Psyko Marge


Såhär kreativ var jag i sexan. H e r r e g u d. Eller herre min gud som nån jag känner säger. Det märktes nog rätt rejält att jag var missnöjd över att ha fått träslöjd som elevens val. Tur att man förändrats lite nu, och att bara ha syslöjd är bäääst. Även fast det kan vara drygt det ibland med.

MEEEN. Snart har grey's premiär igen. Sverige är det enda landet där de sänder samma avsnitt så snart efter USA. Men det blir inget dubbelavsnitt.. synd. Men ett avsnitt är alltid nåt. Jag har redan kollat runt lite efter inside information om det hela. När jag sa det till mamma fick jag "Nej du unga dam! Du avslöjar ingenting för mig nu!" Går ändå runt och retar henne med det hela tiden "Vet du vem som dör i avsnittet idag?" "Du kan inte fatta vad som händer idag!" Ändå kan hon hålla sig. Fattar inte.Avslutar med en liten flik till en ovetande person. Din idiotiska klant.

 


Äh screw självutlösaren alltså.

Skulle ta lite snygga presbilder att ha i menyn. Ingen "hade tid" eller "orkade" hjälpa mig fota dem. Så fick fota med självutlösare. Och det gick.. skit? Aja, får sätta i kameran på laddning igen och käka lite. Sen då jävlar ska nån hjälpa mig!

Kan ju berätta att jag idag fick rulla några plåtar med chokladbollar. Kul tycker ni det låter som kanske? Nej inte direkt när man måste väga varenda en för att det ska vara exakt 70 gram i varje. Sen har de låtit smeten stå framme så den är helt torr så cocosen vägrar fastna -.-
Fick även riva bröd idag, eller ja stoppa in de i en maskin som gör det men jag håller på med en skitläskig spak. Varje gång den är klar tjuter den som satan, pinsamt. Tur att jag fick styr på det tillslut. Jag fick lite blandade reaktioner idag, den ena säger att jag är en av de bästa arbetande praktikanterna de haft, den andra säger att jag är seg..? Ja det var så mycket jag orkade för tillfället.
MAT!


Tycker att detta är killarnas månad eller? Tänk om bröstcancerfonden fått en krona för varje gång en kille (Tjej?) tänkt på bröst liksom. Ni vet ju redan vad jag ska göra för att stödja denna månaden, right? Okej, NU ska jag äta. Punkt slut.

Såhär


Såhär ser jag ut om jag ska försöka se proffsig ut. Men med självutlösare på digitalkameran så får man alltid skynda sig. Så jag har kameran vinklad typ.. uppåt?


Såhär ser jag ut när jag inte gillar något. Eller helt enkelt koncentrerar mig asmycket på att se vad kameran sysslar med på andra sidan rummet. Håret ligger ju.. snyggt efter en arbetsdag. Och ja, ni ser lite av min tonårshud också. Välkommen till reality liksom. Ja och så var man tvungen att kolla datumet också. Snart igen.. *suck*

I worship the ground you walk on


Bilden är väldigt fin. Väldigt rosa. Tom, som jag känner mig. Praon var som vanligt, jobbig och frustrerande. Men börjar komma igång med rutinerna. Men varför ska den andra tjejen få göra lättare och roligare grejer bara för hennes mamma känner förståndaren? :| Ska skala massa imorgon med.. sen ska jag få vara nere i bageriet iallafall. HOPPAS JAG :question: Fast kommer sitta såhär :p:love: då liksom med alla kakor omkring mig. Men bara se, inte röra. Men jag hatar alla som frågar mig saker, borde stå praktikant på baksidan av min tröja. Eller de som ser att jag har tusen saker i händerna och "Kan du komma hit och torka bordet?" "Ja snart, ska bara lämna disken" "Det kan du göra sen, kunderna är väl viktigare?" HERREGUD. :tired::rolleyes: Nog tjatat om det, nu ska jag äta och kolla på Andra Avenyn. Sen bada, och ta det lugnt. Tryck F5 förresten, har fixat in lite snygga smilisar minsann. ;)

Just det, när jag kommit till värnhem hjälpte jag Aisha (Aira förlåt, stavar alltid fel;p) och Nada inne på coop. Nu ska jag skriva en artikel och skicka in till alla tidningar och berätta om det för alla, visst var det så jag skulle göra Nada? :D;)

Jag erkänner


Jag har som många andra hakat på "trenden" att se programmet. Från början tänkte jag som jag gjorde med kändisdjungeln. Vilket idiotprogram, ungefär. Det blev ju rätt mycket skriverier om kändisdjungeln också men det drog inte samma typ av uppmärksamhet. Nu pratar alla om Anna Ankas senaste uttalande. Vissa grejer kan jag ta med en nypa salt, men vissa andra sitter jag och gapar åt. Tror att folk ville ha något annat att fokusera på än svininfluensan. Vilket har drabbat en tredjedel av idoljuryn, och en annan tredjedel har fått ögoninflammation..? Jag hade inte velat vara Laila Bagge i det ögonblicket.

Men det är bättre att fokusera på mina egna problem istället för andras. Eller hur? Ett bad är det bästa som finns just nu. Badkaret kommer på en tätt andraplats bakom sängen. I början är det bäst, när jag väl ska gå ur känner jag mig yr och tung i kroppen. Tror inte jag badar för varmt, men vad vet jag. Jag lever ju.
Don't worry and be happy.

Back home

JAAA give us more uniformsbilder! Tänker ni kanske? Haha, detta blir den sista. Så får beklaga eventuella besvär ni kan ha med detta besked. Praon var okej. Helt okej, bara att mina naglar är gula. Händerna röda och svullna och mina fötter pulserar. Hela dan har gått åt till att skala, skära och hacka. Plocka undan, diska och torka. Stå och skala 5 kilo palsternackor är inget vidare liksom.. sög på att skala innan. Nu är jag ju världsbäst ungefär. Men ska använda handskar nästa gång. Några gånger var jag sugen på att skära av mig fingrarna. Men jag höll ut. Jag höll ut, slutförde jobbet. Mest för att jag hörde dem snacka skit om typ alla före detta praoelever. Inte konstigt att praoeleverna var lite vilsna, de ger konstiga instruktioner. De antar att man ska veta vart saker är, hur saker sköts och vart saker ska läggas och göras..? Men har sällskap av en annan tjej där iallafall. Skönt, man lär sig väl efterhand. Men det var lite taskigt av dom att sätta mig som är värsta chocoholicen på att droppa choklad över lite kakor. Eller inte så lite, en hel kartong liksom. Men det är så svåra prövningar man ska få utstå här i livet eller hur? Nu ska jag bara slappa. För en gångs skull tycker jag faktiskt att jag är värd det. Ciao.

Obs: Bilden är inte tagen från cafét nu ifall nån skulle tro det. Och jag har en tröja på mig som är i storlek XL. De har inte så många speglar inne bakom resturangen. Men i lagringsrummet finns det banne mig. Där behövs de ju!

