Spotless, please?

Yes indeed. Kommer ni ihåg att jag köpte nya acneprodukter för ett tag sen? Skrev jag det? Det gjorde jag nog. Eller i vilket fall som helst så här är dom. Eller jag köpte stora versioner också och fick detta lilla kitet på köpet. Dryga 200 spänn smällde jag på acnegrejer. Jesus christ vad det gjorde ont i mig haha. Men köpte ett täckstift också och sådant så lite mer blev det. Så går det när man åker upp till stan själv bara för att kolla. Men änsålänge tycker jag det funkar bra. Men det tar på mitt tålamod att stå och tvätta ansiktet varje kväll. Men tre produkter som jag har nu går mycket smidigare än att ha t.ex neutrogenas black head scrub. Det jag gör nu är att jag har ett helt kit och även det återfuktande som jag läste i en tjejtidning att huden behöver - även om man har fet hy som jag har. HÄR kan ni läsa mer om produkterna. Jag ska iallafall prova detta fram tills att det är slut. Funkar inte det heller då får jag prova nåt annat. Känns som jag provat det mesta som finns att prova nu.
Iallafall så har det varit en riktig sugig dag. Hade två stora prov idag. Därför har jag inte bloggat så mycket i helgen. Har pluggat ihjäl mig känns det som, när jag fick kemiprovet i handen fick jag panik återigen. Bröt samman flera gånger nu i helgen, stressen tar kål på mig. När man väl försöker plugga tänker man bara på allt annat jag har att göra. Var inte alls såna frågor som i boken. Men hoppas jag får vg iallafall, plus förra provet som jag fick mvg på och inlämningsarbetena sen. Så ska nog inte behöva oroa mig för att sänka mig. Tyskan däremot, pluggade som ett svin igår. Provet gick sådär. Eller vi har mer tid på oss senare på onsdag. Men ändå, känns som att det som jag tycker är lätt gör jag fel på. Och att det jag tycker är sjukt svårt får jag IG på. Vill verkligen inte sänka mig, måste snacka med syon om jag får börja om med tyskan på gymnasiet eller inte. Får jag säkert inte men iallafall.
Hinner jag senare ikväll (Har inga direkta akuta läxor idag. Får försöka få till lite pluggande ändå) så ska jag försöka sätta igång med mitt hemliga projekt. En hemlig blogg nämligen. Eller, den är ju inte hemlig nu när jag berättar om den men bloggadressen är det iallafall. Får se om jag hinner, jag kan ju inte skriva vanlig dagbok så då får det bli i cyberspace än en gång. Nyfikna ni blev nu va? ;) Får se hur jag gör, om intresse finns kanske ni kan få adressen. Om ni har tur då. Fast då är det inget speciellt med den.
SIST men inte minst vill jag säga grattis till min lille älsklings Nada :D Hon fyller inte mindre än 15 år idag. Satte in en påminnelse på mobilen i helgen, men dumjäveln påminde mig 12 på förmiddagen. Hoppas iallafall hon får en bra dag och nu inser att hon inte kan göra massa brott hela tiden. :) Älskar dig <3
Idag jobbar båda päronen kväll. Så vi är ensamma hemma. Jag får fixa mat och agera hemmafru. Det har man klarat förr så det ska väl gå bra. Enda problemet är att jag har superhög musik på och syrran kan stå och banka på dörren utan att jag hör riktigt.

Idol 2009 - Malmö Arena


Jag vann ju som sagt biljetter till huvudprogrammet.


Och Carolines tiopoängare går till... *trumvirvel* Eeeeeerik.


Eftersnack med Katrin.


Chillar inför inspelningarna, eller nåt?


Men innan dess så var det såklart en fullsatt arena. Men det kändes defenitivt inte som 12000 pers.


Nejdå, inte alls besatta av marknadsföring. Tillomed backstage hade de idolsymboler överallt. Ett bord, tillexempel.


Mariette fick lämna. Buhu, inte. Höhö (A) Gillar egentligen bara Erik. Men hellre att Tove åkt ut istället för Mariette då om jag vart tvungen att välja. Men det var ju inte jag som bestämde, tyvärr.

