Don't mess with me, my legs are itching

Nu ska jag ställa en fråga ni nog inte kommer ha svaret på. Varför kliar alltid benen efter man varit ute i kylan länge? Jag får alltid sån panik utav det. Sliter av mig jeansen, kliar som satan och blir rädd när benen blir helt röda och tar på mig mjukis. Funderar på att fråga min No lärare om det. Men då kanske han säger att mina stackars ben är torra..

Annars så är jag GLAD just nu. Då menar jag verkligen hej-jag-är-naturligt-hög-glad. Varför? Hur vågar ni ens fråga? NADA ÄR HEMMA SÅKLART. Haha jag sprang till henne nästan, eller inte nästan. Vilket glädjerus. Nu är livet helt återställt. Nästa gång är det ni som kommer få sakna mig! Mohahaha. Just det, påtal om mohahaha så gick vi på kyrkogården. För att kolla bland alla allhelgonaljus. Tur att Nada har mig alltså, hon blir så paranoid ibland. Men det är Nada så det går bra för mig. Två timmar går alldeles för snabbt. Även om det innebär att folk som inte har något liv eller bättre för sig glor som om de hade sett en ängel gå förbi.

Nu hade det suttit gott med lite VitaminFokus som smakar avslagen läsk. Men måste prova alla fyra smaker innan jag dömer. Men denna? Får.. 2,5/5. Jag är snäll nu. För att.. ja jag är glad helt enkelt. Nu ska jag göra iordning lite bullar till moi och slappna av. Idag har jag ju faktiskt gjort mig förtjänt av det. Imorgon blir det full rulle. Plugga matte [ ] "Plugga" svenska [ ] Hyra Guds stad [ ] Ja, thats about it. Godnatt kära läsare. Vill ge er alla en stor kram nu, det är rätt sjukt att mina vänner kan ha sån effekt på mig. Hade ställt mig på värnhemstorget och sagt "Gratis kramar!" om det inte varit så att alla är ute och festar. Och att jag är rätt slut.


Damnit

Jag föll för trenden. Bloggtrenden. Jag slösade 19 kronor på en flaska vitamindricka som jag vet inte hjälper ändå. Ish, värsta lurendrejerieffekten. Men det ska ju provas, jag hade inte haft något emot om de kom hem och fyllde hela kylen. Hörde nån det? Något företag därute som vill sponsra?

(Oredigerad bild..)

Jaja.. det var roligare att shoppa lite än att plugga. Köpte en ny halsduk. En till av den som jag har i vit. Men den vita fick min syrra. Känner ett förakt mot vita halsdukar, vet inte riktigt varför.



Ville köpa en matchande mössa till. Men kan ju fan inte ha mössor!? Min ansiktsform tillåter inte det. Inte en vanlig rund iallafall. Får gå med en tomtemössa istället. Tur att man har tjockt hår som skyddar skallen. Nu ska jag dricka upp resten av fokus drickan och försöka plugga lite. Har nån timmar på mig innan Nada är hemma :D


F R E D A G K V Ä L L

T.R.Ö.T.T
T.R.Ö.T.T.A.R.E
T.R.Ö.T.T.A.S.T

Det är jag det. Dricka oboy på fastande mage, fyfan säger jag bara. Mår fett illa. Då menar jag verkligen gangster margarin olja fett illa. SÅ illa är det. Men måste äta, det går framåt men väldigt långsamt. Det blir att äta upp och sen lägga sig. Orkar man med Kim Novak ikväll igen? Somnade med den i knäet igårkväll och hade nackspärr fram till lunch bara för jag bökat ihop alla kuddar som stöd mot väggen. Men skriver allt mindre viktiga stödpunkter för den boken nu. Är det för att jag är lat? Knappast. Det är för *trumvirvel* hela boken kunnat skrivits på 30 sidor. Utan allt krimskrams och mojemoms. På varenda jäkla sida står det "för att det fruktansvärda som skulle hända skulle förhindra mig från att göra det i framtiden" NÄR får man reda på vad det fruktansvärda är då?

Äh. Gå och lägg dig Caroline.


Hahahaha så kan det gå när man kollar bak i bildarkivet :§

:D

Tar en paus från mattepluggandet nu. Rostar mackor och dricker julmust till det haha. Säger en sak bara, god bless internet (Y) har kollat på mattevideos nu och fattar så mycket mer än vad förklaringarna i boken ger mig. Får alla rätt på uppgifterna jag gör nu. Wii snart fattar jag. Jag vet inte vem som är mest förväntansfull mot att Nada kommer hem imorgon. Moi eller mamma? Hon är rätt trött på att jag tjatar om det hela tiden. Men tyvärr kommer ni andra inte ha tillfälle att träffa henne. För jag kommer krama henne så hårt så hennes syretillförsel blir väldigt lidande under några minuter så hon får ligga i koma hemma hos mig. :)

Snart är lovet slut. Whut? :o Vart tog lovet vägen?
Jag vill fortsätta sova massa, som när vi hade besök från en kille från elgiganten på framtidståget. "Det är ju inte alls skönt att gå upp klockan 7. Men så är det att arbeta" hmm.. det gör vi ju redan och har gjort de senaste nio åren? Kan inte vara lätt att vara kalles kaviar.

Tudelu.


Hoho. Idag var jag med Aisha :) Mycket man ser av oss. Solen va framme i Malmö för första gången på evigheter.. efter regn hela veckan :S Men kul var det haha :D Vi käkade pizza och pratade. När hon skulle hem ville hon stanna tills nästa buss kom, men nej. Inte ska jag stå och frysa resterna av min lilla häck av mig ;) Mohaha. :) Nu måste jag ta ett bad, lägger jag mig nånstans nu kommer jag somna. Vem fan sa att frisk luft va nyttigt? :o Eller ja, luften i Malmö är väl knappast frisk..

