4,5/5


Det var nån som undrade ifall denna var god. Det var ingen direkt wow upplevelse. Men it got the job done. Det med mandlarna var ju jättegott. Men att ha salt som eftersmak, inget vidare. Det kunde de defenitivt skippat för att få en full pott. Halsonten har inte försvunnit än. Makes me nuts.

Lösenordsskyddat inlägg

Jag har som ni har hört innan öppnat en lösenskyddad blogg. I takt med att bloggen växer och allt fler i min umgängeskrets läser min blogg, vill jag kunna kontrollera vissa saker och vilka som läser det. Nu har jag skrivit ett första inlägg där. Och har bestämt mig för att en bestämd grupp ska få tillgång till att läsa den.

HÄR är den lösenordsskyddade bloggen. Vill du ha lösenordet så kan du meila mig på [email protected] (Eller kontakta mig på nåt annat sätt, genom msn om du har mig där mm.)

Känner jag inte dig vill jag gärna få reda på:
Hur gammal du är
Vad du heter
Hur länge du läst min blogg
Varför du tycker att du vill läsa i den skyddade bloggen
Övrigt

Obs att jag kommer uppdatera denna lika mycket som vanligt.

Caroline tipsar - Mascara

AH! Så irriterande, kom hem från Entré med nya tights. När jag väl provar dom är det hål i dom -.- Tur att mamma är snäll nog att byta dom. Tog tid för mig att välja I tell you. Iallafall, tänkte tipsa er om min favoritmascara.


Maybelline Colossal Volume Express. Älskar den, tycker att det är den bästa mascara jag provat! Jag har redan från grunden långa ögonfransar, inte mycket att skryta om eftersom det följer med ett par väldigt svårtrimmade ögonbryn till det. Så ingen mening to get jelous here. Så mitt mål med en mascara är att få dom rundare och öppna upp ögat mer för en mer dramatisk effekt. Och lite mer längd brukar inte skada. Den största fördelen är att den är väldigt lätt att tvätta bort, räcker med vatten. Så man behöver inte stå och strula med sminkborttagning. Den klumpar inte heller. Så over all, en väldigt bra mascara i budget klassen.

Halsfluss på ingång?

Har haft molande ont i halsen i 3-4 dar nu. Inte nice, jag känner mig frisk annars ju? Fattar ingenting. Är det halsfluss (Har såklart kollat upp det) så kan det gå över av sig självt. Men jag har ingen feber, är ju inte hetare än vanligt. ;) HAHA. Och nån allmän sjukdomskänsla har jag inte heller. Kroppens mysterier. Jaja, jag har en del att ta tag i idag. Jag ska börja med att göra mig iordning, ska till Entré en runda till. Glömde köpa ett par leggings när jag var där igår. MAHA :D Want them. När jag kommer hem har jag mycket mer att ta tag i. Men vi gör det roliga först. Ikväll ska jag bla faxa polisen. Ja, det är sant. Roligt värre.

Känner er nyfikenhet ända hit.. :)

Jag vill vara ledig


This was the best I could do. Jag ska aldrig mer underskatta de i skönhetsreklamerna som får det att se så härligt ut med ansiktsmask. Den stelnade sjukt snabbt så att se glad ut och "le med ögonen" som de alltid snackar om på top model är ju sjukt svårt. Det var en grej jag inte tänkte på när jag skaffa lugg, jag måste sätta upp den. Jag kan inte sätta upp hela håret bara. Men man ska bjuda på sig själv, det ska man. Ikväll har jag varit ute en runda med Nada. Såklart är det roligare än att städa rummet. Det kan man göra inatt istället ;) Men som vi sa när vi va så ska det bli skönt med sommar när man kan vara ute mycket längre klädd i knappt nånting. (Det där lät... fel. HAHA). Jag försökte än en gång titta på melodifestivalen. Men, jag klarar inte det. Särskilt efter Pernilla Wahlgren. Som vägrar inse hur gammal hon är, hon är en riktig cougar hon.

Mange Schmidt – Ledig
Beskriver mina känslor helt och fullt.

Lite mer mmm i livet


Struntar i det där inte äta choklad idag. För titta vad jag fick med mig hem :D To be continued...

Skincare

Spotless skin care medlet tog slut igårkväll. Så jag tog tillfället i akt att prova nåt nytt. Har provat denna serien innan, och tyckt att den varit bra. Men bytade, har svårt att använda samma sak hela tiden. Motivationen sänker sig liksom, efterhand ser man inte såna mirakelresultat man tycker sig se efter 2 sekunder med ett nytt medel. Denna kan man använda som ansiktsmask såg jag också. Nice, då kanske man slipper gegga med ägg var söndag framöver. Har ni riktigt tur får ni se ego bilder på mig med smetet i ansiktet. Såklart kommer jag prova detta i en månad eller så och sen berätta för er hur det är. Min acne kommer vara värre nu hur mycket jag än rengör för massa hormoner som löper runt. Jaja, nog om det. Jag har en checklista med to do för idag. Dags att ta tag i den. Näst sista lovdan. Fyför. Och såklart har jag skjutit upp allt tråkigt till sist så nån njutning blir det knappast. Hoppas ni har det roligare än jag. ♥

Ps


Sjukt nice att jag fixat så man ser bilder på bloglovin. Har alltid undrat varför mindre bloggare inte haft det. Vill du göra samma sak, genom tre klick. Gå in på din bloggs inställningar och tryck på "Dela ut hela inlägg i RSS flödet" sen tryck spara inställningar. Eller kolla här för en tydligare genomgång.

Bion - Farsan


Ja då ska man ta och gräva några timmar bak i minnet för att se hur bion var. Jag säger bara detta, det var en tur att vi reserverade biljetter, och genom det behövde ta ut biljetterna en timma före. Annars hade det nog gått käpprätt åt skogen. Jag va ute i god tid, fixade mig och stack iväg till Entré. Tänker att Aisha och Nada säkert redan väntar på mig när telefonen ringer. Aisha ringde mig. Frågade mig vart jag va och sa att hon redan var framme. "Men vi ska ju inte mötas förrens om tio minuter. Ta det lugnt!" "Ja men var är du då?" "Precis utanför Entré" "Vadå Entré? Vad gör du där?" När jag hör det stannar jag upp mitt i korridoren i Entrés ingång och utbrister "VADÅ VADÅ ENTRÉ?" Och får reda på att Aisha åkt upp till Gustav och biosalongen uppe i stan. Och jag dör av skratt, så fånigt. Men hon tar sexan några minuter efter det och skyller på att Nada fått i henne att vi skulle gå på bio däruppe. Då tänker jag att det är bäst att ringa Nada. Så inte hon åkt upp till en annan bio hon med. Men hon har inget fungerande nummer. Men Aisha ringde hem och fick reda på att hon gått. Hur lång tid det tar för den tjejen att gå hemifrån 2 steg till Entré vill jag inte ens berätta haha. Hon tycker jag är sjuk i huvudet som viftar vilt med händerna för att hon ska skynda sig upp till våningen jag är på. När jag berättar vad som hänt börjar hon med "Va? Skojar du med mig?" till "HON KOMMER DÖDA MIG! OMG!" till när Aisha sen kommer "Men nej, jag sa faktiskt till dig sen att det va i Entré".

Filmen var grymt bra. Sjukt rolig. :D En feel good film. Som jag ska köpa när den kommer ut defenitivt. Så härlig den var, bortsett från att jag bokade konstiga platser när jag trodde jag reggat värsta platserna till oss. Och framför oss satt några fjortisboys som inte kunde hålla käften. Som jag sen fick säga till dom att göra. En mycket bra kväll, helt enkelt. :)

Korsordslösande


Satt jag och sysslade med vid sådär 02.00 igårnatt/morgon. Hade ju gjort nattmackor och hade ett glas juice med mig och vill slappna av lite från tv:n och datorn. Det går framåt för var dag! Man ser kanske inte vad jag skrivit så tydligt. Men med lite extra hjälp av mamma senare idag ska det nog vara klart. Mitt internet har laggat under dan, inte kom jag längre på teknikarbetet för det. Så drygt det är. Ska ta en paus från... att göra ingenting och bada. Starta fredagsmyset redan nu. Det är jag värd. Senare bloggar jag om träffen med Sofia, bion igår osv.

