Skriv på!


Foto: Djurrättsalliansen

"Förbjud pälsfarmer i Sverige!
I Sverige är det tillåtet att föda upp och döda djur för deras pälsars skull. Den svenska djurskyddslagstiftningen ska nu uppdateras, men pälsfarmningen är inte en av de frågor som uttryckligen ska ses över. Sverige halkar efter när flera länder inför förbud mot pälsdjursuppfödning. Djurens Rätt tycker att detta är skandal och vi tänker göra pälsfarmningen till en valfråga 2010. Hjälp oss att påverka!"

Skriv på HÄR. Det har jag gjort och tycker att alla som kan, och vill ska göra det. Det tar bara några klick för dig men kan hjälpa så mycket. Lite över 20.000 har redan skrivit på.

Äggad


Kommer ni ihåg att jag berättade för ett tag sen när jag hade ägg i ansiktet och i håret? Jag gjorde det idag igen, och tänkte berätta om den hemmagjorda inpackningen/ansiktsmasken för er innan jag glömmer. Tipset hittade jag på BeingGirl.nu. En bra tjejsida, för övrigt. HÄR finns tipsen direkt på sidan, för andra hudtyper mm.

Ansiktsmask på äggvita

Äggvitor blir en fantastisk ansiktsmask om du har fet hud eller kombinationshud. Separera äggvitan från gulan och vispa tills den skummar. Lägg på ansiktet och låt torka. Låt den sitta kvar på ansiktet i 10-15 minuter innan du sköljer av den.

Du märker omedelbart att din hud är fastare, att porerna är mindre och att den oljiga glansen har försvunnit. Använd inte mer än en gång i veckan.

Hårbalsam på äggula
Fantastiskt för både fett hår och kluvna toppar. Du kan lägga i den här medan du gör ansiktsmasken på äggvita. Vispa en äggula. Häll i en matsked olivolja och vispa igen. Häll i en mugg vatten och blanda noga innan du lägger blandningen i håret. Skölj med kallt vatten så att ägget inte tillagas.
(Så att ägget inte tillagas, hahaha.)

Har provat det ett fåtal gånger nu och tycker det funkar bra. Det kanske inte är sådär supermysigt men resultatet blir sjukt bra. Särskilt ansiktsmasken, charmen med denna tycker jag är att man vet exakt vad som är i. Inga konstiga kemikalier med andra ord. Prova!

Pancakes


Har precis gjort pannkakor till lunch. Mumma. Enda nackdelen var att jag stog och smååt av pannkakorna under tiden som jag stekte dom som tillslut ledde till att jag inte var hungrig när jag var färdig. Klockan är snart fyra redan. Jag ska ta ett varmt skönt bad och göra en ansiktsmask och hårinpackning. Enda sättet att bota typisk söndags-ångest.

Diamonds are a girls best friend


Har man tråkigt så har man. Inte bra att sitta och ha kameran på skrivbordet samtidigt som man försöker plugga matte. Tog tillfället i akt för att slippa matten för ett tag och fotade min favoritring. Har nästan aldrig smycken på mig, men nu känner jag mig handikappad utan denna på mitt finger. Även om det inte är en riktig diamant känns den som en good luck charm. Så det så. Nu ska jag fortsätta med matten. Snart.. är så trött på rymdgeometri. Känns som jag gör samma uppgifter hela tiden. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

Hmm..

Fan också, glömde göra det jag lovat pappa att fixa innan han skulle iväg på jobb idag. Han kommer inte va glad, särskilt inte eftersom jag fick honom att handla choklad till mig skitsent.. tehe. :§ Aj aj aj, hatar när jag glömmer saker och kommer på det senare. Nu kom jag på det när jag vaknade, direkt när jag gjorde det slog jag händerna för ansiktet och utbrast "Oh fuck nej". Men gjort är gjort. Jag har matte kvar att göra, men det får göras efter jag gjort iordning lite lunch till mig senare. Är helt ensam hemma. Syrran är på sleepover (Värsta Victoria Silvstedt att blanda in engelska ord mitt i allt, men ja.) och både mamma och pappa jobbar. Funderar på att baka lite, men först får det bli frukost. So long.