Tävling :)

Jag är med och tävlar hos Fokis.se om en plattång från forhair.nu.
Spännande spännande, håll tummarna för mig :)



Milkshakes

Hello cutiedupiepies. (?) Här sitter jag och smaskar på en milkshake bestående utav glass, mjölk, oboypulver och banan. Tyvärr blir det ingen före/efter bild idag på håret. Bilderna jag tog blev inget vidare. Det blir imorgon istället. Eller kanske ska strunta i att visa det överhuvudtaget, kommer du hem snabbare då Nada? ;)

Iallafall. Jag var ute en runda med Klara och hunden Lexie. Kändes bra att få lite frisk luft i ett sammanhang som inte har med mat att göra. Men mitt hår blev.. kort. Men det som är kvar är starkt iallafall. Nu får jag börja ta hand om det mer. Ska man ha långt är det viktigt att hålla det starkt som min frisör sa. Men uh, ska dan avslutas med att man ser "Arga snickaren" på tv? Don't think so. Ett mer deprimerande program går inte att hitta. Tv kryllar av tantprogram. Tror jag ska värma lite tomatsoppa istället. Jag är så trööööött. Men får inte lägga mig för sent, ska ju faktiskt göra nånting vettigt imorgon haha.

Här är en rubrik


Jaja, ska sluta tjata om den nu. Men jag säger en sak, ni som missade marabou sommar i somras (En omöjlighet för mig att ens tänka på egentligen men jaja (; ) måste smaka denna. MÅSTE. Annars är det en synd som ni kommer ångra bittert senare i livet. Anledningen till att jag har chokladet mellan två öppnare eller ja vad ska man kalla dom? Är att mamma satte dom där för att överraska mig. Men jag såg inget, så hon fick leda mig till det. När jag väl såg det där ville jag inte ta i det utan att fota det haha. Då skulle jag inte hunnit utan att riva upp paketet direkt.

Har precis gjort matten. Eller ja, lite. Det blir mer imorgon. Börjar nog få kläm på det. På fredag blir det till att göra blandade uppgifter utan att titta i facit och se vad jag kan och inte kan. Jag sökte på hjälp online och skrev ut ett helt häfte som hjälpte mig 100 gånger mer än boken. Och klipptiden är bokad, 15.00 imorgon blir det frissan. Snelugg och topparna är det som är planerat. Men får klura lite mer på det ikväll..

Snart ska jag röja upp på mitt rum. Riktigt ordentligt, även fast jag är livrädd för spindlar haha. Men det mesta är ytlig röra, det är mer när man börjar ta fram bokhyllor och ska städa bakom dem som jävlarna kryper fram. Det ska inte göras ikväll nej. För finns det nån där kommer jag inte kunna somna sen haha. Så det är det som är planerat, städning och träna och sen läsa. Låter riktigt bra.

Lyckan är total


Nostalgi


Apkej

Alla tisslar och tasslar och risslar och rasslar.
Har känt för att skriva det hela dan nu. Ska snart gå och lägga mig, skittrött. Jag har pajat en lampa idag, eller ja glödlampor. Men inte vanliga glödlampor utan glödlampor till nån konstig bygglampa. Som säkert är dyrare, som säkert pappa flippar ut för sen när han ser att de är sönder haha. Men passfotograferingen gick bra. Bara att jag var nervös så hade lite problem med att klura ut vad som var pekfingret och vad som var långfingret haha. Fotot blev.. som det blev. Men imorgon ska jag ringa och boka klipptid. Det blir bara en retouch, vågar inget extremt denna gången. Men måste få bort allt det slitna. Vilket kan bli mycket haha, men ofta känner jag att frisören klipper för lite. Och för mycket ibland då förstås.

Imorgon ska jag plugga. Läsa några kapitel ur "Kim novak badade aldrig i Genesarets sjö" (Världens längsta titel?) och lite matte. Jag SKA plugga. Även fast jag inte vill, orkar eller ja allt. Ska göra något av det roligaste jag vet imorgon, skriva en planering om det hela. Då blir det mycket roligare när man kan bocka av sen. Nu kallar John Blund.

Ush

Störig dag. Minst sagt, just nu känns det som att jag har den största kroppsvolym som existerar. Nej det är inte början till ätstörningar, det är bara det att alla är på mig idaaag. Jag får flytta på mig hela tiden, från köksbordet, vardagsrumsbordet, soffan och allt annat för att alla säger att "det är min plats, du får gå till ditt rum om du ska jobba" När jag väl går till mitt rum ska pappa få för sig att gå in där och mäta för speglarna. Blir så förbannad så jag flippar ut. Gillar inte att flytta på mig hela tiden, eller vem gör det? Nu är båda badrummen upptagna och jag har fått mascara på halva ögonbrynet för jag var så frustrerad när jag satte på det. Passfoto imorgon. Eller ja pass ska jag skaffa, det är inte det jag bryr mig om utan det är fotot. Det är ingen smickrande vinkel direkt, och det fotot ska jag dras med tills jag blir 20. Men nästintill alla gnäller ju över sina passfoton så. Ska nog ta ett svartvitt, känns mer.. säkert haha. Längtar till den dan då vi scannas in genom datorn med våra irisar och slipper ha fotot med i passet. Be afraid, very afraid. Är så jäkla nervös för Tysklandresan. Den är ju snart. Omg omg omg omg tänker jag då. Herreguuuud. Jag dör, svimmar, flippar ut och dör lite igen. Jag? Tyskland? Rådet? Kommunicera? Förverkliga? HAHAHA. Kan inte jag hamna i nån form av koma de dagarna? Detta är en blanding av klassisk prestationsångest, skräck och total självförintelse. Uh. Men köpte lite gifts till mamma idag iallafall som har geburtstag imorgon. Med hem följde lite örhängen. Ska försöka få till lite scones imorgonbitti innan hon vaknar. Psst.. hon fick ett kort, presentkort och lite smycken av mig. Ni skvallrar knappast ;)

HERREGUD FÅR MAN INTE ENS LE PÅ FOTOT!?
Vad är det för sjukt land vi lever i -.-

Bu!


Kolla så kul jag och syrran haft det på morgonen. Blir ni skrämda? Ni får nog se mer sen. Det blev inte så många "normala" bilder. Mestadels gjorde hon det hon gör här, rättar till sina huggtänder *host* faketänder ;)

Drömmar kan gå snett, eller?

