Dagen



Yeah yeah Aisha ;) Ego moment 24/7. På första bilden snackar jag med småungar som kaxar sig HAHA. Och på andra bilden, just to be clear så har jag knän. Ser ut som att jag fått syn på en riktig heting nånstans. :)


Smygpaparazzi Aira... Dricker Blue Keld <3


Aww... HAHA jag ser längre ut än Aisha här. Första gången :D


Inne på Mango och testar kläder. Väskan var to die for. Var säker på att jag skulle köpa den, men deras personal är så äcklig och otrevlig så jag sätter inte min fot inne på Mango ever again. BLÄH!

Iallafall så var vi rätt länge, gick runt, åt, gick runt lite till, åt lite till. Kollade på galna fullisar som stackars poliser får ta hand om. Köpte choklad och såg fulla ungdomar. Vid den tiden liksom? Jaja, vi har kommit fram till att vi är kineser också i hjärtat. Ching kong :D

Vibrationer, UH!

Vaknar, tidigt (enligt mig och enligt lovsstandarden) och sätter på datorn. Sätter mig, tar det lugnt och ser vad jag missat i cybervärlden under natten. Rätt va det är så rycker jag till, känner hur golvet och stolen vibrerar. Jag får flashbacks från dan när det var jordskalv här nere i Skåne. Men såklart så är det inte naturen vi ska skylla på denna gången. Utan byggarbetare som har hållt på därnere i evigheters evigheter nu for gods sakes. Ännu värre är det när den enda som är hemma, syrran inte ens tror på mig. När jag säger till henne att känna efter själv blir det dötyst, såklart.


Men som vanligt är jag hungrig och får göra nåt att äta och sen slänga in mig i duschen. Ska nämligen träffa Aisha idag. Synd bara att vädret ska bli sugigt. Men det är ju vi som är solstrålarna ;)

Jeans till shorts projekt



Det är detta jag sitter och surfar runt på nu. Få lite tips, inspiration mm. Ska nämligen välja ut några par gamla jeans som jag inte tycker om längre och ha det som nästa syslöjdsprojekt att göra om dem till jeans. Orginella liksom, de kommer till nytta eftersom jag aldrig annars använder de byxorna. Ska bestämma mig imorgon och planerar att ta lite före bilder på jeansen så jag kan ha efter bilder sen när de är klara på slöjden. Nice huh?

Annars så har jag precis varit ute en runda. Var så rastlös och behövde röra på mig. Men kan inte bara promenera runt utan mål. Så jag gick och laddade på min mobil med pengar och lägligt nog så ringde päronen mig och sa att jag skulle handla hem lite. Sagt och gjort, men inne i affären var det en väktare som typ förföljde mig. A l l t i d mig känns det som. Vad beror det på? Är det extremt misstänksamt att gå in i en affär utan att ta en korg för man ska bara ha två saker? Är det för att jag har skinnjacka? Ser jag kriminell ut? Är han uttråkad? Så många frågor och så få svar.

Ingen som känner sig manad att rösta på min bikini?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Come on guys, jag tycker denna bikinin kickar ass. Allt ni behöver göra är att klicka på länken, trycka in en poäng från 1-5 och det är klart.


Ny header in the house


Ny, snygg, fräsch header. Behövde en förändring. Ja jag vet att denna headern är enorm. Men ni lata får väl scrolla ner nån gång till innan ni kan läsa inläggen.


Och för minnets skull, såhär såg det ut innan. Tyckte den var assnygg i början men tröttnade. Nånting behövde förändras. Har ni tänkt på att jag har haft samma design ett bra tag nu? Innan bytade jag design oftare än vad killar byter underkläder. Alltså 2 gånger i månden ungefär. (Hoho don't take it seriously. ^^)

Våren är officiellt här i Malmö


Soooool ffs! :D Så efterlängtat. <3


Jag. På balkongen. Med hörlurarna i. Utan att frysa ihjäl. SÅ HIMLA NICE!


Lyssnandes till The Baseballs. Ah, life's good. Men vad angår min snart 3 år gamla W880i, gå och dö. Eller jag älskar ju dig. Jag älskar dig så mycket att jag hatar dig och hatar att älska dig. Det är dags att gå vidare my love. Du får gärna vila i frid, typ nu. Annars kommer jag se till att du gör det ;)


Sen kom ju vinden såklart. Blir helt bländad av solen. Men håret mitt ser fint ut idag.


The view. Ellstorp har en grupp på facebook. "Ellstorp är Malmös stureplan!" vet inte riktigt om jag håller med om det. Men lagom långt till allt och ett stort plus för gården där man kan ligga och sola. I sommar ska jag upp på taket (Ni ser taken på andra sidan, jag har ett likadant såklart) och sola däruppe. Schteeek.

