den, men jag behövde bara klicka in mig på YouTube. God bless youtube ni vet. PUH! Skickade precis ett kedjesms till 10 personer. Jag är inte alls van vid att skicka till många samtidigt, och jag tror aldrig på kedjesms men ja. Det blir som det blir. HAHA! 2 sekunder efter jag skickat det får jag tillbaks ett. Vid sidan av alla 100 leveransrapporter (Varför har jag ens det påsatt?) Livets stora frågor ni vet.

Kommer jag sluta såhär?

En av livets hårda läxor Bibliotek, Piteå

Två killar sitter och diskuterar sin utbildning. Kille 1: Först gick jag natur på gymnasiet för att det var en bred utbildning, sen går jag civilingenjör på universitetet för att det ger mig en bred grund. Sen säger de på radio att arbetsmarknaden ropar efter spetskompetens. Det är då man sitter där, 30 år gammal och tänker att "Va fan, jag skulle ha gått El från början…"

Hittat på Tjuvlyssnat.se.
Hmm.. kanske ska gå el after all?

Kärlek

Min nya favoritserie. Kan jag bli mer nördig? The big bang theory. Ich liebe es.
Nu ska jag återupptäcka min barndom och kolla på spy kids 3 med syrran.

Men vem sa att man inte lär sig något av tv? Jag lärde mig att tomat faktiskt är en frukt (!) och inte en grönsak av detta programmet. Den kunskapen kommer jag kunna stoltsera med många gånger när jag är i affären.

Drei



För att jag har tråkigt. För att jag ska undvika att ta bort inlägget här under. För att vi har tryckfrihet här i Sverige.
För att havregrynsgröt är gott. ^^,

Vill ha

Ah gud.. vill ha tillbaks vädret där man kan ta konstiga egobilder. (Varför gör jag peace tecknet på alla bilder för?). Mitt hår ser så annorlunda ut på alla olika bilder jag tar. Så sjukt.
Vill sola, vill få lite färg. Nu nu nu! Även fast jag kanske ser lite besvärad ut på bilden så va det jävligt skönt. Inte som nu när man inte ens vill gå utanför dörren utan stannar inne och bakar chokladbollar och spelar the sims istället. Jag är nog den enda som inte köpt 3:an än höhö. Klockan är 18.30 och jag är trött. Men, väntar på att Aisha eller Nada förhoppingsvis ska logga in på msn. Kan ju höra hur kul dom har det istället för att ömka mig själv och mitt liv härnere i kalla Sverige.

Jag är så duktig på att uppdatera nuförtiden, trodde det skulle bli sämre iomed sommarlovet. Men inte än iallafall.

Ah fan också..

Ja så bra börjar första dan på sommarlovet. Jag tog aldrig mina hörlurar ur Natasas skåp. Tänkte inte på det när jag fick mina nycklar. Så ska hon tydligen åka bort senare idag.. men ah det tar 5 minuter att fixa ju. Lärarna jobbar fortfarande tror jag, bara att ringa till expeditionen och fråga när de kan öppna för oss och vi hämtar mina grejer. Men ah hon svarar ju inte på mina sms. Blir fan desperat här hemma, kommer inte klara 10 veckor utan mina hörlurar :o Bäst är det ifall vi fixar det idag, annars finns det kanske inte folk på skolan. Hoppas det fixar sig nu.. gud. Jag visste att jag inte skulle tagit med mig hörlurarna, de hade inte ens fått ladda i 10 minuter. Klart att de inte funkar då.. ah. Ni får väl veta senare ifall det fixar sig. Johanna åker till Skottland idag. Hoppas hon får det kul där. :)

Lägger upp två bilder från förra veckan. Aisha tog dom, lite som ett minne från åttan.