Nu är maten klar. Dags att käka och plugga lite till.


Istället för att plugga

Sysslar jag med idolbilder. Men vafan, om en halvtimme blir det att sätta sig och plugga. Jag har inget val, sen får det det bli att berätta en mer utförlig historia om idolresorna (obs att jag skrev det i plural). Ni har fått ett smakprov nu iallafall. Just det, ni ska se så tacksamma ut som ni gör nu. Jag har koll på er bakom skärmen. Låt mig få tro det iallafall :)

Att plugga: Kemi [ ] ι Tyska [ ] ι Idrott [ ]

Såhär


Såglad är jag för att jag ska få gå till Idol ikväll igen. Tack vare min fingerfärdighet och melinas nummerminne. Kommer bilder imorgon, LOVAR! Vet att det blir mycket snack och ingen verkstad nuförtiden. Men imorgon/inatt får ni förhoppningsvis en resumé iallafall. Fast jag har ju 5 prov att plugga till.. hmm..

Jag vet, fjortisvarning på att kolla i kameran samtidigt som man fotar. Men utan blixt iallafall.
Och ja, det är okej att ha tofsar när man är 15.

Glasögonorm to be?


Hahaha. Provade mammas 20 år gamla glasögon för ett tag sen. Snyggt eller hur?;)

Jaja. Ska fortsätta plugga nu och sen till idol med melina. Har kameran med mig. Håll tummarna för mig och tyskaprovet imorgon. Det behövs verkligen. Tyska språket kan gå och dö. Får läsa nåt annat på gymnasiet.

LYSSNA PÅ DENNA LÅTEN OM NI HAR SPOTIFY.
Lever min dröm - Lorentz & M.Sakarias

Lemon tree



I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I'm driving around in my car
I'm driving too fast
I'm driving too far
I'd like to change my point of view
I feel so lonely
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

I'm sitting here
I miss the power
I'd like to go out taking a shower
But there's a heavy cloud inside my head
I feel so tired
Put myself into bed
Well, nothing ever happens and I wonder

Isolation is not good for me
Isolation I don't want to sit on the lemon-tree

I'm steppin' around in the desert of joy
Baby anyhow I'll get another toy
And everything will happen and you wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just another lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
And I wonder, wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see, and all that I can see, and all that I can see
Is just a yellow lemon-tree

<3

Julstämning in da house

Jag har också blivit fångad av julstämningen. Och för att inte vara allt för oaktiv här så gjorde jag om lite här med. Efter jul, till 2010 (!) får jag sätta igång med en ny design. Nu har jag iallafall lite snö och julgrejer här. Får se vad mer för ideer jag får sen.

Tyckte det såg lite naket ut med bara snö.


Så körde på med lite andra julsaker också. Visst blev det sött? :D Ser ni inte förändringarna där så tryck F5 som vanligt.


Imorgon kommer jag ha en självvald studiedag. Simning, och jag tänker inte delta. Inte värt det, för bara ett G som jag sen ska välja bort. M Å S T E plugga tyska och so. So uppsatsen skriver jag ikväll, och får förbereda tyskaplugget.

För Caroline att göra idag:

[x] Skriva finansuppsatsen
[  ] Förbereda tyskan
[x] Ladda kameran för Idol imorgon
[x] Ta ett långt bad och eventuellt våffla håret

Don't disturb


Nu ska denna göra mig sällskap i badet. Imorgon får ni se mer av vad jag köpte (och gjorde...) idag.
Skola imorgon. Blah. Men skit i det nu, life is good. Ska läsa för första gången på länge nu. Tysklandsbilderna kommer upp senare i veckan, kommer ha mycket fritid på torsdag tror jag nämligen så då blir det redigeringstime.

Up in the blue



Bild från min första flygresa. Ovanför molnen, nästan så jag ville hoppa ut och skutta omkring där. Men när jag tänkte om så hade det kanske inte varit den bästa idén.