Badabombom


Ska iväg om en kvart. Har höga förväntningar så får se hur det blir. Längesen man såg en svensk film på bio.

Gungeligunggung


Såhär roligt hade jag imorse. Tog tusentals egobilder som jag borde tagit igår egentligen. När jag var som mest fixad liksom. Såg assnygg ut. To tell the truth ;) Nu hade man inte duschat, sminkat sig ordentligt och yadayada. Då får man ta the left overs. Myser i mina sköna jeansleggings, ni kommer ihåg. De jag får lite lyft där bak i. Och en stor hoodie. Totalt meningslöst inlägg, har inte nåt nytt att berätta direkt. Förutom att jag just märkte att det är dags för mig att duscha snart. Eller, NU ska jag duscha. Så var det ja. Vi hörs ikväll efter bion.

Igår, idag, imorgon


Ska se Farsan på bio ikväll med Aisha & Nada. Nice :D Mer om det sen, ska sätta kameran på laddning och göra nåt att äta. Sjukt sugen på att fota men mat i magen får gå först.

Bloggenkät

1. Hur länge har du bloggat?
I dryga 3 år utspritt på olika adresser.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut innan du själv började blogga?
Hmm.. väldigt okänt. Väääldigt okänt. Men det var en ny och intressant värld.

3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Nevnarien

4. Hur känner du nu inför dina allra första blogginlägg?
Blä. De är borttagna sen länge från min första blogg men det jag kommer ihåg, I don't like.

5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Regelbundet, runt 20. Lite då och då, runt 30 till.

6. Hur många procent av de bloggar du läser är dagboksbloggar och inte ämnesbloggar (som t.ex. teknik- eller modebloggar och politiska bloggar)?
De flesta, skulle nog säga 95% är dagboksbloggar.

7. Nämn en bloggare som verkar vara väldigt, enormt jätteolik dig, vars blogg du tycker om.
Stilrobin

8. Nämn en bloggare som verkar lik dig, vars blogg du tycker om.
KISSIE, SO ME! Nej skoja, men EllaMarie. Båda är lite lillgamla osv.

9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
HA! De älskar det, att snoka runt utan att behöva fråga mig vad jag gjort idag och få reda på allt som försigår i mitt huvud. Pappa tycker det är fånigt, men han har ju ingen koll på vad en blogg är och har (hoppas jag inte) inte läst min blogg.

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja det gör dom nog. Lika gnällande som i verkliga livet. Eller? ;)

11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg?
Mjo, still getting there. Men ibland blir det för mycket, men det är så jag skriver. Blottat liksom. Sen var det ju inte meningen att vissa skulle få reda på att jag t.ex börjat med ppiller men det är inga som är i min närhet som läser min blogg som jag inte litar på.

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om och anledningen till det.
Bråk, konflikter. Innan har jag gjort det. Och det skapar så jäkla lätt tjafs. Jag är väldigt mån om mina vänner, och när jag känner mig undantryckt så gör jag verkligen det. Och vill såklart i samma veva skriva om det. Men det gäller att hålla sig i styr på tangentbordet.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Om du menar att få kommentarer: ingen alls. Hade jag gjort det hade jag slutat blogga för längesen. 99% av mina inlägg har 0 kommentarer.

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Delvis, samtidigt så kan man lätt försköna sig genom internet. Men också få reda på nån innersta tankar/funderingar. Både och, vill säga.

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej, men däremot genom forum.

16. Kan det vara ”skadligt” att blogga?
Det kan säkert skapa en viss stress ibland. Och ett beroende.

17. Bloggar du om två år? I så fall: är ditt bloggande annorlunda då?
Jadå det gör jag. Då går jag i tvåan på gymnasiet och ska börja trean. Jag tror inte det är så annorlunda, förutom att det är mer bilder inblandat och mer gnäll om matteläxor hehe.

18. Har bloggarna någon inverkan på vår kultur?
Jadå, större för vart år.

19. Vad har bloggskrivandet betytt för dig?
En chans att få skriva och yttra mina tankar utan att få skrivkramp i en vanlig dagbok. Det har också hjälpt mig i mitt skrivande. I början skrev man skitdåligt, nu kan jag använda skrivandet och språket i många situationer utan problem. Jag kan anpassa min ton i språket, formellt, argt, lätt, svårskrivet osv.

20. Vad har bloggläsandet betytt för dig?
Jag har fått en större inblick i hur andra kan leva sitt liv. Hur man kan förbättra sitt eget, man får ju massor med tips dagligen! Och det är som att läsa en never ending bok :)


Mhm...?


Kass mobilbild. Att min gamla W880i ens kan fota längre är ett mirakel. I snart 3 hela år har jag haft den. And I can tell you, im so over it. Men det va inte det vi skulle ta upp nu.

Ni vet häromdan när jag tvättade? Det gick alldeles utmärkt. Tackar som frågar. Tyckte tillomed tvätten va lite extra skinande. Bara för jag gjort det, såklart. Men var noga med att berätta för mamma att hon inte ska ta för vana att jag gör det själv. Tänk dig så mycket tvättmedel som skulle gå åt! Det vill vi ju inte. Så pass eco som jag är. Men då såg jag den här lappen i fönstret. Ni kan ju gissa vad jag blev lite fundersam över. Mamma sa att jag stört mig på "fönstert" ända sen jag var liten. Det stavas väl inte så, fönstret. Eller är lappen så pass gammal så det är nån form av gammalsvenska? Ni måste ta mitt parti i detta. Även om det verkar fånigt, jag hade inte klarat att gå ner där en gång i veckan och läsa det. Lätt att bli fundersam såhär på kvällen.

Bloggtips - vad jag tycker en blogg ska innehålla

Det är svårt att skriva hur en blogg ska va utan att dra alla över en kam. Alla bloggar är ju unika och har sin egna grej liksom. Men lite kan man skriva ner som kan va till nytta.

 

Uppdatering: Man måste inte ha sån press på sig som storbloggarna att uppdatera 5 gånger om dan. Det gör inte jag heller, men försöker alltid få till minst ett inlägg om dan och det håller iallafall läsarna uppdaterade. Hellre ett bra inlägg än 5 tomma korta utan nåt egentligt budskap. Ett inlägg om dan, håller bloggläsarna från stan. (Hehe.. mina rimkunskaper är på topp. Oh ja.)

Design: Let's face it. Du kommer oftast inte långt här i stora bloggvärlden (Verkligen stora) om du inte sticker ut ur mängden. Om du inte väger upp det med riktigt fantastisk text eller underbara bilder. Det ska va nåt rent och snyggt att vila ögonen på. Less is more. Kommer ihåg en gång när jag klickade mig in på en tjejs blogg där man fick bläddra ner 20cm innan man ens kom fram till hennes header för hon hade så grymt mycket reklam i den. Designen är ett första intryck till vem du är, och vad bloggen handlar om.

Vem bloggar du för? Tycker du att bloggandet är kul? Eller uppdaterar du bara för att hålla kvar bloggläsarna? Man kan väldigt ofta märka vem som brinner för att blogga och vem som tvångsuppdaterar. Skriv med inlevelse. Berätta mer, skriv inte några insiderskämt från din kompiskrets utan att förklara mer om det. Eller skriva korta meningar och inte utförligare förklara. Det är väl ingen som tycker det är nån wow upplevelse att läsa "Ja hej, i helgen var jag ute med min hund. Sen gick jag till en kompis, vi gick till stan. Sen gick vi på bio. Det var kul, så ja. Hejdå" Berätta mer! Jag tycker om att läsa längre inlägg om man lyfter upp det med en bild också. Tänk på att utomstående ska förstå vad det är du skriver om. De ska känna sig välkomna!