Doctorsvisit

Nyss hemkommen från läkaren. Det gick väl bra, så bra som det kunde gått. Ryggen är relativt oförändrad. En ynka grad rakare. Suck, man får ta det man får. Jag tänker dock inte sluta använda axelväskor. Hahaha hon försökte som vanligt predika om att ryggsäckar ger bättre stöd för mig och yada yada. Men hon är sjukt snäll. Ryggkollen var över på nån minut och hon ville istället kolla min vikt och min längd. Jag har vuxit 3,5 cm på ett år. Nu är jag 170,5 cm. Kommer bli som max 175 men hon gissade att jag stannar runt 173-174. Sen såg hon att jag gått ner i vikt och inte riktigt följde kurvan. Asså AH hatar såna där kurvor. Alla är inte likadana, en dator kan inte räkna ut ens exakta utveckling. Men jag berättade att jag börjat träna och promera ute mer nu efter vintern osv och försökt småäta mindre. Och hon tog det som en rimlig förklaring. Sen skulle hon in och kolla BMI också. Jag vet gränserna för det, vad som är underviktig osv osv och enligt det är jag alltid underviktig. Men hon sa att det var okej. Men jag vet ju att man inte ska använda BMI om man är under 18. Som sagt så utvecklas alla olika. Ska man nu behöva oroa sig för att va för smal liksom. När man bara bättrat på sina vanor. Yeah yeah.. får äta lite extra efterrätt ikväll isåfall ;)

Rösta på min bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Deep conversations in a deep world.

Phu så trött jag är. Hjärnan är helt slut, fast att man egentligen inte fått mycket skolarbete gjort. Aja, det löser sig. Lovet är inte slut än. Det är så skönt att känna att man faktiskt kan stiga utanför dörren utan att frysa ihjäl. Väntar bara på de varma sommarkvällarna där man kan vara ute sent och ändå inte frysa. Men det var jättekul verkligen. Samtidigt så har jag den där ilande känslan av ilska inom mig, när man pratar om saker tjejer emellan. Saker som händer en, med killar, familj osv osv blir jag alltid lika förbannad. Känns alltid som att mina vänner får utstå så mycket. Och jag kan bara passivt höra på om det och försöka hjälpa på det sätt jag kan. Pappa har rätt i det att goda människor inte råkar ut för större olyckor, de bara inser det mer och klandrar sig själva. Ryggkontroll imorgon. Ah, palla. Måste förbereda mig psykiskt. Fysiskt är inte så svårt. Bara ha en tröja på som man kan dra av lätt och sätta på lika snabbt igen och låga byxor så man slipper stå halvnaken i ett rum med full insyn utifrån med fönster. Urk :§

Damnit

Fick hem en kallelse om en ryggkontroll. Redan imorgon -.- AH orkar inte, vill inte. Jag oroade mig nog för min rygg förra året. Den hade ju rätat upp sig. Som tur va, första gången jag var där fick jag ju gå och röntgas. UH. Men jag har ju tänkt och tränat mer på min hållning på senare tid, så förhoppningsvis går det bra. Men jag pallar inte med fler besök hos sjukgymnaster och läkare. Just nu dansar jag omkring med hög musik. Ensam hemma, och inväntar ett samtal från Hamdi när vi ska till bibblan och jobba med teknikarbetet. Saknat den tjejen! :D Så jag ska göra iordning mina rostade mackor nu och äta. Mumma!

John tucker must die


AAAAH! Så känner jag inför denna filmen. Älskar den, den är så sjukt rolig. Ni måste se den. (Psst, här är den). Inte nog med att killen är så snygg så man vill ramla ner på golvet och dö, utan man känner sig inne i filmen. Man vill verkligen döda killen och sitter och hejar på tjejerna. Och blir som gummi i knäna igen när han flörtar med Kate. Ah, en bra film helt enkelt. You gotta see it to believe it.

Medans kameran är på laddning



Är grymt sugen på att fota. Vad? Vet inte. Men ska fota iallafall så snart kameran fått lite tid på sig att laddas. Under tiden lyssnar jag på The Baseballs grymt högt härhemma. Är ensam hemma nämligen, jag tycker deras version av Umbrella är 1000 gånger bättre än orginalet.

48 timmars deo?



Ännu en gång har jag gått på reklam. Även fast jag lurar i mig själv att jag inte gör det. Men detta måste jag prova, kände jag. Så slipper man kanske använda absolut torr + deo för att vara helt säker på att man inte ska svettas. Låter som jag är som killen i en annan deoreklam som får stora fläckar under armarna men så dåligt är det inte. Absolut torr kliar ju väldigt angenämt också. Vem vill inte klia sig illröd under armarna liksom. Denna ska ju innehålla 0% alkohol. Det låter bra på pappret. Men när de inte kan få en deo att hålla i 24 timmar (vilket står på alla?) så tvivlar jag på att det kommer hålla i 2 dagar. Men men, får väl testa och se.

Bli en buzzador!

Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är CarolineSophie):https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=CarolineSophie

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:http://www.buzzador.com?refstr=CarolineSophie〈=SE

Hälsningar

CarolineSophie

Det haglar

Det haglar ute, läskigt. Tyckte väl jag hörde konstiga klick klick hela tiden. Tur att man slipper gå ut. Jag ska nämligen tappa upp ett bad, skrubba hela kroppen, ansiktsmask, inpackning och raka benen. Det var 100 tals år sen man gjorde det känns det som. Men denna vintern behövde man verkligen pälsen.