Progress in making




Städningen är klar. Likaså matten snart. Väntar lite på att lite fotoideer ska ploppa upp samtidigt som jag redigerar gamla snöbilder. Det snöar inte nu iallafall (Tror jag?) men däremot ser det ut såhär runtom mitt hus. Sjukt trött på snön, de plogar ju upp all snö på trottoarerna. Sen blir det äckligt slask och så blir det blött inomhus. Häromdan när jag var på väg till skolan kom en plogmaskin förbi och jag fick snöslask på jackan. Tack för den liksom. Jaja, nog tjatat om hur mycket jag hatar snön. Det hjälper ju inte vädret på nåt sätt. Fysikboken har jag inte haft nån tur med att hitta. Nånstans är den ju. Men som vanligt har ingen sett den. Hmm...... *tänk positivt*

Idag ska jag:


Och jag ska sätta igång... nu! Hörs senare.

Alles neu

Karma måste existera. Det bara måste det, men det verkar inte funka heltäckande. (Ni som läser bloggen och känner mig ska inte känna er träffade nu. De som det gäller läser inte bloggen). Alltid samma jävla skit som jag ska få ta. Fega idioter. Känner ett stort hat mot motsatta könet. Killar, väx upp och ur grupptrycket.

Lala, iallafall så kom jag på idag att jag ska till läkaren nästa vecka på onsdagen. Tiden går snabbt. Tack vare mamma som jag tog tag i det och ringde. Hon tog ledigt från jobbet så hon kan följa med mig. Inte kanske så mycket för att jag inte skulle klara att gå dit själv. Men hon kan väl intyga att jag har så pass ont och att jag inte överdriver för jag vill knarka piller. Men jag tror anledningen till att hon vill följa med mig är att hon är rädd att jag inte ska hitta och hamna hos typ.. tandläkaren tillslut. I somras irrade jag ju runt i 2,5 timme på en stor gata jag bor och går på varje dag. Bara för jag inte kunde hålla kartan placerad rätt. Behöver inte karta för att hitta hem, men jag skulle nånstans där jag inte varit förut. ;)

Annars så är det fredag idag ju. Imorgon får man sova. Idag vaknade jag självmant av en mardröm, att min syrra begått massa brott och jag fick dölja dem. Sen visade det sig att jag var schizofren och själv hade begått brotten. Hmm..? I drömmen sa jag till mig själv "Öppna ögonen så existerar det inte, ta det lugnt" när jag såg poliserna nedanför min port påväg upp. Sen vaknade man. :] Nu ska jag höja volymen på musiken och bara njuta tills resten av familjen är hemma.

Munter musik



Medans mitt bad tappas upp lyssnar jag på munter musik. För att muntra upp mig, dan tog en dykning neråt. Fattar inte varför folk inte kan.. ah. Ja inget jag ska ta upp här. Är inte glad iallafall. Ska träna på tyskläxan i badet och sen ta det lugnt. Ett bad löser det mesta har vi ju kommit fram till förut.

Kärlek



Ni känner ju mig. Ni vet vid detta laget att jag har ett passionerat förhållande med en kille sen några månader tillbaka. Vi älskar varandra, även fast han gärna delar med sig till andra samtidigt som han är tillsammans med mig. Hans namn? A-fil. Eller, A-fil Jordgubb Vanilj är hans fulla namn. Skönt att få det utrett. Nu finns det inga mer frågetecken om vem som har den största platsen i mitt hjärta. Varje gång jag närmar mig honom börjar mitt hjärta banka så det syns utanpå. Eller inte. Iallafall så ville jag bara tipsa om min favoritfil som jag berättat om innan tror jag. Fick ett plötsligt fotosug och kameran var laddad så varför inte.

Har ni märkt att jag tar foto från typ samma ställe alltid? Men det gör jag. Har lite av en fotohörna där, där jag kan sätta på självutlösaren och samtidigt få in bra dagsljus. Mitt rum är dubbelt så långt på längden än på bredden så det naturliga dagsljuset är svårt att leda dit. Nu vet ni det.

Dagen i skolan bestod mest av håltimmar. Vi hade som sagt sovmorgon, till 10. Sjukt skönt, kände mig inte alls lika trött när jag vaknade. + Att jag lagt mig en halvtimme tidigare igårkväll. Har sovmorgon imorgon också. Ingen hemkunskap. :))) Märks det att jag är glad? Det är ju fredag imorgon också. Vart tog veckan vägen? Iallafall. När jag kom till skolan såg jag att vi hade håltimme på syslöjden också. Efter lunch. Så det fanns inte så mycket att göra. Vi var lite i biblioteket och läste KamratPosten som jag prenumererade på för ett bra tag sen. Innan dess hade vi idrott med vikarie. Det var ganska okej ändå. Senare på eftermiddagen skulle vissa idioter få för sig att kasta snöbollar inomhus. Det är inte kul för fem öre när man inte är med. Ännu en anledning till att jag vill att snön ska försvinna. Man halkar överallt inne i skolan nu för det är så vått överallt. Känns som att jag drar till mig snöbollarna eller nåt. Jaja, långt inlägg idag. Nu ska jag äta ostmackor med fil till det. Auf Wiederzehn!

