Superpowers

Fan asså, (s l u t a  s v ä r a) kom på att jag alltid velat ha en superkraft. Att vara osynlig. Hade kunnat tjuvlyssna massor. Ja, jag är nyfiken av mig. Tror folk känner det och samtidigt känner folk att de kan lita på mig (vilket de kan, don't get me wrong) men det mättar samtidigt mitt behov av lite gossip. Även om att i ju fler led det går desto mer förvanskad blir sanningen. Men samtidigt vill man inte kunna tjuvlyssna, det som sägs i det tysta mår man nog bättre av att inte alltid höra. Alla vill vi leva i vår egen lilla bubbla, vi vet att alla snackar skit om alla. Ändå kan jag inte tänka mig att folk snackar om mig, och isåfall, vad säger de?

Äh. Nu ska jag tvätta ansiktet och få bort den väldigt skumma ögonskuggan jag fick i present för min beställning. Den glittrar, men vägrar hålla sig kvar. Det är riktiga korn i den. Riktigt scary, ramlar ner framför ögat hela tiden och gör ont. Nej, den här ställs på sminkbordet men tar ett tag innan den öppnas igen.

Guten nacht. ♥

Krossar hjärtan på rutin

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Fan asså, jag försökte ju intala mig själv igår att allt faktiskt löser sig tillslut. Och guess what? En del har lösts iallafall. Fick hem en klänning idag, snabbt på med den och I love it. Den är inte bara snygg utan jag känner mig också snygg i den. Ska bara bli lite brunare. (Den är vit nämligen). Solade 14 minuter idag. Vill bli bruuun. Ett par snygga klackar, en badassfrisyr och snygg sminkning till det. Så blir det mumma.

Idag, blev det inte mycket gjort. Har inte haft nån vanlig lektion alls. Så himla skönt. Vi har sammanställt lite för comeniuspresentationen imorgon. Jag är helt slut. Har ont i benen igen. Vafan, har tagit en alvedon iallafall. Inte lönt att lägga sig nu, kommer bara vara uppe inatt då. Får helt enkelt underhålla mig med annat.

Solningschema


Imorgon ska jag lägga mig och stekas igen. Man blir så seg efteråt, sen känns det som att man har typ träningsvärk. Sen blir jag helt död och avslappnad till max. 14 minuter kör vi med imorgon, 8 minuter gjorde ingenting. Blev inte bränd iallafall.

Imorgon - 14minuter
Onsdag - 20 minuter
Fredag - 20 minuter
Söndag - 20 minuter
Tisdag - 20 minuter (Alternativt, det är då balen är).

Längtar, att jag ska bli brun som en pepparkaka är en dröm. Är tyvärr rädd för att jag aldrig kommer sluta sola nu. Dock inte lika intensivt. (Vill inte bli rynkig vid 30 års ålder, hehe). Men bli lite snyggt sommarfresh. Imorgon börjar ännu en skolvecka, dock en lite skum skolvecka. Comeniusprojektet kommer hit med elever osv (samma som när jag var i Tyskland). Och jag är representant precis som 3 andra i gruppen. Så jag ska vara med på alla aktiviteter osv tydligen. Både kul och jobbigt, missar lektioner iallafall. *Woho* Men måndagen är helt vanlig. En av de längsta och drygaste dagarna. Men you guys.. det är nästsista måndagen innan jag slutar nian. Helt sjukt.

Liten pik till mig själv, ta och slappna av Carro. Allt löser sig tillslut. You hear me? Yeah.

Mors dag

Har skickat iväg mamma nyss för att handla sakerna jag behöver till maten jag ska laga och efterrätten. När hon kommit hem har jag hunnit sätta på ett bad för henne med ljus och laddat med ansiktsmask osv till henne. :) Kanske mest för att hon ska hålla sig ifrån köket så att jag kan arbeta ostört. Ska baka kladdkaka med vit choklad. Blir det en succé så lägger jag upp receptet. GÖTT. Det var så längesen jag åt nånting jag själv bakat. Jag älskar köket idag (hemmafruvarning..?) men det är ju bra.

I köket ska jag rocka till Ricky Martin. Jag har redan spelat tysklands vinnande bidrag för mycket.

Trötter


Vem visste att gamla gäspbilder skulle komma till nytta? Får undvika att kolla på bilden nu, gäspar varje gång jag kollar. Vilket snart är ett tvåsiffrigt nummer. Men jag är inte sååå trött. Helt hyper av allt socker och faktumet att... TYSKLAND VANN ESC! :D Min favorit. Haha jag kunde gissa att Anna inte skulle komma till final, att Danmark och Armenien skulle vara de sista som kom med i finalen och nu vinnaren. När får jag min inbjudan till juryn mån tro?

Åh well.
Får väl borsta tänderna och lägga mig ändå. Jag menar, 10 timmars sömn inatt, 3 timmars tupplur sammanlagt kan väl inte täcka ett helt dagsbehov för sömn?

Framtida tips för problem med försäljare


Bra tips, framförallt för mig och mel som har träffat på en viss tele2kille varje gång vi går på Entré. Varje gång vi går förbi tittar vi in genom hemköps fönster och kommenterar deras skyltfönstervaror. Förra gången lät det "Hej! Har ni tele2/comviq, vill ni då.. eller det vill ni nog fortfarande inte" HAHA. Snart kommer vi bli bästisar med honom känner jag på mig. Ska testa något av de tipsen däruppe då. Men vi kan stryka döv och stum :( Och gå därifrån. Hmm.. inte mycket kvar då förutom att spela dum och finta.

Wouldn't have it any other way

Lena – Satellite

Är det inte eurovision idag? Jag hejar på Tyskland & Danmark iallafall. Men alarm alarm, vi har inget choklad hemma som esc snacks, måste åtgärdas alltså.

Kommer sakna dig tjejen


Bild på mig och Nada. En av de finaste. Nada åkte som sagt igår. :( Hmm.. hon är framme för längesen i Syrien. Kommer tillbaks den 6:e Juli. Missar både balen och avslutningen och massa umgängestimmar med mig framförallt HAHA :D Nej men samtidigt som jag kommer sakna henne så sjukt mycket så vet vi att hon har kul därnere och att det är bra att vara ifrån varann ibland för att ha massa att berätta för varandra sen. :) Igår när vi skulle ta en sista timme tillsammans och säga hejdå var det en fullis som kom fram till oss. Fyfan.. Aisha gillade honom HAHA inte jag. "Koranen är det enda rätta, de bara ändra bibeln hela tiden" "Asså.. jag är kristen?" "Jaha, men det spelar ingen roll" HAHA koka där på mig ja. Han säger till oss att vi är söta, vi uppger falska namn och falsk ålder och när han börjar kalla på sina kompisar kommer vi plötsligt på att en av våra vänner väntar på oss. Just det! För att inte glömma, han var terrorist också tydligen.

Iallafall, ses snart Nada ♥

Solat solarium (känner mig modig jao)


Bildbevis! Haha scary the first time. Men jag gjorde det. I 8 minuter. (Det minsta typ). Blir 12 minuter redan på måndag. Har fått en svaaag linje redan. Resultatet är färdigt efter 48 timmar.