Morgonens dröm innebar en fåtölj, en gräsmatta, ett dagis, ett stycke vänner och några personer med röda öron..? Tyvärr hittade jag inte röda öron i drömlexikonet. Så jag får fundera ut den anledningen själv.
Jaja, ville bara berätta innan jag glömde den igen. Och ja, jag är uppe tidigt.

Godmorgon

Nu går jag och lägger mig.
Hörs om... 12-13 timmar?

(Glöm nu inte att ställa om klockan
nu får vi sova en timme längre :D
Alltså lägger jag mig vid 00.00 idag,
vilket är fullt acceptabelt.)



Walla!


Dags att ta fram det tunga artelleriet igen. För guess what? Jag har ont i halsen igen. Kanske pratade lite för mycket igår. Vågar knappt svälja för att se om jag fortfarande har det, men det har jag. Vaknade efter 12 timmars sömn. Men är fortfarande seg och energilös. Det har fortfarande inte sjunkit in att vi har lov i nio dagar nu? Jag måste iallafall få något nyttigt gjort idag. Jag tror jag kör på städning, det är det som gör bäst resultat efteråt men som är jobbigast under tiden haha. Städar rummet så jag kan möblera om lite. Ska få in en ny spegel snart förhoppningsvis. När det gäller speglar är det ju viktigt att ha rätt mängd ljus, så man ser hur man ser ut men att man ändå inte ser allt det hemska som på bilden när vi ska rita självporträtt haha. Skärmen till speldatorn är klar nu också, whaaah! Nu kan jag spela TheSims och Simcity på en stor skärm:D:D Men ag som skulle städa.. vad allt blev svårt nu då?

Scary

Jag må vara en biologinörd. Men jag har inte energin till att lyssna på vad de säger. Blir bara rädd av animationerna haha. Så ja.. det är min ledtråd till att det är dags att lägga sig.

Godnatt. Dröm nu söta drömmar om svininfluensan/svinis/the porc flu. :) Men är rätt glad över att jag ändå valt att vaccinera mig, även om jag nu ska spruta in döda såna partiklar i min kropp. Eller inte just jag då, och det är ju halvdött virus dessutom. Men äh, ni fattar.


Go pink


Oh ja. Jag är uttråkad. Sitter och redigerar gamla bilder. NÅN gång under lovet ska jag ta en fotorunda. Måste utveckla min redigering till lite mer blandade tekniker. Nu är det tyvärr syrrans tur att ha datorn. (Skärmen till speldatorn har pajat igen så.. nu fajtas vi om en dator. Igen). Jag ska nörda mig med den nya gymnasiekatalogen och mitt äpple istället.

Det är ju fredagskväll :( = Ute med Nada kväll. Men tyvärr går det ju inte nu.
Blä.

Fredagsmys



Hmm..? När jag kommer hem har mamma handlat lite godis åt mig. Choklad (Såklart?) men det tar mig ett tag innan jag fattar att det ligger mer där. Ett äpple!? Ett tuggummipaket!? Hon kanske har bytat ut de vanliga tuggumina mot nikotintuggumin motsvarande "bli av med chokladberoendet" tuggumin? Hmm..

Kan inte fatta att jag umgås med wannabe norrmän


Haha skoja bara. Nada är mer svensk än vad jag är, säger vi :) Hon ska åka till Norge nu ikväll och jag hinner inte träffa henne innan :( Jäkla sjukdom. Men hon ska ha det kul där iallafall, så jag förväntar mig maaassa skvaller när hon kommer tillbaks sen :D
Älskar dig <3

(Skit nu i att jag ser hög ut på bilden haha. Bild tagen utav Aisha, förlåt Aira och redigerad av mig.)

:)


Yes yes yes! Har gjort en stor kopp te nu. Och om fem minuter går Andra Avenyn på ettan. Tack gud, för att du låter mig slippa tvshop och tråkiga talkshows med 5000 reklampauser för ett litet tag.

Att vara sjuk betyder inte..

.. att man måste gå runt i skabbiga bekväma kläder. (Eller okej, det gjorde det igår.) Men på eftermiddagen tröttnade jag på att gå runt i mjukis. Nu ljög jag igen, jag KUNDE inte gå runt i mjukis. Viruset har nog tagit sig till intelligenscentrumet ändå, idiot som jag var skulle jag ta bilder på shorts jag satt och pysslade med innan. Eller klippte i snarare. Så jag torrakade benen i raketfart. Kändes okej till en början, men blev inte direkt sådär lent och snyggt som det blir när man lägger ner en 40 minuter på det. Blev inga bra bilder ändå, sen började helvetet. Mina ben började kliiiiia. Hemskt hemskt hemskt, ovetandes satt jag och kliade mig på benen som man gör helt vanligt utan att tänka på det. Sen när jag såg benen flippade jag ut. Känns nästan som att jag smörjde in dom med en halv liter fuktighetskräm. Idiot, att man aldrig lär sig den läxan. Så därför måste jag gå runt i jeansshorts.


(Haha och ja, jag har avfokuserat min röra nere på golvet.)

Iallafall så är jag hemma idag också. Känns sämre men ändå bättre. Har inte lika mycket ont i halsen, eller det kan bero på att jag just smörjt halsen med den godaste frukosten på länge. Varm nyponsoppa med glass.. mumma. Men näsan har börjat rinna som en kran. Jag nyser och snorar om vartannat. Så detta är de riktiga förkylningssymptomen på gång nu alltså. MEN AAAH vill ju gå till skolan imorgon. Sista dan innan lovet, jag brukar alltid gnälla om att jag inte vill bli sjuk på loven. Men inte veckan innan heller?

Igår fick jag veta att två kompisar, eller den ena är mer en bekant haha skulle vara med i Tv4. Klart att jag ville se det, men sov lite längre än det var tänkt. 12 timmar närmare bestämt. Men jag hittade det efter ett bra tag HÄR.