Världens bästa bok


Världens bästa bok som jag läste för ett tag sen och läste ut på 2 dagar. Älskar den! Ska defenitivt köpa den nu på bokrean i februari. Gillar ni chiclit litteratur är det denna du ska läsa.

Baksidans beskrivning:
Om du var jag (men det är du inte, o lyckliga människa...), men om du var jag, om du levt lyckligt gift (eller ja, nästan helt lyckligt i alla fall) med din fina man i massor av år. Om du älskat honom ända sedan nian. Om du ätit allt från kall ravioli till oxfilé med honom. Om du älskat med honom i allt från studentlyor till nybyggd villa ("älskat" låter väl lite för stort och vackert kanske, legat med låter bättre.)
Om du var en medelmåtta som aldrig vågade färga ögonbrynen riktigt svarta eller ha andra mönster än ränder på tröjorna. Om du kanske inte hade så mycket att göra mer än att just vara tillsammans med din man och glädjas med honom när han fått riktigt bra provision från Mossvikens El & Tv.
Om du hittade en fotorulle i hans jackficka som visade sig innehålla foton (ja, vad annars?), foton på din älskade i armarna på en annan. Och inte bara i hennes armar förresten.
Om du var jag (stackars lilla du i såna fall). Vad skulle du göra då?

German

Lite segt med uppdateringar nuförtiden, jag vet. Men hellre några inlägg som jag verkligen vill skriva och inte bara krystar fram för att uppdatera. Hur kul är det för er, jag menar... nej. Inte särskilt kul. Skolan forsätter, är alltid lika trött på morgnarna. Orkar inte med comeniusprojektet längre, riktigt drygt och långtråkigt. Alla skolgrejer känns så totalt onödiga nu när vi valt gymnasie. Totala töntar går man i skolan med också. GAH. Snön faller, skitmycket. På vägen hem hade jag så ont i öronen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Förlåt språket, men ett jävla k*khuvud "mulade" mig och jag fick massa snö på och i öronen. Som om inte snöstormen räckte. Jävla idioter som tror de kan utöva nåt sjukt uppmärksamhetsbehov på det sättet. 134 dagar kvar.. 134 dagar kvar.

BTW. Har sovmorgon till 10 imorgon. Som ett budskap från himmelen. Nu ska jag bara få utnyttja den extra sovtiden också.

This is the life

Ledtråd:


Kan ni gissa vad jag har gjort ikväll då? Gjort gymnasievalet såklart. Valet blev exakt som listan lite längre ner. Einar som förstaval :) Wii som jag längtar. Men får fokusera på att få ett sommarjobb och klara nians sista termin nu. Har lite att höja mig i som ni vet. Annars har jag gjort massa läxor idag. Eller inte massa läxor, massa till TVÅ läxor. En hemkunskapsuppgift på 1,75 sida och klippt ut ur tidningar och skrivit ut bilder till reklambilden till bilden som ska sättas igång imorgon. Ska göra reklam för schampo. Orginellt men ska göra nåt kreativt och snyggt av det. Just nu känns det bara som en sten har lyfts från mina axlar när jag valt. Det är gjort, klart. Mitt öde för de tre närmsta åren är framställt. Det är som Melina sa, gillar de inte mig så är det ändå "bara" tre år man ska vara där. Tehehe...

Easy of the licker


Varför ska svenskar vara så konservativa? Kan vi inte ha lite annorlundare grejer som detta t.ex. Chokladläsk ffs! Jag som är självdiagnostiserad chocoholic. Har provat chokladtuggummin men de började jag få kväljningar av. Iallafall, läggdags om 10 minuter. Måste tvätta av sminket och borsta tänderna såklart. Ska bli så skönt att få lägga sig och sova. Jippie. ◊


BLÄ!