HAHA balla glasögon vi köpte. 30 kronor, när vi försökt fixa såna på typ 2 andra ställen där automaterna inte ville funka.


Kassa mobilbilder allihop. Men första bilden, melina solar och jag underhåller mig själv. Andra bilden, jag inne på glitter där jag provar en fokirosett i diademform. Man blir helt seg efter solningen, men det var varmt och skönt. Avslappnande. Så jag kommer somna gott ikväll. Nada reste idag :/ Mer om det senare.

Fucking jävla piss

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Är så trött på den här balstressen så jag kan spy. Fick en av klänningarna jag beställt idag, satt inte fint alls. Fyfan asså. Så det blir tillbakaskickat. Skitsur, vill bara strypa nånting. Musikprov imorgon, kommer börja storböla eller gå och lägga mig för att sova ilskan av mig. FAAAAAAAAN.

Är med och tävlar hos Heyli!


Är med och tävlar hos Heyli om detta fina armbandet. (Om jag skulle vinna skulle jag dock ha ett fint C på.) :) Var med du med! Tävlingen avslutas 1 juni. :]

Sminket kom idag!


Fick inte med allt på bild, men här ser ni en del av det iallafall. Sjukt snabb leverans. Jag beställde det i onsdags kväll och förväntade mig inte att det skulle komma förrens tidigast fredag.


Ska bli spännande att prova the plumping lip glaze. Kissielips here I come. ;)


Behövdes verkligen en ny sminkborste.

Allt är ifrån Elf som sagt.

Skolkarna


Kisses


HAHA. Specialaren - korv med marshmallows yeah ;)


"Ta bild Aisha! Nej inte nu vänta!"


Ah, thats better.


Jag fick ansvaret över grillen. Här testkör vi med en stackars korv. Dagens citat "Asså.. ja hur ser de ut när de är grillade?" Av självaste moi. De där blonda slingorna påverkar mig mer än jag trodde... men vi hade skitkul. Nu ska jag fixa iordning lite nudlar, för korv och marshmallows va inte så mättande tydligen. Mer bilder sen.

Norska Hollywoodfruar

45 minuter kvar, sen ska jag kolla på Norska Hollywoodfruar på webbtv. För att få beställa ännu en klänning så fick jag nöja mig med att titta på det på webbtv. It suits me, bara jag får se detta. Men tvivlar på att det är lika bra. Känns som Anna Anka och Maria Montazami är rätt svårslagna.

Imorgon ska vi ju ha idrottsdag. De andra iallafall - tills dess att A & N (Håller dem anonyma här nu, ifall de inte vill bli knasade haha) ;) kom på idén om att vi skippar det och grillar och myser för oss själva istället. Nada reser på fredag nämligen :( Borta i en månad. Buhu. Så vi håller tummarna för att det inte regnar.

Just nu vill jag:
Ha mina klänningar
Ha mitt smink
Inte ha regn
Sola solarium (på onsdag ska jag våga!)
Bli brun (nej solar solarium för att jag inte vill det..?)
Titta på norska hollywoodfruar

Nej jag känner att jag ska fördriva en halvtimme med att titta bak i bloggarkivet.

Fraktfritt på nelly.se!

Ja, som ni ser i bannern här ovanför så var överraskningen att det är fraktfritt på nelly idag. Jag ska snart klicka hem lite grejer till mig själv hehe. B.la en klänning. Passa på ni med!

Läggdags


Bild tagen i Yngsjö strax innan vi la oss. Är inte lika trött nu som då, men närainpå. Förövrigt, HEJ bloggen. Har inte hörts av idag, jag har ingen riktig anledning till det heller. Men har pluggat hyffsat och ska läsa lite till innan jag lägger mig. Imorgon är en ny dag och ny vecka. Och vi börjar med biologiprov. *Suck*. 3 veckor kvar av skolan nu. PEPP!

Kolla in på bloggen imorgon förresten, har en överraskning till er som kommer glädja er lika mycket som den gladde (?) mig när jag fick veta. Passar extra bra imorgon också. Jaja, god natt och sleep tight.

"Ren bullshit" som Anna Anka hade sagt

Har jag pluggat? Såklart inte. Vi skulle ha filmkväll istället. Avatar blev det, så sen jag är med det. Men gud va jag älskade filmen! Bara att den var så lång. Och måste införskaffa mig ett par 3D glasögon. Men första filmen pålänge som fick mig att heja på och nästan gråta en skvätt. För övrigt så har jag nu ont i benen igen. En blandning mellan växtvärk i knäna och träningsvärk (what?) i benen. Men jag har en sugarrush som jag måste vänta på att den försvinner. Snart är det en ny dag, och jag har ett helt kapitel i biologi att lära mig på en dag. Bra där Carro ;(

16 och växtvärk.. epic fail.

Vart är alla?

Pluggar alla biologi? Jag var helt slut efter shoppingrundan. Somnade och vaknade av att pappa kom in och sa att det var mat. GAH hatar att mina päron alltid ska komma in till mig och säga det när jag sover. Vi har ju micro. Mina tupplurar är guld för mig, men åt och fick inte mycket gjort efter det heller. Gick ut en runda med mamma och åt en glass. Nu är det dags för mig att börja med biologin, faktiskt. Men jag p a l l a r inte. Skolan är slut för min del psykiskt. Synd bara att min No lärare inte håller med.
Take me back to the beaaaach.


A Masquerade

Guten tag bloggen. Solen skiner ute och jag har massa biologi att plugga. Sugen på det? Knappast. Faktum är att jag ska göra mig iordning och gå en runda till vårt närmsta köpcenter. Ska leta efter "Fahion for Aids" väskan samtidigt som jag ska ta tummen ur röven och köpa ett par solglasögon och vax för benen och lite annat smått och gott som behövs för det. Mamma får nog hjälpa mig med att dra av dom tror jag ;) Sen har jag planerat att lägga mig på balkongen i min solstol med biologiböckerna i högsta hugg för att plugga ekologi. Så jäkla onödigt att ha prov nu. Äh, göra mig iordning var det ja. Hugs.

Tror bestämt jag går och, dör


HAHAHA tänk att detta faktiskt är seriöst menat. Asså, det är ju synd om människan. Hur kan man ens producera sån här musik? Varning för känsliga öron.

Fuck voddler


Voddler vill aldrig funka för mig :@ Så kör på det gamla trogna Youtube och favoritfilmen Mulan för 793 gången.

Must have


Måste ha denna underbara väskan. Jag älskar att köpa såna här saker som stödjer olika organisationer mm. Den kostar ynka 30 kronor på H&M. Herregud, a match made in heaven. Det finns mer saker i kollektionen HÄR men jag vill ha saker som skriker ut olika budskap och verkligen visar. (Min haititröja osv.) Hoppas den finns på mitt närmaste H&M.

Fram med skämskudden

Jag trodde, aldrig. A l d r i g att jag skulle säga detta. Men jag lyssnar på en... håll i er. Låt av Miley Cyrus. YUK. Hatar ju allt det här med Hannah Montana osv. Jag gillar bara två låtar. Miley Cyrus – Can't Be Tamed och Timbaland – We Belong To The Music (Featuring Miley Cyrus). Jag skäms så in i. Men oh well, det är som det är. Ville bara lätta lite på bröstet. Puh, nu vet ni min mörkaste hemlighet för dagen.