Kalufs

Ja brukar man inte kalla sin frisyr/sitt hår det? Eller har viruset spridit sig till mitt intelligenscentrum? När man är sjuk får man ha fina frisyrer. Även om det blir en knut mitt på huvudet. Resten som spretar ut är bara snyggt inte sant? Punkt punkt punkt.. ni kanske kan utläsa ironin. Såhär ofräsch har jag inte känt mig på länge. Har ett dilemma i händerna också. Gå till skolan imorgon, göra matteprovet och inte missa syslöjden. Eller gör provet efter lovet och missa en syslöjdslektion. Saken är ju den att jag inte mår bra. Smitta andra, inte så schysst nej. Men har utvecklingssamtal imorgon också. Det kommer jag inte heller orka med, trevligt att träffa alla precis innan också som ställer tusen frågor om ifall man skolkat eller vart man varit? Stannar jag hemma imorgon får jag plugga rejält med matte. Och lägga på ett kol på syslöjden.
Eller nån av er som är intresserade utav en halsinfektion av oidientifierat slag? Inte det nej. Nehe.

(Y)

Bra Caroline, du kan verkligen muntra upp dig själv. Jag är hemma idag, sjuk. Fortfarande ont i halsjäveln. -.- Så jag googlar på ont i halsen och diverse halssjukdomar. Allt från körtelfeber till halscancer. Okej där överdrev jag, men jag hittade detta här. Jag vill inte ha halsfluss igen. Bara ordet skrämmer skiten ur mig. Jag har inte kysst nån på sistonde heller (haha) så har jag det är jag smittad genom en nysning. Grr.. ja men man blir sån av att sitta hemma själv och titta på djurdokumentärer och dricka juice med vitaminer i fast det gör ont. Ibland är jag lite av en hypokondriker. I andra fall är jag inte rädd alls.

"Vid virusinfektioner hjälper inte antibiotika, men sjukdomen brukar läka inom en vecka utan behandling."
Därför är det bra att ha en blogg så man vet hur länge man har haft ont, haha. Det är rätt kul ändå att sitta hemma och fundera och självdiagnostisera sig själv. Jag klämmer mig på halsen som läkarna alltid gör annars. Men skiter i att jag inte kommer känna nån skillnad ändå, jag går inte runt och känner mig på halsen dagarna i ända? Jag säger till mig själv att gapa stort, men ser inget ju. Eller jo jag ser att jag behöver borsta tänderna.

Funderar på att ringa pappa och fråga honom hur han tycker vi ska göra. Fast han är likadan som jag. Hostar jag lite och är förkyld är han säker på att jag har dubbelsidig lunginflammation fast jag knappt har feber för det har banne mig han haft. Mamma är mer vettig, hon kör på den bästa metoden. Glass och kamomillte. Men hon skulle varit ledig idag men va tvungen att jobba ändå. So im on my own..

"Halsmandlarna kan drabbas av flera infektioner med symtom som liknar halsfluss. En virussort som är vanlig bland barn och tonåringar ger så kallad körtelfeber. Då svullnar halsmandlarna också upp och får varproppar."
"Även bihåleinflammation och öroninflammation kan förekomma i efterförloppet av en halsfluss."

Herre min gud som min syrra säger. Jag ska nog sluta läsa den där texten nu. Är skitstressad, har matteprov imorgon. Har massa tid till och plugga nu men känner mig bara hängig. Ska jag gå nånstans så känns det som allt snurrar när jag reser mig. Alla tycker kanske det är skönt att slippa kommentatorn.

Ja jag vet, jag är bäst på att tycka synd om mig själv.

Caroline, caroline, caroline!

Idag är en sådan dag när jag gillar mitt namn. Det låter rätt klingande för mig själv ibland, i andra stunder vill jag heta.. något lite mer kaxigt som Erika. Men inte idag, idag är det Caroline (Helst Carro men jaja, det vet ni redan).
Andra dan jag hade halsont idag. Inte så att det riktigt skär i halsen utan mer molande värk och att jag kände mig täppt. Det räckte knappast för att slippa skolan idag. Det märktes nog på mig att jag var trött, jag var rätt konstig av mig. Särskilt på svenskan..? Okej DÅ kommenterade jag typ allt. Men det gör jag inte så ofta annars.. även fast vissa framställer mig som en kommentator eller "en som borde bli politiker" vilket jag tar som en förolämpning. Folk som kommenterar minst lika mycket som säger det till andra. Kasta inte sten i glashus.

Iallafall.. några från det estetiska programmet kom till oss idag och uppträdde. Har de inte intagningsprov innan? Mer än hälften av de kunde ju inte alls sjunga. Lokalen var nog inte det bästa heller men, har man gått 3 år på ett sånt program ska man väl ha lärt sig något iallafall?

Äh jaja. Nu ska jag äta något och kolla på senaste avsnittet av både Andra Avenyn OCH riverside :D Det är lycka det, pluggandet får man skjuta upp lite.

So deep into the shit I can taste the earth


Erik Hassle citat.

Asså nej, fy för. Idag fick man ännu mer gymnasiekataloger? Fast fick det från ett av gymnasierna jag är intresserad av. Samhälle juridik/ekonomi. Det blir antingen det, eller internationell natur eller natur. Har nya alternativ varje dag känns det som. VARFÖR kan det inte finnas natur med ekonomi? Eller natur med lite mer samhällskunskap. Eller det fanns ju det i Lund förra året. Men det tog de ju bort. Samma som med det fyråriga naturprogrammet. Skulle inte förvåna mig om skolan jag vill gå på lägger ner heller. Min vanliga tur liksom. Det är skillnad på eleverna nu märker man. De som bryr sig om gymnasiet bryr sig, de andra vill helst inte tänka på det och vissa skiter i vilket. Det ska bli skönt att slippa småungarna, det var längesen man själv var yngst.

Iallafall så har jag glömt skolböckerna hemma. Medvetet? Omedvetet? Undermedvetet? Jadu.. det frågar jag mig själv också. Så det blir dubbelt så mycket matteplugg för mig imorgon och stressplugg med glosorna. Har iallafall lite sovmorgon imorgon. Dan börjar med idrott, trevligt värre?

