Följ min nya blogg med bloglovin!

bloglovin

Hejdå blogg.se

Så, har vägt ett tag nu mellan att antingen sluta blogga eller börja om på ett nytt ställe. Andas andas folk. Det blev ett nytt ställe. Wordpress. Har inte fått till det hela med bloglovin än och så. Men det kommer, det kommer. Joina mig på nya stället!

Tryck HÄR för att komma till nya bloggen!

Intressant


Inne på Elf's hemsida och kollar. Och såg att de fått in den här som jag väntat så länge på.

Mineral blemish kit

Heal and disguise blemishes with the all natural Mineral Blemish Kit. This translucent powder has active acne fighting ingredients like natural Sulfur, Tea Tree and Willow Bark to treat acne and prevent future breakouts while penetrating deep into the pores to control blackheads.

Underbart. Vill så gärna prova. Men ska nog vänta, tills om ett tag då jag ska lägga en stooor beställning. Jag har blivit helt fast i det här med mineralsmink. Innan fick jag panik när jag satte på mig andra foundations, puder mm. Jag kunde känna hur porerna täpptes till. Mineralsmink sitter så fint på huden och huden kan fortfarande andas. Olika bra täckning beroende på vad du har under. Bäst blir det om man tvättar ansiktet, kör nåt återfuktande och på med concealer och sen arbetar in foundationen ordentligt. Det täcker inte allt, men det jämnar ut huden och ger dig iallafall inte fler blemmor som annat smink kan göra. Så, vill ni prova nåt nytt tjejer (killar..?) så kör beställning på eyeslipsface.com nu, de har fraktfritt för beställningar över 100:-

(Låter som ett helt köpt blogginlägg, men det är det inte. Hehe).

The way you make me feel

HI. Missed me much? Internet la av igår. Bara så, rätt var det var kom vi inte in nånstans. Vilket var en pärs. Eftersom hemtelefonen la av i samma veva. Fattade noll. Men nu är internet igång iallafall, telefonen är fortfarande död. Men bryr mig inte så mycket om det. (a)

Förövrigt är det fredag idag för er som missat det. Det ska firas med filmkväll. Ja, asså riktig filmkväll. Inte sån titta-film-på-datorn-olagligt. Utan titta-på-film-lagligt. Tills dess ska jag jobba med nya designen.

Btw, R.I.P Tvschack. Blev lite chockad när jag kom in och såg detta. Amerikanarna är seriösa.

Hämta ut paket



Ja, paketet från Coolstuff har kommit fram. Med shotsglas bland annat. Hahaha kul. Orkar dock inte hämta ut det nu, får bli senare idag. Just nu städar jag och ska ta hand om disken.

AWWIIIIEEEE. Fick nåt i ögat nyss. Gjorde så jävla ont. Fick duscha bort det, dagens dusch är avklarad iallafall. Men att vara halvblind är inte nice. Särskilt inte nu när ena ögat är snyggorött. Så, är det nån som ser mig och jag blinkar överdrivet så är det inte pga att jag försöker flörta. Bara för att vara extra tydlig liksom.

Kom in på gymnasievalet

NICE. Säger jag bara. Dock väntar jag på brev, vi ska väl få hem brev? Så man har det på papper liksom. Dock blev jag glader när jag loggade in, 180 som intagningspoäng jämfört med 150 innan. Så nu kan jag inte säga att jag har dubbelt så mycket poäng längre. Good good.

Förövrigt så.. uppe tidigt. Fick kanske 6 timmars sömn. Varför vill jag inte sova längre? Sover ändå på dagarna sen igen ju. Att dricka kaffe nu gör väl inte saken mycket bättre. Ska duscha nu iallafall. Sen smörja mig med helosan, alla bloggare gör det nuförtiden ju. Måste följa trenden. Dock va jag först. Säger vi. För, ni vet, när jag handlar salva köper jag en hel back? Hahaha.

RSS 2.0