Nalisa, Yousef, Hamza och lite av Fuads tröja haha :D


Hamdi, Nalisa, Yousef, Hamza, Fuad och jag. Fråga mig inte vad det är för konstig ställning jag sitter i haha Oo
Mindre än 2 månader kvar tills jag fyller år. Yeah! :D

60 frågor

1. Hur gammal är du om fem år? Ska snart fylla 20 :)
2. Vem var den sista du träffade? Mammsen ^^
3. Hur lång är du? 168,5 cm. (Hade växtvärk innan så möjligen 169 kanske?)
4. Vilken var den senaste film du sett? Linas kvällsbok :D
5. Vem ringde du senast? Aisha
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? :* Där fick du din puss haha :D Till André
7. Vad är dagens planer? Öh, sova. ;p
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa är bättre ifall man har något viktigt att säga. Annars är sms nice att hålla kontakten med under dan. Eller hur Hedda? ;D
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos
10. När såg du senast din mamma? Nu när hon kom in och sa att maten va klar
11. Vilken ögonfärg har du? Melerade.
12. När vaknade du idag? 6.40
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, eller nej. Eller kanske. Inte säker
14. Vilken är din favoritplats? Alla platser där jag har en vän nära mig
15. Vilken plats föredrar du minst? Hmm.. platser där det finns spindlar.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag har snart studerat klart skulle jag gissa på..
17. Vad skrämde dig som barn? Häxan i den lilla sjöjungfrun
18. Vem fick dig att skratta senast? Mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär. (Snart bärbar också ifall man ska tro pappa..)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på, olika. Men oftast stor tshirt.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4, men sover med 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1 (Skåne is the shit.)
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota :D
26. Är du social? Beror på, är jag med folk jag trivs med så ja :)
27. Vilken är din favoritglass? CHOKLAAAD!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa massa.
29. Tycker du om kinamat? Helt ok.
30. Tycker du om kaffe? Nej, inte vanligt. Men kaffe latté kan va rätt ok.
31. Vad dricker du till frukost? Juice
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, jag vänder mig i sängen 297 gånger varje natt.
33. Kan du spela poker? Njae.. på desperate housewifes spelet kan jag ;)
34. Tycker du om att mysa? JA :D
35. Är du en beroendemänniska? Hmm.. om man menar choklad så hell yeah!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, thank god
40. Föredrar du havet eller en pool? It depends.. men just nu skulle jag mer uppskatta en pool. (H)
41. Vad spenderar du helst pengar på? Ah svårt.. måste vara småkrafs.
42. Äger du dyra smycken? Ne, inga som jag vågar använda iallafall.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Cola
45. Vem är den roligaste människan du känner? Personerna* Nada och Aisha, och Hedda såklart ;D
46. Välj ett ärr på din kropp? På låret, efter att jag brände mig med thevatten :(
47. Vad har du för ringsignal? Sony ericsson standard
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej. Eller kanske på vinden? Oo
49. Flirtar du mycket? Neeej :o
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Utanför teater 24 i Malmö.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej jag kan inte ens köra bil :p
52. Har du fått fortkörningsböter? Ja, jag fick det inne på coop när jag körde med vagnen därinne.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Eskort
54. Läser du dagstidningen? Ja, fast mest C delen och postis.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, har gjort innan men inte längre.
56. Dansar du i bilen? Ne, sitter mer och funderar på livet :p
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Nrj. (Dumma the voice som stack..)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hmm.. köp läsk tills ikväll på mammas inköpslista.
59. När var du i kyrkan senast? IDAG! :o Avslutningen.
60. Vilka personer utmanar du? Alla mina vänner som bloggar. Julia, Klara, Nalisa och Melina.

Mina betyg

Förra året la jag upp mina betyg på bilddagboken.se har jag för mig. Men nej, i år blir det bloggen istället. :) Vaknade just efter att ha sovit. Somnade i klänningen men vaknade efter ett tag. Den var inte jääättebekväm att sova i så jag bytte till min mjukisdress istället och satte upp mitt fluffiga hår i en tofs. ^^,

Bild: VG (Kommer troligtvis höjas till mvg sen i nian om vi fortfarande har samma lärare.)
Tyska: VG (Mvg där också nästa år kanske, ifall jag kämpar som fan.)
Engelska: MVG
Hemkunskap: VG (Kommer bli ett mvg i nian).
Idrott: G (Haha what a surprise.. det kommer jag välja bort i nian.)
Matte: VG (!!!) Jag blev inte sänkt :D
Biologi: MVG (Ska plugga massor i sommar på det. För att klara nationella).
Fysik: VG (SKA bli ett mvg i nian. :))
Kemi: MVG (Samma som med biologi.)
So: MVG (Kommer få mvg i alla so ämnena.)
Slöjd: VG (Hoppas hoppas på ett mvg i nian..)
Svenska: MVG
Teknik: VG

Sammanlagt: 275p.
(Om man räknar So som fyra.)
Behöver jag säga att jag är nöjd? :D

JAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAA jag har gått ut åttan! Fyfan vad jag är bra. Det får jag säga fast att jag inte tar studenten. FAAAAAAAN VAD JAG ÄR BRA! :D Mina betyg är så jävla bra, hela jag är bra. :D:D:D Jag är så lycklig just nu så jag kan knappt få ut något på tangentbordet. Men lite bilder får tala för mig sålänge.