Think outside the box


Ja.. mycket man ser. Men fick ingen vettig bild på handen. Asken jag håller i tyckte jag va så söt bara haha. Inte meningen att den skulle visa det jag ritat, de som är tatuerare ska ha cred. Sjukt svårt att rita på huden. Särskilt med såna gelepennor. Nu väntar jag på att badrummet ska bli ledigt. Sen ska jag försöka ge mig på skånetrafikens grymt tröga och dåliga hemsida. Nytt praoställe imorgon. Fy va nervöst det ääär. Men börjar lite senare iallafall, slipper stressa övermycket. På vägen dit iallafall, hur det blir sen får väl ödet utvisa.


Cafe systrar & bröder here I come!

Trötter

Man blir ju helt seg av att äta massa såna pannkakor ju, känner mig som ett litet barn som behöver sova middag efter maten. Men det ska jag inte göra. Har slappat nog nu, ska sätta mig ner och börja skriva på so arbetet. 4 rätt dryga uppgifter som ska göras. Har suttit och skrivit stödord under tiden jag har kollat på Kärlek 3000 (Igen höhö.) Så det blir väl lite lättare, men det känns som alla de där uppgifterna handlar om samma sak. Jag vill bara gå och lägga mig, vill sooova. Ska sitta här vid skrivbordet, sätter jag mig i soffan slutar det med att jag halvligger och sen somnar. Samma med sängen, come on liksom?

Nu är jag trött på min kameras tjat om att minnet är slut. Så nu sitter jag här och raderar 563 bilder i rad. Kommer nog ta en jäkla tid, efter det ska ni få se vad jag sysslat med lite idag. Kreativa söndagen idag?


God morgon (Förmiddag?)

Jaha. Jag var tydligen rätt trött ändå efter min 3 timmars powernap igår. 10 timmars sömn inatt också, får skaffa en mindre bekväm säng snart känns det som. Men! Hemma nu efter en tur till the supermarket, Hedda säg inget! ;) Har fått stå och höra på mammas snack med en kompis hon träffade där i en halvtimme. Nu ropar mamma, vi ska göra amerikanska pannkakor. See ya soon. :)


Recension av Kärlek 3000


Tre ord. Helt underbart fantastisk. Är lite stum som ni märker. Men filmen var underbar! Verkade lite trög i början. Men allt eftersom växte det fram. Och jag är kär. Problemet var bara att jag började smågrina lite. Och det gör jag aldrig till filmer. Bara det ni, se den! Ett bra avbrott till den snart säkert 1000de gången jag ser Linas kvällsbok. Som jag också gjort en Facebook grupp till! Eller ja, tvåan iallafall. Att vi vill ha den som film, vill du joina eller checka in gruppen så klicka HÄR. Gruppens medlemsantal växer fram sakta men säkert. :)Snart har en hel dag gått åt utan att man har fått något vettigt gjort.
Men de dagarna behövs det med. Nu ska jag fortsätta bädda om min säng, nytvättade mjuka lakan är det bästa som finns när man är trött. Jag har även börjat använda Idol överdraget till min kudde. Att blanda orientaliska påslakan med idol örngott har väl ingen nånsin protesterat mot? Äh sover ju själv. Så det är jag och bara jag som bestämmer. Punkt.

Lätt att glömma sånt

Det är lätt att man glömmer att man bor en knapp 5 minuters promenad ifrån hemmakväll."Vad händer egentligen när man vågar göra det oväntade? När man lever varje dag som om det vore den sista? Möt Sam, en 23-åring som efter fyra år tröttnat på ensamheten i Stockholm. Precis när han är på väg att lämna staden som aldrig blev hans och återvända hem till trygga Östersund, upplever han ett möte som förändrar hans syn på livet. Vilket i sin tur leder till att han träffar Hanna - och livet tar en helt ny, sagolik, vändning."

Glömde ju..

Detta hände i tisdags. Säger vi. Haha så roligt hade vi det på praon. Fatta folks blickar när 12 ungdomar kommer gåendes med samma "skada" men helt oskadda annars. Tur att jag fick in en riktig höger på den som anföll mig! Min föreläsare då..? Nej men jag lyckades lura familjen iallafall. Tur det, det var inte så bekvämt att ha det på sig. Att ha det så obekvämt för ingenting hade ju inte varit så roligt.

Iallafall så är jag grymt gottesugen. Men ändå inte. Jag är bra konstig :§ MEN! Kan ju berätta att mamma hittade mina nycklar när hon skulle tvätta idag. Det var det jag inte ville jinxa innan. Nu kommer alla tänka "Du gör ju av med dina nycklar hela tiden" men det ska det rådas bot på. Fast på ett annat sätt än just att pierca fast dem i naveln.. hmm..


Pigg och glad kexchoklad?

Pigg? Nej inte direkt. Sov mer persiennerna skingrade, botemedlet mot att få svårt att gå upp på skoldagarnas morgon. Hjälper väl lite, men på helgerna? Inte direkt. Känner mig så seg, och det ska tydligen inte bli något fint väder idag heller. Det får nog bli en innedag med nån form av bakande eller en tur till biblioteket.

Ska ta något att käka nu, kanske kolla på något avsnitt av Svenska hollywoodfruar? Behöver muntras upp lite. ;)

Bästa kvällen på länge!

Kom precis hem. Somnade när jag kom hem från praon. Fick sen den briljanta idén att höra med Nada ifall hon ville ut en runda. Gick av och an av rastlöshet. Bästa kvällen <3 Skönt att kunna prata ut och bara skratta och vara. Fan va bra det känns att våga prata igen, att skämta. Haha har gått tyst efter massa personer nu i en vecka. Och nickat förstående och svarat "Ja, jadå, mm" efter varje mening. Och irrat runt med en förvirrad blick.
Får sån nostalgikänsla från sommaren nu. Men det var inte sååå kallt nu heller. Precis lagom.
Bästa <3

EDIT: TADAAAAA. Äntligen kunde jag få in mobilbilderna. Moi i mina sjukt snygga sjukhusarbetskläder. Uppsatt hår och allting. Höhö. Dags att sova nu. Klockan är snart 1. Syrran har somnat i min säng.. hur fan ska jag göra nu då? Kan inte sova i hennes lilla haha. (Jag ser ju grymt kort ut på bilden..?).

Godnatt


Nu ska jag gå och hälsa på Mr Tandtråd och Mrs Tandborste. Och deras barn, tandkräm och flourskölj.
Sov gott alla i bloggosfären.

Psst.. tryck F5 för att se ändringarna i designen.

YEAH!