Hemma igen

Ja, jag är hemma och har massa bilder att gå igenom och visa. Men har ingen ork, ingen lust heller direkt. Jag mår inte så bra, sovit hela dagen och mår allmänt kasst inuti. Att man aldrig kan säga till sig själv att allt löser sig. Man kan hjälpa andra, men inte sig själv. Men jag kan ju berätta att jag gått ner 4 kilo på 5 dagar därnere i Tyskland och känner mig jävligt klen och äckligt smal. Har levt på nutella och kex därnere ungefär. Päronen blev rätt förskräckta när de såg mig, så nu får jag äta vad jag vill. Som kanelbullar till frukost t.ex
Allt löser sig ju, det måste det göra

Kommer aldrig kunna somna

Buhu. Imorgon åker jag. Är skiiiiiträdd för att väskan väger mer än 20 kilo. Kan den knappast göra, JAG kan ju bära den för fasen haha. Iallafall så ska jag lägga mig nu. Kommer knappast kunna somna? Imorgon åker jag på min första utlandsresa och flygplansresa. Skitläskigt.
Ha det kul utan mig i Malmö och övriga cybervärlden.
Kramar och kärlek.
CarolineSophie


Smärta

Skriver detta under extrem smärta. Fyfan. Kan inte de jävla värktabletterna hjälpa snart? AAAAAAAAAAH. Hatar när man bara vaknar upp av ren smärta. Man är ju så himla trött samtidigt också. Ffs, ta livet av mig -.- Fick sovit 11 timmar iallafall. Mer än så hade behövts, men lika bra att käka något nu.

Nervous like hell

Fyfan va jag är nervös. Hemskt som fan. Fan fan fan. Vi har jobbat med comeniusgrejset hela veckan känns det som. Igår va vi i skolan tills fem på kvällen. Skippade sovmorgonen idag och just det. Hela dan i onsdags. HUR SKA DETTA GÅ!? Börjar gråta. Första gången jag flyger också. Har knappt sovit, ätit eller slappnat av sen i onsdags. Det är det enda jag tänker på. Hela tiden. Ont i magen och huvudvärk hela dagarna nu. Jag är inte van vid att ha huvudvärk. Inte alls. Jag är så himla nervös, vi fick redovisa för lärarna idag. Det gick rätt okej.

AAAAAAAAAAAAAAAAH jag dör. Kommer sakna alla :/ Hann inte säga hejdå till nån kändes det som - eller jag sa aldrig hejdå till nån ordentligt kanske man ska säga. Nu i helgen kommer jag ha fullt upp. Ingen fritid redan då. Det jag behöver nu skulle egentligen vara ute och gå och prata om det. Bryter snart ihop här hemma. Men jag måste bada, slappna av och sova. Det är så tungt att bära runt på den bördan jag har nu hela tiden. S k i t j o b b i g t. Har inte fått nåt meil från tjejen jag ska bo hos heller. Dör om de skrivit in fel adress eller något. Imorgon ska jag fota lite iallafall. Lite intressanta gymnasiekataloger jag fått från gymnasiemässan och comeniusschemat så ni vet vad jag har för mig om dagarna. Låter det bra? Nu ska jag fortsätta här i min nervositetsbubbla...

13:de

Idag är det fredagen den trettonde. För er som missat det.

Duscha och GA

Nu ska jag duscha, skölja av mig allt piss. Ish, folk kan verkligen gå mig på nerverna. Längtar tills vi slutar nian. Där finns det förhoppningsvis mindre folk som sprider lögner eller är allmänt störiga. Hoppas vi på. Efter det: Grey's Anatomy.




Datorskrivet inlägg II


(Ish va suddigt detta typsnittet blev nu då. Aja, får fixa det imorgon.)