Såhär blev mitt hår. Mucho fint tyckte de flesta :)


Massa folk utanför kyrkan.


Söta Natasa i sin klänning som jag hjälpte henne med ^^,


Snygga och stiliga Hamza som kommer sluta nu. :( Kommer sakna dig Hamzi :)


Greta :)

Skriver mer sen. Gah jag är så lycklig!
Älska rörsjö. <3

MUMMA!

Höhö jag börjar bli som mina vänner. Lite som Hedda, nu säger jag mumma till allt. (För er som är lite slow så betyder det mums såklart.) Nu ska jag berätta vad som va mumma idag. Förutom mammas extremt goda spaghetti. Läkerols tuggummi! Fy fy fy va gott det va. Smakade mycket bättre än V6's och Extras och allt det. Tror jag iallafall, inte direkt som att jag köpte flera sorter och jämförde men aja ^^, Frågan är om man bara ska tugga dom ifall man har ont i halsen? Dålig humor jag vet. :§ Men iallafall, saknar Aisha och Nada så mycket så att det gör ont. Varje gång jag tänker på dom blir mina ögon helt vattniga :/ Hemskt.. saknar er <3 Nu ska jag snart tvätta håret så ska mamma hjälpa mig och fläta det. (A). Får se om håret blir lite snyggt vågigt imorgon eller om det bara blir totalt kaos.

TITTA :D Så bra fick jag på matteprovet vi gjorde förra veckan. Hade fan fått mer om jag gjort problemlösningsuppgifterna, men ja. De trodde jag vi skulle göra senare. Men iallafall, bra va? Och ja Olof ville vara med på ett hörn där. Jag fick mer än honom, höhö ;)

Edit: Det tog 20 minuter att fixa håret. Nu har jag 100 klämmor i håret och en scarfs runt huvudet. Du kan ju själv försöka se hur det ser ut. Höhö. Men ibland är mammor bra faktiskt. Jag kunde läsa bloggar samtidigt som hon fixade mitt hår. Vi matchar bra mamma och jag ;)

Hey

Ibland är det bra att ha ont som fan. Som jag har nu, man orkar inte direkt lägga energi på annat än att tänka på hur ont man har. Man har inte energi till att tänka på allt skit som händer. Bra, tack kroppen. Men sen kan man ju alltid se saker från den negativa sidan också. Som att vädret suger, som att jag inte kommer vara på topphumör imorgon. Som att jag fryser, och att jag är hungrig men inte orkar resa mig. Då är det bästa att göra det bekvämt för sig. Dra upp mina oversize mjukis över naveln, sätta på lite jazz. (Ja jag har faktiskt börjat gilla det.) och bara relaxa. Ja nu är det bara utfyllnadstext tills jag får över bilderna från mobilen till datorn.. sådär. Får se vilka som inte blev extremt suddiga.

Här va klasskampen i full gång. (9a vann, damnit. Nästa år. Grr!)


Hmm.. här kollar alla på matchen antar jag?


Sen kom en hund farandes efter bollen. Så allt avbröts. För det tror jag?


Psst, bygger om lite här just nu.

Grattis :)

Först och främst. Grattis till Klara som fyller 15 idag. :D Hehe jag som hade satt mobilen på att påminna mig om det. (Jag är ju en sån som knappt kommer ihåg att ta med mig nycklarna när jag går ut ifrån lägenheten?).
Annars har dagen varit helt okej, argh! Har fått bästa idén nånsin. Bästa bästa bästa idén. Synd att det kommer ta ett tag att få igång det. Kanske tillomed 2 år om jag ska göra det riktigt stort. Då får det vänta tills gymnasiet. Men ah! Va kul :D Kan börja med det redan i sommar. Förbereda lite och så.. får se.. :p
Nu är jag trött. Jävligt trött och tänkte äta lite och senare skicka iväg lite meil till Aisha och Nada. Förresten, är det bara jag som är sjukt störd på det dåliga vädret i Malmö just nu? Dagarna innan vi ska ha skolavslutning liksom. Jag vill ha vädret vi hade för några veckor sen. Jag vill inte börja sommarlovet med att vara hemma pga det tråkiga vädret och typ städa? Jaja onödigt babbel som alltid.