Kommer ni ihåg mina farmville tider? Oh the days... men jag blev lite smått beroende efter ett tag och när man skulle samla in närmare 20.000 poäng för att gå vidare i level kände jag att det va dags att lägga av. Istället har jag hittat roligare tidsfördriv på facebook. Däribland Happy Pets där man kan avla och uppfostra husdjur. Jag har bara katter, catperson as I am. Nästa gång jag bloggar ska jag berätta om ett nytt "projekt" jag gått med i som jag tror mina bloggläsare kommer tycka om lika mycket. Vad sägs om... gratis produkter? ;)
To be continued.

Are we human, or are we... animals?

Skulle bara sova en timme eller två. Och vakna nu. Men det är så jag älskar att tillbringa kvällar när man är trött. Sova. Det ska jag göra imorgon också. Har ändå för mig att det ska bli mulet väder. Så kommer passa på att få undan tråkiga inomhusaktiviteter. Städa, teknikarbete mm.

Iallafall så var det en grej jag tänkte på i veckan. Vi människor, det märks verkligen att vi är djur ibland. Tror inte på att nån evolution ägt rum. Vi har bara lärt oss dölja det värsta. Att se killar som låtsasfajtas är som att se ett par lejonungar lekslåss på samma sätt. Igår när jag såg tre snygga killar utan tröja på sig blev jag helt till mig inombords och ville vissla sådär som jag inte kan men som killar verkar ha som en inbyggd talang. Vad mer... ah reviret. Yes of course. Vi har ju den inre cirkeln. Ungefär en halv meter från vår kropp och utåt där vi bara släpper in de vi litar på och gillar att umgås med. Vi behöver som djuren känna att vi har ett privat ställe där vi regerar och har kontroll. Även om det blir svårare och svårare iomed en snart väldigt överbefolkad jord.

Nattliga funderingar.

Bloggdesign


Min första "professionella" bloggdesign som jag gjort åt någon annan än mig själv. Åt ingen mindre än Tiny. Den ska komma upp på hennes blogg vilken sekund som helst. Har lite detaljer kvar att fixa till senare. Men är väldigt nöjd med grunderna. Vad tycker du?

Nu jazzar vi loss här va?

Smooth Jazz All Stars – Pon De Replay

Lalala så trött jag är. Men trött på ett bra sätt. Som på ett jag tränade igår och var med på gympan trots träningsvärkssätt. Imorgon är det engelska nationella, uppsats. Hurrey, vilken jäkla prestationsångest jag har. Nu är det mat, mat går före blogg. Tyvärr ;)

Tender feet

Aj aj aj, det gör ont i fötterna mina. Märks att jag inte är van vid att gå i klackar alls. Men det var det värt ;) Snart ska jag äta spaghetti (Stort hjärta på det. <3) och dränka mina sorger i mat. Över att jag inte är nöjd över matteprovet hehe. Eller nöjd är jag, men när jag såg så mycket rödmarkerat så flippade jag ut. Lalala, trött är jag också. Men har skolarbete att ta tag i. Jag blir alltid så i perioder där man byter årstid. Kroppen blir förvirrad och jag vill bara sova hela tiden. Nu plingade det till i köket, maten är klar. JIHOOO!

Sneakermania

Kom hem för en stund sen ifrån "stan" där jag var och handlade skor. Tre par blev det, fick hålla i mig själv för att inte köpa fler. När jag kom innanför dörren var mammas reaktion "Att du aldrig kan köpa nåt annat än sneakers Caroline!" Men what can I say? Im a sneakersperson. Men jag måste börja träna på att gå i lite högre klackar. Inför balen and so on. Så fick jag syn på ett par underbara sneakers med 5cm klackar. Som en dröm, de var skräddarsydda för mig kändes de som. Men jag har gått upp en skostorlek. 39! Wtf man? Känner mig som nya bigfoot.





Hope for Haiti




Mina billigaste köp på shoppingrundan som jag älskar allra mest. Tröjan kostade ynka 50:- och knappen 15:- på New Yorker. Som ni ser på andra bilden går all förtjänst av de sakerna till Haitioffren. Köpte också ett ex av varje till syrran. Så 130 kronor går till Haitioffren nu. Känns sweet! :D

I want, I need

Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig. Det regnar ute, BÖ. Men det ska inte få stoppa mig från att shoppa idag. Jag som också ska köpa solglasögon för att välkommna solen ännu mer. Så pissregnar det ute. Tur för mig att första stoppet blir Entré som ligger en ynka promenad ifrån mig och allt finns under samma tak. Synd bara att affärerna inte alltid har samma i fysisk butik som de har online. Önska mig lycka till och håll tummarna för att jag inte mejas ner av shoppinggalna tjejer (Killar?) och att jag lyckas hitta godingarna jag spanat på.