Skrivandet: Man tycker ju det är snyggare med fylligare inlägg. Iallafall jag. Visst, jag skulle lika gärna kunna skriva på "msnspråk" här i bloggen också. Men jag vet inte, det känns bara slarvigt för min del. Det är ju också en sorts skrivövning att skriva fylligt och berättande. Att blogga har defenitivt hjälpt mig med min svenska omedvetet mycket. Skriv ordentligt och lägg 5 minuter extra på inlägget. Det lönar sig när du vill gå tillbaks och läsa inlägget senare om några månader igen när du glömt detaljerna.

Bilder: Bilder kan vara riktigt nice och titta på. Men att bara lägga upp bilder hela tiden doesn't cut it for me. Även om det är en fotoblogg vill man gärna veta var/när/hur fotot tagits. Nåt annat kul som hände. Inte bara att det står massa fotogrejer om objektiv och annat som man inte förstår. Man kan lägga upp en, två bilder helt blankt. Men ska man lägga upp en bildbomb kan man lufta inlägget med lite text. Märks det att jag är en mer textmänniska? Hehe... Överdosera inte med bilder, väg det med lagom mycket bilder + text!

Blev väldigt långt här. Får återkomma med mer tips senare. :) Obs att ingen som vet att jag läser deras blogg ska känna sig träffad. Mina vänners bloggar/mina favoritbloggar uppfyller oftast en eller flera av dessa kategorier som får mig att stanna kvar och läsa. Sen så är det som sagt svårt att generalisera.

Nån som ens läst hela? ;]


Veckorevyn, at last!


Det händer när du minst anar det sägs det. Och ja, det börjar jag tro mer och mer på. Hade registrerat mig för gratisnumret hos Kenza. Hann göra det snabbt, men det tog ett tag innan det kom iväg. Så jag förlorade hoppet. Tänkte inte mer på det innan jag hörde att nåt damp ner i hallen och mamma kom med tidningen till mig. *Happy*. Lite sent för att läsa det på valentines day, men det gör ju inget. Tänk va lite det behövs för att muntra upp. Jag sitter nyduschad med en rätt okej lugg känner jag på mig. Ska man våga sig på och fixera den med lite sprey? (Hur stavar man det? Spray eller sprey?. Lite senare idag tänkte jag blogga om dan, visa bilder på nya frisyren och blogga om vad jag tycker en blogg ska innehålla och ge allmänna tips på vad jag tycker är bloggkvalité. :)

Isn't she lovely?

M Å S T E äta. Dör av hunger känner jag. Men orka göra frukost. Lat som få är jag. Jag måste duscha sen. Fortsätta med dagens bravader. Dagens mål: Få i mig fika. Ska träffa Sofia i eftermiddag och det är nästintill garanterat då. Om jag överlever vägen dit vill säga. Nej, dags att ta tag i dan. Jag har sjukt svårt för att avsluta ett blogginlägg. Så.. ja. :)


Sofia då, för er som inte fattat det. ^^

Always me, always

Dan hade ju varit hyfsad. Tills nu. Anar att jag råkat ut för nån form av allergisk reaktion i hårbottnen. Efter frisören gick jag och handlade en ny flaska hårsprey. En ny sort som verkade bra, hade fin förpackning och yadayada. Kommer hem, ställer flaskan. Vill styla till det nyklippta håret lite själv och på med den nya sprayen. En kvart efter det börjar hårbottnen klia som satan. Känns skit, så för att undvika att jag kliar sönder hårbottnen bloggar jag istället. No way att jag rör den flaskan igen. Men kan inte vara säker på att det är just det märkets hårspray eller om det är för att jag inte använt hårspray på skitlänge så inte lönt att hänga ut nåt särskilt märke. Känns snäppet bättre nu när jag baddat med vatten och nästintill sitter på händerna för att inte klia. Ska kolla i medicinskåpet om vi har kvar mina allergitabletter från när jag fick en allergisk reaktion av polkagrisar.

Varför får jag alltid allergiska reaktioner av såna random grejer? Rätt bra egentligen kanske, lättare att undvika. Men hårsprey? Come on!

Titta vad jag hittade i affären. Vanilla Coke!


Sjukt grym remix

Justin Timberlake – LoveStoned/I Think She Knows - Mysto & Pizzi Remix

Ska iväg till frissan om en stund. Dags att göra sig iordning kanske.
Tudels (y)

HAHA videoblogg - Före

Så jäkla fjortis att stå och pilla sig så mycket i håret. HAHA jag dör. Men iallafall, är ovan vid att ha luggen utsläppt så. Just nu är jag bara jäkla glad att den försvinner snart. Kvaliten på videon är inte den bästa, men ni ser burret anyways. ;)

PS: Not the chacha. God, jag har blivit för påverkad av en annan bloggare.

Ps2; Mitt hår är väldigt rufsigt ja. Så är det när man inte får använda produkter av frissan innan man ska dit. Nu ska jag sluta ursäkta mig själv. Enjoy the video istället.


Taking a chill pill.

GUD. Jag som var så avslappnad precis, så börjar grannarna borra igen. Hoppade till. Men det ska inte få störa mig, eller inte till den grad det gjorde igår iallafall. Jag dricker citronfil och ska göra iordning lite mackor till mig innan jag duschar och fönar (!) håret som jag inte gjort på säkert ett halvår. Att låta håret självtorka är härligt, för de lata. Och det är ju bättre för håret dessutom. Mhm. För att hinna ta före bilder som en viss tjej i förra inlägget demanded. (; Ska slipa lite på mina klipplaner, och som sagt äta.
Hörs om några timmar igen, ciao!

YIHA

Håller på med ett litet hemligt projekt just nu. *Wink Wink* Åt Tinys håll ^^ Som ni säkerligen får reda på resultatet av såfort det är klart. Men det är min nya bebis som jag är sjukt stolt över. Som kommer bli en firsttimer för mig med gott resultat :) Väldigt exalterad är jag iallafall, oh yes.


Den här låten gives me the creeps. Ja, men gillar den ändå.

15.00

Imorgon 15.00 sätter min frisör kniven i mig. Som alltid så har man klippångest. Stor förändring, ingen alls? Kortare, längre, mer uppklippt, lugg? Det jobbigaste är ju att få frisören att förstå det man vill, och att få dom att inte klippa för mycket. Jag hade tänkt mig, lite mer uppklippt utan att förlora för mycket på längden, mest för att få upp volymen igen. Klippa snelugg på ena sidan, låta andra sidans lugg vara så att den växer utmed resten av håret och såklart topparna så håret känns starkare. Sen ska jag låta håret växa fram tills sommaren (Vilket är 3,5 månad) = 3,5 dryga cm till på håret. Då kan man börja fundera på lite större förändringar såsom raklugg eller mer kaxigt uppklippt som på dessa exemplen:



Pucko is the shit


Detta dricker jag just nu. Minus apelsin, + en literförpackning. GÖTT!

Jag känner mig lite smått lustig i kroppen, och efter att ha varit ute i snön en gång redan idag är jag knappast sugen på mer. Jag ska iallafall ringa till frisören min och boka klipptid för veckan. Tack vare Klara fick jag en snilleblixt igår angående hur jag vill klippa mig. Sen är tanken att jag ska fortsätta med teknikarbetet. Få undan disken, gömma undan chokladen som mysteriskt nog hamnade hemma hos mig av nån konstig anledning. Ska jobba med tekniken en timme nu. Sen ringa frisören. Sen kan man nog ta det rätt chillt. På onsdag blir det fika med Sofia och på torsdag blir det bio med Aisha & Nada. PEPP! Mer om det när det närmar sig.

