Testinlägg (Från saras blogg)

Nu sitter jag återigen här i trädgården (i skuggan dock). Pappas balkong och en stor öl hade suttit helt fel. Men kanske om jag haft saft och bulle tihih. Har precis varit på Bio med klaris raris. BIO, PÅ EN TORSDAG? JAJA. Jag vet jag vet att bio kanske inte är det första man tänker på i detta vädret men vi hade faktiskt planerat en biodag sen förra veckan. Vi fick nämligen biobiljetter då ;D Idag vart det pannkakor till kvällsmat nam nam, innan dess vart det glass i kungsparken med även då Klara, Götteligöttgött.

Nu har jag jobbat i fyra dagar men det känns som två veckor. Då är det bara ca åtta veckor kvar då.. Jag har en och samma rutin:
Komma dit halv åtta, skriva upp det. Leka med barnen i byggvrån. Gå ut (idag gick vi till sagolekplatsen bakom biblioteket). Få in barnen, kanske leka lite. Samling, då sjunger man lite och har namnuppropning. Sedan äter vi. Sen har jag min rast som går tusen gånger så fort som resten av dagen. Leker kanske lite med barnen men oftast klipper jag någonting som de vuxna inte pallar (vilket jag gör mycket gärna för att tiden ska gå fortare, fast det gör den såklart inte) Sen är det mellis (efter typ femtio år) Sen är vi ute en liten stund om jag hinner innan jag ska gå hem vid tre. Efter att jag slutat har jag någonting planerat så det finns något att se fram emot.
Så ser mina dagar ut varje dag under ca tre veckors tid framöver.

Imorgon efter min dagliga rutin så ska jag kanske på en teaterföreställning med förmodligen Julia om hon inte kan kanske jag går dit själv om ingen annan hör av sig, eller om jag hör av mig till någon annan.
Nu ska jag snart natta mig själv. Tyvärr är jag inte så trött och min säng är inte bekvämast för tillfället.

RSS 2.0