Ha aldrig förväntningar


De här var ju inte hälften så goda som man trodde de skulle vara. Är helt avtänd på choklad nu. (Ja jag säger avtänd till allt jag inte gillar nuförtiden, jag vet. Det är megafånigt.) De såg ju så.. hemmagjorda och goda ut. Nej inget för mig. FREDAG IDAG! Så vi ska ikke sörja. Fick VG på mitt tyskprov. På grääänsen. Skulle egentligen gett mig en belöning med att shoppa massa idag. Men som vanligt så orkar jag inte. Det här shoppandet kommer sträcka sig över halva Malmö så måste planera strategiskt för att maximera min tid. AH spelade in lite på svenskan idag. Bara ljud då, ska se om jag kan lägga upp det på bloggen. Handlar om att alla mobbar mitt skratt, så jag försöker få de andra att få mig att skratta för att jag ska få höra detta underbara *host* läte. Och min fråga efter att ha hört det, hur orkar folk lyssna på mig? Och dessutom mitt skratt? Jag skrattar 75% av tiden. HAHA tror jag ska börja uppskatta de som orkar umgås med mig mer.

Kopplar av autopiloten


Nu har jag degat alldeles för länge. Har inte tränat och varit allmänt slapp. Men idag efter maten kör jag igång igen. Och i helgen ska jag äntligen ta mig tiden att slutföra Tinys design. Och framför allt, slappa! MVG på båda nationella + MVG på vår senaste engelskauppsats + att jag gjorde förhoppningsvis bra ifrån mig idag på so provet. Så slapp here I come. Men ska skriva ett nytt träningsschema innan maten. Jag ska räkna in detta också nämligen ;) Tror ni jag klarar det? Ska börja med det idag + magträning. Varför känns det som att bloggen min blivit värsta klagomuren/fitnessbloggen? Bortsett från det är det fredag imorgon. Om det är nån som möjligtvis missat det. Då åker Klara hem från Rumänien. Vill höra alllllt som hänt därnere. När jag tänker det får jag alltid såna flashbacks från Tyskland.

Detox



Konstigt att jag måste försöka muta mig själv för att ta mig tiden att bada nuförtiden. Annars bara snabbduschar jag för jag tycker att jag inte "har tid" för nåt annat. Stressad och trött hela tiden. Men idag ska nog både håret och huden få sig en omgång. Och till Richard om du läser detta, din lille fule <hifuhlnb som säger att min blogg suger. Eller du kanske skojade men what evaaaa. SLUTA LÄS om du bara tycker jag snackar om hur mitt liv suger, att jag går i skolan och att jag älskar choklad. För idag har jag både ätit choklad, gått i skolan och tyckt att livet suger. Men nationella i engelska idag gick skitbra. Alla rätt på hörförståelsen och nästan full pott på läsförståelsen. Nu är det inget snack om saken att jag behåller mitt betyg iallafall. Nu ska jag kräva en belöning av päronen. Cha cha (Moha).

Borde plugga


Jag borde sitta här och plugga. Göra biologin. Men orkar inte, the energy is out. Ska redigera bilder istället och äta ostmackor innan läggdags. Just nu prioriterar jag fel, men det får bli så.

Sökt sommarjobb

Har just sökt sommarjobb. Första dan de öppnar ansökningarna och jag rusar till datorn för att göra det. Än en gång, tack till Julia som påminde mig :D. Såg också att de höjt ersättningarna, så jobbar man får man ihop 5400:-. WHAOW säger jag bara. *Får dollartecken i ögonen*. Behöver bara jobba 6 timmar om dan, i en månad. Alltså drygt 20 dagar. Hahaha så jäkla grymt.

Men iallafall, matteprovet idag gick hyfsat tror jag. Förutom på förenklingsdelen. Men får jag bara G på denna så är det iallafall VG i betyg. Och det tror jag inte ska va några problem. Dan flöt på rätt bra annars, förutom på so:n HAHAHAHA. Vi skulle spela nån sorts jeopardy med lärarpraktikanten. Som var skitorättvis. Hon gav massa fördelar till andra laget hela tiden, och jag blev skitpissed. När hon vägrade lyssna fick jag en flip och började skratta asmycket och bara flippade ut. Skrattade så jag började gråta HAHAHA. I såhär efterhand känns det som man skämt ut sig. Men jag vet att jag hade rätt. Hon särbehandlar elever. Inget snack om saken. Nångång ska jag få va den stökiga också. Lalala. Så det så. Nu har jag lite läxor att göra och träning att ta tag i efter maten. 2 nationella i engelska imorgon.. hmm.........

Matteplugg

Konstigt att man kommer på så många saker man måste (läs:vill) göra när man ska plugga. Känner mig sjukt osäker också, när jag väl hittat en lösning som jag tror är rätt visar det sig att det finns mer regler man ska tänka på. Känner mig helt lost utan boken. Jag glömmer allt nuförtiden, jag ska väl kunna ha mer än en grej i huvudet innan det lyser error i pannan? Får kämpa så mycket jag kan, failar det blir det omprov. Men jag vill ju lyckas med första försöket. Matteprov är de proven som stressar mig allra mest. För under tiden jag skriver proven ser det rätt ut, och jag tror mycket väl att det är rätt. Men när jag får tillbaks dem ser jag 1000 slarvfel. Men rasterna i plugget går sjukt snabbt konstigt nog. Jag måste städa undan lite på rummet också. HATA MÅSTEN! Det blir såhär när man skjuter fram allt till sista minuten.