Avatariserad


Say hello to Carolinous. Eller jag vet inte hur Avatar karaktärernas namn är. Men gjorde det iallafall genom facebook. Likt? Näsan och hakan har jag iallafall.

Måste läsas!

"Ett par nya bröst, tack"
http://www.2.6miljonerklubben.com/2/?p=3027

Beatrice Birkeldh bloggar om tjejers trånande efter "plastikpanik".
Sjukt bra skrivet.

Vackert


Desperate housegirl (?)

Jag tvättar. HA just det, tvättar. Hann inte få in min egen tvätt för att jag, tja sov. Jag gillar inte att vara 15 i detta läget. Står och glor på tvättmaskinen som en blondin och blir livrädd för knapparnas pip när jag trycker på dom. Hoppas för guds skull nu att jag slipper få rosa tröjor eller nåt annat skit. Jag va tvungen att öppna dörren till tvättstugan två gånger för jag hörde konstiga ljud och fick för mig att vatten läckte ut. Ska ner om 20 minuter och hämta tvätten. Uha! Visst har man tvättat med sina päron förut, men vem observerar egentligen vad de gör? Dan slutade i ett jäkla konditionspass. Först iväg och handla tvättmedel. Upp och hämta tvätten, ner i tvättstugan. Inser att jag inte har tvättmedlet med mig. Upp igen, hämta. Inser senare att jag glömt nycklarna till tvättstugan. Upp till 4de våningen igen. And so on.

Jag vill inte bli vuxen.

F.U.C.K

Hittar inte min handy. Eller min mobil. (Handy = mobil på tyska). Ja jag kan erkänna. Har inte lagt ner sådär överdrivet mycket tid på att försöka hitta den heller. Men ändå. Jag har gjort myrframsteg med teknikarbetet. Kroppen bara skriker efter sömn. Nu ska jag ta och göra en ansiktsmask och hårinpackning istället. Sen ta en dusch och ta tag i livet. Nån som har 6:e sinnet som kan berätta för mig vart jag lagt min käre mobil?

En klassiker: Armand Van Helden – My My My
(Vill inte lägga upp videon, alla clubvideos ska alltid va så snuskiga med tjejer i bikinis. Men jag gillar inte sån här typ av musik för jag är nån pedofil of any kind. OK?) :)

Vadå jag?

HA! Ja, vilken seger. Jag vann, jag slipper gå och handla söndagsfrukost. Det får syrran göra. Fast mesen köper bara det allra nödvändigaste men ändå. Jag vann med motiveringen att "Jag ser ut som fan i ansiktet, mitt hår är fett och det kommer ta minst en timme för mig att göra mig iordning". Så jag bloggar under tiden, annars dör jag av hunger. Jag tänker inte äta frukost utan min favvofil. Det var som jag trodde med smink, ones you started you can't stop.

Idag.. ska jag. Hmm.. fortsätta med teknikarbetet. Blev inget gjort igår men nu jävlar får jag ta tummen ur... hur ska man skriva det på ett bättre sätt. Ja ni förstår säkert vad som ska in där ändå så. Känner på mig att jag borde ladda mobilen och se ifall jag fått nåt svar på smsen jag skickat. Folk är väl vana vid att jag svarar ett dygn senare haha. Nu hör jag att pappa är på ingång, eller nej han sluta i dörren och sa "Skruva upp!". OO blev min reaktion. Jaja, nu ska jag fortsätta dö av hunger här. See ya!

Cheerfull


Nu när spotify inte funkar gräver man bak i sina uråldriga youtube spellistor och hittar såna som de här.

Sexhundradeelfe inlägget

WHAOW. Jag har skrivit 611 inlägg om man räknar in detta. Cooling här. Nej jag är bara allmänt sinnesförvirrad. Jag vaknade precis från min "daily nap". Som blev 4 timmar lång + 10 timmars sömn inatt. Ja det är synd att det tog mig 15 år att upptäcka hur skönt det är att sova. Hoppas sommaren snart är här, då sover man knappt. Men det är inte vad man hör, ny snö på gång. Tycker också att vi borde göra nån sorts revolution här i Sverige med, mot SJ framförallt. Ni vet ju varför, det vet alla. Även om jag inte själv berörs så är jag trött på att höra om skitföretaget som har monopol på tågresandet. Men anyway, vaknade ur min tupplur (Tur va väl det) av att mobilen pep om att batteriet va lågt. Samtidigt så såg jag att jag fått ett mess från Sofia. Vi ska ta en fika i veckan är det tänkt. :) Sååå längesen det var. Det blir allt fler bollar att hålla i luften på det här lovet ser jag. Men idag fick va en riktig slapparedag.

Men det jag skulle komma till var att jag hade ett återfall angående chokladen igår. :O tänker ni, :( tänker jag. MEN det var två rader. Och alla hade lagt sig och den bara låg där på vardagsrumsbordet. Man får stegra ner det, NU ska jag sluta helt. Inte så nice att få mer finnar nu av tabletterna. Men det går över efter 1-3 månader tydligen sen ska de hjälpa mot det. Jag hoppas innerligt på det. Håll tummarna (Okej, en tumme) för mig.

Oh Billy <3


När man inte får en dejt med Ben & Jerry så får man nöja sig med en dejt med Billy. Billys pan pizza är förresten döpt efter en föredetta president i något engelskttalande land har jag för mig. Ha! ;) Det är ett kvitto på att man lyckats i världen, man får en snabbpizza uppnämnd efter sig.

Iallafall så har dan idag bara försvunnit. Jag förstår inte riktigt hur jag ska orka med min syrra hela lovet, hon irriterar mig som satan den lilla blonda saken. Överskottsenergi så det räcker och blir över. Jag har kollat på ett "Hogan knows best" maraton på mtv en stor del av dagen. En av få program jag kan se på tv som jag inte tycker är helt utblabbade. (Det ordet finns nog inte i svenska ordlistan nej). Jag har klurat en hel del och funderar på att ta tag i min lösenordsskyddade blogg och börja skriva där. Får först fixa designen där osv och fundera på vilka jag kan tänkas vilja ha som läsare där. Eller om man ska ha läsare där överhuvudtaget. Mhm.. obs att det bara är några få inlägg som kommer publiceras där. Mestadels kommer denna bloggen prioriteras såklart.

Jag behöver heller inte kommentera hur fånigt det är att affärerna redan börjat sälja "påskmust". Vilket betyder att de tagit bort "julmust" förpackningarna och ersatt det med påsk i början. Det ska börjas tidigt brukar man säga, men come on. Överdriv lite mer?

En cirka kvart senare

Ska ta och tvätta ansiktet nu och krypa till kojs. Trodde jag skulle orka va uppe längre nu, men tydligen inte. Fattar inte såna som klarar av att vara uppe till 3-4 på morgonen. Att få lägga sig i en skön säng helt själv när man känner sig nyduschad och fräsch är bland det bästa! Det finns en dag imorgon också. Om en halvtimme börjar lovet "på riktigt" men då sover jag. Goder natt.

Bloglovin - 10 prenumeranter!


JAAA! Kan man bli gladare? Upptäckte just att jag nu har hela 10 prenumeranter på bloglovin. Så jäkla glad jag blir! Förvisso har jag bloggat i tre år och mer därtill, men inte satsat på bloggen som jag gör nu. Förr skrev man så jäkla dåligt också så hade jag läst nåt nu hade jag väl tryckt ta bort blogg lika snabbt som innan. Men jag har ju fler läsare än 10/dag så det finns några därute som kanske inte upptäckt bloglovin än. Checka in videon för att se vad the fuzz is about och se om det passar dig. Det sätter ju mer press på mig att uppdatera för att få hit er läsare, men det har vi inte haft problem med hittils right? Så klicka på ikonen härnere för att lägga till mig om ni inte redan gjort det. Eller leta upp mig efter du registrerat ditt bloglovin konto! :)

bloglovin


Sugen på gratis tuggummin?