Sjukanmälde mig för en stund sen. 11.55, alltså 5 minuter innan man inte kunde ringa in. HAHA, lite misstänksamt. Jaja, vad jag har hört har de tråkigt och hemskt därborta. Så jag är inte ledsen för att jag stannade hemma. Dock så ringde jag till ungdomsmottagningen. UH. Ännu värre denna gången. Nu var det en man som svarade, och han lät inte lite bakom flötet. Undrar ifall han var en vikarie? Lät sliskig iallafall. Hatar att ringa till okända människor. Fick iallafall tid den 10:de juni, alltså dagen innan skolavslutningen. Hos en barnmorska denna gången. Försökte säga att min läkare sagt att jag skulle komma tillbaks till henne, men nej det var en barnmorska jag skulle till. En ny person att vänja sig vid alltså. Bläh. Kommer få dra samma historia en gång till. Kan inte räkna upp antalet gånger han i telefonen sa "eh.." och pratade med en som att man vore en femåring. Vad är det med vissa vuxna? Jaja, tiden är bokad iallafall. (Förresten, är inte det den dagen då vi har brännboll osv.. med lärarna?)

Eftersom jag inte är sjuk på riktigt får jag ta hand om disken och städa upp lite på mitt rum. Får göras innan päronen kommer hem, orkar inte med deras tjat. Talk to you soon. ♥

Shalala

Guten morgen. Känns som att det är lördag idag, men det är det ju inte. Nepp. För det är fredag, och jag är hemma. Precis käkat scones och en ny filsort till frukost. Kanel & Lingon, väldigt intressant. Jag ska samla upp the balls till att ringa till um nu snart för att boka ny tid. (Hatar deras receptionist, for real.) Sen är det dags för mig att börja plugga biologi, och göra nytt träningsschema.

Sitter och kollar på klänningar.. igen. Måste ha ett alternativ till balen/avslutningen hemma. Eftersom jag inte litar på hemsidan jag beställde ifrån (Bra där ja) och deras kundsupport inte var nåt vidare till hjälp. Har hittat några fina faktiskt. Beslutsångesten kryper fram. Snart dags för mig att gå ut och hitta skor till min klänning också. Inte det enklaste när den inte finns hos mig :( Buhu.

Video från Yngsjö


HAHAHA videon säger allt. Det är ju faktiskt kul det här med att klippa och fixa till filmer.

Armbandet (n)



Här är då armbandet. Det ena av dom, gjorde ett rosa & ett svart och Nada valde det svarta. Är inte säker på att Aisha vill ha ett rosa men ska göra ett till henne med. Eftersom de två reser snart, och jag vill att de ska tänka på mig när de reser bort. Annars kanske de glömmer mig, vem vet ;) Nada verkade gilla sitt iallafall :) Kul, tekniken heter ormknutar och är sjukt enkel. Med lite pärlor på blir det bara mer oh so gorgeous.

20/05/2010

Hoho. Sen uppdatering idag. Och inga bilder ;( Sitter på den sega datorn. GAH. Längtar så tills jag får min egen laptop. Iallafall så vaknade jag för inte så längesen. Var så trött när jag kom hem från skolan. Imorse kunde jag knappt öppna ögonen. Men det är bara 3 veckor kvar. 12 skoldagar. WOHO.

Imorgon är det meningen att vi ska ha friidrottsdag. Tänker, om det förvånar er förmodligen inte komma. Känner mig inte helt kry från förkylningen än men ska däremot lägga upp ett nytt träningsschema hemma imorgon. Ska också ringa till ungdomsmottagningen och boka återbesök (viktigt Carro. Glöm inte det nu igen!). Ska bli skönt att komma igång igen med träningen. Vad passar bättre då än att börja det på min tjockisdag nr 1? ;) F r e d a g.

Nu ska jag ta bilder på mitt armband som jag gjorde idag på slöjden. Visar när jag får tillgång till snabba datorn >.< Hugs and kisses. ♥

Sminket


This is what I bought. Enjoy, allt är ifrån eyeslipsface.se

Humor


HAHA. Visst är min makeover bättre? Tagen idag på rasten. (Aisha, klicka på bilderna så får du upp en större version så kan du spara ner dom där).

Ja, dags att vardagsblogga då kanske. Ska göra ett collage senare hade jag tänkt mig med vad jag köpt för smink. Men innan dess måste jag duscha. Mitt hår har inte blivit tvättat på 3 dagar nu. Så det är dags. Jag fick iallafall VG på nationella i fysik. WOHO. Då har den bördan släppt. Alltså har jag bekräftat mitt betyg, oh yes. Nåt har man lärt sig genom åren iallafall. Märkte en skum grej när jag kom hem också, mitt besökarantal sköt i höjden medans jag var borta i Yngsjö. Hmm..? Fattar inte det. Åh well, nu ska jag titta på kära Hollywoodfruar.

Yngsjö 17-18/5 Del III


Vi stack till stranden när vi käkat frukost dagen efter. Såhär tyckte jag om det.


HAHA dessa bjuder jag på. Andra bilden hade varit grymt snygg om jag inte fått värsta dubbelhakan.


Det var svårt att fotas efter ett tag utan att kisa för solen.


Jag och Nada. Så söta :)

Yngsjö 17-18/5 Del II


Då var vi alltså framme och efter att ha kommit dit satte vi snabbt igång med grillningen och marshmallowsen. (Som jag, tack och lov kom ihåg att vi skulle köpa med oss). Och jag hade ansvaret, men grillen var rätt död vid det laget.



Andra gången jag rökte vattenpipa. Utan nikotin dock, det var rätt nice. Skön grej att göra för det sociala. Men inget jag skulle göra regelbundet, försämrar tydligen konditonen och jag vill gärna kunna gå uppför trappan ;)


Hmm... inte läggdags snart?

Yngsjö 17-18/5 Del I


Vi tog bussen i två timmar till Kristianstad. Vi skulle handla lite till maten osv och vänta in bussen. Jag och Sara.


Klara ser lite frågande ut och jag ser psykopatisk ut.


Jag, Sara och Klara :)


Jag och Nada. (Jag kan verkligen inte posa) ;)


Hoppbild! Nada är roligast, hon vinkar till er HAHAHA


Okej, nu hänger jag inte med? Behövde jag hjälp med att komma upp? HAHAHA tjejernas miner.


Trötta och påväg till skolan med hunden Lexie :)


Snart framme!

(De flesta är Nadas bilder. Jag tog mer bilder längre fram.)
Det var del I av vår resa. Mer imorgon, för nu behöver jag verkligen skrubba rent ansiktet och gå och lägga mig. ♥

Hemma igen


Denna bilden sammanfattar det mesta. Skön strand, roligt, sol och fint väder. Massa bilder kommer upp efterhand jag kollat igenom dom och redigerat dom. :)

Nu haver jag tid

Eller, jag har en sisådär 3 minuter innan jag ska ligga i sängen min och försöka somna. Tvivlar ni lika mycket som jag på att det blir så? Jag funderar fortfarande på ifall man ska till skolan imorgon eller inte. Jag är inte sjuk egentligen, känner mig bara hängig och trött. Jag får vakna imorgon och se hur det blir.