Its raining rain


Badrutiner

Jag gnäller över detta var gång jag badat. Så mamma lyssnar inte längre, tycker jag får skylla mig själv. Det tycker jag också iförsej, men hon ska ändå tycka lite synd om mig. Men det är såhär. Jag sätter på badvattnet, har i badskum (som jag inte har så stor kärlek för egentligen som ni vet) går ut, hämtar min badrock och går in igen. Sätter upp håret, och jaha. Vattnet är inte tillräckligt högt än. Ökar farten på vattnet och går ut och stänger dörren. Sätter mig vid datorn och blir alltid lika irriterad när mamma kommer in och säger "Caroline, passa ditt badvatten. Blir det översvämning är det du som får moppa". (Observera att hon sa Caroline, alltså är hon seriös med det). Jag grymtar att jag visst har koll på vattnet, suckar på vägen till badrummet och när jag öppnar får jag en skölj av varm luft över mig. Ah så härligt tänker jag, en liten egen bastu. Men ser vattennivån och skyndar mig att stänga av. Mamma ska inte få njuta av att säga "vad var det jag sa". Jag tar av mig och sätter upp håret en gång till så inget hår alls hamnar utanför, det stör jag mig på något så enormt att ha håret uppsatt och blöta slingor hängandes. Jag doppar tårna, känns rätt okej ändå. Lite mer av benet åker i och jag står med ett ben utanför och ett inuti badkaret. Då känner man det. AJ, än en gång för varmt. Men det går att genomleva. Står där lite och försöker vänja kroppen vid det. Sen i med andra benet, och sakta sakta sjunker varje centimeter av kroppen ner i vattnet. (Okej, inte huvudet. Duh, ska jag dränka mig själv eller?). Det är så härligt när man precis kommer i. Efter ett tag blir det varmt, speglen ångas och luften blir sämre. Dags att stiga upp, om än illamåendes. Orkar knappt tvätta håret, känner mig helt utpumpad. Slutar i soffan med morgonrocken på och mamma tittar på mig sådär förmanades. "Säg ingenting" säger jag.
Och så var det med det.

Fjantighetens fjantighet

Jag ska också göra min del och sprida vidare roligt skit. Men titta bara EN gång. Med risk för att du kommer gilla den sen. Ha ett gott skratt, det har jag iallafall.


Vellinge besök. GAAAH

Ja jag skulle som sagt till vellinge idag. Och ja, jag och Hamdi åkte dit. När vi väl kom dit blev det väl inte som vi tänkte oss direkt. Vi fick berätta om våra olika uppväxter 4 gånger för 4 olika årskurser. Och de verkade ju überintresserade av min helsvenska bakgrund hahaha. Det var skumt och hemskt men också kul på samma sätt. De hade liksom rena toaletter, bubbelvatten i korridoren och alla dörrar var öppna. Helt annorlunda. Men alla såg typ likadana ut. Blev lite rädd, det är så det skulle se ut om SD fick göra som de ville. USH FYFAN. Nej, gör vellinge lite mer exotiskt så vi slipper såna helsvenskbyar. Men vi fick MVG på det. Höhöhö bra, lite får man lida för sitt betyg. Eller jag hade ju MVG förra terminen också iförsej.. men vi ska ju göra samma sak i tyskland nästa vecka. Men nån tjej därifrån har addat mig på facebook..? Kommer inte ens ihåg nån av eleverna. Jag tittade mer runt och försökte undvika kontakt med nån som skulle känna sig uttittad haha. Men skolandan bland de yngre var positiv iallafall, bland de äldre också iförsej. Jaja, det är sånt som ska genomlevas tydligen. Vill bara förtränga och glömma det nu, en gång till att läraren hade påpekat och lagt sig i och jag hade flippat ut och gått hem.

En annan grej. PEOPLE FFS. Msn snack här nu okej? Fattar inte vad det är för sjukt konstig trend som drabbat de flesta. "Inte här, i stan" eller nåt sånt skit. Varför är man inne då? Skitstörigt när folk inte svarar. Är du inte hemma eller kommer vara borta ett tag. Var inte inne alls då. Blir så irriterad på det, jag gör aldrig det. Dels för att nån kan läsa allt, och vill folk nå mig när jag är borta kan de smsa mig.

Det var lite om dagen + nån åsikt. Bra bra.
Nu är jag sjuuukt hungrig. Men har inga läxor iallafall.