Oh herregud..

Bdb har ju fått en ny funktion. Fokus, där man kan betala för att få sin bild visad för alla. Som jag trodde från början, de man kallar fjortisar skulle hopa sig där och kräva uppmärksamhet. Det verkar som att bilderna blir värre för varje dag som går, men massa kommentarer får de iallafall. Men det är ju mest av kåta killar eller taskiga anonyma kommentarer. Jag fattar inte varför man gör så? Är det pga dålig självkänsla egentligen? Eller att man vill ha uppmärksamhet? Tycker synd om dom men blir samtidigt förbannad. Det är en fråga jag aldrig kommer få svar på. Men fan, hade kunnat betala för att slippa se de där jäkla bilderna scrolla förbi vid sidan. Men bdb är väl ute efter pengar antagligen som alla andra.

Annars så sprang inte jag och Melina så mycket. Kan man säga att vi, tja powerwalkade i 2,5 timme? Jag var ju så jävla smart så jag sket i att ta kofta på mig. När jag kom fram till värnhem kände jag att det duggade. Äh men vi gick runt en bra runda, vi va skyddade mesta av tiden när vi strokade runt på kyrkogården. (Det där lät lite konstigt, eller?). Men inget vidare väder att springa i. Vi gick in på coop och jag handlade en dricka. Mer om den drickan får ni höra om imorgon. Spännande va? ;) Annars så har jag bara ont i magen och känner ett behov av att ta ett bad. Men frågan är om jag ens orkar resa mig. Hmm..

Titta vad jag och Melina hittade på vår runda runt lilla skolan. Aww :)<3
Inte direkt för att det var menat mot mig eller så, men man kan ju alltid hoppas. ;)

Run [I'm a natural disaster]

Ah, ännu en titel av en låt. Den som är med i nike's tävling men vs women ni vet? Eller kanske inte.. men iallafall. Vaknade 6 minuter efter att Melina skickat ett sms till mig. Hon frågade vad jag gjorde, jag svarade med samma fråga. Spelade the sims 3. Ah mitt ha begär gör ont i mig nu. Men jag får vänta två månader på att få det. Det skulle ta mig emot att spendera 500:- av mina egna pengar på ett spel. Och i augusti får mamma och pappa tillbaks en hel del på skatten. Sehr gut (A). Men dååå ska jag spela massor! :D Håhå tills dess kan jag surfa runt och titta på bilder och lära mig lite om det. Snappa upp lite fusk och sådär. (Sch, det där sa jag inte). Men iallafall, idag har jag bara två saker planerat. Springa med Melina en runda, och ta en dusch. Låter som jag inte duschat på 100 år men ja, jag somnade med inpackningen i håret. Ni skulle bara se det nu haha! Lite för mycket i kanske, håret är så stelt. Men jag ville göra slut på det. Aisha åkte igårkväll, gud va hemskt. Fast hon skickade ett sms sekunden hon åkte. 3.30 ifrån västra hamnen. :)<3 Hoppas hon har det bra därnere. Hon ska ju åka genom tyskland och österrike. Damn att hon inte tog med mig dit. ;)


Jag älskar dig. <3

Rock & Roll

See her heavy make up and cut t-shirt
Every girl out wants to be her
But they look the same already why adjust
Reading the magazine secrets
Forgetting the topical regrets
If she comes home all alone the nights a bust
It’s a must the swivel in her hips
And the look she gives
It’s all her trust if only in the morning
She knew where she lived

'Cause If she wants to rock she rocks
If she wants to roll she rolls
She can roll with the punches
Long as she feels like she’s in control
If she wants to stay she stays
If she wants to go she goes
She doesn’t care how she gets there
Long as she gets somewhere she knows oh no
ah na na na na na na na na na na na
ah na na na na na na na na na na na

En bit ur låten Rock & Roll by Eric Hutchinson.
(Grym kärlek. <3).