Nu har jag inte så många alternativ egentligen. Ta ett bad, kolla tv, sova lite, försöka leta upp min engelskabok som jag inte kunde hitta i skåpet (..?) eller sitta kvar här. Jag gör en gott och blandat påse av det hela tror jag.

Stegandes över en bädd av knivar



Förra vintern fick jag för mig att virka ett par benvärmare. Utan mönster, bara en virknål och två garn. Ovanför ser ni resultatet. En halv benvärmare. Konstig form, men dock bekväm. Sån är jag, jag går brinnande in i projekt men att slutföra dom är mindre roligt. Men nu är det bestämt, ett par benvärmare är det jag ska göra som garnprojekt i slöjden.

Jag är fortfarande sur sen igårkväll. Min choklad har nån jävel käkat upp och havregröt är inte alls mättande. Ja det var ungefär det jag ville förmedla för stunden.

Mensstatistik

Jag borde döpa en hel kategori till mens/pms. Egentligen, för tänkte på en grej innan medans jag gjorde kemi. Halv elva på en lördagskväll men ja det var inte det jag skulle prata om nu. Jag har ju pms i en vecka. Sen mens i en vecka. Alltså är jag nere och allmänt konstig halva månaden. Likamed halva året dessutom. Uppmuntrande statistik?

Hur fan ska det då gå när jag blir gravid? Jag som dessutom vill ha 3-4 ungar dessutom. 9 månader. 9 gånger 4 = 36 månader. Jag får gömma mig för världen i 36 månader, eller 3 år för att vara mer exakt. Om jag ens får så många barn, min framtida man kanske lämnar mig när jag är så hemsk. Fast han borde ju vara van vid det laget. För som sagt, jag är inte mig själv sammanlagt 6 månader om året.

Guuuud vad jag hatar dessa hormonjävlar. Den andra delen av månaden är det ju tonårshormoner som styr. Sen har man krav på sig att göra sysslor hemma, se bra ut och vara bra i skolan och vara trevlig och social mot allt och alla. Hur fan pallar folk? Inte ens choklad har hjälpt idag. Känner mig så otroligt trött och nere och samtidigt så rastlös.

Orkar inte, vill inte, kan inte -.-

Hade du vågat?

Kan börja med att säga godmorgon. Eller god förmiddag. Jag är trött. Fortfarande, eller som alltid? Men jaja, nu ska du få höra. En ny irlattraktion har uppfunnits i Australien. "Cage of death" kallas den. Man kan få dyka ner i en bur samtidigt som krokodiler simmar runt dig. Det första jag tänkte va "Men gud va kul! Vilken upplevelse!" Sen när jag såg den lilla filmen som spelas upp i högra hörnet på hemsidan blev jag vettskrämd. Sån mes som jag är så hade jag aldrig vågat. Jag som håller för ögonen när vi gör små experiment på kemin när det kan explodera liiite. Är man född feg så är man?






Pissdag

"Ibland har man bara såna dagar när man ska gå hem och lägga sig" sades idag på min tysklektion. Det skulle jag nog gjort också, vaknade med grym mensvärk vid 06. Väcktes av att syrran kom in på mitt rum vid 07 och rotade fram min fön. Vid 07.40 kommer mamma in och utbrister att klockan är mycket, skolan börjar snart. Nej det gör den inte, låt mig sova? Slumrar till tills väckarklockan ringer igen. Dags att gå upp, duschar och klär på mig. Känner på mig redan då att dan inte kommer bli något vidare. Det blir den inte heller, den blir sämre för varje timme som går. Drygt, drygt, drygt.

Men det är fredag. Choklad och annat gott då alltså. Fy vad det behövs. Glöm igår, lev idag och be för imorgon right?

Nu jäklar anamna (Stavning..?)

Ja. Nu ska ni få höra nåt ni aldrig kommer få höra på en livskunskap lektion, som kommer hjälpa er genom vuxenlivet. Det som behövs: Ett badkar, något form av badskum och lite tid. Badskum är din värsta fiende. Det innehåller mest vatten, det gör så att vattnet ser högre ut än vad det är innan du går i så det slutar med att du skumer ner i kanske 15cm med vatten. Det är svårt att få bort när det väl är där, företagen som gör det lurar dig. "Gives you new energi!" Ha..ha..haaaa. Marknadsföringsknep, vem går på det? Hade de däremot sagt att choklad förlänger ditt liv med minst 10 år hade jag väl kunnat gå med på det. Men badskum, varför luktar ett badskum som är till för "hela familjen" rakvatten? Tur att jag insåg det i helgen, annars kan ju folk lätt få för sig saker.

Jaja, pluggade skitmycket till ett matteprov idag. Som vi inte hade. Nu får jag plugga minst lika mycket i helgen, till ett prov på två kapitel istället för ett. Gymnasiekatalogerna strömmar in, har börjat tvivla mer nu. Natur, samhälle? Natur, samhälle? Äh natur är nog ändå för mig. Men samhälle har så mycket roligare inriktningar. Vad finns det mer.. ah! Idrotten idag (pustar, stönar och mitt hjärta slår med ens snabbare) shit, har aldrig varit så slutkörd och svettig efter en lektion. Men var inte så trött efteråt konstigt nog. Man klarar vad som helst bara man får hälsa på sjukt mjuka händer ;)

Har sovmorgon imorgon. Skulle egentligen ha haft hemkunskap, rulltårta till frukost. Men det blev inget. Men klockan är tio, och redan trött. Lägga sig eller stanna uppe. Det är frågan det.

Checklista

Guuuud va mycket man har att göra nu då :o
Känner att jag måste skriva en checklista.

Gör studieuppgifter fysik + läsa [ ] (Snart klart)
Gör en falsk kassabok till hemkunskapen [ ]
Matte repetition [ ]
Tyska glosor [ ]
Fysik, läsa och titta igenom studieuppgifterna igen [ ]
Repetera tyskan [ ]
+ Bilduppgift. Guuuuuud.
DÖÖÖÖÖÖDA MIG.