Hairwash


Lite sent att komma på att man måste tvätta håret. Men det får bli så helt enkelt. Måste skynda mig och blogga nu så jag hinner hehe. Ville bara att ni skulle veta det. Att jag ska tvätta håret. Intresseklubben antecknar. Har liiite sovmorgon imorgon. Men får gå upp samma tid ändå, tar hellre den extra tiden till att käka frukost. Tisdagar brukar va rätt tuffa nämligen. Sov gott ♥

Fuck it


Herregud. Idag må vara den dan jag stör mig som mest på människor. Inga hormoner inblandade iheller. Tröga, idiotiska, själviska och självcentrerade människor som inte har nåt bättre för sig än att se till sina egna behov och samtidigt inte se vad som pågår runt dem själva och blåsa upp allt som hänt dom till det som alla ska lyssna på? Pallar fan inte med sånt skit. Hörde både en massa skitsnack och raketer som smälldes av idag. Fuck it på riktigt. Snart början på slutet. Har en nedräkning lite längre ner på hur lång tid det är kvar på högstadiet. Fan va jag längtar. Vi ska föreställa att va 15 år. Inte 5?

Iallafall, vi kollade på Schindlers list idag. Vi hade So som temadag och det var det enda vi hann med. Filmen är rätt lång. Den var sorglig men inte så som jag trodde. Kanske irritationen som hindrade mig från att börja gråta till den som jag trodde jag skulle göra. Sen försöker folk medvetet irritera mig och provocera mig med de dummaste diskussionerna om filmen nånsin. Ord som "De förtjänar att dö, de är inte värda nåt". God. -.-

Iallafall ännu en gång. Ska ta och fixa lite här hemma, hjälpa till med disken sen ska jag iväg med Nada och Aisha till Petri's öppet hus. Mitt andrahandsval ni vet? Tror frisk luft kan göra mig lite gott. Mattediagnosen har jag pluggat lite till nu. Även om det bara är en diagnos vill man ju göra bra ifrån sig. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag.

Superstar'


Alltid lika snygg på bild eller? ;) Här glömde jag att sätta på självutlösaren. Min högra hand är nästan helt väck. Och ser helt ballögd ut så va tvungen att köra en kissie på ansiktet. Så mycket bjuder man inte på sig själv. Iallafall så hej bloggen! Har faktiskt saknat den, haft lite abstinens. Inget bra tecken. Men det var det värt. Så jävla kul vi hade :D Haha, även om jag var den första som somnade som alltid. Och när vi väl fått i oss lite godis mm så blev iallafall jag helt wacko vid vissa tillfällen (?) Vi va lite på Entré, möttes upp sen igen och handlade lite gött och stack hem till Sara. Kollade film, "Taken" som va skitbra. Men som kändes väldigt kort. Sen sjöng vi kareoke, fyfan vad jag suger på att sjunga! Haha men har tydligen en fallenhet för att rappa. Känner på mig att jag kommer ha så mycket nytta av den förmågan. Nu får jag ta och duscha, äta och plugga lite matte.

Gymnasievalet

Har bestämt mig till 99,9% om gymnasievalet nu. Ska nog ha 6 val allt som allt, ifall jag skulle få för mig att ändra mig senare.

1. Einar Hansen- NvNv
2. St Petri - NvNv
3. Malmö Borgarskola - NvNv
4. St Petri - NvSc (Science inriktning)
5. Malmö Borgarskola - IB
6. St Petri - SamSam



Så ser det ut änsålänge. Känns skönt att ha rätt bra koll.
Nu väntar jag på att min extremt sega pappa ska komma hem. Sen ska jag förhoppningsvis hem till Sara och sova där med henne och Klara. :)

Kiss and tell


Whoa you had a secret and you couldn't keep it. Maybe you shouldn't kiss and tell.

Godmorgon. Eller en så god morgon är det inte. Är skithungrig och redan uppe. Somnade redan vid 23 igår. Senaste veckan har verkligen tagit ut sin kol på mig så jag ville bara sova. Det är det jag längtat efter hela veckan. Somnade nog sekunden jag la huvudet på kudden. Känns bättre nu, men sova så länge fick man inte. Nu är målet att få sig riktig frukost. Fräscha till sig och tvätta sig, för att senare träffa upp Klara för att möta upp Sara vid konserthuset. Vi ska gå på öppet hus på Einar Hansen. Det står mellan 2 gymnasieskolor nu som kämpar för 1:a och 2:a platsen. Efter det ska jag sova hos Sara i Oxie och kanske kommer Klara va med oss även där :D Vi hörs när vi hörs helt enkelt. ♥