Sover ni på expressen eller?

Har inte BlondinBellas blogg varit nere lite länge nu för att ingen inte ska skriva nånting om det? Man kan ju inte komma in på reservbloggen heller. Jag vill ju höra nånting om det, när var och hur och varför. Och varför just BB? Varför inte kissie istället? Hon behöver ju få krossat sitt ego en bit.

Nu ska jag duscha iallafall. Ska va i skolan 7.50 imorgon för en resa till vellinge, där vi ska prata om antirasism typ. Antingen blir jag sänkt i svenska, eller så får jag en inbjudan av Sverige Demokraterna. :)

Lite frågor

Hur bor du: Lägenhet.
Brukar du komma i tid: Ja, eller antingen lite sen eller för tidig.
Hur lång är du: 170 hela centimeter.
Kan du laga mat: Ja, fast inte på rak arm. Ge mig ett recept så är jag igång!
Vad jobbar du med/pluggar du: Grundskolan. Snart natur :D
Vad har du på dig just nu: Tshirt och mjukis
Har du någon fobi: SPINDLAR.
Hade du en bra kväll igår: Började sämre men slutade bättre
Vilket är ditt senaste inköp: Ett fars dag kort.
Din favoritdryck på morgonen: Oboy. Moget, jag vet.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: Jepp, alldeles själv dessutom.
Vad hade du sönder senast: Bygglampan. Eller vad man ska kalla den
Vem snackade du med senast: Syrran
Varm favoritdricka: Varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Ajdå, det var nog i.. förra veckan nångång.
Saknar du någon just nu: Njae.. inte nån jag inte får träffa snart ändå så.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Haha två veckor i månaden räcker det med att du är i närheten av mig. De andra två.. hmm.. att du får mig känna mig förbisedd eller stör mina rutiner.
Någon jag stör mig på: För många för att räkna upp här
Intressen: Musik, vänner och att ta det lugnt. (hahaha)
Senaste person du kramade: Mamma
Senaste person du ringde: Nada
Senaste person som ringde dig: Pappa
Vad drack du senast: Juice
Vill du ha barn: Ja, fast inte nu haha.
Längtar du till din nästa födelsedag: OH JAAA! 16 ffs :D
Har rakat dina ben någon gång: Duh? Klart. ;)
Är du sugen på något nu: Ja.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0
Använder du hudkräm: Jepp. Bra att du påminde mig, min rynkkräm är snart slut.
Attraheras du av män med skägg: Nej :§
Micro-pop eller poppa själv: Micropop
Brukar du baka: Ja:D:D
Röstade du i det senaste valet: Nej, fick inte ens. Hade jag hade jag inte låtit moderaterna komma in i riksdagen. Får inte rösta i nästa heller, men då ska inte SD komma in där heller -.-'
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, faktiskt när jag tänker efter
Vilken låt lyssnade du senast på: Red carpet (Finns i inlägget nedanför)
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nepp.
Vad tycker du är äckligt: Spindlar. Att diska, och fyllegubbar.
Har du pengar på mobilen:
Ja. 130 spänn actually.

The red carpet

Pauline : Give me a call

[Spotifylänk]

Pauline : Red Carpet

[Spotifylänk]

Tik tok


Yes indeed. Vi börjar morgonen med ännu en bild på Marabou Vinter [♥]
Tänkte svara på Julias fråga nämligen. Eller hade hon inte frågat hade jag ändå svarat på den frågan som hon aldrig ställde för den frågan har ju säkert ni med. Eller nåt.


För det första: Ja, jag gillar mycket mmm här i livet. Inte sant Aira? ;D Fast vi gillar inte samma sorter tyvärr haha. Jag gillar salladssmaken. (Internskämt. Ignorera det och fundera inte mer på det.) Men jag gav den betyget 4/5 ♥ Antingen avskyr man den eller älskar den. Jag älskar den, men den slår inte de andra som hallon yoghurt mm. Den passar bra nu när det börjar bli mörkt och julen smyger sig på. Jag vill inte bli för förälskad i den för då kommer jag få seperationsångest som jag fick med Marabou Sommar. Men efter vi haft idrottsteori kollade jag igenom hur mycket energi det finns i en sån chokladkaka. Ungefär det dubbla av det som behövs för en hel dag. Jag är svag.. jag är svag. Säger som en viss anka, "Det blir så mycket temptations då".