Yes!

Fick precis värsta uppenbarelsen. "Så ska min blogg se ut!" Så ska bygga om här.
Den kommer kanske bli lite tjejig.. men det tror jag inte.
Säger till när det är klart, det kan bli lite knasigt då och då. Höhö.

Nu tycker jag att alla ska sluta..

.. vara så aktiva när inte jag är det. Det känns som att alla tränar, pluggar städar och gör nyttiga grejer idag. Det är bättre om ni slutar med det så behöver inte jag må dåligt för att jag varken tränar, pluggar eller städar. :) Pluggat har jag gjort i kanske en halvtimme idag. Ska städa undan på skrivbordet då och göra lite nytta själv då. Idag har man vaknat, ätit, sovit, ätit, sovit och ingenting speciellt egentligen. Jag ska göra som de flesta andra som tillhör mitt lag gör, skyller på vädret ;) Skola imorgon, studiedag på tisdag. Tillåt mig att skrika högt: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
Tack för mig.

Bulletproof - La Roux

Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,
burnin’ bridges shore to shore, I’ll break away from something more,
I’m not to not to love until it’s cheap,
been there, done that, messed around,
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,

Chorus:
This time maybe,
I’ll be,
Bulletproof x2

I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
to walk away from something when it’s dead,
do do do your dirty WORST come out to play when you are HURT,
there’s certain things that should be left unsaid,
tick tick tick tick on the watch and life’s too short for me to stop,
Oh baby, your time is running out,
I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
All you do is fill me up with doubt,



Ett väldigt inspirerat morgoninlägg. Glömde vad jag skulle skriva om, måste äta.
So long.

Sometimes all you need is a bit of fresh air


Bilden har inget med inlägget att göra.

HEJA SVERIGE! Känns som alla kollar på matchen? Mina grannar galer som fan, min snygga granne med. Jag knarkar musik som vanligt :D Har hittat ett tyskt album som är skitbra. Har fått ett knippe frisk luft också. Gick ut en runda med Klara och hunden Lexie. :) Det var nog bäst för mig, mina hormoner spelar mig ett spratt. Stackars pappa på telefon säger jag bara haha är jag stressad och förbannad är jag ingen trevlig person. Men han är ju typ van. Men det är ju positivt att han inte vill att jag ska flytta hemifrån då så sååå trött kan han inte va på mig ;)

Lost in the blåst

Vi fick hem gymnasietidningar igår. Satte mig och bläddrade i dom och hittade detta:


Det enda problemet var att jag inte kollade vart det låg från början. Det såg jag ju sen:

Frågade pappa sen vart det låg. Rätt långt härifrån vid västkusten. Då började jag prata om att kanske flytta dit, för jag vill verkligen läsa marinbiologi. Och det ger samma behörighet som vanliga natur. "Varför då läsa det så långt härifrån? Då kan du läsa det senare i livet." Då börjar den stora argumentationen. Mina föräldrars väger emot mig men får inte mig att backa ordentligt. De slänger fram saker som boende, jobb och kompisar och studietid. Det jag har att lägga fram är min vilja, mitt intresse och ett framsteg på min vuxenskala.
Im screwed. Alltid att det jag vill gå ska försvinna eller vara för svårt.

Men Petri eller nån annan större skola i Malmö förutom friskolorna finns inte ens med..?
Nu får jag plugga lite. Fast att det inte kommer hjälpa mig att gå min drömutbildning.
Böh.

Dirty diana

Listening to Michael Jackson. Oh yes.
Hmm.. godmorgon. Ska inte säga när jag gick och la mig igår. Skulle skämmas då ;) Och nej, det är inte vid 03-04 om ni tror det. Snarare tvärtom. Men det var full rulle hela dagen. Först skola, dryyygt. Sen iväg till bibblan med Mel för att plugga. Hon pluggade, jag.. läste tidningar och irrade runt. Ska få lite gjort idag iallafall. Det fanns inga exemplar kvar av Chilli som vi brukar läsa på bibblan. Tog en QX istället. Inte min vanliga typ av tidning kanske men den funkade :) Nej, killar är fortfarande min melodi. Fast det var en bra tidning.




Efter det gick jag hem, käkade lite och sen var det dags för att gå ut igen. Denna gången med Nada. Vi såg en igelkott igen (som vi ser ofta när vi är ute? haha) den var ute helt själv på gatorna. En liten bebis :( Så jag fick ta upp den, och ni kan gissa på att de sticks som fan. Vi la in den på Nadas gård, lite säkrare iallafall. Fick flashbacks från en film där killar slänger iväg igelkottar med spadar osv. Ush, stackars liten. Bilder kommer sen, min mobil är i skåpet i skolan (smartass..) så Nada fick fota oss. Men det är svårt att få till vettiga bilder så sent.
Hmm.. en grej jag reagerade på igår. Typ alla vet att jag fuskade, även såna jag aldrig snackar med? Vem är det som skvallrar om sånt? Det ska jag ta reda på, den nolifern.. uh för såna människor.

Nu är det karmans tur

Ja jag vet. Har inte bloggat, men det ska jag inte be om ursäkt för. Inte alls.. eller förlåt då. Äh iallafall, nu är det spikat att jag SKA TILL TYYYYYSKLAND :D Ena sekunden är jag skitglad, den andra skiträdd. Vi såg en dokumentär om en flygolycka igårkväll liksom.. hmm.. men så kul det ska bli :) Men nervöst med så mycket jobb därnere :S Hoppas de fattar engelska bra, kan inte prata flytande tyska precis. Så nervöst :o Nytt pass måste man skaffa också. Nu är det två lappar som ska in imorgon. Den om sprutan (ska ta den) och den om tyskland. Wooohoo.