Imorgon ska jag åka hela denna biten med 3 andra tjejer. Klara, Nada och Sara :) Vi ska till Klaras sommarställe i Yngsjö (Som jag alltid kallar tygelsjö) och sova där över natten. Vi har nämligen studiedag igen på tisdag. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, vi ska iallafall äta och ha mysigt. Så jag tvivlar på att jag bloggar alls imorgon och kanske i överimorgon också. Men däremot ska jag försöka ta bilder och filma. :D 2,5 timmes bussresa blir det dit. Vi åker strax efter att skolan slutat och när vi kommit fram är det inte lång tid kvar innan solen går ner. Spännande. ;) Tar med mig en bra bok att läsa på bussen iallafall. Vi hörs!

Ice cream


Det här har varit min frukost, mitt mellanmål men kommer förmodligen inte bli min middag. Glass med bärsoppa, som nyponsoppa fast med bär. Trodde inte den skulle vara så god, men tillsammans med vaniljglass smakar den som risifrutti. Jag ska tvätta snart, hemkunskapsuppgift. Blä! Men ikväll ska jag beställa hem balklänning och avslutningsklänning + smink. Ange koden GOELF42EU innan dagen är slut hos eyeslipsface.se så får du hem sminket fraktfritt. Sjukt nice! :D Halsonten har gått över iallafall, bara lite täppt i näsan. Det ska botas genom ett stekhett bad ikväll med ansiktsmask och en typisk spasöndag. Sen får jag inte glömma att packa tills imorgon och ladda kameran. Mer om det senare :)

Ok, enough is enough now


Okej, det går inget vidare med den här mystiska sjukdom som drabbat mig. Jag har stått framför spegeln i säkert 20 minuter nu och gapat och sträckt ut tungan för att försöka se om jag har halsmandlar som ser ut som på bilden. Det går inte så bra, att jag ens försöker. Puckade Carro. Sen har jag försökt fråga nån i familjen om jag kan få känna på deras mandlar och jämföra mina mandlar med deras för att se om jag känner nån skillnad. Ingen villig på att ställa upp på det heller, tvivlar på att min diagnos skulle kunna ställas genom det. Liksom, jag har no clue vad jag ska känna efter. Men jag har ett sånt kontrollbehov. Måste veta vad jag har, och det asap.

Jag har iallafall varit i Lund med pappa idag. Gick på LTH (Lunds tekniska högskola) de hade öppet hus på deras science center. Såg sötaste nördkillarna ever. *blink blink*. Och när vi kom ut till bilen igen hade pappa konstigt nog fått med sig 5 kataloger om lunds tekniska universitet och deras utbildningar. Men han kan försöka hur mycket han vill, teknik är inget för mig. ;) Sen käkade vi glass, och åter massa glass. Sen försökte jag sova lite, gick inte så bra. Badade sjukt varmt (svettigt värre) och känner mig fortfarande likadan. Jag hoppas så innerligt att jag vaknar frisk imorgon, men tvivlar på det.

Nu ska jag fortsätta självömka härhemma.

Caroline tipsar - Idomin salva


Nej, jag ska inte tipsa er om att använda Idominsalva som vardagssmink för läpparna. Men däremot som kvällsritual. Jag har börjat med det många gör - lägga det på läpparna över natten. Det innehåller mestadels vaselin, men också Evitamin och Zink. Vilket är bra för huden. Jag har trots att jag sover bra osv fått problem med mörka ringar under ögonen på senare tid. Då bestämde jag mig för att prova att lägga på denna alltiallo salva under ögonen. Och jag tycker faktiskt att det hjälpt väldigt mycket. Jag är knappt mörk under ögonen längre. Vilket gör att man ser piggare ut. Budgettips indeed. :)

Ps: Inga framsteg med halsonten. Blä. :(

NEJ!

Blev inget bloggande igår. Nanana, life goes on osv. Men däremot är jag sjukt ledsen nu. Kommer ni ihåg att jag alltid brukar få ont i halsen före jag blir förkyld? Well guess that :( har ont i halsen nu. Och på måndag är det tänkt att jag ska iväg till Yngsjö och sova där med Klara, Nada och Sara. Herregud, jag kan inte bli förkyld nu! ALLTID på lov och alltid vid de sämsta tillfällena. Fyfan vad jag hatar detta. Jag som hade sett fram emot det så mycket. Håll tummarna för att jag inte blir sjuk nu. AAAH blir så arg. :( Hatar att ha ont i halsen och bara ligga och vänta på att jag ska bli sjuk.

Det är pissväder ute dessutom. Vaknade av ösregnet. Mysigt mysigt. Not.

God natt


Time to go to bed. Eller ska börja läsa på en ny bok faktiskt. :) Mer om den imorgon, nu ska jag tvätta ansiktet och kommer därmed se lika snygg ut som på bilderna ovan. Riktig grr varning där ja. ;)

Ps: Har även gjort lite ändringar i designen. Långt ifrån klart men har en vision nu iallafall. In med lite färg på bloggen ska det bli iallafall.

Kissie i Bella & Tyra show


Kan man göra annat än att skratta rakt ut? Kissie dök ju trots mycket tvivel upp hos Bella & Tyra. För att hon, enligt sig själv. Blev "tvingad" av sin manager? Ursäkta, vart sitter hennes koppel nånstans som managern drar henne i? Att hon för en gångs skull fick ta sitt ansvar och dyka upp, tillskillnad från andra saker hon backat ur. (Wipeout, The Voice mm). Och jag fick rent ut sagt ont i magen av att sitta och titta på showen. Jag var tydligen en i den lilla grupp som kunde se programmet live utan störningar. Hon var så satans kaxig! Helt sjukt, värre än den värsta bitchen jag vilat ögonen på.

Hon tror hon har bevisat något nu genom att komma dit. "Där ser ni bloggläsare, jag kom!". Det hade nog varit bättre ifall hon inte kommit. Det var man redan lite förberedd på. Man skulle snackat om det, men det skulle förmodligen glömmas mycket snabbare än att hon går dit och tror hon är något på riktigt. Det som hade imponerat på mig hade varit ifall hon var den trevliga Alexandra hon säger sig vara i verkligheten. Nu skyller hon bara allt negativt på Kissierollen och jag har förlorat all respekt för henne. Eller, den lilla ynka delen jag hade kvar vill säga. Men däremot har min respekt för Tyra & Bella höjts rejält. De tog dit henne, gav henne en chans att visa sitt riktiga jag (och det gjorde hon, med råge). Och hon hanterade den chansen så. Tjejerna var riktigt starka. Jag hade aldrig orkat hålla masken. Hann inte se hela programmet vilket var synd. Men imorgon är en annan dag.

Såg ni det, vad tyckte ni om det hela?