Men anyway. Moving on, nån som såg melodifestivalen igår? Anna Berghendalen (?) vann. Skit, kommer faila som vanligt. ÅH. Salem borde vunnit, eller Eric Saade. Vilken liten munsbit ;;

Disträ? Hell no.

Tuggummi. Till frukost, ingen bra idé. Nej skoja bara. Åt gröt efter det. Är fortfarande hungrig, gröt = mättande. My ass heller. Är sjukt stressad nu. Så, Nada skriv till mig på msn så fort som möjligt. Behöver din hjälp, det är typ kris. Är jag inte inne så smsa mig. Har stuff att ta tag i nu, hörs senare.

The Cove - en film alla måste se


Har precis sett denna dokumentären. Fyfan va hemskt. Trodde inte det kunde bli värre efter jag följt Whale Wars på Discovery Channel. Förstår inte varför det inte skrivits mer om det här i media. Detta kan inte fortgå, de kan inte få hålla på såhär. När man ser filmen blir man riktigt förbannad och med ens förvånad över att människor faktiskt kan behandla djur såhär. 23.000 delfiner dödas varje fångstsäsong. Ett fåtal sätts i fångenskap för underhållning. Jag har fått ny inspiration till att följa en av mina drömmar och bli marinbiolog, och kämpa emot det här. Vill du hjälpa till, se filmen och sprid budskapet vidare. Ju mer som vet om det desto bättre.

Sleepless

Gud, ni håller kvar här ändå och går in och kollar ifall jag uppdaterar ändå. Går rätt in i hjärtat mitt. Blogglusten är tillbaks litegrann. Kanske för att jag för första gången på länge inte mår illa. Och inte är översvämmad med plugg. Rent tekniskt är jag det. Men det är inget jag tänker ta tag i idag. Nångång måste jag få vila. Rätt jobbig vecka. Tyskprov idag, och mådde skitilla igår. Hade så ont i kroppen också, men nu har det mesta av träningsvärken försvunnit. Men angående tyskprovet så vet jag inte hur det gick. Känns hyfsat, men vågar inte hoppas på nåt. Fick knappt nåt gjort fast jag gick tidigare till skolan idag för att plugga tyska. Det blir så när man har noll motivation. På svenskan skulle vi öva på nationella hörövningar. Asså AAAH va vissa irriterar mig. Jaja, inte nåt att göra åt. Ska andas, och ta det lugnt.

Stepping on knifes


Men va? Vänta nu. Vart kom den här ångesten ifrån? Jag var ju så glad imorse. Mitt humör har ju varit så bra senaste månaden. Pms? AAAH. Måste göra nåt åt den här pms:en varje månad. Blir bara så trött och frustrerad. Har mått illa en stor del av dagen också. Men dan var helt okej, förhoppningsvis blir min vetekudde klar om nån vecka på slöjden. Men jag är helt all over the place nuförtiden. Har noll koll på allt och känner mig inte som mig själv. Jag orkar ju för fan inte med nåt! Det är mitt standardsvar till allt, "Jag orkar inte" det är ju så enkelt. Nästa vecka blir ett helvete. Tyskprov imorgon och har inte ens börjat plugga :( AAAH. Innan jag börjar plugga ska jag googla recept på en virgin pina colada. Och vi har smidit planer inför sommaren idag, oh yes. Och ja, Melina. Nu när jag skrivit det i bloggen MÅSTE vi göra det. Hahaha,nu ska jag sova en stund.

Förlåt

För väldigt dålig uppdatering. Det kommer kanske fortgå en period, tills jag fått upp blogglusten igen. Under morgonen har jag suttit och pysslat ihop en ny spotifylista. Siktar på att få 1000 låtar in i den till sommaren. Jag med mina mål? Måste alltid ha ett sikte för att ha motivationen att göra nåt. Tänkte ge er den för att ha som en liten förlåt present för dålig uppdatering. Närmar mig 200 låtar och har därför döpt den till Topp 200. Topp 200 är länken ni ska klicka på för att komma dit. Kolla in den och se om du hittar nåt som passar dig. :)

Mycket att göra

Känner mig sjukt stressad. Måste plugga matte, tyska och sen träna och hinna duscha innan jag lägger mig. Har haft en sjuk träningsvärk hela dagen. Men det ser jag bara som att träningen ger effekt, och att jag ska fortsätta köra. Dock lite lättare idag, både musklerna och jag behöver vila. Är gryyymt sugen på att göra en såkallad slingblondering för att få mer utmärkande nyanser i håret. Men tror jag ska ta det i helgen efter att jag gjort en inpackning och håret är starkare. Nu är det torrt med massa stylingprodukter i. Nu ska jag sätta näsan i böckerna och röra lite på mig.