Kan ju även berätta vilken udda tid det är för att blogga för mig. Är skittrött efter dan idag. Vi skulle "springa" en halvmil. Mitt lokalsinne var ju mycket till hjälp där -.- DÄR kan man snacka om vilse i skogen. Tänkte äh vafan kan köra en snespringare och fuskade lite. Inte för att vinna tid utan mer för att mina fötter reagerade som fan idag. De är så känsliga nu, 3 blåsor på högra foten och 4 på vänstra. Mysigt, går som ett handikapp här hemma. Sen gick man vilse ändå, nästan så jag ville ta av mig skorna och gå barfota. (Det hade ju hjälpt..?) fick 5 minuter sämre tid än förra året. Men det var G iallafall. Nu är det över och jag kan återgå till att oroa mig för vaccineringen och flygresan. Snart blir det lasagne till mat och paj till efterrätt. Snart är jag nog helt återställd.

Jaja, ni vet att jag lever iallafall.

Ödet skrattar mig i ansiktet

Har skrivit två datorskrivna a4:a sidor nu om första uppgiften. Två kvar! Kanske blir fyra sidor tillsist, nej det ska det inte bli! 3 max herregud, det är inget nationellt prov detta? Oo Men jag tänkte ta en liten *host* paus och kolla vem som var inne på msn. Då hoppar det fram en gul gubbe som säger "Nehe du! Du ska plugga och inget annat, så chop chop med dig nu". Okej kanske inte så, en felkod och "Du kan inte komma in på messenger just nu. Försök gärna senare" Försöker en gång till, funkar inte. Samma som igår, men då kunde jag logga in. Men väldigt sent på kvällen. Antingen är det pappa som skojar med mig (Han har inte datakunskaperna till det väl?) eller så är det ödet som skrattar mig i ansiktet. Ödet, vilken nolifer du är isåfall! Du förstör mitt sociala liv din jävel.

Jaja, ska fortsätta skriva nu. Måste vara jävligt noga med att inte ha meningar som låter likt faktan på wikipedia. För då googlar lärarna det och tror jag har kopierat hela skiten. Men visst håller ni mig om ryggen?
Lika tysta som vanligt. Fy för er alltså.

Vaaarför!?

Men äh då. Varför ska jag vakna så tidigt på helgerna? Jag sover i snitt 8/9 timmar. Samma som när vi ska till skolan, men då är jag skittrött? På sommarlovet kunde jag ju sova till 12-13. Kan ju bero på att jag stannade uppe till 03 också men ah. Och så är jag trött nu. Men har den jäkla uppsatsen att göra klart. Gör klart den nu Carro, sen kan du göra alllllt du nånsin kan vilja göra. Förutom att åka till Hawaii och ligga och sola hela dagarna. Tror att jag ska ta ett bad för att väcka hjärncellerna lite. Vad ska man göra till lunch? Hmm.. vi gjorde en sjukt god soppa igår. Tyvärr så god att det inte finns något kvar.


Brr.. hellre ha en kall årstid på en vägg (?) än irl. Igår höll man på att blåsa bort när man gick ut lite. Att dessutom då ha med sig en 9 årig syrra som blir hög på syre och springer runt som en virelvind själv är kanske inte att rekommendera.

Nyttig söndag var det ja


Ein, zwei und drei. När vi egentligen bara skulle handla lite nödvändigheter. Men choklad var det längesen jag åt. Åt t.ex inte en enda bit ur min skål med grönsaker på. Har ätit en bit av det jag köpte nyss. Orkar inte mer, mörk choklad är så mättande. En bra söndag har det varit iallafall. Skön och slapp, förutom uppgifterna då som jag inte är klar med än. Men har hela imorgon på mig, lediga på en måndag. Lyx, de som brukar vara så dryga alltid.
Life is goood. :)

435 ord senare

HERREGUD. Ska skriva en uppsats på 4 uppgifter. Jag har gjort ½ av den första (utan pappret. vet inte vart det är, nån måste logga in på msn och hjälpa mig med frågorna. Gah, nån som känner sig villig?) jaja. Och den första uppgiften kommer ta lite mer än en sida. Kommer nog lämna in lite drygt 3 datorskrivna a4:a.. gud. Kanske liiite mindre om jag har liten text? Inte pytteliten men ändå. Vill inte framstå som värsta nörden. Vill helst inte skriva utan pappret heller men mina stödord har jag kvar iallafall. Jag gör varannan, lägger krut på första. Gör den andra medelmåttig och den tredje lägger jag krut på osv. Allt för att få mitt Mvg i.. är det samhällskunskap eller geografi? Geografi är det nog det räknas till. Stackars mamma, såfort hon kommer genom dörren kommer jag skrika "MAAAAAMMA JAG HITTAR INTE MITT PAPPER OCH UPPSATSEN SKA VA INNE NÄSTA VECKA!!!!! (!!!)" Eller kanske inte så dramatiskt. Mer, "Mamma :( Jag hittar inte mitt papper, jag har letat ÖVERALLT och hittar inte det :'(". Så hittar hon det efter två minuter. Nu får jag fortsätta skriva, men jag orkar inte. Gah.

God kväll på er därute i mörkret

Nån som fortfarande är uppe..? Tänkte att jag skulle fråga er något. Alla som frågar sina läsare saker i bloggen får ju svar - och då alltså kommentarer. Läsarna kanske känner sig uppskattade. Så hur mår ni? Vad gör ni? Vad är er favoritfärg? Äh där ser man ju. Ingen som säger nåt. ;) Jag sitter och nördar mig som vanligt höhö. Ska sova om lite mindre än en timme, ska upp imorgon och skriva uppsats ju. Kan inte sitta uppe hela natten då. Men den uppgiften är så dryg, allt känns som samma uppgift. Men det är väl bara att börja och hoppas att allt flyter på. Livet är en jäkla berg & dalbana. Upp och ner och runt och tillbaka och runt igen. Ibland går det som på räls, eller det går som asbäst mannen. Att gå som på räls låter som nånting 50 åringar säger..? Jag är ju lite blondinbellig av mig, vilka 15 åringar säger annars sånt som mycket äldre gör? Eller handlar porslin? Eller tänker "dagens ungdomar" när man sitter bredvid en 2 år äldre fjortis på bussen som man får lust att slå till efter att ha hört "Aa asså jag ba va och han ba asså ja helt seriöst shit asså han smsar mig hela tiden och ba aa sen jag ba aa mm ok sen han ba.." ASSÅ GUUUUD. Hade jag inte haft tårtan i handen, och den varit så fin såklart hade den kanske råkat hamnat på hennes urtvättade mjukis.