Som ni vet gillar jag att hålla på med gratissidor. Nu har jag hittat en nyhet som jag tror ni kan dra nytta av lika mycket som jag. För vem gillar inte tuggummin? Blir inte allt mycket bättre om det är gratis? På Tuggummin.se kan du samla in poäng (Gratis såklart) och växla in dem mot tuggummin! Jag har varit medlem i knappt en halvtimme och har redan drygt 100 poäng. :) Gå med du med här!

Är du osäker/vill fråga nåt så kan du kontakta sidan här.



My ass heller

Nej inte mitt ass så. Var på gott humör för jag håller på och redigerar bilder. Så hoppar man till av den nya telefonen de satte in i onsdags. Man känner sig grymt mobbad nu när man installerar ett NYTT telefonjack när alla är helt "telefonjack - nej tack". Den signalen på den nya telefonen tar kål på mig. Ska ringa nixnumret efter jag bloggat, för det var en försäljare som ringde som vanligt. Eller han hörde väl mig säga det till mamma och sen bara "eh.. ja men jag ska inte sälja nåt" så kom han från PPM rådgivningen yada yada. Hata telefonförsäljare, om de nu inte vill kallas telefonförsäljare vad ska man annars kalla idioterna? Man borde bli så trött på sin egna röst och dryga "kunder" att man borde söka sig ett annat jobb. Äckel päckel som försöker va kaxig i telefon när jag svarade för en gångs skull utan att slänga i luren på örat på dom som man gör annars. Yrken jag aldrig ska ha: McDonalds, Burger King, Telefonförsäljare, Städare. ALDRIG.



Ni vet min inte-äta-choklad utmaning? Well, its getting serious. Senast för en vecka sen tipsade jag om en ny underbart god choklad (Som ni som inte testat ska testa på lovet! Ni som har turen att få njuta av det ska det). Men igår sa jag till mamma att inte köpa choklad till mig what so ever. Så nu när jag är hemma väntar en påse naturgodis på mig. (Haha gick ni på det? Såklart har jag redan huggit in.) Men jag saknar texten jag själv skrivit på som brukade stå på påsarna innan. Mitt sötsug nuförtiden botas med frukt i massor. Nu ska jag fortsätta gräva efter wasabinötter i påsen så bloggar jag lite senare igen om dan. ^^,

Die another day

Har tråkigt, så passar på att blogga. Skulle berätta mer om dan hade jag tänkt, kommer inte på så mycket för det. Eller jo, att jag är glad för att jag inte valde nån samhällslinje på gymnasiet. Tycker so är rätt drygt i skolan nu. Vi har blivit matade med massa om andra världskriget i tyskan + med filmen schindlers list (Som btw står för Schindlers lista, för listan han skrev om judarna han skulle rädda. Inte att han var listig) så ska vi backa tillbaks nu och läsa om första världskriget. Får lägga manken till ändå för att behålla mitt betyg.

Just det, utvecklingssamtalet var det jag skulle komma till. Vädret när man skulle dit sög iallafall. Det har börjat snöa, igen. It sucks bad. Omdömena överlevde iallafall. Jag har grymt svårt att ta kritik, fortfarande. Men denna gången var det inte nån lärare som riktade den åt mig utan min egen mentor som klagade på vissa saker. Samtalet ledde inte nånvart. Varken för min del eller för skolans. Jag kunde inte utvärdera mina 4 skolår. Sådär direkt, mer än att jag tycker att skolan borde fixa nån form av uppehållsrum som antagligen hade minskat skadegörelsen avsevärt. Jag berättade att jag var orolig för tyskan, med den nya läraren och mitt betyg. Men det kunde inte hjälpas så mycket det heller. Det är mycket snack och liten verkstad.

LYSSNA PÅ DENNA!


Don't flatter yourself dear, he's desperate and you're easy


Listen to yourself, you're such a hot mess

Mah, har egentligen inte tid med er. Måste göra nåt att äta innan det är dags för att gå tillbaks till skolan igen och ha utvecklingssamtal. Vi slutade tidigt för att nåt brann på övervåningen (I ventilationssystemet?) som spred en giftig rök. Så vi fick två håltimmar. WOHO säger jag bara. Förutom att jag fick i mig massa illaluktande rök som jag trodde var ofarlig till en början. Nu börjar jag inbilla mig smärtor i lungorna och tror jag ska dö på kuppen. Ska jag dö ska jag göra det medans jag äter nåt gott iallafall. Hörs senare.

En tuff brud i mesförpackning


HAHA "videoblogg" från matten nångång i veckan. Du måste bara älska marres egomoment mitt i allt hahaha. Men vi måste filma massa i skolan nu, make some memories dude!

PS: Det är fullt acceptabelt att ha "pippilottor" i håret när man är 15 bast. Bra att vi fått det ur världen.

Saying goodbye to a good old friend


Ja bilden säger väl det mesta. Ska inte äta choklad på fyra månader nu. För att se om det kan hjälpa min hy, eller iallafall förbättra den under den period som kommer nu. Lagom till sommaren kan man njuta igen ;D Men såklart finns kex och annat med i bilden som är tillåtet. Men endast på helger (Och filmkvällar hahaha). Heja på mig, det kommer jag behöva.

Vi hade idrottsdag i skolan idag. Kockums, en av de dyraste idrottsdagarna enligt vår gympalärare. De pengarna hade kunnat användas bättre, lovar. 3 timmar, en timme med skridsko (jag gick en promenad, palla med skridskor), en timme med bowling och en med badminton. Kan inte fatta att klockan bara är drygt halv två. Vad ska man göra av all tid? Borde kanske leta upp min mattebok kom jag på. Och städa lite inne på mitt rum.

Vi räknar uppåt nu. 1 dag utan choklad: Check [x]

Horoskopsanalys

"Man märker hur lätt som helst att det pågår saker under ytan, och under eftermiddagen kan du inte räkna med att saker och ting går som du har tänkt. Var beredd på att behöva ställa om."

Jo visst fan pågår det saker under ytan. Vissa saker folk vet om, men en hel del som ingen verkar märka. Inte ens de som blir berörda av det. Antingen beror det på noll medlidande, att man skiter i vilket eller att man tror att jag alltid ska ta tag i saker. Men så är det inte längre. Så mycket skönare för min del också.

HAHA! Just det, det jag ville berätta. Fast är rädd för att göra det, känns som att jag ska jinxa det. Jag fick MVG på nationella i svenska. På läsförståelsen. ALLA rätt. Eller ja, hade fel på en G fråga tror jag det var. Valde fel alternativ, men det gjorde 90% av alla de andra också. Trodde aldrig det skulle gå så bra, max på allting och MVG på de texter man kunde få det på också. MYGOD. Kan inte förstå det. Men det är uppsatsen jag är mest nyfiken på, för den kändes som ett av de bästa jag nånsin skrivit på papper sådär seriöst. Ja, bara för det så ska jag äta lite och sen promenera iväg och handla nåt gott till mig själv. Ikväll börjar en ny era som jag är lite rädd för. Ni kan ju själva gissa vad eller scrolla ner lite i arkivet. Har ont i magen nu iallafall och har haft det hela dan. Inget vidare, var med på idrotten för jag läst att det skulle hjälpa. HAHA säger jag bara. Bullshit, blev ännu värre.

HA! Sådeså

Vet ni, en tanke jag tänkt så många gånger? Jag suger ju inte alls på idrott. Jag är inte dålig på nåt annat sätt heller. Vet ni varför? För jag vann det största racet nån kan springa. När halva jag var en liten spermie som simmade före alla andra och VANN! Mohaha. Av flera miljoner deltagare, det ni ;) Det är därför man borde se alla som superhjältar och atleter. Vi hade vår stortid inom idrotten innan vi gjorde entré in the "real" world. Dom som är elitidrottare nu hann väl inte springa (simma?) av sig all överskottsenergi. Sådetså!