Poppis poppare


1,5 timme kvar tills Bella&Tyra show kör igång. Ska faktiskt låta en skål med popcorn göra mig sällskap. Har inte följt den serien så noga, men ikväll ska ju Kissie vara med. Om hon ens dyker upp - hoppas de har en plan b annars. Jag har brist på saker att göra fram tills dess. Bada? Kolla tv? Plugga? (No way) Ilandsproblem så det smäller om det.

Mums


Läser man dagen efter man ätit där. Mumms filibabba. Läs hela artikeln här.


Bild från i somras då jag och Mel ätit på mc. Hur gammal var vår mat då, måntro?

The love of my life could easily kill me


Hemkommen från stan nu. Och, as I promised så har jag med mig Marabou Polka med mig hem. Äntligen! Hittades inne på pressbyrån för 22 spänn. 100g för 22 spänn när man får det dubbla för mindre pris på coop etc. Gah. Jaja, jag var ju tvungen att hitta den nånstans och efter 3 timmars promenerande i stan är man trött. Har nyss ätit 2 bitar av den, ska vänta ett tag innan jag fortsätter för att se ifall jag reagerar. Men jag var bara tvungen.

Har som sagt kollat efter balklänningar/avslutningsklännigar. Jag gillar fortfarande de jag sett på nätet mer. Och det tickar på med beställningstiden. GAH. Får fundera vidare.

Just woke up

Så mycket för att lägga sig "tidigt" (vid 1.00) för att inte vakna så sent. Men 10 timmars sömn är grymt skönt. Har laddat kameran under natten. Ska iväg till stan för att prova de alternativa balklänningar jag kollade på förra gången i stan. Ska även köpa med mig marabou polka hem. How's that? ;) Försökte även lägga upp en videoblogg igår. Men det strulade såklart. Enough with the blogging. Ska göra mig iordning och sticka upp till stan. Ska ta massa bilder och visa. :)

Lånat Carolafläkten


Just nu känns det som att jag fått låna carolas fläkt från melodifestivalen. Pappas fax blåser alltid på mig så fruktansvärt när ett nytt fax kommer. Den flåsar som jag gör när jag sprungit en x cm lång bit ;)

Iallafall så har det varit en regning och pissig dag. Regnat och varit molnigt just den dan vi skulle till konserthuset. Inte nice, inte nice. Nu känns mitt hår så grymt äckligt. Så det är dags att tvätta det så det är torrt tills dess att jag ska ut igen. Påtal om bilden, har äntligen fått min första kampanj på Buzzador. Hoppas jag kommer med nu bara. Det handlar som ni ser på bilden om glass. Man måste fota och ha en liten träff där man får prova glassar. Tänkte mig en glasspicknick ;) Nån som är på att prova nya glassorter gratis med mig med det enda kravet att man måste fotas under tiden? :D Ni kan också registrera er på Buzzador och prova nya produkter.Klicka på den följande länken för att registrerad dig: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=CarolineSophie

Plugg plugg


Nu ska jag dock inte plugga biologi och nervsystem. Utan SO - religion närmare bestämt. Jag trodde (eller hade fått för mig?) att det var sista inlämningsuppgiften för nian. Men nehepp, det är det inte. Utan nästsista. Om det inte finns några till jag inte tänkt på. Jag ska som sagt skriva om religion, Etik tycker jag jättemycket om att skriva om. Men för övrigt så är religion ett svårt ämne eftersom det är så lätt att låta rasistisk eller dra in fördomar.

Tog iallafall nyss ett bad. Så jävla härligt, släckte ljuset och tände massa ljus istället. Nu saknas det bara att jag ska ha med min framtida laptop med mig in och lyssna på spotify samtidigt. (Såklart, på ett lååångt och säkert avstånd.) Jag sitter och lyssnar på musik nu iallafall. För att kunna få hjärncellerna på topp. Dagen i skolan idag flöt på rätt bra tyckte jag, nationella i fysik gick bra. Imorgon kommer iallafall bli en rörig dag. Vi ska iväg till konserthuset och kolla på en "konsert", men skolan och vi har väldigt skilda uppfattningar om vad en konsert är. Inte nog med det, utan sen ska vi tillbaks till en annan skola och ha bild där. För att sen gå tillbaks till vår skola, ha en lektion och sen sticka hem. Lönt? Grr, inte alls sugen på det nej.

Woops, klockan är redan 18.30. Dags att jobba på för att bli klar ja.

Peace man!


Toto. Här inne hittar vi på massa sätt att säga hej ja. Toto är ju gölligt att säga. Right? Nej men jag är hög på socker som vanligt. Nyss käkat glass. Eller okej, ni känner mig. 2 glassar.

Dagens citat: "Asså hade jag inte känt dig hade jag trott du vägde över 200kg, för all marabou och tårta och sånt." /Aisha.

HAHAHAHA jag dör fortfarande åt det. Det kanske ni andra bloggläsare också tror? Nejdå. Jag väger inte över 200kg, men det hade jag kanske gjort om jag bott i USA. Vi kollar på filmen Supersize me på hemkunskapen. Faktan, äcklig såklart. Men jag kunde inte undgå att bli sugen på en supersize pommes. Även om den innehöll 600 kalorier och typ 1/5 av hela dagsbehovet. But still. Jag äter ju inte där sååå ofta. *Tänker efter om jag förnekar massa nu*. Men nej det gör jag inte.

Anyways så har jag börjat skriva på sista inlämningsuppgiften jag nånsin kommer göra i 9:an. WOHO. Religionsuppgift i SO. Imorgon har jag nationella prov i fysik, den praktiska delen eller vad man ska säga. Om friktion. Sen har vi idrott. Enda lektionen denna veckan, fyfan så gött. Nu ska jag göra mackor och ta ett glas mjölk till det.

(FÖRFAN CARRO. Sluta äta hela tiden. Eller sluta skriv om det i bloggen, yeez. Kan lika bra göra det till en matblogg.)

Geburtstagparty

Jag och syrran blev hungriga (fast vi åt middag för en liten stund sen), och medans vi väntar på att vi ska hugga in på tårtan bestämde vi oss för att göra fattiga riddare. Eller jag satt mest och glodde, syrran gjorde dem. Ingen kan göra fattiga riddare som hon kan.

JAG VILL HA TÅRTA. Känner jag rent spontant. Jordgubbar, grädde, tårtbottnar, vaniljkräm. TÄNK ER. Och jag har nyligen upptäckt caps lock också tydligen. Good for you Carro. Jag har sett reprisen av Hollywoodfruar och tittat på Teen Mom innan dess. Fick en sån jäkla huvudvärk som jag inte haft innan. Får huvudvärk allt oftare nu. Jag brukar ju va stresstålig. Eller så är det som mamma säger, vädret. Att mammor alltid har en förklaring till allt.

Jag har iallafall inte fått nåt skolarbete gjort idag. Sista inlämningsuppgiften ska va inne på onsdag. Sista nationella provet har vi på tisdag. Och ännu ett tysknationella ska vi ha imorgon, läsförståelsen. Hoppas denna går lika bra som hör. Vi får också tillbaks mattenationella - the whole thing. Men det blir chillt, studiedag på både torsdag & fredag = minilov! Vi har bara 2,5 "seriösa" skolveckor kvar. Så jäkla skönt. Sommarlovet närmar sig med stormsteg. Det är jag väldigt lycklig för :D

Grattis pappa!