Hippieflätan



Först och främst så är det FREDAG! Det betyder ju fredagsmys. Fredags mys a la Caroline betyder ju choklad. Men som ni ser på bilden gjorde jag en ny grej med håret idag. Hade verkligen inte tid med att stå och platta det och luggen såg ut som jag vet inte vad när jag vaknade. (Somnade med fuktigt hår nämligen. Får skylla mig själv som vanligt.) Så kom jag på en grej jag sett cirkulera på skolan och lite andra bloggar innan. Hippieflätan kallar jag den iallafall, vet inte om den kallas nåt annat annars. Nu när jag kom hem märkte jag att håret ser ut som värsta knullrufset. Fick fixa till det en gång efter första lektionen för nån idiot skulle sätta sig på mig. Då menar jag det bokstavligt också. Dumhuvuden hela gänget. Men som sagt, frisyren är fin och går snabbt att göra.

Det var nåt mer jag skulle berätta också.. men glömde. Aja dan är inte över än. Nu ska jag äta lite och andas ut.

Just like a pill


Sitter och redigerar gamla godingar. Denna togs med Melinas kamera för lääänge sen. Närmare 2 år sen. Tiden går fort. Sjukt fort. Hatar att det blir sån kass kvalite på bilderna på bloggen. 3 inlägg på en och samma dag. Woho, cheers for me. Nu ska jag äta lite mer kakor tillsammans med lite kall mjölk. Och ta fram min drömbok och tyda min dröm jag hade inatt. Fy vad jag älskade den, om den ändå vore sann. Den var sjuk, men underbar. ♥

Grattis


Smarthuve. Fan också, glömde tyskans textbok. Way to go Caroline (Y). Så nu har jag två alternativ. 1: Erkänna att jag glömde en bok och inte gjort läxan. (Det ärliga). 2: Skriva av nån, ta den enkla utvägen och slippa få en anmärkning. (Den oärliga). Vad tror ni jag väljer?

Iallafall så har jag tittat lite på Kärlek 3000 filmen som jag hyrde för ett bra tag sen själv men som jag nu fick låna av Julia. Som ni kanske kommer ihåg berömde jag den filmen till skyarna. Och jag försvarar fortfarande den. Den ÄR grymt härlig och bra. Så det så. Vad ska man hitta på nu då.. kanske ta en dusch och fräscha till sig lite? Kom just på att jag inte har sovmorgon imorgon. Spelar ingen roll egentligen, får inte sova ut på vardagar ändå. Vi ska baka kolakakor. Som jag gjort 3 gånger hemma redan. Är trött på dem så alla kommer få mina kakor. Tehehe..

Smärta både här och där

Oh är fortfarande sjukt sömnig. Men att blogga är roligare än att göra tyskläxan iallafall. Vet inte vart jag ska börja riktigt, dagen flöt på rätt bra tyckte jag. Var tröttare än vanligt, men det märker man inte av som något speciellt. Det blev värre efter gympan när vi skulle in och äta. Magen knöt sig och jag kunde inte äta. Mådde skitilla. Huvudet var tungt och jag kunde inte fokusera blicken. Fick i mig några tuggor och försökte ta det lugnt så jag iallafall kunde va med på slöjden. Det blev bara värre ju mer tid som gick. Mådde skitdåligt tillslut. Kändes som jag skulle spy upp det lilla jag nu hade kvar i magen. Fick gå hem, missa engelskan och matten. Men orkade verkligen inte. Det var svårt att bara gå hem. Gick och la mig och sov när jag kom hem och vakna nyss. Huvudet känns fortfarande konstigt men jag kan äta iallafall.

Påtal om smärta så drog jag axeln ur led på gympan. Inte så att hela armen stack ut eller så att det var synligt. Men jag kunde fixa till det själv, eller armen drog till sig den på rätt ställe igen. Men jävligt ont gjorde det när jag klämde nerven. Mitt eget fel som inte värmde upp ordentligt. Som tur va behövdes ingen ambulans eller lustgas. Det var det jag va rädd för, att smärtan skulle bli värre och att jag skulle få vänta på ambulanspersonal. Men som sagt fixade det sig, men det blev bara värre och att brandlarmet gick och vi fick ställa upp ute utan jackor i en evighet på slöjden var droppen för mig. Det var inte för nån brand, utan för att de jävlarna fortfarande håller på med raketer. Just nu kan de lika gärna sätta in kameror i skolan, bara detta slutar.