TO DIE FOOOOOR! Ser ni den blonda tjejen? Hon som spelar.. hmm.. Amanda tror jag? I Gossip Girl. Men det är inte det ni ska fokusera på nu. Utan hennes hår. Hååååret. Den frisyren ska jag ha. Ska ska ska. Kommer bara ta ett typ halvår till ett år att spara ut det men ja.. den som väntar på något gott väntar inte för länge. Rött sådant här också. GÖTT :D Och imorgon ska jag ut till västra hamnen/bo 01 och ta en fotorunda. Ska försöka få med mig mamma eller syrran. De var så bra assistenter förra gången ;) Men men men, måste tömma kameran. Helt. Helt helt helt. Ska kunna fota utan att missa de bra ögonblicken för att "Minne fullt". Jag som trodde 2gb skulle hålla länge. Ack så fel man kan ha då..
Ska fortsätta drömma om hår nu. Mitt kommer se ut som en burrboll imorgon för det är blött nu. Men äh, orkar inte föna det. Ska ändå ha uppsatt hår imorgon.

Du ska trycka HÄR. Du ska lyssna på DENNA LÅTEN. Annars dör du.
(Okej var taskig där, klart att jag inte menar det.)
Men vill du verkligen ta risken..? :)

Hejhejhejhej

HEJ! Hej hej hej, hej? Dear god. Jag har inte suttit vid datorn på hela dan. Vill inte säga en av anledningarna varför, känns lite som att jag jinxar det då. Men dels för att jag var så trött efter praon. Det där med att jag somnade vid föreläsningen behöver vi ju inte tala om ;) Men jag slutar 12 imorgon!:D:D:D Fy va nice.

....
...
GAH! När jag väl sitter här känner jag att jag behöver gå på toaletten. Tillbaks snart, sålänge kan ju intresseklubben anteckna? :)

Tillbaks. Under tiden funderade jag på att min blogg blivit lite.. weird nu. Jag känner mig oduglig när jag inte skriver utan bara publicerar bilder. Så detta kommer aldrig bli en renodlad fotoblogg. Jag är mer för att skriva. Det gillar ni väl? Men nu kanske jag ska sluta babbla. Men saken är den att allt på sjukhuset flyter ihop. Men det jag ska göra är att skriva diverse debattartiklar och skicka in lite överallt. För det jag sett gillar jag inte, mycket skulle kunna förbättras. Både för personal och patienter. Och min handledare har ju märkt att jag är politiskt intresserad. Fast utan viljan att just vilja bli politiker som sitter med en alldeles för hög lön självgod och allt utan att vilja göra något annat än att tillgodose mig själv. Men fan va nice det hade varit att faktiskt få förändra något till det bättre. Att få göra nytta av mina åsikter, men helst utan att bli en pantad muf:are.. senare i livet kanske? Men mina handledare kan jag inte riktigt tolka. Det känns som de tycker jag är blyg. Det är jag, just där iallafall. Nya människor och nya lokaler. Haha.. tur att ingen från skolan ser mig där. Men samtidigt tycker jag om att bara vara tyst och observera. Utan att nån vänder sig om till mig och försöker förklara om saker jag ändå inte förstår. Eller kallpratar, eller den kalla stämningen i hissen. Jag tänker på det varje gång. Tänker på den stora rymliga hissen i grey's anatomy. Där det hånglas, pratas, diskuteras för fullt. Därinne är det bara tyst som i graven. Båda står på sitt sätt. Jag står med båda händerna bakom mig på styret. Andra står med armarna i kors. För att signalera "Prata inte med mig". Jag tänker inte säga hej iallafall haha. Fast att jag är sugen på att säga nånting om stämningen. Men sekunden innan man ska säga nåt plingar det till och man är framme.


Håll min hand och släpp inte. </3

Bara en liten tanke innan jag går och duschar..

När ska folk börja ge tillbaks gentemot vad de får av andra?

Prao, oväntat bra och oväntat dåligt.

Asså nej, diskmaskinen piper. Jäkla bekräftelsebehov den saken har asså. Piper i tid och otid hela tiden. Nu har jag satt mig ner, slappnat av och ska börja blogga och det tänker jag göra också. Jag styr över diskmaskinen, inte tvärtom. Men kom hem för inte så länge sen. Kommer nog bli en jäkla roman om jag inte lägger band på mig. Kom dit imorse, men vaknade sjuuukt sent. Stängde av klockan i sömnen igen. Fick stressa som fan, sen hittade jag inte mobilen eller nåt. Missade första bussen men kom på nästa och hittade lätt. Skulle in i själva rekryteringsbyggnaden. Går in där och förbi ett rum där massa fjortisar och halvgangsters sitter. Går förbi vidare för det där kan väl knappast va praktikanterna? Hittar inget annat och frågar nån vart vi ska va. Gick precis förbi det tydligen, jaha då är det väl bara att gå tillbaks dit.Vi sitter där i en timme, får information och namnbrickorna. Det står olika avdelningar på allas och jag blir förvirrad. Kardiologen? Vad är det? Och en fjortis utbrister "HAHA jag fick BB! OMG hahaha!" Och det enda jag tänker är "Men där vill ju jag vara. Gah.. så orättvist. -.-" Senare går det upp för mig var kardiologen är för något. Kardiac är ju hjärt-nånting på engelska. Kanske kan va lite intressant ändå tänker jag?

Men när jag väl hittat dit efter lunch får jag själv leta upp min handledare. Som verkar helt snurrig vilket får mig att bli än mer nervös och pulsen går upp. Hon visar mig hur man tar pulsen sen och sånt. Den är väldigt hög på mig. "Oj är det så skrämmande här?" Ja vad ska man svara? "Ja, dels för min extremt dåliga kondition och kanske lite för att jag är nervös." Men avdelningen är inget vidare. Får bädda sängar och bara glida efter andra hela tiden. Gillar inte att känna mig som ett bihang, inte på en sån trög avdelning heller. Gamla som ligger och sover hela dagarna. Syon som fixade det till mig för att jag "Var en sån elev som lätt blev uttråkad" Jadu, mission failed säger jag bara.

Till alla kära forumtjejer!

Har precis haft bästa chatten på länge. Ett ganska gött antal tjejer som satt och chattade med varann i 2,5 timme lite drygt. (Och still running!). De där tjejerna är guld världa, ni som läser detta ska ta åt er. Ville bara föreviga detta lite. Kramar på er alla <3 (Och så förlåt till de andra privata på msn som jag inte fokuserade så mycket på. Men man var tvungen att va på hugget där haha!).

"Du har väl aldrig brytt dig om miljön..?"Kanske ska börja såhär, har rensat ut mina garderober nu ett tag. Har fått in nya, och då hittar man rätt roliga grejer nerslängda längst bak. Däribland denna väskan. Helt sjukt cool! Fattar inte varför jag lagt undan den? Jag hade ju en tygväskperiod. Kan visa fler av dom jag har sen, men iallafall. Jag kanske fick för mig att den var ful eller att tygväskor var töntigt som jag får för mig med så mycket annat. Men denna väskan är ju helt rätt nu. Piffa upp den med lite söta clips (Eller vad kallar man dem..?). Jag gick stolt ut och visade upp mitt fynd för mamma och fick rubriken som svar. "Du har väl aldrig brytt dig om miljön..?" VA!? Det är ju jag som ser till att vi handlar lågenergilampor, eller okej gjorde. Nu måste man ju köpa dem, och när vi handlar köper jag så mycket eko produkter som möjligt. Jag gör det mesta för miljön, bara jag får chans att göra det. Fast lite mer diskreta saker då, tror inte jag skulle våga storma in till en politiker eller starta en demostration. Men kan jag få folk att se budskapet på min väska har jag gjort mer iallafall.