Idag är det ingen mindre än min pappas födelsedag. 42:a för att vara exakt. Så det blir mer gott ikväll att äta osv. Jag hade dålig fantasi när jag köpte present till honom. Men det blev en dammsugare till datorn. Det har han velat ha iallafall ;) (Emmy, läser du detta så skvallrar du inte!). Min pappa har sån tur, han ser ung ut oavsett hur gammal han blir. Eftersom vi är så lika kanske jag också ser så ung ut när jag når 40 årsåldern. *wink* Nej men jag ska ta på mig nåt lite snyggare än mjukis och göra jordgubbstårta. Synd bara att man inte kan få tag på svenska jordgubbar nu. Vi hörs senare. :)

Klantarsel

Herregud, skulle börja med en ny design i testbloggen men nollställde allt i fel design. FUCK. Alltså måste jag börja med den nya designen tidigare än jag trodde.

You'll always get what you want

Okej, vänta nu.

............

Måste andas lite. ABC som min farbror lärde mig - Andning, blödning och chock. Jag andas, jag blöder inte men är i chocktillstånd. Jag tänker efter lite, men fattar inte riktigt. Vad hände ikväll? Kan nån berätta det för mig? Jag och Melina skulle ju bara ut och träna lite. Vi två, oskyldiga flickor. Som går ett varv och sen går och fetar oss. Mestadels jag, med en skitgod muffins med massa glasyr. Mumma. Jag blir också hög på socker och dör av skratt (såpass att jag inte får nån luft på vad som känns på evigheter) bara för att Mel tittade lite konstigt omkring sig och frågade "är hunden fortfarande där?". Så långt hänger hjärnan med. Det är senare det spårar ur. Tror inte riktigt jag kan skriva det här. Men det känns lite som att det var inte jag som va med om det där. Det där är nån amerikansk film, inte händer det oss. Asså, hade jag skrivit händelserna hade ni inte sett det som nåt speciellt. Men wtf kan jag sammanfatta det med. Och mfl (minne för livet) typ. Inte ett minne som oh-va-underbart-kommer-få-lyckokänslor-varje-gång-jag-tänker-på-det. Utan tvärtom. Lalala, nog om det. Blev som sagt stan idag och hittade 5 alternativ till klänningar.

Såg hela 2 kändisar idag. Eller kändisar och kändisar, en B kändis och en E kändis. Arash (bild) och Susanne från Mammas pojkar. *Lägger till på min sett-kändislista.* Och sen kom jag hem, käkade middag och åt för mycket så jag blev sömnig. Somnade, vaknade, kollade mobilen och hade fått sms från melina om vår träningsrunda. The rest is history.

Nu ska vi glömma detta. It never happened, ok? :)

Dagens planer

♥ Upp till bibblan - lämna biblioteksböcker.
♥ Till stan, kolla efter balklänning/skor.
♥ Powerwalka/jogga aset av mig med Melina.

Ja, det var dagens planering sammanfattad. Mina biblioteksböcker är försenade - kommer ruineras när jag fyller 16 för jag får betala avgifter för försenade böcker haha. Men de är skittunga, därför har jag dragit mig för att lämna tillbaks dom. Men nu när jag ändå ska upp till stan så får det göras. Jag ska som sagt titta efter balklänningar. Så medans jag väntar på att mamma ska vakna ska jag duscha och tvätta håret och försöka få i mig en bra frukost för en gångs skull - mitt första mål på dagen får inte bli kladdkaka på något café.

Ska också ta mig en funderare under dan angående bloggens framtid. Har velat fram/tillbaks nu under ett bra tag om bloggens vara eller icke vara. Vad tycker ni?

XoXo ♥

Too little too late

Lalala, jag är uppe tidigt. Eller, tidigt jämfört med mina jämnåriga. Sent för att vara mig, är bara glad att jag inte vaknade vid 6.20 som jag gör annars. ALLTID exakt den tiden. Helt sjukt. Men jag kunde iallafall slutföra ett "experiment" jag bestämde mig för att göra igår.

Hittade detta på en blogg som var på blogg.se's framsida.

Jag tänkte se vilken position jag vaknade i. Och svaret blev Starfish och andra gången jag vaknade var det Foetus och tredje gången Yearner. Som ni redan vet så är jag väldigt aktiv när jag sover. Så förvånar mig inte om jag sover i en sisådär 200 olika ställningar/natt. ;)

Fetus position - Ungefär 41 % av deltagarna i undersökningen sov i den här positionen. Dubbelt så många kvinnor som män sover i denna position och den här sovpositionen är rankad som den mest förekommande. Dessa "sovare" har en tuff utsida men egentligen är de känsliga. De kan även verka blyga men det går över snabbt och de börjar socialisera väldigt snabbt med sin omgivning.

Yearner position - De som sover i denna position ligger som ovanstående position på sidan med båda armar ut framför kroppen. Ungefär 13 % sover så här. Dessa människor är INTE trångsynta men de är dock cyniska, misstänksamma och envisa, speciellt när de gjort ett beslut de ABSOLUT inte tänker ändra sig om.

Starfish position - Dessa "sovare" som ligger på rygg med armarna nära huvudet utgör 5 % av de som deltog i  undersökningen. Dessa människor är goda lyssnare, hjälpsamma och ogillar att vara i mitten av all uppmärksamhet. Även dessa "sovare" är mer benägna att snarka och att inte få en god natts sömn.

Vet inte riktigt vilken som passar bäst in för att beskriva mig. I första alternativet, ja jag har en tuff utsida och utspelar mig tuffare än vad jag egentligen är. Men blyg? Njae. Yearner beskrivningen passar dock bättre in. Starfish passar också in, jag tror mig vara en god lyssnare och är hjälpsam. (När det gäller nåt jag kan, och när jag är på rätt humör haha.). Men att vara i mitten av all uppmärksamhet har jag inte så stora problem med. Och just so you know, jag snarkar inte. Punkt. :D Vill ni veta mer/testa er själva så finns förklaringar till de andra ställningarna här, eller på den engelska sajten här.

Just nu


Tittar på denna just nu. Valentine's day. Så många underbara skådisar som är med :) Försökte faktiskt se fortsättningen på Jennifers body, men den va skitcreepy. Jag är en sån mes egentligen, vill hellre ha lite romantik och lättsamma filmer.

Facerape

@!#=?&§. Hade inspiration till en ny bloggdesign men datorn vill inte samarbeta. Så jag sket i det och gick och la mig istället. Jag måste verkligen vara förvirrad. Vaknade från min tupplur och undrade vilken dag det var och på nationella i fysik fick jag en blackout och funderade på hur man stavade Sverige. Liksom, ah. Är verkligen helt lost i vissa perioder. Går på autopiloten. Kom sen på iallafall att det är fredag idag och hur man stavar Sverige kom man ju på sen igen.