Fettisdagen

Nej du har inte missat semladan. Det var en fettodag idag bara. Åt massa, hela tiden. Nu orkar jag inte äta kvällsmat. Har lite choklad iallafall. Det slinker alltid ner, var så kissnödig inne på coop idag så bara tog nåt. Men lyckat blev det iallafall, en ny favorit vid namn "Dark Milk" som är mörk choklad doppad i mjölkchoklad. Man kan alltså få det bästa av två världar. Skulle egentligen fixa mat själv, men det fick bli färdigmat. Jag som skulle bli så hälsosam... hmm. Det var en helt okej dag idag. Vi fick sluta bilden tidigare. Väldigt nice. Väldigt nice indeed. Följde med Hamdi, Nalisa och Doris till borgar. Det stressa mig bara mer för det här gymnasievalet. Men, 7 dagar kvar. Sen ska jag välja. Tycker min personlighet passar in på mitt livsmotto. "Hoppas på det bästa, var förberedd på det värsta". Det är det jag får göra. Easier said than done.


Omg. Mmmmwah på dig Marre <3 Sånt här kan muntra upp vem som.
Dags att lägga sig och sova. Hörs imorgon cybervärlden.

AA besvikelse


Ni som är trogna läsare vet nog hur mycket jag älskar Andra Avenyn. Inte på nåt stalker vis som jag-vet-allt-om-allting utan jag har följt det från början och har fastnat. Det är bevisat, SVT kan göra kvalitetsgrejer. Om de bara velat. Nu ska denna serien läggas ner (Den sorgen tar vi när det närmar sig). Vad satsar de pengar på? Agenda? På spåret? Ha nåt för ungdomar liksom. Oh.. iallafall det jag tänkte komma till. Var att idag när jag kom hem ville jag bara värma mat och sätta mig och kolla på det nya säsongsavsnittet av AA. Som en belöning efter att jag faktiskt var med på idrotten idag och försökte mer än jag brukar. (Även om jag hamnade i lite tjafs, vet inte vad som händer med mig. Kan bara skylla på hormoner). Kommer in på svt's hemsida och vad står där? Att de ska visa det imorgon (Onsdag) istället. AH! Så fick nöja mig med smygtittarna, Jonas Bane är med i den jag har bäddat in. Tehehe.. grr (A)

FashionSquad



Såhär hade jag velat va klädd ifall det var sommar nu. Men det är det inte, det är ett halvår kvar typ. Oh god.. fast skorna kan jag inte gå i. Hahaha (A). Det var en rätt tuff dag i skolan idag. Fick huvudvärk för första gången på länge. Kände mig extremt trött också. Började snyfta lite när vi såg "Gröna milen" på svenskan. Är bara så irriterad på allt nuförtiden. Ska vila lite nu, sen göra lite läxor.

Mensvärk - goodbye

Idag tog jag tag i det. Ringde till ungdomsmottagningen. (Fick ringa typ 5 gånger för att ens komma fram..) och fick prata med samma dryga telefonist som i somras när jag fega ur. Sa att jag ville ha hjälp med att hitta nån för min mensvärk. "Jaha.. är du sexuellt aktiv för det första?" HA sexuellt aktiv. Låter ju skittöntigt. Men nej det är jag inte sa jag. "Har du varit det?" Nej inte det heller. "Planerar du bli det inom närmsta tiden?" "Vad är närmsta tiden?" "Inom detta årets slut kanske." Nej inte det heller. (Tro inte nåt nu! Hahaha) Då började hon prata med mig som om jag vore en femåring (samma sak förra gången). "Ja men då ska du inte till en barnmorska lilla gumman, då ska du till en läkare!" Jaha... okej. Säger jag för att avsluta samtalet om jag nu ska söka mig till vårdcentralen. "Ja.. vill du ha en tid hos vår läkare eller?" Jadå. Säger jag, såklart. Men kom med det lite tidigare.. gah. Fick en tid 3de februari iallafall. Tidigt på morgonen. Gah läkare gör mig nervösa. Typisk mig som jag är så googlar jag runt vad andra använt. På en var det över 50 biverkningar. Tack tack liksom. Men orkar inte dras med skitet längre. Ska surfa runt lite nu, sen gå och göra lite läxor. Ni får veta mer imorgon om vad jag haft för mig idag.