Ni som inte pallade läsa hela inlägget: KÖP DEN!

Hemma hos Nada

Hoho. Jag är hemma hos Nada som återuppstått från de döda. Trodde faktiskt hon dött när hon inte hörde av sig på hela dan. Hon lät mig stå utanför porten i evigheter. Status på vaccinbiverkningar: Ont i armen lite fortfarande. Men det är för att jag trodde jag var odödlig och helt frisk igen.Men det kunde vara värre. Nu ska vi ut och festa hårt hela natten som min pappa trodde vi skulle göra. I mjukis, såklart. Eller så sitter vi kvar här och snackar frisk luft och lyssnar på knarkmusik. Höhö (A)

Sjusovare hela släkten?

Nej faktiskt inte jag. Men come on, pappa och Emmy sover fortfarande. Och klockan är 10 över 12. Jag och mamma vaknade samtidigt haha. Höll på att krocka på väg till badrummet. Men nu kör jag på för fulla ös med musiken. Lägger man sig tidigare än mig ska man väl inte vakna senare? Ska nog gå in till syrran och störa henne. Förra helgen bad mamma mig väcka henne. Gick in och la mig bredvid henne, och låtsades snorka och sova. "Oj förlåt Emmy. Jag måste ha gått i sömnen". Tyvärr kunde jag inte hålla tonfallet seriöst.

Det skulle egentligen blivit ett inlägg om annat.
Men nu har jag ju som ni redan märkt annat att stå i ;)

CarolineSophie goes K i s s i e style

Jag skrev K i s s i e sådär för jag inte vill komma fram när man googlar henne haha. Jag ska inte bli sammanlänkad med hennes blogg, alls. Förutom just nu då kanske.



Ja okej. Börjar kanske inse varför jag har VG i bild. Men hon har ju tränat skitmycket. Detta tog två minuter, och ska föreställa mig hahaha. Well done, eller vad säger ni?
Och såklart refererar jag till svinis sprutan.

En bild säger mer än tusen ord


Ett steg närmare vuxenvärlden

Mamma ringde nyss. Hon hinner inte hem och lägga in tvätten i torktumlaren.
Så jag får göra det. Haha jag är rädd för att allt kommer brinna upp eller nåt.
Hörs snart, om inte huset brinner upp.

Det var som fan

Jag har börjat gå baklänges. Eller jag gick baklänges innan jag blev förlamad. Sitter och fryser som satan och har sån huvudvärk. Tyck syyynd om mig.

Skojade bara. Känner knappt nåt efter vaccinationen idag. Eller jag har ont i armen, känns skumt att skriva. Men thats about it. Men sålänge ingen slår mig där så ska det nog vara lugnt. Och att jag tänker på hur jag lägger mig. Är fortfarande lite rädd. Flera jag känner fick inga symptom förrens dagen efter. Men det löser sig. Jag var flummig efter sprutan iallafall. Ett lyckorus, var nog för jag var så rädd för sprutan från början. ;) Nu är det gjort iallafall. Done. Får jag nu cancer eller kvicksilver förgiftning eller whatever.. ja då är det väl så.

Jag sitter iallafall och har en konstig msn konvo med en kompis. Vi skriver nya "killar är som" och jag börjar få slut på ideer. Ska skylla på att jag pluggar, Guds stad uppsatsen ska in och tyskan ska göras.
Men det är okej, för vet ni vad jag har sällskap av?
MARABOU VINTER SUCKERS!!!