Han på bageriet (Ägarens.. sambo typ) kallade chokladbitarna jag la på ostbitar. Ta en eller två ostbitar och lägg på om du vill. Det blir säkert snyggt! Va i hela friden ska jag med ost på tårtan till? :O Fast sen gick det hela upp för mig ju. Tur det.. kanske. Hade kanske framstått som liiite korkad om jag ställt den frågan högt. Jaja nu finns det bara lite kvar av tårtan. Snart är den död, försvunnen och kommer aldrig mer tillbaks. R.I.P tårtan. :love:

Snart sova. Skönt.
Sooooooova <3

Ich habe ein ... gekauft?

Min söta skål. Min söta skål med grönsaker på. Min söta skål med grönsaker på som jag har godis i. Min söta skål med grönsaker på som jag har godis i som jag inte förstår vad det står på den. Min söta skål som jag ska äta godis ur nu. Min söta skåååål.


A piece of cake?

Visst är den fiiiin? Var så stolt igår så ingen fick röra den förrens sent igårkväll. Internet var helt fucked up igår. Kunde vara inne på msn och spotify men internetläsaren kunde inte hitta nån anslutning? :S What's with that? Idag har vi iallafall haft öppet hus i skolan. 3 timmars skola på en lördag. LÖRDAG. Men vi är lediga på måndag iallafall, wihoo. Fast då blir det väl en pluggdag eller nåt. Har suttit och fixat med det trådlösa nätverket nu igen. Skitsaker ju, har bytat adaptern en gång redan. Efter två dagar liksom. En dator kvar som ska kopplas till. Orkar inte meeeeeeed det. Vill bara sova. Äta också, äter först. Sen somnar jag väl efter det som en liten bebis.

Nu ska jag fortsätta nörda mig. Köpte en skål i skolan också, bilder på den kommer sen. Vare sig ni vill se den eller inte. :)
(Klicka på bilden för större bild.)

"Ja jag pluggar, är med vänner och tränar.."

Hahaha. Hahahaha, fick frågan av min handledare idag vad jag gör på fritiden. Då svarade jag "Pluggar, är med vänner och tränar typ" HAHA. Tränar!? Det bara slank ur mig, kändes kanske som om det behövdes en tredje grej där för att det inte skulle vara för tomt. ;) Får fundera ut vad jag tränar tills imorgon. Gym? Spinning? Springer eller kanske simmar? Eller kanske allt? Höhö :D Måste fixa en temporär omdömeslapp. Har gjort av med den andra. Surprise..? Lika bra ändå. Fanns plats för typ en mening i den rutan på den lappen ju. No freakin way. Så mycket som jag kämpat ska jag ha mer än så, de får ju massa gratis arbetskraft liksom? Jag kanske inte var så jäääättemotiverad idag när jag skulle kladda med surdegar med händerna i stora spannar. Skitäckligt, kändes som jag var 2 år igen. Dit vill jag inte igen, jag skar mig också. Inte sådär jättemycket, men det ville ju fan inte sluta blöda. Kommer fortfarande åt där emellanåt och då gör det ONT. Men imorgon ska jag få baka tårta. WIIIIHOO.


Hohooo. Hittade denna bilden från i somras efter en heldag på festivalen med Mel. Så kul det var då, those times. Nu hinner man inte med något. Observera att det inte är svett på min kofta där bak, fjortisarna som stod bakom oss på Markus Krunegård kastade sina vattenmuggar till vakterna igen när de var klara. Ticksbrudar alltså, helt seriöst. Men sommaren är på väg bort nu, aaaah vill inte. Den nästa som säger "Oh jag älskar hösten! Så underbart" får ett kok stryk av mig. Inte för att det skulle hjälpa, men själva symboliken.

Ett inlägg med mycket busschaufförer inblandat

Grr. Grrrrr, inte mot er då. Utan mot alla tråkiga busschaffisar därute. Som imorse, stiger på bussen sjukt stressad för jag missade den andra. Bussen är SMOCKFULL. När jag tar den 5 minuter tidigare bussen är det typ helt öde..? Men jag skiter i vilket. Jag ska på vare sig nån får flytta på sig eller inte. Ställer mig typ i början av bussen strax bakom chaffisens hytt. Vänd mot bussens innersida. Han kör inte, wtf? "Jag kan inte köra när du står där" Nehe tänker jag och flyttar mig längre in men på andra sidan. "Inte där heller" så får halva bussen flytta på sig. Han ger sig inte förrens jag står tryckt mot nån gubbe som hostar mig i håret. Gubbjävel rent ut sagt, ja chaffisen mest då. Han hade dansband på ashögt hela resan också. Dear god, byt jobb om allt är så jobbigt då.

Men kan ju passa på att skicka ett tack till den andra busschauffören häromdan som körde när han såg mig. Fast att jag sprang, men när jag vänder mig om igen (Samtidigt som jag viskar för mig själv.. eh något väldigt fult.) så har han stannat och låter mig gå på. Skulle nog ha sagt tack, eller lett lite extra. Men jag körde i kortet och gick på istället. Tackar honom på bloggen istället.

Jaja, idag fick jag vara nere i bageriet halva dan. Fyfan.. jobbigt och man får mjöl över hela sig. Fattar inte när dom säger "Akta ryggen" när jag får bära tunga kartonger som jag knappt orkar. Skulle det hjälpa att säga akta ryggen eller? SISTA DAN IMORGON FFS!


Påtal om.. ingenting. Måste klippa mig nästa vecka, får fundera ut vad som ska göras. Luggen har blivit för lång, den måste stylas lite och topparna likaså. Solblekt hår på toppen och ljusbrunt undertill liksom..? Mitt hår ändrar nyans hela tiden känns det som. Nu blev det lite annat än bara om busschauförrer iallafall.

RSS 2.0