Eggs here and there

Jag har ägg i ansiktet. Jag har ägg, vatten och olja i håret. Nej det är inte nån äggning, nej jag fyller inte år. Detta är helt frivilligt (pga hormoner säkert). Stay tuned. Nästa gång kanske jag säger "kvack kvack" ifall det går riktigt illa.

Better now

Mår bättre nu. Kladdkakan blev jättebra. En av de bästa jag gjort, perfekt kladdig. Mumma. Nästa grej är att duscha och få undan lite plugg. (Ska inte somna när jag läser denna gången..). Så himla skönt att kunna slappa.

Seg. Seg. Seg

Somnade redan vid 23 igår efter att ha läst lite i min engelskabok. "Bara vila lite nu, somna INTE." Men såklart gjorde jag det och vaknade vid 05 och kollade väckarklockan. Lampan var fortfarande på men pallade inte släcka den. Somnade om, vaknade vid sju. Släckte, försökte somna om och fick ett jävla hugg i magen. Mensvärk. D-Day. Kollade mobilen, det var mycket väl dags. Fuck också liksom. Kunde inte somna om för smärtan. Gick upp, fick äta lite snabbt för att kunna ta tabletten. 500mg och det hjälpte inte helt. Så där var jag, uppe redan vid 7.30 med en smärta som bara skar inom mig. Vankade av och an i lägenheten för att vänta på att det skulle försvinna. Hjälpte inte, la mig ner i soffan. Hjälpte inte. Tog ett sjukt varmt bad, hjälpte. Men däremot blev jag illamående och trött. Låg i soffan helt utslagen tills de andra kom upp. Har inte ont nu iallafall. Thank you for that. Nu ska jag baka, få mig på bättre humör. Kommer inte få nåt vettigt gjort idag, det är söndag och vilodag. Till max.

Blä


Har ni smakat denna? Ja ni är säkert som alla andra som älskar den. Jag hatar den, avskyr den. Tycker den smakar.. ingenting eller sådär framställt konstigt. BLÄ. Ändå envisas de med att köpa hem den. Iförsej vinner majoriteten. Men ändå. Den får en ordentligt 0:a av mig. Ska ett snacks gå hem hos mig ska det smaka nånting, och inte kännas som ihopknådat mjöl i munnen. Eller nåt. Olw ni kan bättre!

Planering är A och O

Morsning korsning bloggen :) Känner på mig att det kommer bli en bra dag idag. Även om humöret svajar lite. Det ska bli en tur till IKEA och senare även kanske en sleepover hos Elin :D Fast får hoppas att hon mår bättre då och att det som jag tror kommer hända idag inte händer. För då kommer jag aldrig orka. Samtidigt så har jag en plan på vad jag ska hinna få undan i pluggstil idag. Det kanske låter som jag pluggar 24/7. Men det gör jag inte ;) Men som rubriken lyder, planering är a och o. Jag vill inte alls ha det stressigt denna terminen mer än vad det behövs, så behöver ha lite självdisiplin. Ska ta fram ett stort glas kallt mjölk med kakorna jag gjorde igår och sätta igång med det medans vi väntar på att pappa ska komma hem. Har inte sett det nya stora Ikea. Hmm..

Caroline snackar - komplex.

Varför ska vi tjejer ha så mycket press på oss? Trycka ner oss själva och aldrig tycka vi duger. Vi kan alltid va snyggare, smartare eller snällare. Vi är så snabba på att va självkritiska. Och jag för den delen, har haft komplex för det mesta. Det har varit de mest fåniga grejerna. Som ingen annan ser. Antingen är man för tjock, för smal. För stort huvud, konstiga öron eller annat. Lägg det åt sidan tjejer, det tar bara onödig tänketid och det är ingen annan som tänker på det. Påpekar de nåt är de bara dumma i huvudet. Uppskatta det du har som är just dig, va nöjd med dig själv. Det vinner du på i slutändan. Trivs du med dig själv spelar det ingen roll vad andra säger.
(Blondinbella inlägg här ja hehe. Men det kan inte sägas för få gånger. Och det är inte för jag fick komplimanger idag nej.)

Idag är det fredag. WOHO. Godis, choklad. Omajgad. Det känns som det va så längesen. Ska ringa mamma snart och be henne köpa hem ljus sirap. Ska baka idag ;) För att förgylla dan ännu mer. Det var en lugn och bra dag. Håltimme på tyskan och sovmorgon. Hade bara 2,5 lektion idag och vi kolla film på svenskan så det va gött (Y) Och jag fick många komplimanger idag. Som jag har svårt för att ta för mig, men ändå. Att jag är fin i uppsatt, som jag har svårt för. Tehe. Och att kajal passar mig. :D Och det bästa av allt, att jag är "kurvig" och "fin". Oh jag dör, när det väl händer blir man jätteglad inombords. Funderar på att göra en videoblogg imorgon. Maybe maybe.