Bla bla bla

Bla bla bla bla bla bla bla. Bla bla bla bla bla bla.
God dag. God tisdag.
Jag känner mig väldigt fåordig idag.
Jag menar extremt fåordig.
Piss och skit och snö och aaah.
De har tagit bort gymnasielinjen jag hittade för två dagar sen och vill gå.
Nu har de inte natur-sam längre. Nej nu är det NV-NV som gäller.
Fuck you. Fuck you fuck you fuck you.
Samma som hände med de fyra andra linjerna jag ville gå.
Varför alltid det jag vill gå? VARFÖR I HELVETE ÄR DET SÅ!?
Vill inte åka till Tyskland heller. Palla. Seriöst. Palla.
Nu ska jag ta ett bad och sen plugga. För vad? Än en gång får jag inte gå det jag vill.
Det är nån däruppe som inte gillar mig.

Den tiden den sorgen

Ajajaj. Jag har ont i hjärtat. Men inte psykiskt utan fysiskt. Det gör det, kan inte andas in för djupt för då gör det svinont. Nu är det mest molande värk. Ibland får man ju sånt, weird. Mamma tycker jag ska smörja in mig med 99% aloeverasalva. För det tycker hon hjälper mot allt. Fast det var rätt roligt när jag såg hennes min när jag sa "Mamma, jag har ont i hjärtat känns det som" "Nej men gumman då, berätta vad det är." "Nej men jag är seriös, det gör ONT." Haha allvaret i hennes blick. Hon struntar helt i mina påståenden som att tänk om jag dör? Tänk om jag svimmar? Tänk om jag somnar in under natten pga ett dolt hjärtfel? Fantasi var det ja. Eller kan man ha växtvärk i hjärtat? Eller träningsvärk? Hahaha hjärtträningsvärk. Men det är ju en muskel, borde inte va omöjligt?

Jaja. Jag är skitkissnödig egentligen. Skulle bara skriva snabbt eftersom jag inte skrivit idag. Ska sova om en kvart och sitter här och skriver. Hade utvecklingssamtal idag. Det gick bra. Hade matteprov, det gick.. sådär. G+. Grr, får fundera imorgon på om jag ska göra omprov igen eller inte. Jag VILL ha VG. Sen var det ju inte lite svårt att koncentrera sig heller när hela mattegruppen bestämde sig för att ha snacktimme. Eller när läraren skyllde på att jag strulade till det lite. TACK. Äh vår lärare är bra. Bäst ibland tillomed. Men inte när han skyller sånt på mig. Vad skulle jag annars gjort? Gått till skolan och smittat alla med förkylning eller?

I övermorgon är det vaccinering. Alla har skitont i sin arm efter att ha fått sticket tydligen. Kan jag inte säga att jag är vänsterhänt så hon tar den i höger och sen kan jag inte göra skolarbeten eftersom min högerarm är handikappad? Inte det nej. Moraliskt fel? Jaha. Helt korkat idiotiskt totalt bombkatastrofalt dumt? Jaja då vet jag väl det, DETTA lugnar mig iallafall.

Carro the teacher?

Först och främst. Jag är så duktig. Satte mig direkt efter skolan och gjorde matten. Nu känns det som jag kan allt, bara extrakolla, och extrakolla, och extrakolla igen. Jag vill få minst VG på provet imorgon. Snälla gud låt mig få det. Så kommer jag vara glad ett halvår därefter.

Iallafall så hade vi temadag i skolan idag. Vi kollade film på tyskan, Dresden hette den. HEMSKT bra film. Jag menar det, lite till och jag hade börjat lipa. Och en kvinna berättade lite för oss om andra världskriget. Men ni som inte sett filmen, gör det. Man förstår hur det var på riktigt och man känner sig tacksam för allt man har. Även fast man tyckte tjejen i filmen var korkad ibland, men korkad av kärlek. Då förlåter man ju det på något sätt.