Prao imorgon. Sjukhuset nästa, klockan 10. Hoppas inte det är a bunch of nerds som är där. "Ja asså jag har ALLTID velat bli läkare. Jag har redan läst ut de flesta böckerna de läser på universitetet <3 Vad vill du specialisera dig inom?" "Öhmm... jag är här på prao. Fast jag vet inte.. ville bara testa lite typ." "VA!? Har du inte ens läst medicinkunskap!?" "Nepp" "Din otacksamme bortskämda snorunge!".

Jag är så sjukt rolig.
Not. ;)

Jag är officiellt..


... hög på koffein. Wiihooo.

Nytaget


Bästa botemedlet mot förkylning är tydligen att vara lite kreativ. Plus lite frisk luft. Syrran ska vara borta ikväll. Ska försöka övertala mamma att hyra en film vi kan se ikväll, hmm.. vill se Dumpa honom. Men mamma och jag har inte samma filmsmak. Hon gillar deckare, jag gillar romantiska komedier. Men vad ska man annars använda sin övertalningsförmåga till? Ska ta lite mat nu. Och fortsätta på kuren med blåbärssoppa, espresso och apelsinjuice. Dricka massa är ju det man ska göra när man är förkyld. Den regeln lyder jag.

Running from runningEn perfekt dag hade varit ifall jag vaknat senare än nio, kommit upp och tyckt att frukosten faktiskt smakade något. Sen hade jag duschat och allt hade varit så underbart. Sen hade jag städat upp på mitt rum, orkat åka ut till IKEA för att köpa mitt stereobord. Sen hade jag fotat lite, och bakat något på kvällen.

Nu är det ju inte så. Näsan rinner och jag känner mig hängig. Fast känns inte såå jättedåligt. Kanske en lätt förkylning bara, hoppas det är en sån som håller i max 48 timmar höhö. Jag tänker inte vara sjuk, i varken influensan eller en förkylning.

Bubblorna anfaller
Jag tycker syrrans vattenkulor, eller de var vattenkulor i bebisstadiet. Efter att ha legat i vatten har de expanderat och blivit gelekulor. Iallafall, jag tycker de är roligare än hon. Fick försöka passa på att fota dom innan hon förstört alla. Här hemma är det spotify för fulla ös. Hela familjen lyssnar samtidigt, men eh.. inte alla har samma musiksmak. Jag får stå ut med 80 talsmusik bara för syrran ska fjäska för päronen. Save me!

Nu är det fredag!


Mobba inte masken som är med. Pelle virus är söt, och han är random och dyker upp lite varstans. Han fick smaka lite av mitt choklad. Mobbar ni honom så straffar karman er!

Screw influensan, jag vill veta vad som är fel med mig!

För ett tag sen läste jag nånstans att ingen är perfekt. "Ja det vet vi redan..?" Ja jag med. Men nu till det "roliga". Alla har en störning, alltså inte störd så. Utan ett handikapp typ. HAHA! Har tänkt på detta hela tiden, vill veta vad min är. Vad är fel på mig? Kanske stormar in till läkaren sen "Men skit i de där influensa grejset, man överlever. Jag måste hitta vad som är fel på mig, helst utan sprutor och dyligt. Men jag fyller gärna i massa enkäter och röntgas. Så, chop chop nu. De där stackars människorna med influensan får vänta lite. De ser inte sååå jättesjuka ut. Att ligga på golvet av utmattning är sååå överskattat."

Annars har det varit en jävla skum dag. Min tysklärare ringde mig. RINGDE MIG. Så jävla läskigt, hade inte ens svarat eftersom det var dolt om jag inte väntade på att en släkting skulle ringa. Och hon ringer alltid med dolt. LÄÄÄSKIGT. Jag ville kanske slippa redovisningen, men jag skulle ju till skolsköterskan innan klockan 11. Praon var mer brådskande enligt mig, vill inte ens tänka på det nu. Obehagligt Oo... ... ...

Men är hemma nu! Och det är dags för prao. Prao prao prao, utan lektioner i två hela veckor nu. :D:D:D

Allt löser sig

Repeterar det i min hjärna just nu som ett mantra. Allt löser sig, allt löser sig. Allt löser sig, håller tummarna nu bara och försöker att inte oroa mig. Men har hittat en ny favoritblogg, HÄR. Att det är en kille som bloggar också gör det ännu bättre. Jag har inte sett en normal blogg från en kille i min ålder. Bara fjortisboysbloggare. Synd, kan det inte komma en kille som bloggar anonymt om hur det är att vara kille? Kanske redan finns. Får googla lite. Men iallafall, han skrev ett bra inlägg om Jantelagen.

  1. Du skall inte tro att du är något.
  2. Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  3. Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  4. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  5. Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  6. Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  7. Du skall inte tro att du duger till något.
  8. Du skall inte skratta åt oss.
  9. Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
  10. Du skall inte tro att du kan lära oss något.
Håller med fullständigt. Men ändå så kan jag erkänna att jag styrs av det här. Eller så är det helt enkelt så att jag har rätt. Vilket jag säkert har i många fall, om att folk tror för mycket om sig själva och skriker högre än de kan hoppa. Sen har ju alla dagar då självförtroendet pendlar upp, eller ner. Så beror ju det på hur man visar det. Äh svårt att skriva om nåt som är så pass individuellt. Men men, ALLT LÖSER SIG. Hoppas jag. Gah.

Nu när jag ändå har er uppmärksamhet. Fick gå hem från skolan idag, mensvärk. Som aldrig varit så otroligt grym mot mig på dryga 3 år. Jag tog två alvedon på morgonen. Brukar hålla hela dan. Det lindrar lite, går iväg till skolan. Sen pang, kommer det fram igen. Som aldrig förr. Känner med ens att jag måste hem. Går som nåt handikapp hem, pallrar mig till medicinskåpet och tar ännu en tablett. Men jag skulle inte gjort det om det inte gjort så ont, är så sjukt rädd för att blanda såna mediciner. Tog det och kände mig sjukt illamående. La mig i soffan och måste ha somnat. För jag vaknade för ett tag sen, och värken är borta för nu iallafall. Alla trodde väl jag gick hem för att missa idrottsprovet, men då hade jag bara kunnat "glömma kläder". Missa slöjden också.. :(

All I want to say is that(They don't really care about us..)

All bad things must come to and end

Uh. UHUHUHUHUHU. Vilken pissdag. Hemskt, när man bara bryter ihop och känner att man inte orkar mer. Synd bara att det ska hända i skolan. Men tog mig igenom det, och allt blev bättre sen. Men är trött som fan, och har massa läxor. Och klockan är redan 17. Dagarna går alldeles för snabbt.