Illamående

Mår illa, uh. Så det blev inte mycket till träning. Ska nog gå och lägga mig en stund. Känner mig helt snurrig. Det började när jag tränat halvvägs. Har en tanke om varför det började, men kan inte vara säker. Får vänta med duschen tills ikväll. Då ska jag också fläta håret (eller ja, mamma) så att jag får fint vågigt hår imorgon utan att behöva stå i evigheter och våffla håret och att det är mer skonande mot håret att göra på det sättet. :)

Morgonworkout

Somnade sjukt tidigt igår. Vaknade 11 timmar senare. Jag trodde träning skulle göra en piggare? ;) Iallafall så har jag ingen träningsvärk idag direkt. Är bara öm på vissa punkter. Låren var värst igårkväll. Jag har läst att morgonträning leder till bättre muskeldefenition för att glykogennivåerna är nere osv osv bla bla så jag ska ta en macka till frukost nu och göra träningen redan nu för att duscha efter det. Idag ska jag träna magen har jag för mig. Sexpack here I come.

Bra låt att träna till.


Annars ska jag inte ha så roliga grejer för mig. Söndagar är ångestdagar. Så det blir att slappa.

Dålig uppdatering

Jadå, i know. Dålig uppdatering så det skriker om det. Varför? Har egentligen ingen riktig ursäkt. Har bara inte haft lust. Ni får dras med det, uppdaterade flitigt på lovet ;) Igår var jag som sagt med Mel, vi käkade på donken. Satt och pratade i evigheter, var ute och gick lite och hamnade sen på Entré. Sen var vi ute och gick lite till tills kylan tog kål på oss och vi bestämde oss för att skiljas åt. Längtar så till sommaren. Det var 10 plusgrader ute i eftermiddags när jag tittade. NICE! Har varit väldigt produktiv känns det som. Räknat matte, och *trumvirvel* tränat! Ja jag har satt ihop ett träningsschema för hela veckan med övningar jag ska göra hemma varje dag. Kommer ta allt ifrån 40-60min om dan om jag inte räknat helt fel. Det var härligt att få röra på sig. Svettig blev man dessutom. Idag körde jag träning av rumpan, för er som var intresserade. Och lite rygg och mage. Min träning är inte för att bli av med vikt, älskar vartena kilo på min kropp. Men jag vill, tajta till vissa delar inför Beach 2010. Innan har jag tyckt att det varit så fånigt att ha det som mål. Men det hjälper min motivation. Jag blev förvånad när jag knappt kunde böja mig ner för låren gjorde så ont. Träningsvärk imorgon kan tänkas? Nu ska jag precis som bilden visar hoppa in i duschen. Även om svett och odör till det är ett tecken på att man kämpat är det inget vidare.

Kaloribomb, here I come <3

TRÖTT. Men det var sol idag. Massa sol. Så mycket sol så att jag och the girls kunde sitta utanför skolan på bänkarna och bara luta oss tillbaka och blunda och känna värmen i ansiktet. HALLELUJA! Det är 4 dagar tills vi har studiedag. Då har jag bestämt att det ska va så fint väder så man kan sitta ute och plugga. Ska inte plugga bara för att det är studiedag. Sån nörd är man inte, men det är välbehövligt eftersom vi har tyskprov den fredagen. Men påtal om rubriken. Massa godis ikväll, och jag ska till donken med Mel och käka. Sååå längesen. Ingen vidare mat i skolan heller så kan knappt bärga mig tills jag får salta donkens redan tusensaltade pommes ännu mer. Men liksom, vi valde mellan donken och fika. På donken har man iallafall lite sallad i maten ;) Det hände inget vidare viktigt i skolan idag. Bara att jag seriöst funderade på att skippa svenskan för att sitta ute i solen. Bara lite is här och där, och snön är borta. Ska kolla väderprognoser nu. TUDELS! :D

HAHA

Vilken sjuk dag. Jag säger då det, svårt att förklara. Men kände mig frisk idag iallafall. I told you so, att skippa alvedonen fixar biffen. Nu får jag gå och göra lite matte. Blähä. Har en aning om att morgondagen kommer bli ännu sjukare. HAHAHA jaja, matteboken here I come. :)

Grey's ikväll!


Greys börjar ikväll igen :D Ah, härligt. Imorgon blir det skola igen, känner mig frisk nog även om jag är trött.
Tänkte bara titta in för att visa er detta. Tänker gräva mer i det här, är det sant så tänker jag defenitivt inte prova något i H&M's provrum och tänka om en eller två gånger innan jag ens köpet nåt därifrån. Hua!

Nån som såg Cougar Town igårkväll?


Ja var det nån som såg det igårkväll? Jag såg båda första avsnitten. Ska se om jag kan hitta fortsättningen på nätet idag. Orkar inte vänta en vecka tills nästa avsnitt. Det var sjukt bra. :D Haha älskade humorn.

Iallafall så är det bättre med förkylningen. Har fått sova 10 timmar inatt. Och det mesta försvann under natten. Det går i vågor, så ska inte hoppas på för mycket. Ska ta en lång skön dusch nu och göra en ansiktsmask och smörja in mig från topp till tå. När man varit sjuk känner man sig alltid så ofräsch. Jag är så rastlös också. Det finns inget på tv, inget roligt att göra vid datorn. Så man får ta hand om sig själv istället och... sova bort tiden? Har lite skolarbete jag kanske ska ta tag i.. ja när jag tänker efter har jag ju att sysselsätta mig med. Men kanske ska börja med en dusch och frukost.