Iallafall, idag har jag faktiskt inte gjort något. Det har varit supertråkigt väder och jag har inte haft nån energi till något. Mamma och pappa har åkt iväg till nån jäkla 80tals fest som de trodde de skulle kunna dra med mig till. HAHA! Glöm det, mitt bästa argument till att slippa var att jag inte ens var född på 80 talet. De hade fått för sig att ifall jag inte följde med skulle jag gå ut och festa. Äh vad är det med föräldrar nuförtiden? Bara för man snart fyller 15 betyder inte det att man förlorar alla hjärnceller och super skallen av sig. Tack men nej tack. Tycker mina föräldrar borde vara rätt nöjda med att ha mig som dotter, men ja. Det är ju lite roligt att skrämma upp päronen ibland, don't you think?

Ps: Kan inte fatta att jag av alla säger detta. Men jag funderar på att se matchen mellan sverige och danmark ikväll. After all är det ju nationaldagen. Maybe maybe.. har ju en timme på mig att bestämma mig ;) Om jag ens hittar kanal 6 :§

Haha! xD

Så roligt har jag och Hedda just nu. ;) Jag ska försöka övertala henne att skaffa blogg, innan året är slut SKA hon ha en blogg. ;D Men ja, så kan det bli ibland. Ser ni min visningsbild? Jag och Aisha inne på gina. Höhö (A). Hon ska ringa mig sen, innan hon åker. Måste snacka med henne innan hon åker. Men inatt sov jag 11 timmar. Höhö :s Sjukt. Jag har inte energi till något längre. Im getting old? Det är ju drygt två månader kvar tills jag fyller 15. Men jag startade morgonen med att äta pannkakor. (Blondinbella style, jag vet). Idag ska jag inte göra ett skit. För imorgon är det fullt upp. Hälften av malmös tonårstjejer ska ju iväg och se Johan palm. Höhöhö ;§ Uh, nej tack. Men Karro får ha så kul där :) Ah Aisha, din galning. Logga in nångång? ;D<3

Ps: Bilden är klickbar ifall du vill se den i full storlek.

When it was good.

Ja, har återhämtat mig från mitt totala depp. (Tack för kommentarerna :)<3). Faktum var att jag knappt ville gå till skolan idag, men matteprovet kändes stressande. Det skulle bli än mer stressande att inte ha gjort det. Så jag gick till skolan, men det var så sjukt tomt utan Aisha :( Hur ska jag klara nästa vecka? De nästkommande månaderna? Saknar Nada som fan.. det känns som evigheter sen hon åkte. Men hoppas att hon har det bra därnere. :) Ska skicka iväg ett meil till henne senare tror jag. Tillbaks till början, det har varit så för det mesta nu. Precis dagarna innan jag ska ha mens känns allt så jobbigt. Men den har hoppat hela tiden så jag har inte kunnat förbereda mig för att jag skulle må dåligt. Men det löste sig. Nog pratat om igår, matteprovet idag gick bra. Det var särskilt en uppgift som jag fortfarande är stolt över. ;) Bara jag får rätt på den nu :o Får se hur del II går på tisdag. (Nu var jag nära på att skriva torsdag igen Johanna hahaha :§). Innan jag skriver en hel roman, jag stack till stan efter skolan med Natasa. Skulle hjälpa henne välja avslutningskläder. Hehehe shock (Stavas det så?) affären var helt annorlunda än vad jag är van vid. Men det va kul 8D Lite bilder kommer sen kanske. Nu så, scary right?


Let the tears fall..

Här sitter jag och gråter för mig själv. Allt känns skit. Fan jag orkar inte. Fan jag visste att allt skulle slå igen mot mig tillslut, men fan inte nu. Inte nu, men det gjorde det ändå. Har suttit här och bölat nonstop i en timme snart.
Fuck.

Eskort läsning

Ja, tänkte sätta mig på balkongen nu. Inte för att det är direkt varmt ute eller så, men jag har lånat "Eskort" på biblioteket nu. Hörs senare. :)

Edit: Läste 5 kaptiel på kanske 20 minuter. Sen var det svårt att släppa boken men jag tog ett bad och nu känns allt som att det är på väg tillbaks igen. Skönt, that was just what I needed ^^

Oh sweetheart put the bottle down. You got far to much talent to waste your life away on that.