ÄH va sysslar jag med? Töntigt att sitta och tycka synd om sig själv. "Den tiden den sorgen" som min farfar brukar säga. Denna tiden och denna sorgen, kommer tid kommer råd vet ni.

23.02

Nu är det dags att lägga sig.
Vart tog den här dan vägen..?

Vrålåk

Nu har moi varit ute och tagit en tur med pappas vrålåk. Aka the kranbil. Ja ska man få hem 10 garderober som han impulsköpte (Asså det är så jäkla typiskt min pappa, han har jag ärvt mycket ifrån.) Så behöver man en riktig bil hahaha. Då räcker inte skåpbilen, så jag blev rätt chockad när jag kommer hem och en stor kranbil står på gatan. "Vem fan ställer sin kran där?" Så ser jag pappas logga på bilen hahaha. Och pappa står och hojtar från balkongen att jag ska vänta tills han kommer ner så ska jag också få hjälpa till och bära. Vi får tillslut upp alla garderober. Men orkade inte sätta in alla i rummen så vissa står i hallen väntandes på att få sin plats nån gång så småningom. Fast de är så tråkigt enfärgade. Så vi ska kirra lite fina schabloner till. Kanske ska måla dem också.. hmm...

Jaja trevligt för er att höra om garderober. Det har varit en sjukt konstig dag. Asså jag börjar bli lite orolig för mig själv. Jag skolkade för första gången idag, eller det var ju inte med meningen. Trodde vi hade sovmorgon. Men det visste ju alla andra om att vi inte hade och inte jag. Jag kände på mig igårkväll att jag borde kollat mobilen men jag gjorde aldrig det för jag hittade inte väskan. Men min mentor har inte ringt hem så haha frågar hon sen får jag väl helt enkelt förklara.

Kom precis hem från en runda på Hornbach också. Hittade inte det vi skulle hitta, så det blir att ränna vidare imorgon kanske. Eller så ber jag till gud om att pappa fixar det innan jag kommer hem.
Way (Y)

I wanna try something

Hey bitches! It's your.. carrossie här..?
Haha det funkar ju inte. Im doomed, kan inte fjortisblogga.
Och nu tog datortiden slut, sovmorgon idag. Men ska hinna duscha och sånt.
See you later biatchallgators ;)

Jag är ju så jäkla motsägelsefull

Hahaha. Ibland får man lust att skratta åt sig själv, men är för trött för det. Har varit nere hela veckan (Ja jag vet det är måndag och yada yada yada). Men vilket program ser vi på tv:n då? Jo en jäkla dokumentär om svininfluensan. Sjukt bra för att muntra upp sig själv ju! Jag är räddare än nånsin, och tycker synd om grisarna så mycket så jag har lust att bli vegetarian. Inte för influensan (Inte många stammar har haft det, det är VI människor som dragit in bakterien till dom. Alltså är det fel benämning på sjukdomen. Bra att ha det utrett.) Jag tycker synd om dom för hur jävligt de behandlas. Att stå i såna små fack hela dagarna och sen slaktas för att sen deras kultingar ska börja på samma vända. Fy.. fan. Fast som jag själv vet är jag svag för mat. Jag hade nog aldrig klarat det särskilt länge, och i godis finns ju gelatin. Vilket kommer ifrån olika djur. (Fast nuförtiden är det mesta nog framställt kemiskt.. som allt annat här i världen. Finns det något äkta runtomkring oss egentligen?). Och just det, varje vecka dör en bokskapsstam ut av grisarna. Snart har vi bara några få sorters grisar kvar. Jag blir ju fan rädd för framtiden, helt sjukt. Känner att jag borde gå med i djurens rätt, amnesty international eller nåt. Står inte ut med att världen ter sig såhär.

Oh va fint! Men vad är det..?


Va fint! Säger alla om den här lille skapelsen som växer fram. Men följdfrågan är alltid, vad är det? Det är en snigel, eller SKA bli det snarare. Trodde man såg det iomed skalet. Men ja.. jag vet inte riktigt. Men nu vet alla det. Skönt att ha det ur världen.

Annars har det varit en riktig skitdag, jag är så sur och förbannad på allt och alla så jag skulle kunna spy. Hatar att alla ska klaga på mig hela jävla tiden, alla gör misstag. Jag också, och jag inser dom rätt snabbt. Men när folk säger till mig att "GÖR INTE SÅ!" så känner jag mig som nån hund som folk befaller. Det är jag inte, jag är en människa med en lika fullt fungerande hjärna som alla andra. Och ett lika känsligt hjärta därpå, folk får fan tänka på hur de uttrycker sig. Kanske jag också, men jag gör det. Oftast. GAH -.-

Inga läxor idag annars, nice.

En skön morgonMen dan har varit allt för stressig sen dess. Plugg, media markt, hem till farfar en sväng (Aww <3) plugg, mat och så lite mer plugg nu snart. Men inget verkar fastna, kanske för att jag inte är överdrivet intresserad utav material såsom plast, metaller och papper och gummi? Men det ska göras. Lika bra att sätta igång med det.

... snart förstås.

Psst.. såfort jag tänker på gummi tänker jag på det engelska ordet för suddgummi och ett annat ord. "Rubber" bara för att en kåt idiot till kille sa det nångång i nån äcklig mening. Deras konstiga tankar smittar av sig, vissa grejer bara bränner sig fast. Kommer nog minnas detta tills jag är 60 år och fortfarande kommer ihåg engelskan.

Öy bloggen!

Nu ska jag och pappa iväg till Willys snart. Handla den lyxiga söndagsfrukosten. Mmm.. fast att det egentligen är hans tur att handla det. (Han var uppe först, den som är det får gå iväg och handla). Men jag är så snäll och följer med. (Mest för att han ska köpa rätt grejer, så det faktiskt blir en god frukost höhöhö). Sen kommer jag hem, ska ladda ner Gimp och sätta igång med uppfräschningen av bloggdesignen! Ser ut som skit just nu, så det behövs. Snart är jag tillbaks i bloggdesignsvärlden bättre, snyggare och bloggigare ;)

Ombyggnad pågår

Har fixat lite med designen ikväll. Uppdaterat den litegrann, tryck f5 ifall ni inte ser. Enklare menysystem osv. Allt är inte klart men får sätta mig och plugga nu och göra resten imorgon. Hugs. :)

Ben & Jerry's Cookie DoughBilden säger allt. Mumma! Det var så längesen jag åt det, hade glömt hur det smakade. Liten, men stor njutning. Hellre betala 25 för det. Än 25 för 2 liters massproducerad glass som använder ägg från instängda höns eller annat. Betala lite mer, och få så mycket mer!