Genomlider sjukdomen

Hur gör ni när ni är förkylda? Springer ni och tar en alvedon såfort ni kan? Det gjorde jag innan. Det sänkte febern och man kände sig allmänt bättre för stunden. Men nuförtiden så tar jag ingen alvedon. Har jag feber på 38,5 grader eller så så låter jag det vara. Vi har ju febern för att det ska göra det obekvämt för viruset i kroppen. Har jag inte ont nånstans så låter jag det vara. Tar jag alvedon får jag dras med förkylningen i genomsnitt en vecka. Struntar jag i alvedon mår jag skit rent ut sagt i 2-4 dagar men det går bra sålänge man är hemma och kan ta det lugnt. Hittar ingen fakta som styrker tanken, men på sjukvårdsrådgivningen står det att det inte behövs ges alvedon om man bara har feber. Låter kroppen rensa ut detta själv helt enkelt. Har alldeles för mycket att ta tag i för att kunna ligga hemma så länge. Fick sovit en tre timmars djup sammanhängande sömn innan. 6 timmars sömn inatt. Alltid nåt. Mina läppar har svullnat upp också. Haha, skitkonstigt. Måste bero på att de är så torra när jag snyter mig hela tiden. Sjukt obekvämt. Men jag har fått klart för mig att mina läppar duger alldeles utmärkt till min egen kropp. ÅH hatar att behöva känna mig besegrad av ett jäkla skitvirus.

TSLOTAT


Rubriken låter som en massa nonsens. Men det står för The Secret Life Of The American Teenager. Som jag ska tillbringa dagen med att kolla på. Mår skit, minst sagt. Blivit värre över natten. Är glad att jag stannade hemma idag och kommer säkert göra det imorgon också. När jag vaknade imorse snurrade allt och jag låg som en död fisk på torra land som knappt kunde andas. Just nu skiter jag i vad jag missar i skolan, må dåligt är nåt man ska göra hemma. Såg mig i spegeln imorse och fick en chock. En näsa rödare än rudolfs mule (Eller öron, haha) och glansiga ögon. Håret ska vi inte ens snacka om. Förkylningar är tio gånger läskigare när man vet vad som händer i kroppen. Pappa jobbar hemma och är på mig hela tiden. Ta alvedon, ät lite, drick mer, ta ett varmt bad, sov lite. Imorse försökte han få i mig flytande kosttillskott fullproppat med vitaminer & mineraler. Trodde det skulle smaka mildare nu för känner varken konsistens eller smak av nåt nu. Men hell no, smakar lika dåligt ändå. BLÄ. I'll keep you posted.

Missfall ska bli olagligt?


Vänta lite, måste ta och andas ut lite så jag inte vräker ur mig en massa. Och så får man tänka på att det är kvällspress så det kan mycket väl va uppstissat till tusen. Men grunden verkar vara sann. Det ska finnas en lag i USA om att kvinnor inte får råka ut för missfall. I en delstat iallafall. För då kan de mycket väl dömas till fängelse. För mord. MORD!

Det var en 17 årig tjej i USA som betalade en man för att misshandla henne till den grad att det skulle framkallat missfall. Och mycket väl, det var fel. Väldigt fel. Hon hade gått 7 hela månader. Hon betalade mannen 1000 kronor för detta. Men innan man lägger all skuld på mamman. Så undrar jag ur en annan synvinkel. Vad är det för samhälle man lever i, om man känner sig tvingad att framkalla misshandel. Vad är det för sorts press kvinnor lever i? Har man gått 7 månader, ja jag förstår inte det. Man får inte veta något om tjejens bakgrund. Men har man gått så långt så måste man ju ha förlikat sig med tanken att man ska få barn. Fick hon frispel och ville dra sig ur? Blev hon utstött av sin familj? Jag kan inte tänka mig att bära runt på ett barn i 7 månader - nästan en hel graviditet och sen betala någon för att avsluta graviditeten. Frivilligt, och med pengar inblandat låta någon skada sig själv så pass.

"Barnet föddes en tid efteråt och adopterades bort. När mannen som misshandlade dömdes till fängelse upptäckte åklagaren att kvinnan inte kunde dömas för något brott."

Som sagt så klarade sig barnet. Jag fattar inte heller hur en man kan göra det. För 1000 kronor! Inte ens om nån erbjudit mig 10 miljoner hade jag ens så mycket som fällt en gravid kvinna. Vad är det för idioter som existerar i denna värld? Hoppas på en utförligare artikel sen, svårt att uttala sig när man inte vet faktan bakom. Men såklart ska missfall inte va brottsligt. När det är naturligt är det ofta kroppens sätt att förhindra att ett foster med en felaktighet föds till världen. Ibland kan det säkert behövas göras utredningar, men fängelse är knappast den rätta vägen att gå.

Läs hela artikeln här.

Manboy


Nu vet ni vad jag kommer rösta på i the grand final.