Light my fire ;;


Håhåhåhå är det enda jag kan få ur mig på ett ungefär. Kom hem för nån timme sen efter att ha varit på Heleneholms gymnasium. Teater/Musikal. Det var rätt okej, de var duktiga men 2 timmar. Way to much. Men en kille där, mumma asså. VILKA MUSKLER! Killarna på vår skola kan slänga sig i väggen om de kallar sig krampiga. Ja, biologiprovet gick bra. That's about it.

Nanana, wohoho.

Orkar inte plugga. Det är så mycket, känns det som. Har ca 15 testa dig själv jag måste få gjort. Såna som jag inte "kan" eller snarare inte orkar sökläsa svaren på. Känner att jag behöver en motivation. Okej Caroline, att du åt upp chokladpuddingen innan du gjort klart biologin var ingen höjdare. Men efter du gjort klart det får du göra the sunday special med inpackning och ansiktsmask. Okidoki? Påtal om hår så är det svårt för mig nu att inte röra mitt hår. Har sagt till mig själv att jag inte ska röra det förrens till sommaren och avslutningen då jag ska bleka slingor. Massa slingor, och sen låta solen bleka det över sommaren. Häromdan var jag nära på att färga håret mörkt, och brunt igen. Men nej, det får göras till nästa höst istället isåfall. På lovet ska jag klippa mig. Men denna gången blir det bara topparna och luggen. För en gångs skull ska jag hålla det också. Luggen ska fortfarande var lång iallafall. Gillar att kunna sätta upp hela håret i en tofs. Får se om man vågar sig på en riktig lugg till sommaren.
(Hårsnack här ja..)

Nu får jag plugga.
Hörs nog inte mer, kommer antagligen, just det. Somna.
ZzzzzZzzzzZzz...

Glad alla hjärtans dag ♥

Jag ska tillbringa dagen kramandes med biologiboken. Han kan bli lite överdriven och tjata om ett ämne för länge, denna månaden är det nervsystemet som gäller. Men tror säkerligen förhållandet kommer hålla i tre år till iallafall. (; Smilisen ;) ser snällare ut bakvänt (; tycker jag iallafall.


Puss på er bloggläsare. ♥
Älskar er alla, både okända och "kända" läsare utav mig. CarolineSophie bloggen fyller ju ett år. Det tycker jag vi hurrar för, är ni med mig? 1...2....3! Hurra, hurra, hurra, carro vi älskar din blogg! Eller nåt.

Love is in the house


En bild till ära av morgondagen. Då, som en anonym läsare kommenterade. Firar min blogg ett år på ett och samma ställe. Det är status det, och man slipper sitta och känna att man tillhör gruppen "Buhu-jag-har-ingen-kille-och-det-är-så-ofantligt-synd-om-mig". Vilket hjälper mig att se på saken som att det är affärerna som vill mata vårt materiella behov av att köpa saker till varann för att visa kärlek. Och vad mataffärerna tjänar på godisförsäljning ska vi ju inte ens tala om.

Oundviklig uppdatering

Pluggstatus: Lovande, förutom att jag somnade innan. Har några minuter på mig att blogga, plugg i en trekvart sen en rast. Simple. Förutom att det är mycket roligare att bli med i facebook grupper som får en att "JA EXAKT!" (Inombords då såklart) Hahaha vissa är riktigt spot on. Måste visa er de bästa, nån dag.

Tänkte på en grej idag också. Hur mycket vi går i skolan egentligen. Varje år har ca 52 veckor. 365 dagar. Det blir 52 helger. 52 helger x 2 dagar/helg = 104 lediga dagar. 365 - 104 = 261 dagar kvar. 10 veckors sommarlov = Ytterligare 70 dagar. 191 dagar kvar. Minus 3 veckors jullov, ytterligare 21 dagar. Alltså 170 dagar. Sen om man räknar in övriga lov/studiedagar kommer man säkerligen ner till runt 150 dagar och mindre. Så vi går i skolan mindre än hälften av året.

HAHAHAHAHAHA WTF va det där för nåt? Varför gör jag det ens? Är jag så desperat på att slippa plugga? Ibland blir man rädd för sig själv. Men nu har nån annan gjort grovjobbet åt er.

We gotta fight

Humdum. Trött, nyvaken med 3 rostade mackor med ost som svamlar runt i magsäcken. Är sjukt sugen på att gå och lägga mig en stund till, men tvivlar på att jag skulle kunna somna om. Hatar att sova lätt, man vaknar av allt och det är svårt att somna om senare. Idag var det fågelkvitter som väckte mig. Ingen dröm som det är i filmer nej. Har svinmycket att plugga och få gjort idag. Massa biologi, om nervsystemet. Två kapitel, 9 delkapitel + frågor + namn på muskler + namn på ben + sjukdomar i hjärnan. Sjukt :§ Försöker fundera ut hur/var/när man ska börja för att undvika att jag somnar.

EDIT: Fuck plugg asså. Laddade ner texter från boken som talbok. La in dom i mobilen, satte mig vid skrivbordet för att lyssna. SÅ VA DET FÖR LIGHTBOKEN. Får göra om samma procedur all over igen. Kommer aldrig komma igång. Dags att hämta mobilen och lägga in rätt texter nu. GAH

Gymnasiestress, ones again

Herregud, kan inte denna känslan lägga sig nångång? I vissa stunder blir jag så rädd att jag känner att jag ska kissa på mig. (Ni fattar..) Ni vet innan var jag ju så glad över att äntligen bestämt mig om gymnasiet. Det var jag, tills i måndags förra veckan när jag tyckte att mentorstiden gick så trögt framåt så jag bläddrade i lite tidningar som låg framför mig. Där såg jag en tidningsartikel angående gymnasiet, och såg en liten kolumn som jag så önskar att jag aldrig vilat ögonen på. Där stod det nämligen de 3 skolor i Malmö som vars elevers föräldrar har mest välbetalda yrken och har längst utbildning. De första två visste man om, snobbskolor med råge. Då tänkte jag vidare, vad ligger på tredje plats? Einar hansen. Skolan jag ska gå på, som jag äntligen hade valt. Jag som i flera månader ratat dessa snobbskolor. Visst, att ens föräldrar har välbetalda yrken och lång utbildningstid behöver inte betyda nåt. Men att de fanns på samma lista som de två andra, där eleverna är bortskämda och anser sig vara lite bättre än andra. Skrämde skiten ur mig totalt. Jag vågar inte ens titta på ansökningsdatumen för omval, jag vågar eller snarare orkar inte ta upp den frågan med mig själv igen. Orkar inte med den stressen, de frågorna, den ångesten. Jag hade ju valt. Vem i helvete är det som vill jävlas med mig?

Känner mig träffad (Bilden)

Too much of anything can make you sink
Even too much of the good can be a curse

Haha så sjuk bild. Känner mig träffad konstigt nog, men just min humor. Jag bor ju nära två av Malmös största och mest trafikerade gator under dagarna så det kan mycket väl stämma. Iallafall så är det fredag idag. VI HAR NY TYSKLÄRARE. OMFG, jag var bara tvungen att använda caps lock där ja. En tysk av alla också. = Högre krav och jag kan säga bye bye till mitt VG. Han verkade ganska.. okej. Bara att det var lite svårt att ta killen (Mannen? Han var 28 iförsej) seriöst när han hade hår längre än Angelina Jolie. Jag vet inte, har svårt för killar med långt hår. (Män?). Vi skulle presentera oss, vi hann inte med mig och några till så jag får glänsa till det på måndag. Vad är intressant att veta om mig? Nu kan vi inte ljuga till det för mycket heller tyvärr. Hade sovmorgon imorse, till 9.40. Men stod i duschen lite för länge så det fick gå snabbt att göra sig iordning. Kom i tid ändå och dan flöt på. Efter skolan tog jag och Melina en promenad som vi gör allt oftare nuförtiden, daglig motion oh yes. Nu ska jag ut i köket och spana in vad mamma köpt hem, går direkt till skafferiet såklart. Sniffar och känner på mig att vi har choklad i huset.