AAAAAAAAAH

Asså jag var lugn som en filbunke för 5 minuter sen. Nu sitter jag här och blir helt nuts. Nuts som pistagenuts. Kan vara för jag är så jäkla trött på snacket om svininfluensan. Jag ska praoa på ett sjukhus om en vecka, då är jag inte så god för att höra om denna extremt svåra influensa som kan döda dig och yada yada yada. Jag vill inte sluta såhär efter praon. De har tillomed kunnat skrämma upp mig, fast att jag umgåtts med folk som varit utomlands senaste tiden. Och som haft influensaliknande symptom, men aldrig blivit dignostiserade. Mediajävlar, är bara ute efter att sälja lösnummer. Samma som med fågelinfluensan, skulle utrota halva befolkningen och alla skulle ju bli sååå sjuka. Tvätta händerna, undvik allt för mycket handkontakt och ha ett sunt förnuft är min medicin.

Och påtal om praon, fick brev från sjukhuset i förrigår. Läste det snabbt, där stod det att jag börja tio. WIIHOOO tänkte ju jag. Men det var bara första dan. Sen börjar jag 8 och slutar 15. Med en timmes lunch. "Elever på praktisering kan äta på Johannesskolan" Ursäkta? JAG där? Hahaha det är som att sova med en anakonda. Eller så är jag helt enkelt rädd för att bli uttittad. Nej jag käkar nån annanstans. Jag kommer få ha sjukhuskläder på mig, tvätta händerna hela tiden och ha uppsatt hår. Allt detta för att vika handdukar. Och i det där brevet lät de som de försökta få det att låta finare än vad det är. "Du kommer få följa olika vårdinstanser som sjuksköterskor osv.." Och inte ett ord om läkare. Im starting to wonder what i've got myself into..

Nu ska jag sluta babbla och göra frukost och sen iväg till konsthallen med några tjejer från klassen och parallelklassen också tror jag. Läskigt, vill inte gå i närheten av sommarjobbsresturangen igen.

Just nu/Senare ikväll

Handlar om 15 åriga Amy som blir gravid. Serien är ibland någorlunda orealistisk och karaktärerna kan vara lite överdrivna. Men jag gillar serien ändå! HÄR kan du se hela serien från början. Utan att ladda ner eller nånting, superbra. Men one's you start you can't stop. En av producenterna, Brenda Rhymes tror jag hon hette har också varit med och skapat serier som Seven Heaven osv. Älskar hennes serier, de blir så mysiga på något konstigt sätt. :)


Senare ikväll klockan 9 på femman blir det  Pirates of the Caribbean. (Har för första gången lärt mig hur man säger det med en snygg engelsk accent. Gött va?). En favorit i min familj. Älskar de filmerna! Men trean var lite svår att förstå när vi såg den. Men som det är, har man sett 1an och 2:an så kan man väl se 3:an ännu en gång.

Pinch me, someone?

SHIT :D Sovmorgon idag, och jag har all tid i världen. Fast när jag väl kommer till skolan ska vi ha musik, haha gitarrspelning hela tiden. Jag har noll koll på instrument. Fast det hade varit kul att prova och spela valthorn igen haha, bara för att se om jag kan blåsa rätt. Det är svårare än ni tror, blåste lungorna ur mig första lektionen. Men ackorden kan jag göra, men glömmer dom lika snabbt igen. Ännu ett skäl till varför vi ska ha en gitarr här hemma. Kanske kan man hitta nån gammal leksaksgitarr på vinden mån tro? ;) Nu har mina flingor säkert mjuknat men det gör inget. För jag har tid att ta en portion till ifall jag skulle vilja det! Nu ska jag sätta på lite högre musik (Sorry grannar.) och klä på mig.

Arrivederci!

[Rubrik]

Hahaha. Hahaha. Hahahahaha, blev taggad på facebook innan. Varför blir jag alltid taggad som "The cute one/Den söta"? Känner mig alltid 5 år yngre då. Kunde hellre varit "Den smarta" eller hmm.. kanske "Den omtänksamme". Eller nåt, för det där med söt börjar bli lite tjatigt haha. Okej man behöver inte kalla mig the hottie of the month men jag vill helst att mina grannar ska sluta säga att jag är så söt och grann och sen fråga om jag vill bli bortgift med deras barnbarn (?). De som tycker jag är så förbannat söt och lugn borde se mig under ett av mina hormonanfall. Då jävlar, då är det inget lugnt nånstans. Kan ni tänka er mig slänga saker omkring mig, slå i dörrar och skrika och bli sur bara för att dagens tidning ligger på fel sida på soffbordet.

Just det, nu babblar jag på helt fel här. Glömmer alltid det typ viktigaste då, jag vaknade med så SATANS ont i magen imorse. Jag kunde knappt resa på mig, kom halvvägs till köket för att ta en alvedon. Fick kalla på pappa, som tvekade ifall han skulle gå in på mitt rum eller inte hahaha. Men jag fick i mig en alvedon, fick försöka röra på mig lite och med jämna mellanrum gå och lägga mig i sängen igen. Det gick inte över förrens vid lunch ungefär, men jag vill aldrig att det ska hända igen. Men jag kom iväg till skolan i tid iallafall. Även fast jag hade behövt en halvtimme till.. det börjar bli en dålig trend det här med att jag alltid kommer iväg så sent till skolan. Fast kanske är dags nu efter att ha kommit i tid i 8 år. Vem vet?

Love me to pieces

Puh. Är helt väck, hungrig och trött. Vilket jag tjatar om i varenda jäkla inlägg nuförtiden :) Men snart blir det mat, min favorit. Makaroner med köttfärssås. Mmmmm :D Låter skumt men så j*vla gott. Man slipper rulla spaghettin så mycket också = mindre kladd. Man måste tänka på det positiva med allt. Men matteprovet gick.. bra. Fick ETT satans poäng under G. Ska göra omprov så att jag får mvg på det. Allt löser sig, enligt min lärare ja. Det är inte han som måste sitta och plugga matte och alla andra 17 ämnena. "Bara 17 ämnen" enligt honom. Pfff. Men sovmorgon imorgon! Fyfan va skönt. Kan andas ut för två sekunder nu.

Förresten så vet jag vad jag ska köpa 4 veckor i rad sen. Ahlgren's bilar som stöder bröstcancerforskningen. De ser så goda ut, och smakar säkert gott när man vet att de hjälper. A win win situation.