1/3/2010

Ja då ska man tänka tillbaks på hur dan var. Min väckarklocka ringde aldrig, blev väckt av pappa vid 20 över 7 som undrade ifall jag hade sovmorgon idag. Vadå sovmorgon? Vad är klockan? Och jag hade fått 40 minuter extra sömn. Som inte var så välbehövligt och hjälpte knappast mot stressen jag fick. Hade noll koll på nånting och den där halsonten tog livet av mig så bestämde mig för att köpa halstabletter innan skolan började. Men eftersom jag vaknat så sent kom jag iväg senare också. Kom en ca kvart försent till mentorstiden. Det är mer på en dag än sammanlagt under hela tiden jag gått på rörsjö typ. Haha ;) Men nu känns det som att det knappt spelar roll i nian. Jag kommer aldrig komma upp i nån skolknivå så små förseningar spelar knappast nån roll. Bara att jag blir stressad. Men efter mentorstiden var det dags för biologi. Provet tillbaka, fick alla rätt. På textfrågorna, på musklerna sög jag däremot. Hehe. Men jag kunde inte nöja mig med mindre, hade jag fått VG på provet hade jag fått en betygsvarning. Det kommer senare när NO Np kör igång.

Iallafall, efter det skulle vi ha tyska. (4 långa lektioner innan lunch, uh!) Jag trodde vi skulle få reda på vad vi skulle ha prov på. Så vi iallafall har 2 veckor på oss att plugga. Men det ska vi få nästa måndag. 4 dagar för ett tyskprov. Det får vi när vi ska ha typ 15 glosor. Uh, känner ingen motivation för tyskan alls nu. Känns som jag suger mer än nånsin där nu. Det är så mycket roligare för mig att satsa på ämnena jag kan. Mycket roligare att snacka på lektionerna, antingen det eller att glo in i böckerna och låtsas fatta när läraren går förbi. Innan maten skulle vi ha matte. Kaos, två grupper som skulle slås ihop för vår lärare var borta. Jag och Mel satt och planerade istället. En planering jag ska ta tag i om en ca halvtimme. 10 uppgifter/dag = Klarar att göra ALLA uppgifter till provet. Har aldrig hänt förr, men det får hända nångång. Efter lunch kände jag mig riktigt kass. Ville inte äta nåt, kände mig hängig och på so:n var det värst. Sista lektionen, efter det handlade jag grönsaker. (Läs: choklad) men det var jag värd efter en sån pissdag.


Kan ju passa på och visa upp min nördminiräknare. Som jag inte hittar procent på, inte så bra nu när jag ska räkna med det. Mycket skönare att skriva på än mobilen ju. Gah

Tävling hos Elin Zollet!

Jag är med och tävlar hos Elin Zollet om såna här otroligt coola etuin för bindor. :)

 

Min motivation lyder: Jag lider alltid så mycket av min mens. Och min omgivning, pms och smärtor så det räcker och blir över. Och det känns allmänt kasst 2 veckor varje månad. Vad kan då inte uppmuntra en bättre än lite snygga tillbehör så det känns lite stilfullare att ha mens istället för att ha bindorna instängda i ett fack i skolväskan där de lätt kan få stryk av alla skolböcker. Nåt man helst inte vill ska hända inne på skoltoaletten när man inte vill dröja allt för länge och dessutom måste dölja spåren efter sig. Jag tycker att vi tjejer ska visa upp oss mer, våga visa att det händer oss alla. Och varför då inte göra det med stil? Funkar särskilt bra för mig när jag börjat med ppiller och oroar mig för mellanblödningar hela tiden. De hade etuin förra vintern också kommer jag ihåg, men denna säsongen är det desto fler och desto snyggare! De i mer avlång och mjukare variant har jag aldrig sett heller, spännande att få ha nåt sånt med sig i väskan. :)

Var med och tävla du med här!


Dålig start på Mars månad

Ush, inte nog med att det snöat i helgen. Nu ska man bli sjuk också. Det var som jag bävade för, halsonten skulle leda till en förkylning. Det skulle ju såklart vara skönast att stanna hemma imorgon. Men vi kommer nog få tillbaks svenska nationella och ha nån viktig genomgång på matten och så ska vi göra nåt viktigt på engelskan tror jag. Varför kunde jag inte blivit sjuk på lovet? Får alltid så dåligt samvete när jag är sjuk och är hemma. Jag blir inte sjuk så ofta, men när jag väl blir det så är det illa. Hela familjen har varit sjuk nu på lovet. Hur mycket jag än önskade och försökte kunde jag inte undvika det. Hellre detta än vinterkräksjukan. Har aldrig haft det, men nån dag för ett bra tag sen när jag hade ätit nåt konstigt och låg och spydde 2 dagar i sträck utan att vilja äta nåt och bara dricka vatten som det enda man kunde få i sig. Ja då ville man bara lägga sig ner och dö. Får se hur jag mår ikväll/imorgonbitti. Har sovmorgon som tur är, förkylningen känns rätt mild. Or its just getting started. Håll tummarna för mig. Ska ta ett varmt bad nu och bara ta det lugnt. Ska reflektera lite om dan i badet och berätta mer senare. Hoppas ni är friska iallafall. ♥

RSS 2.0