Kommentera inte anonymt, helst.


Nationella uppsatsen i svenska = över. WOHO. 4 sidor blev det tillslut, om hur vi placerar in andra i fack. Fick korta ner min orginaltext för att få plats med den i häftet, men bra blev den enligt mig iallafall. Jag skrev fint också, går nog alldeles utmärkt för utomstående att läsa den ;) Synd bara att man får vänta så pass länge på att få den bedömd. Nu ska jag fortsätta äta chokladen som är kvar. Och som rubriken säger, är jätteglad för att ni kommenterar. Men kommentera med ert förnamn iallafall. Det har ju alla. :) Tack på förhand.

He's so naive. Sometimes he gets upset about everyday stuff


En av bilderna jag skulle ha till bilden. Som användarvänlig. Skulle skriva "Schampoo for dummies" på pappret. Men bestämde mig för att måla det istället. Det kommer gå.. sådär. Men det får bli så. Istället försökte jag provocera mina läsare istället. Funderade på ifall det ens va lönt att ha en kille där. Läser nån kille min blogg? Ser inte tjejen lite liten ut jämfört med killen? Som en liten flicka med sin pappa. Eller nåt.. ah jag fixar inte mycket vettigt denna veckan. Blogglusten har jag inte förlorat iallafall. Tänker på bloggen, ständigt. Konstant. Eller jag saknar den. Det har växt ett bloggberoende hos mig. Daglig uppdatering minst en gång om dan är dosen som räcker för mig att känna ett lugn. Att duktighets komplexet minskar. Efter imorgon ska det förhoppningsvis lugna sig i skolan. Snart är jag tillbaks på topp. På söndag firar bloggen ett speciellt tillfälle. Vet ni vad? GISSA IALLAFALL!

If you stay i'll leave ya

Så trött man är. Lång dag i skolan, efter en morgon som aldrig ville ta slut. Drömde att jag snoozade flera gånger. Sen blev jag förvirrad när klockan ringde och klockan bara var 6.40. Nationella i svenska imorgon. Uppsatsskrivning, tre timmar. Har ingen som helst fantasi nu. Man är bara trött och orkar ingenting. Har biologi att plugga nu också. Klockan är redan sex. Vart tar dagarna vägen?

Skolarbete

Har mycket att plugga nu. Så det leder till att bloggen blir lidande. Nationella i svenska idag, gick hyffsat vad jag kan tro. Har fysikprov imorgon så det blir NO plugg nu. Eller, efter maten. Som jag behöver, NU! Annars var det en bra dag, är bara väldigt trött och hungrig nu. Fick knappt nån mat i skolan idag, andra dan i rad. Grr.

Jag lever

Jodå, jag lever. Sov 11 timmar inatt. Är fortfarande sjukt seg. Har plugg att ta itu med, men.. orkar inte. Vill bara lägga mig. Undrar om en dusch skulle pigga upp mig. Ska göra en ansiktsmask/inpackning idag också. Det är ju söndag afterall. Förbereda kroppen på att det är dags för skola imorgon. Nationella i svenska på tisdag. Pluggar som mest effektivt på kvällen. Vet inte varför. Mest efter att jag är nyduschad, sitter i myskläder, uppsatt hår och mat i magen.


En annan "ny" choklad (för mig iallafall) som jag provade i fredags. Väldigt god ja. Synd att den inte finns i större förpackningar hehe.. men snart är my days counted när jag får småäta gott på vardagarna. När jag börjar med tabletterna vid nästa mens får jag bara äta frukt när jag känner sötsug. Hur ska detta gå? Jaja nu får jag ta och duscha. Något ska jag få gjort idag som är vettigt iallafall.

Plugglördag


Herre min gud va effektiv man kan vara då. Har gjort mer fysik än jag trodde jag skulle orka. Började tillomed sneak peaka lite på biologin. Det var mitt löfte, vara bättre på att planera och på så sätt slippa så mycket stress som möjligt. Lite sent ute med fysiken eftersom strulet med min bok. Men fick låna en reserv sålänge av min fysiklärare. Ser ni solljuset på bilden!? Det är 5,2 PLUSGRADER ute. Det säger allt för mig, våren är på väg. Eller, det kan åtminstonde få snön att smälta och försvinna.

Samtidigt som jag sitter och pluggar kan jag inte låta bli att snegla på boken "Sanningen om Gömda". Jag vill läsa den, men måste få undan lite mer plugg bara. Men för mycket info på en gång är inget bra det heller. Nu när jag är nyduschad ska jag rosta mackor och sätta mig och läsa i den.

Såhär kommer jag se ut närmsta timmen. Bilden blev lite.. ja jag vet inte. Ljuset föll på fel ställe. Och jag var precis nyvaken utan smink och med rätt ofräscht hår. Tehe. Just det, rostade mackor var det och rostade mackor it is. Ciao!

Godmorgon

Uppe tidigt. Yes indeed. Varför? För jag somnade sjukt tidigt igår. Jag sa ju det, kan inte läsa i en bok i mer än en halvtimme innan jag däckar. Om jag inte har en lampjävel som lyser mig rätt i facet. Men det hade jag inte nu. Ska ta och ta vara på dagsljuset nu iallafall och sätta igång att fota.


Mina ballerinas är slut nu också. Bara för jag glömde dem framme igårkväll. Fan också då. Så går det när man ska vara nyttigare och äta frukt till när man ska läsa istället för att kränga hela godiset på en kväll. Shame on you people!


Bokehförsök


Sitter och leker lite i GIMP (Redigeringsprogrammet jag använder, tillsammans med andra.) och har just laddat ner såkallade bokehpenslar till programmet. Då jag inte har photoshop, som jag är för snål för att skaffa medans jag ännu inte har en systemkamera har den funktionen inbyggd har jag för mig. Medans man får skapa det själv rätt mycket när det gäller Gimp. Så jag testar och detta var mitt första försök. Hyfsat tycker jag iallafall. Gillar färgerna tillsammans. Jag kommer behöva träna på det tills jag ska sätta mig och redigera bilderna som jag ska ta imorgon till mitt bildprojekt med reklamen. Ska fota 4 bilder som ska symbolisera orden Ekonomisk Fabulös Användarvänlig och Harmonisk. Sitter och klurar på hur jag ska få till det. Ekonomisk är inte så svår. Användarvänlig är inte så svår den heller. Ni får antagligen se resultater när det är klart. Ska få mvg på denna bilden. Tillsammans med plugg på annat. Idag har jag läst vidare i min lånebok från skolbibblan som kallas "Mia - Sanningen om Gömda". Änsålänge är det bara en repetition från de andra böckerna, snart ska jag nog komma till the good stuff och se hur hon egentligen lurat så många.

Goodie goodie


Köpte denna idag. Provade den, smakade. Riktigt njöt. OMG så god den är. OM man doppar den i mjölk. Fast det är lätt att det blir för mycket av det goda dear friends.. har ont i magen nu. Bu. Är sjukt trött och känner att jag skulle behöva sova lite. Men är för rastlös för att somna. What to do.. what to do.

Dagens citat - från igår

(Jag) - Mamma, sa inte du att du köpt hem blodapelsiner?
(Mamma) - Jo, de ligger ju rakt framför dig.
(Jag) - Nej? Det ligger bara vanliga apelsiner här
(Mamma) - Nej, de nya ligger i fruktskålen vid sidan
(Jag) - Men det ligger bara orangea här! Blodapelsiner ska ju vara rödare. Det är ju därför de kallas blodapelsiner.
(Mamma) - Skär upp en så ser du. Så jag antar då att du tror att röda havet är rött då också?
(Jag) - Nej, det vet väl alla att det inte är. Duh liksom..