Stress och press

Asså ibland, bara ibland skulle jag vilja vara en fjortis. De lever i sin egna bubbla, de har inte större problem än om det är 5 killar som raggar på dom, eller "bara" 3. De får allt serverat på silverfat, livet är så jävla orättvist ibland. Men det som inte dödar dig gör dig ju starkare säger dom, isåfall borde jag vara värsta superwomen nu. Men det är jag ju inte, det är det som är problemet. Innan kunde jag tackla det hela hyfsat, men nu är jag så stressad i skolan. Prov, läxor, inlämningar och en massa skit. Nian kommer ta livet av mig. Har matteprov imorgon, ska försöka plugga lite. Men så blev det datorstrul så fick jag fixa det. JAG VILL PRAOA! Så mycket piss vi får göra nu, sånt som killarna slipper. Typ åka till konsthallen och kolla på en utställning PÅ VÅR FRITID. Jag dör, jag vill inte upp till konsthallen igen dels för sommarjobbskatastrofen och att jag inte har något liv överhuvudtaget längre. Jag är så trött hela tiden, sover och pluggar och äter och duschar. Det är mitt liv just nu, jag har noll tid för vänner och annat som jag tycker om att göra. Jag läser aldrig böcker längre för det är roligt, jag läser bara skolböcker till sent och stupar sen i säng för att börja skolan skittidigt och sen börjar allt om igen. Stressen märks i mitt ansikte också, massa jävla finnar. Jag brukar aldrig bli stressad annars, nu funderar jag varje morgon på att stänga av väckarklockan och bara sova och skita i allt. Jag orkar inte, helt seriöst så orkar jag inte.
(Men jag hittade mobilen iallafall.. alltid något).

Men det Hedda skrev om min blogg gjorde mig lite muntrare iallafall. Love you bebe! :)

Herregud, tar livet av mig snart

Jag hittar inte min mobil
Jag hittar inte min mobil
Jag hittar inte min mobil

Gud
Gud
Gud

Hjääälp
Panik panik panik

Kommer aldrig kunna fokusera på läxorna nu
Kan jag ha den i skåpet? Långsökt men möjligt
Herregud

Jag hittar inte min mobil

Kom inte och säg..

Tänkte precis skriva det mest provocerande inlägget ever. Men njae, låter bli. Det är för tidigt för att uttrycka sig snyggt nu. Men jag är uppe supertidigt helt i onödan, så lika bra att duscha och plugga matte. Idrott är första lektionen, mitt liv är sååå underbart.

Just det HAHA. Jag börjar seriöst tro på det här med horoskop. (Jag vet att det inte är skapat enbart för mig utan för flera och yada yada yada..) men de senaste har verkligen varit rätt. Fast det där med att nån skulle fria till mig förra veckan blev inte av.


RIVERSIDE!

Herregud, skolan får mig verkligen att glömma allt positivt. Idag började ju Svt's nya spinoff serie från Andra Avenyn. Riverside! Oh som jag längtat, så hade jag glömt det totalt. Tur att Karro påminde mig, eller påminde och påminde mig. Mer OMG HAR DU SETT DET ÄN!?!?!?! Och jag var helt lost och bara "Hum.. va?". Men NU har jag sett det. Så bra, wunderbar, wonderful. :D Det bästa är såklart är att Jonas Bane är med. Men taskigt ändå, varje gång han kommer i bild har jag svårt att koncentrera mig på själva handlingen. ;)


3 timmars sömn = 8 timmars flum

Höhö. Höhöhö. Höhöhöhö.. ja jag är lite konstig just nu. Sov tre timmar inatt, tre ynka timmar när jag knappt överlever på åtta annars. Varför? Ingen aning. Kan bero på att jag sov med en knut på huvudet. (Hårknut såklart..) eller att jag åt "frukost" mat innan jag la mig. Eller att jag var orolig, varför det liksom? Inte direkt som jag ska praoa nu. Fast att jag gärna velat. Hellre vika handdukar på sjukhuset och mysa med svininfluensan där än att gå runt i skolan trött som en zombie. Fast jag var inte sååå trött. Mest att jag gjorde konstiga ljud och betedde mig allmänt weird. Har aldrig fnittrat så mycket som jag gjorde idag. Sen flippa man ut lite emellanåt, men det löste sig med lite BlueKeld och lite smått och gott. ;) Nu, mat och läxor. Jag får inte somna idag, ska sova när jag ska sova ikväll. Inget annat. Måste också skaffa en ny väckarklocka, men finns ju inga fina :(


Bara för det avslutar vi med en flumbild också, bara för jag är jag liksom ;)


The day of the centuary has finally arrived!

HEDDA HAR SKAFFAT BLOGG! :D
(Och gissa, bara gissa vem som på idén till bloggadressen?;) )

http://heddasplace.blogg.se/
Och som den goda vän jag är ska jag hjälpa henne med en ny bloggdesign till nästa helg. :)
Lite mer bloggkonkurrens säger man väl inte nej till? ;P

Trehundradeelfte inlägget

GUUUUD. Så trött jag är, ont i fötterna. Och att dricka en frappino på tom mage, not so good. Fast är hemma nu, ska käka tacos. Inte frestade nog? Nu, just nu dricker jag en smoothie till förrätt. Men jag har fortfarande massa läxor kvar att göra. Äh screw matten, gör kemin sen får det räcka. Är det helg så är det fanemej helg. Nu ska jag checka victorias secret fashion show. Sen när minnet börjar komma tillbaka kan jag berätta lite om min kvalitetstid med Sofia.

Trehundradetionde inlägget

Coola bilder eller hur? Tänk va lite röda väggar, en kamera och ett halsband man aldrig tänkt använda kan göra för magic.

Vaknade. Fick göra en läskig grej här hemma, ALDRIG mer att jag vill göra det. Uhuhuhu det har med min mognadsprocess att göra enligt mina päron. Vad får ni kanske veta sen, själv är jag i totalt chocktillstånd hahaha. Men ska snart käka frukost, gå och duscha och göra mig iordning. Ska träffa Sofia senare i eftermiddag! :D:D:D Var så längesen, hon är två år äldre men brukar säga att jag är mer tantig än vad hon är. Hmm.. ;) Men saken är den: Det får INTE regna. Och jag får komma lite för sent till vår mötesplats, för hon kommer alltid sent och jag jättetidigt haha. Så får jag stå där och glo som nån idiot. x) Men skäller jag på henne när vi väl ses? Aldrig. Det där röda håret distraherar mig.

Fy vad jag babblar hela tiden. Men men, ska ladda mobilen sen också. Måste komma ihåg det, aaah känner mig så handikappad utan pengar på mobilen. Höhö


23.59

Nu går jag och lägger mig. Godnatt.

Dagens olika (störelse?) moment.

Jag ska aldrig mer få ansvara för såstillverkningen här hemma till middagen. Skulle göra 4 olika. De tre andra blev ju sjukt goda (Enligt mig själv iallafall.) men den sista chillisåsen provsmakade jag aldrig. Skulle kanske gjort det haha pga att hela familjen halsade i sig vatten efter det. Men hallå, stark mat är väl aldrig fel? ;)

Och så ännu mer mat "katastrofer". Glass med bär är gött asså. Det vet ni redan, men inte när hälften av dom är sjukt kalla och hårda haha. Så efter en chillichock fick min mun en kallchock. Tur att jag inte är en av de stackars människor som får glasshuvudvärk. Eller kallhuvudvärk. Eller AH va ska man säga då!?