DAGENS HAPPYFACE: Jag och mamma var nyss på apoteket och hämtade ut 3 kartor ppiller till. Det är nu det ska börja händra grejer med min hud, efter tre månader ska den börja förbättras och maximal effekt ses efter ett år. NICE! Lite sol på det och jag kanske har fin persikohy snart ♥ Och imorgon tänkte jag tvätta håret. Vet ni hur lång tid det har gått sen jag tvättade håret då? 3 whole days. It's a miracle. Och det ser fortfarande helt okej ut. För nån månad sen såg det hej-jag-använder-margarin-som-gele-i-håret efter en dag.

Vi hade ingen lärare idag på svenskan och började titta på sjukaste filmen jag sett på länge.


Killarna satt och stöna åt Megan Fox hela tiden. For crying out loud, så snygg är hon inte. Det är konstigt att deras små hjärnor inte kan få in *operationer* i huvudet. Anyways, jag ska inte titta klart på denna sjuka filmen. Men tänkte att ni kanske gillade sånt.

Blogging on demand

Yeah. Här är jag igen, efter en önskan av Tiny att blogga igen medans hon skumfärgar (alltså inte färgar håret skumt, utan med skum. Eller?) Ska bli intressant att höra hur det går. Jag sitter och kollar balklänningar. Jag kan verkligen inte låta bli. Kliar i fingrarna så pass. Jag blir aldrig riktigt nöjd heller. Men ska sluta nu, inte titta igen förrens jag kollat i stan. Hör du det Carro? Anyways så tog jag ett bad för att slappna av lite. Mensvärken lindrades, men är på väg igen så ska ta en till alvedon innan jag går och lägger mig sen. Ska upp tidigt imorgon nämligen. Istället för att ha sovmorgon till kl 10 så börjar jag redan prick 8. Jag tycker min tyskgrupp ska bilda en pakt tills imorgon, okej? Vi SKA se sista avsnittet av Leroy. Blev inget i måndags pga störningar i sändningarna eller nåt. Och den här gången får nån annan leda upproret, jag kan inte ta all skit nu så nära betygssättningarna. *Blinkar sött*. Jag har laddat ner en ny webbläsare btw, Opera. Änsålänge klår den alla jag tidigare haft. Har 4 på samma dator nu. Hatar internet explorer men det är päronen som är rädda för förändringar = tas den bort dör de. Nu såg jag att snabba datorn blev ledig. Ska kila dit nu. Imorgon är det förresten 85 dagar tills jag fyller 16. Sen är jag halvvägs till 32. Men såklart längtar jag. Det känns som det va så längesen jag fira födelsedag. ;)

Jag känner mig lite extra blödig (Haha, jag är så rolig) nu så jag vill ge mina underbara bloggläsare varsin cyberkram. Eller två, om ni behöver det. Ni är guld värda. <3


Onödiga pmscravings

Lööönt. Köpte massa choklad (dock inte marabou polka, fanns inte:/) och när jag kommer hem smakar det inte ens så gott. Hmm... fick istället cravings för fil med äpplebitar i. Vilket jag äter nu. Har skitont i magen iallafall >.< mensvärk såklart. Fucking skit, så trött. Har varit grinig hela veckan också och magen är svullen. BLÄ. Måste sova lite, trött som få nu. Igår sov jag 5 timmar på eftermiddagen när jag kommit hem. Så det blir inte mycket gjort för mig idag. Är iallafall glad att jag är klar med hemkunskapsprojektet som de flesta har kvar att göra. Nu kan jag bara ta det lugnt och förbereda mig på att laga mat imorgon på hemkunskapen. Egen maträtt mhm. Nu känner jag att ögonen faller ihop så jag ska värma min vetekudde och lägga mig framför tv:n och kolla in The Hills och The City och äta upp min fil. ♥

PS: Ser ni förändringarna i designen? Sidan ska förändras lite. Ser lite skumt ut nu men det kommer bli skitbra sen när jag är klar. Så ha tålamod, eller låt bli att titta till vänster.

Luftskepp in the air


Det här visar att det är vår på riktigt. Det var sjukt längesen man såg luftballonger/luftskepp uppe i luften. Dålig mobilbild, men ni ser ändå konturerna. Kommer ihåg när vi såg minst 10 stycken i luften. Nångång ska jag åka luftballong. Så jäkla coolt. Yeye nog snackat om det. Fysiknationella gick hyfsat. Bara skitsur över att jag failade på en skitenkel fråga om neutroner, protoner osv. Tyckte väl den var för enkel för att vara sann. Hemma tidigt iallafall, skippade bilden. Är helt slut i hjärnan, skulle inte få nåt gjort ändå.

Har precis sett sista avsnittet av Andra Avenyn. Nu är det slut ;( tror jag vill dö. Nu ska jag börja om från början helt enkelt, god bless youtube ;)

She said

IIIIH. Imorgon är d-dagen. Fysiknationella. Jag som hela tiden skjutit fram det och det blev si och så med repetitionerna. Ska läsa igenom sammanfattningarna ikväll. Sen får det gå som det går.. men det är enkelt för nissarna i regeringen att tycka att fler nationella är bra. Samtidigt som allt fler ungdomar är stressade. Skulle detta råda bot på det eller? :s

Jaja, jag känner mig rätt svettig och håret känns sådär så ska duscha lite senare. Först ska jag fixa ett mellanmål och titta på de serier jag missat. Följer alla serier utifrån usa's "schema" på ch131.com, sjukt bra sajt. Enda nackdelen är att man ser fram emot att Desperate Housewifes mm är på tv på kvällen, så kommer man på att man redan sett programmet ;)

Tittar på toningar


Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.

Yeah, nu ska jag på och pilla med håret igen. I helgen, om allt går som jag vill och önskar. Men bara en toning - as always. För mitt hår är väldigt ojämnt på vissa ställen nu. Luggen är mörkare än övriga håret och topparna mörkare mm så jag vill tona håret för att "jämna ut" det hela. Och jag har varit duktig med inpackningar så det ska håret klara av. Nu är bara frågan vilken nyans man ska ta. Det är de häruppe jag funderar på främst. Alternativ känns mer som ett säkrare kort. Alternativ två är en färg jag mer vill åt som resultat. Svårt val... ska nog inhandlas på fredag iallafall. Då jag tänkte åka upp till stan och kika på alternativa balklänningar till den jag funderar på. (And it's, drop dead gorgeous!). Ilandsproblem, ilandsproblem.. om en kvart finns Hollywoodfruar uppe på Tv3Play iallafall och det ska jag spendera min sista timme med innan jag går och lägger mig och gör mig redo för another day, another drama.

Självkänsla - ny kategori

Yes, ni läste rätt. Mitt förra inlägg om självkänsla uppskattades, och jag känner att jag har mer att säga inom ämnet så varför inte göra det till en återkommande kategori? :)

Och denna gång tänkte jag ta upp det jag läste i kissies blogg. Man vet ju redan med säkerhet att Kissie är en väldigt osäker tjej som fallit för den här barbietrenden och försöker efterlikna det. Fine with me, men när det är så att min syrra som är 10 år och säger att hennes stora förebild har gått från att vara mig till Kissie, så är det nåt som gått snett. (Jag är kanske inte bästa personen att efterlikna alltid heller, men jag har sunda värderingar.) Även fast hon säger att hennes mål inte är att vara en förebild, så påverkar man. Hela tiden, och hur mycket har 10-14 åringar mentalt att sätta emot? När de hela tiden blir impregnerade med "Senaste vikttipsen! Tappa 10kg innan sommaren!"