Skar upp en sen och det var mycket väl en blodapelsin. Jag, smart? Njae..

Aww


Det märks på mig att nånting skumt händer i min kropp. Pappa och mamma tror jag är inne i en växtperiod. Jag äter, konstant. Och mycket. Jag däremot tror det har nånting med att jag är lite orolig för ppillerna och det med ökande aptit bieffekten. Jag åt middag, apelsiner, lite mer mat, fil, havregrynsgröt och nu knaprar jag på tacosbröd. Är fortfarande hungrig. Gud, vart ska detta sluta? Tur att det iallafall är ganska nyttiga grejer jag stoppar i mig. Men för er som kan äta havregryn utan socker - cheers to you. Ni borde få nobelpriset eller nåt. Nej, jag får ta och göra resten av tyskläxan nu. Sen sova, sovmorgon imorgon. Mer sömn, och det är fredag dessutom. Whahahaohohoa :D

Shake those hips!

Hahahaha. Kan knappt skriva om det utan att börja gapskratta. Men till en början ska jag berätta om temadan vi hade i skolan idag. Vi hade praktiska/estetiska ämnen som teman. Vi började med syslöjd där vi skulle fläta på nåt sätt. Jag gjorde ett armband, som blev ganska bra. Även fast slutet blev lite nuts. Visar bild på det imorgon. Vi hade inte så mycket tid, så det hann bara bli det. Sen skulle vi titta på film. "Salsafilm" beskrev lärarna det med. Trodde vi skulle sitta i 1,5 timme och titta på en instruktionsvideo. Men så var det inte, blev positivt överraskad när jag insåg att det skulle visas "Dirty Dancing 2". Puh killen i den filmen skulle man lätt packa och ta med hem (A).

Efter lunch skulle vi iväg till en dansstudio som låg nära skolan. Salsa. Oh my god. Fy va svårt det va. Har jag nämnt att min koordinationsförmåga = en buffels? Mer än tre steg och jag glömmer det första. Men jag försökte iallafall, 70% av de som skulle varit med satte sig. Mestadels killarna som var så sjukt fega. Ingen kunde och ingen tittade på nån annan eftersom de va fullt upptagna med sina egna steg. Men det är väl lättare att fega ur och håna andra istället. Det ledde till att Juliet fick vara min danspartner. Hahaha stackars henne, jag skulle vara killen. Jag, maskulin och förande. Hahaha. Skitkul var det iallafall, men kan stryka salsa från fritidsaktiviteter jag ska hålla på med iallafall. Var skittrött när jag kom hem, så jag somnade efter att jag gjort lite varm choklad till mig själv. Mumma.

Förlåt på förhand

Nu ska jag blogga. Behöver bara tänka efter lite, vad har hänt idag. Jo samma dag som Kissie skulle operera brösten så hade jag läkartid. (10 minuter innan hon skulle in på operation haha). På ungdomsmottagningen, hos en gynekolog. Var mer nervös än vad som behövdes. Min läkare var jättesnäll och förstående. Besöket tog 20 minuter bara. Hon tog mitt blodtryck och det var normalt för en tonåring. Normalt! Puh. Jag som varit så orolig för det. Hon vägde mig, som tur var hade jag gått upp alla kilon jag gått ner i Tyskland. Trodde inte det, men som tur var hade jag det. Hon frågade mig lite frågor om sjukdomar i släkten, hur länge jag haft besvär med min mens och när jag har ont. Och så fick jag två alternativ, antingen börja med starkare smärtstillande i en halvårskur som skulle hjälpa kroppens hormoner. Eller börja med ppiller. Ppillrena kunde även hjälpa min hy och mitt feta hår. Jag kände att kunde jag slå tre flugor i en smäll (?) och iallafall försöka med ppillrena skulle det kännas bäst.


Så pratade vi lite om olika sorter så föreslog hon att jag skulle börja med en sort som heter Yasminelle. En rätt bra nybörjarsort med inte så mycket hormon i, alltså mindre risk för biverkningar. Och det är känt att det hjälper mot fet hy/hår. Har läst runt lite på internet, 90% har avgudat det och 10% säger att det är det sämsta på marknaden. Ska iallafall prova det i 3,5 månad innan jag kommer tillbaks för återbesök och se hur det har funkat. Är lite rädd men samtidigt hoppfull om att det kommer bli lättare för mig efter det. HA! Till receptionisten som sa att jag inte kunde få det ifall jag inte var sexuellt aktiv. Men till rubriken, så beter jag mig konstigt de här 4 månaderna framöver så är det nog inte jag som talar utan hormonerna. Säg till mig isåfall, ifall jag säger nåt dumt så jag kan tänka på det. Blev rätt mycket om preventivmedel nu. Men ja, det blir så ibland. Nu ska jag ta nåt att äta och kolla på Andra Avenyn :D

Tisdag

WHAAAAAAH. Äntligen en bra dag. Sprudlande glädje, på en tisdag av alla dagar. Trodde verkligen inte det igårkväll. Gick runt på mitt rum och städade upp lite (Dags att göra det ikväll igen, det verkar bli en oröra såfort jag lämnar rummet..?) och tänkte "Imorgon är det tisdag. Matteprov, relativt tråkiga lektioner och idrott." Det visade sig att matteprovet gick hyfsat, vad jag kunde tro iallafall. Idrotten var helt okej, basket. Tråkigt men det gick att överleva. Trodde jag skulle komma försent imorse innan skolan, trots att jag började en halvtimme senare. Inget ville samarbeta med mig, håret strulade, sminket strulade, hittade inget jag ville ta på mig. Glömde idrottskläderna, och vet ni vad jag gjorde? VET NI VAD JAG GJORDE? Jag sprang tillbaks upp och hämtade dom. Fatta, JAG ansträngde mig för att hämta idrottskläder. Nåt är fel på mig, väldigt fel på mig. Efter skolan, hehe hoppar väldigt mycket i dagen nu. Men så var det full snöstorm igen. Wtf liksom. Kunde knappt se när jag skulle hem och ögonen tårades av irritationen. Hållt på och halka utanför och i skolan hela tiden. Vinter, försvinn. Imorgonbitti ska jag till läkaren. Hoppas nu det går bra, jag vill verkligen prova nåt bättre. Slippa ha så sjukt ont varje gång. Även om det nu inte blir ppiller för att jag inte är "sexuellt aktiv". Ska passa på och ge receptionisten en dryg blick för hennes attityd på telefon. Missar inte så mycket på morgonen, lite av comenius bara.

EDIT: Hörde nyss på nyheterna att mer snö är på väg. VAFAN ÄR DETTA!?

Loggilogglogg



Framsida


Inuti

Baksida

Det färdiga resultatet av loggboken jag hållt på med på syslöjden. Också mitt broderi på baksidan som jag höll på med. Underbart snyggt blev det. Nuförtiden är det en fröjd att ta fram loggboken. Ingen som kan ta den heller, för alla ser ju vems det är, taha. Ska förhoppningsvis redovisa den på torsdag. Idag var det en rätt lugn och okej dag i skolan. Kunde slappna av på ett sätt jag inte kunnat på sjukt länge. Har bestämt mig för att ha en mer positiv syn på allt. Så vet jag iallafall att jag gjort det bästa jag kan för att va trevlig. Har massa läxor att göra. Lite tyska, engelska och matte inför matteprovet imorgon. Lite repetition, börjar med de lätta grejerna först ;) Hoppas alla ni skrivit på listan härnere i förra inlägget också. Har ni det, så kommentera att ni gjort det. Så blir jag glad. Tehehe.. :)

RSS 2.0