Och trådlöst bredband. Som pappa köpte hem för vi skulle ha det till de andra datorerna också. (Och framtida laptops. Såg ni nu att jag skrev laptoPS? Yeah man. Flera stycken (Y) ). "Det klarar jag av att installera själv, det ska vara enkelt." Så slutade det med att jag fick göra det ändå, hade han gjort som jag sa från början hade det lösts sig. Duh, don't ever underastimate a nerd. ;)

ERIK HASSLES LÅTAR PÅ SPOTIFY NU! :D De har fel namn på flera men ja, det får dom väl fixa sen. Oh.. härliga dag.


Gloria

Höhö. Jag blir galen, blogg.se får ta och skärpa till sig. Får mejla dom ikväll, jag ser ingenting på framsidan om nån kommenterat/mina senaste inlägg/bilder. Skitstörigt, förstör hela bloggkänslan. Just DÄRFÖR vill jag flytta mitt pick & pack till typ wordpress. Fast det ville ju inte ni så ja, får väl stå ut lite. Idag står bara nyttiga (aka tråkiga, kom och döda mig saker) grejer på agendan. Måste göras, är skönt när det väl är gjort men tråkigt under tiden. Imorgon blir det att träffa Sofia så får se till att ha det gjort.
See you later alligators.

Hej & Hå

Bara för att jag kan, bara för att jag vill.
Ska hålla er på kanten lite nu. Jag orkar inte alls blogga, eller kanske. Eller nej.
Dagen var braaaaa. Fast är så sjukt trött i fötterna haha jag och Mel har gått igenom hela stan och lite till. Lite läskiga saker hände, som det alltid gör när jag och Mel är tillsammans. Men overall så var dagen bra. Berättar mer sen, om jag kommer ihåg. Bilden är tagen i typ det största provrummet jag sett. Men den är redigerad ofc. Börjar bli allt bättre tycker jag. Fotografer kanske tycker jag suger, men men.


Ge mig.. bra vibrationer?

Ha..ha..ha. Min fot vibrerar, känns så inombords. I takt också, så det känns som min mobil är inne i foten ungefär. Nuts.

På det fyrastjärniga hotellbadrummet
Vätternstrand i bibelbältet
I det skoningslösa lysrörsljuset
kom beslutet om slutet för dig och mig

Det smakar plast, rök och sprit i din mun
När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung
Men det får duga i natt för båda vet att
Det här betyder ingenting

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Fastnar med hjulen i spårvagnsspåren
Framför teven, slickar såren
Norrköping är drogavvänjning
Nej, gud, jag har inte blivit märkvärdig, inte alls
Men farten i mig är värre nu,
hjärnan behöver mer för å ha kul
Dricker te och pratar högt på finska
Jekka är smart och fattar det mesta, så jag testar, hörredu

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Ryggen mot väggen, tittar på sista dansen
På vägen hem lovar jag mig själv igen
att nästa vecka bjuder jag upp nån, vem som helst!

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

In for a hug?


Oh så skönt. Jag kan ta det lugnt denna morgonen. Vaknade som vanligt, men ändå. Jag hade stängt av min väckarklocka igårkväll :o Men vaknade som vanligt, kanske mitt undermedvetna som försökte förlänga helgen lite? Ska snart fixa frukost, rostmackor. Mmm.. men jag känner att jag behöver en kram. Under en viss period i månaden vill jag absolut inte bli kramad eller rörd vid utan att det känns för nära. Men på morgonen går det gärna bra, konstigt? Jaja får krama gosedjuren. De kan ju inte protestera direkt. Dags för frukost, tyska och hårföning nu. Klä på mig gör jag senare, vill leva i min morgonrock. Med tanke på att jag va nära på att gå hem utan att stänga skåpet igår så kanske jag råkar gå till skolan i den också. Håll tummarna för mig.

Bloggen är knas

Men det är jag också, jag är liksom knas, bäst, sämst och mämst (?) på en och samma gång. Och hjälpsam fast jag har PMS. Jag måste prisa mig sjäääälv. För jag fick sån ångest idag på idrotten när hon snacka om redskapen. "Det kan jag inte, inte det heller.. noop". Så ja, alltid nåt ;) Skolan är allmänt trög, föga förvånande. Nu har jag massa tyska att ta tag i. (Gör det seeeenare som ni vet.) Nu ska jag brodera, känner mig så duktig nu ändå så. Eftersom jag hjälpte Julia och Doris och lämna sina bilder på Rönnen efter jag slutat. HAHA tog mig en jävla tid att hitta skåpen ju, blev ignorerad när jag frågade en lärare också. Rönnenfolk är sååå trevliga. Nu gossip girl, mat och broderi. Hörs senare cutiepies. ;)

Mohahaha jag vann

*Syrran knackar på till mitt rum där jag sitter och gör läxor*
(Syrran) - Vad gör du?
Jag - Läxor, vad vill du?
(Syrran) - Inget speciellt, tänkte va härinne med dig lite bara.
Jag - Okej, men jag är klar. Skulle precis gå ut och.. eh.. dricka lite.
(Syrran) - NEJ JAG SKA HA DATORN!
(Hur kunde hon klura ut att jag skulle ta den...!?)
*Både springer frenetiskt mot datorn och knuffar undan varann.*
Men JAG vann.
Mohahaha.

JÄVLA SKIT! Kollade precis avståndet mellan mitt hus och sjukhuset till praon. 3,1. Det skulle va minst 3,5 för att man skulle få busskort. Idioter -.- Måste skaffa kort själv då. Aaaaaah. Och lunds universitet ligger 18,6 km härifrån :o Fatta så långt jag kommer få åka, så tidigt jag måste gå upp. MAH (Puh, det tar en halvtimme typ. Bättre än det jag trodde iallafall.)

Sömniga dagen

Igår var det kärlekens dag, idag är det sömniga dagen. För mig iallafall, två sekunder till på fysiken och jag hade somnat. 2 minuter till på svenskan utan dumma kommentarer och jag hade somnat där. Vi läste på svenskan, läste nån mening och det kändes som jag kunde se hela min framtid. Mest skoldelen då, fick panik och blev helt "NEEEJ jag kommer inte orka plugga typ 7-8 år till. Herregud". Sen sa *host* nån nåt dumt och jag kom på andra tankar. Hela dagarna bara flyter ihop hela tiden. Men har bestämt mig för att blogga, göra läxorna och sen kanskeee få sova lite. Annars håller jag mig vaken tack vare sockerkickar från typ saft. Kanske kan fota lite sen, medans det fortfarande är ljust för en gångs skull? Batteriet är säkert dött nu också. AAAAAAH va svårt allt är nu. Irriterande, störigt och allt annat negativt man kan säga. Kan ju även berätta att jag är fett trött på människor som tror de äger mig och inte gillar när jag håller på med andra. Jag är ingens ägodel, jag är fri som en fågel att göra vad som helst. Utan att nån mes till kille ska lägga sig i och tro han bestämmer över mig. Jag kan helt ärligt erkänna att den killen kan få någon bättre än mig, eller iallafall nån som passar honom bättre.. uh.

Btw, trehundrade inlägget nu. Wooho :D Nu satsar vi på 500 ^^,


RSS 2.0