Ah just ja. Bra att jag skrev rubriken som jag gjorde. Annars hade jag nog glömt det. Flera hade kommenterat att jag ser äldre ut i snelugg och kortare hår. Men inte riktigt SÅ gammal som en kille i skolan trodde jag va idag. Han trodde nämligen jag var lärare (?). Nästan så jag fick springa in på toaletten och dra i huden för att se om det var mitt ansikte som fanns kvar, eller om det började smyga upp rynkor lite här och var. Kan inte ta det som en komplimang heller.. hmm.. jaja nu ska jag fortsätta sitta här och berömma mig själv. :)

Hittade ingen svensk presentation av filmen. Men här är den engelska: Like other TV movies of the production company teamWorx, Dresden (2006) (TV) focuses on an extraordinary historic event in connection with a tragic love story of a woman between two men. In January 1945, the young nurse Anna Mauth, working at a hospital in Dresden, becomes engaged to senior physician Benjamin Wenninger. At the same time, an English Lancaster bomber is shot down. The pilot Robert Newman, the only survivor, manages to reach the city severely injured and hides in the hospital's cellar. Anna discovers him incidentally thinking he is a German deserter, but finally decides to help Robert.

Just nu


Bra. Då har vi rett ut det.

Evil eyes

Hmm.. detta är inget vidare. Men när man står framför sig själv i spegeln och tänker så blir det lätt konstigt. Jag tänkte en tanke, som jag nu inte kan sluta tänka på. Just när jag tänkte på det var det som att det glittrade till i ögonen på mig. Inte av glädje - utav en möjlig framtida skadeglädje. Det var som om jag kände ett brus inom mig, jag förtjänar det. Tänkte jag, och såg det där självgoda leendet. Som en spion som lyckats med sitt uppdrag eller en skurk som smider planer. Men vafan? Jag som kallar folk omogna till höger och vänster. Sitter och funderar på hur jag mest kan komma åt denna människa som kommit mig under huden såpass. Men samtidigt, så äcklar det mig. Att jag faktiskt gör det, och ägnar mer tid åt denna personen. Jag är nog inte så bra som jag tror att jag är ändå, jag är som alla andra. Vilket jag vetat innan också, men inte att jag var riktigt så pass lika alla andra.

Sunsilk - Leave in repair



Jepp. Efter jag klippt mig i veckan gjorde jag det jag alltid gör när jag klippt mig - köper hårgrejer. Jag köpte en hårinpackning men plockade med mig denna med. Det lät ju så bra, och det stod nånting om att den skulle hjälpa till att maximera effekten av den gröna sunsilk. Jag lider ju av fett hår. (Don't even get me started on "Ja men tvätta håret mer sällan så vänjer du av håret snart"). Bullshit. Ska man gå runt och se ut som ett smörpaket i håret? Det är hormonjävlarna såklart. Jag har ju inte alls nog att göra med dom. Innan jag provade den gröna sunsilk kändes det som att det enda jag gjorde var att tvätta håret. Men iallafall, har provat denna några gånger nu. Och jag är frälst, har inte ens använt min inpackning än. Denna känns så mycket smidigare. Bara att massera in en klick i nedre delen av håret och topparna. Känns lite skumt att slippa tvätta ur den, ja. Men det vänjer man sig vid.
Det var dagens tips det.


[ ... ]

Jag är uppe. Och vid exakt tolv ska jag stänga av datorn, göra frukost och sätta mig och läsa i Kim Novak badade aldrig genesarets sjö. Jag ska inte bara läsa, jag ska läsa ut den tillomed. Även fast jag har en sisådär 12 kapitel kvar. Sen får jag börja med matten. Jag kör det lättaste först, blir en bättre mjukstart så. Senare ska jag köra styrketräning (Läs: Hjälpa mamma med tvätten) och träna ryggen (Läs: Städa).

Isn't this gonna be so much fun? Btw, nu räcker det med att ni klickar på rubriken om ni vill kommentera. Allt för er komfort. Ni ni ni ni ni, hela tiden. Ni kräver så mycket uppmärksamhet så det är sjukt. ;)

AH JUST DET! Glömde ju nästan det, nattens dröm. HAHA. Jag var gravid, fick en snigel till barn. Jag simmade runt i en enorm pool, alla kallade mig Kevin istället för Caroline. Roligt värre.

RSS 2.0