Beat it

"They told him don't you ever come around here
Don't wanna see your face, you better disappear
The fire's in their eyes and their words are really clear
So beat it, just beat it

You better run, you better do what you can
Don't wanna see no blood, don't be a macho man
You wanna be tough, better do what you can
So beat it, but you wanna be bad

They're out to get you, better leave while you can
Don't wanna be a boy, you wanna be a man
You wanna stay alive, better do what you can
So beat it, just beat it"

Fan, fan, fan. Jag orkar inte alls med skolan längre. Det va fanemej kaos idag. Whats up with people? :o Tycker att alla borde vara trötta och inte orka göra massa kaos? Matteprovet, bättre än förra men fortfarande IG skulle jag gissa på. Men jag får G i matte iallafall.. inget streck thank god. Och! Jag får behålla mitt vg i tyska. Wiiiho, allas betygsnackande innan man fick gå ut till läraren stressade mig massa så jag fick ont i magen. Men det fixade sig. Fan, idrotten :@ har folk tappat all sin respekt? Fattar inte hur man kan göra så, tycker fanemej vi borde ha tjej och killidrott. Så kan killarna få kasta sina jävla bollar på varandra så hårt de nu skulle vilja. Ge er fan inte på tjejer utan att sen säga förlåt. Vill bara ha sommarlov. Nu.

Hemskt

Jag börjar klockan 10. Men jag sa aldrig det till syrran, kom på det i en av mina drömmar. Så jag fick gå upp, väcka henne och se till så att hon kommer iväg till skolan. Och jag är vaken, ah jag behöver sova. Måste förbereda hjärnan för dagens matteprov..

Mattenörd

Önskade att jag varit det. Bara för idag, har suttit och räknat matte i två (!) timmar. Fyfan. Jag äger ju. Kommer kanske inte bli mvg, men ett g iallafall. Jag har sovmorgon imorgon.. funderar lite på vad jag ska göra. Ska jag gå dit tidigt och räkna matte i skolan? Eller sova lite extra? Hmm.. ja lite om dagen. Skit, eller ja jag fick mvg på kemiprovet. Bra, men inte annars. Det är så mycket nu, jag orkar inte. Jag har bara velat börja gråta hela dan, jag orkar inte alls. Men jag höll mig, ångestattacker får vänta. Lite positiva grejer kanske? De flesta gjorde armband på syslöjden. Jag håller på att göra ett likadant till Aisha för att hon reser på söndag. Fast det är mer blått. Det är så enkelt att göra, men ser så snyggt ut. Mitt blev lite stort, men efter sommaren kanske jag fått lite bredare handleder. Let see what the future beholds for us.. haha! Påtal om engelska, vår engelskalärare som heter samma som en känd fotbollspelare (Nej inte Zlatan nej). Vi hade engeska idag, kaos. Kaos pga förra lektionen, vi fick värsta utskällningen. Och ja, jag pallade inte läsa. Alls. När jag väl försökte blev allt fel bara, ush..

Ps: Den som fattade nånting av det jag just skrev får en guldstjärna.

Öh?

Min rygg är så grymt osexig nu :o Kom inte på något annat ord. Men kolla bara. Solbrännan är ojämn som fan och jag har massa konstiga prickar där. Överallt liksom, så jävla snyggt? -.- Men jag fick världens snilleblixt, att göra om en av mina ginatoppar till tuptopp. Bara binda armarna under brösten ju. :D Så funkade det finfint. Jag satt ju och pluggade till kemin idag, det var väl 45 frågor typ? :o Gjorde de flesta på både G - VG - MVG. FAN! Det var en fråga som jag visste att jag kunde. Skulle ju skriva om kolesterol. FAN! Jag kunde ju det, kom inte på ordet bara ;s Aaaargh va sur jag blir på mig själv. Det där Mvg:et i kemi som jag satsade på blev svårare att uppnå än jag trodde. Men men, nu är det över iallafall. Skulle behöva sätta mig och plugga, men fan vem orkar? Sitter och lyssnar på timbuktu, för jag har lite dåligt samvete för att jag råkat sparka Julia på sina ben hela dan. Jag har inte haft koll på något idag. Hehe sorry :) På tyskan såg vi klart "Crazy" hehehehe. :s Typiskt tyska filmer säger jag bara. ;)

Kolesterol* (Tack Jonna) :)

RSS 2.0