(Printscreen från Kissies blogg..)

Som svar på hennes fråga, JAG hade inte förstorat brösten "om jag haft råd" eller ens om jag fått chansen att göra det gratis. För vad betalade hon egentligen? 40.000 drygt om jag inte minns fel. Jag blir helt blind, och funderar på vad mycket annat jag skulle kunnat gjort för 40.000. Rest utomlands, köpt en kamera, sparat inför framtiden. Ska jag betala så mycket för två bollar med silikon i för jag vill framhäva något som är falskt? Självkänslan sitter inte i brösten. Och ni ser också det på henne som ett extremt bra exempel. Hon har fixat brösten, men vill ha större. Hon har fixat läpparna, och fortsätter. Hon fixar kindbenen, och hon vill operera näsan. Man blir aldrig nöjd. För det är en sak jag har kommit på utan att behöva operera mig. Självkänska kan inte köpas. Sen är det olika för hur mycket pengar man behöver spendera för att komma fram till det. Den som kan fixa självkänslan för dig - är ingen annan än du. Du måste bygga upp en bra grund inom dig själv. Hur ska det hjälpa dig att ha (väldigt) misslyckade silikontuttar som alla vet om att de är falska och missbildade? Det sitter inte i kupan. Utan den som bär kroppen. Det blir som en drog för de tjejerna, och tillslut hamnar de i en sits de önskar de inte satt sig i från början.

Dagens självkänsletips:
Operera inte fysiskt, utan psykiskt. Betydligt billigare och en betydligt bättre grej för dig själv och din kropp.

Räkna ut din biorytm


Vi kom in på det här med biorytm på biologin idag. Jag ville få reda på lite mer och testade mig själv och resultatet ser ni här ovanför. Nån som blir klok på det? Jag förstår det, men ändå inte. Coolt att jag levt i drygt 5750 dagar iallafall. Nåväl, vill ni själv testa så gå in här. Have fun, för nu ska jag käka en glass. Det är utmattande att skriva 3 inlägg inom en timme.

Pictures



1:a bilden, en glad Carro. 2:a bilden, Carro och nån tjej. HAHA skoja bara, det är Nada. Henne känner nog ni trogna läsare igen. Och fotografen, vår egna privata paparazzi Aisha. ;) HAHA jag har nog ett av världens största leenden. Från öra till öra och smilgropar som syns från andra sidan jordklotet.

Bad bad day

Jennifer Lopez – Let's Get Loud, här får ni nåt att shaka till för att slappna av efter dagen. Det behöver jag iallafall.

Kan inte få in i hjärnan att det bara är måndag. Jag är lika trött som om det vore fredag redan. Kanske beror på att jag fått tampas med inte en, utan 5 såkallade "innebrännare" i ansiktet. Finnar som finns under huden men som gör så jävla ont. Liksom, hallå. Show me some mercy in the whole skin situation? Grr.

BTW. Melina fyller som sagt år idag. 16 år :D Hon gillade min present. Aussie's 3 minute miracle inpackning. Good good, nåt lyckas man med nuförtiden iallafall. Påtal om lyckas, hade nationella idag. Matte muntligt, fyfan va nervös jag var. Satt med alla mvgbarnen och kände mig dum. Men prickade in alla poäng möjliga + 2 mvgpoäng :o This is goin' good man. Nu ska jag ladda in bilder från mobilen och visa i nästa inlägg. Talk to ya'll later. Använder mycket gangsterspråk idag jao.

Det går trögt i bloggvärlden


Dipliner: 59,90:- Läppbalsam: 29,90:- @ H&M

Minishopping. Köpt Melinas present och köpte lite nödvändigt till mig själv. Bla detta på bilden ovan. Vill prova Hm's egna eyeliner. Eller "dipliner" som de kallar den. Kommer bli svårt att vänja sig vid en ny. Och ett läppbalsam. Som jag redan älskar, sååå gott det luktar. Sniffar hela tiden som om jag vore förkyld. Mumma. Rosa och fint också. Men det verkar som att jag är en av få som uppdaterar sin blogg idag. Alla bloggare kanske är ute och njuter av vädret medans jag ska fixa något att äta och sätta igång med det sista till hemkunskapen.

Vårstädar datorn


Fler bilder på mig efterfrågades. Så here you go. De bilderna där jag pillar i håret blir alltid bäst. De stela slingorna är egentligen blöta, hade precis släppt ur håret ur en tofs. Nu ska vi sluta med bortförklaringarna.

Jag har gjort klart 1/3 av hemkunskapsarbetet. Låter lite jag vet, men det är den jobbigaste biten. Resten gör jag imorgon, det är ändå lördag och jag är trött. Jag vårstädar datorn istället. Den har gjort en massa ljud av sig på senare tid och blivit segare så det var dags. Vad exakt jag gör med den behöver vi ju inte gå in på, inget som intresserar er. För övrigt, tog nyss en tupplur och åt mat. And finally har jag kommit på vad jag ska köpa till Mel i födelsedagspresent! WOHO. Ute i sista minuten som alltid. Men hoppas att det jag köper gläder henne (och framförallt, att hon inte redan har det.) Hon har geburtstag på måndag. ALLA fyller år nu och jag skojar inte. Jag kommer gå i konkurs innan sommaren är här. Och det är 3 månader kvar till min speciella dag :( Jag ska alltid vara medelbarnet som fyller år sent, på sommarlovet dessutom. Thank god for facebook. Annars hade nog inte många kommit ihåg när jag fyller år. :)

Men hallå? :(


Titta på killarnas pose vs killarnas kroppar.

....kommit på nånting än?

Det är EXAKT samma. Kroppen är fake. ;( Eller inte fake, men det är inte Taylor Lautners kropp ju. AH det förstör ju alltind. Jag som gått med i "Dear lord, may Taylor Lautner never find his shirt again. Amen". GAH blir nuts på photoshopfakes. Ich bin now very sad. Very very. ;(

Godmorgon bloggen

Och godmorgon på er mina bloggläsare. Hur mår ni idag? Bakfulla, überpigga eller vill kanske helst glömma gårkvällen? Jag är inget av alternativen egentligen. Uppe jättetidigt, hatar det när våren och sommaren träder fram. Jag kan aldrig sova länge på mornarna. Men jag sitter och skriver på en liten inköpslista inför vår "bal" som vi ska ha sista veckan. Alla stressar med det och jag vill inte vara sent ute. Tyvärr kommer inga exempel på vad jag hittat upp på bloggen, såklart. ;) Jag ska titta i stan nästa vecka och bestämma mig för att köpa en där eller beställa från nätet.

Är sugen på en videoblogg, men lovar ingenting. Det jag lovar är att jag snart dör av hunger, vilket betyder att jag måste äta. NU.

RSS 2.0