Good girls go bad

Jag har sovmorgon idag. Eller h a d e. Blev väckt redan klockan sju, såklart -.- F-Y säger jag bara. Jag börjar om en timme och 40 minuter. Liksom, gah. Har tvättat håret iallafall. Dags att föna det, klä på sig och äta. Är svinhungrig. Min senaste fetisch är jordgubb/vanilj afil. Smakar friskt. Dags att ta en tallrik av det, hörs senare.

Pfft

Idag har jag hand om disken. -.-''' Är svintrött och skulle vilja gå och lägga mig. Men måste äta lite och jobba med lite skolarbete. Funderar på att baka också. Jaaa det gör jag. Diskar och bakar. Eller äter, diskar, bakar, pluggar. Lovely (Y) Sen ska jag ta fram gymnasiekatalogerna, igen. Pffffffft är det enda jag kan få ur mig. Pfffft.

Andreas stil

Oh.. måste hålla mig för pannan lite. Börjar känna mig varm. Wanna know why?



Göteborg, Kungälv. Bring a bell? Inte? Det var ju där vi va i somras. Fan att jag inte visste om han då, då hade man ju hängt mer i stan. Tehehe (A) Nej det hade man inte men iallafall så tycker jag killen är grymt snygg.


Bild lånad från Andreas blogg på veckorevyn. Klicka på bilden för att komma dit.

Beginner sinner

"Life's a bitch, if it were a slut it would be easy!" Hahaha. Låg humor, men ändå kul. Man trodde att nån varit lite vitsig och kommit på det själv. Men nej, hip hop låtar. Det var en hyfsad dag idag också. Kämpade som fan på idrotten. Haha så dålig kondis jag har, ush skäms ju. Jaja i gymnasiet ska jag kämpa mig upp till ett vg iallafall. Annars så hände inte så mycket, känner mig rätt non bloggish idag. Ska ta en dusch snart och sen rensa upp lite på mitt rum och sätta tänderna i terminens första läxa. Böh!

Napola - Trailer



Napola - Elite für den Führer eller på svenska: Fürerns elit, är en tysk version av Ondskan. Den utspelar sig dock under 1942 och när Andra världskriget rasade som mest. Huvudpersonen är Friedrich Weimer (spelas av Max Riemelt), en talangfull boxare som rekryteras till en av Hitlers elitskolor.

That's not my name


Måndan är snart över. Min mage har svällt upp, rätt mycket. I profil ser jag gravid ut. För mycket mat på för kort tid. Vatten hjälper mot allt. Just saying. Tehehe. Dan va bra iallafall, fast mitt tuggummi försvann för snabbt. Vart tog alla vägen? Vi kollade film på tyskan. Napola på tyska, Der Führer på "svenska". Skitbra film, fast sorglig :/ Varför måste vi se de mest gripande filmerna ever på tyskan? Det var några gånger som jag flög bak i stolen med händerna runt munnen. Kändes, falskt. Och skumt. Men det var inte det. Eller jag yaddar på när ni kanske inte ens va där ;) Tehe 8D Det var en bra dag. Men var så sjukt trött när jag kom hem. Men! Fick gymnasieintagningspapprerna idag. Ska inte söka in förrens den 26:e men ändå. Började bli lite orolig. De skulle kommit förra veckan liksom :§ Nu ska jag sniffa lite mer på badhjärtat som jag aldrig vill öppna, det luktar så sjuuukt gott.

I'll be a millionare

Bra dag. Bra dag må jag säga. Jag bakade, jag slappade och sen såg jag ett program om överviktiga människor och fick värsta kicken. Fel grej att få en motionskick av kanske, men klädde på mig lite bättre och bestämde mig för att jag banne mig skulle ut och gå i en timme. Vilket jag gjorde också, i den iskalla kylan. När jag kom in igen kändes det som att jag bedövat hakan och kinderna. Kändes som om jag läspade. Scary, att känna sig oförstådd är det värsta jag vet. Men jag gjorde det. I fucking did it! Halleluja för mig liksom. Har gjort små hälsomål faktiskt. Nyttigare pluggsnacks (typ frukt. men bara god frukt då såklart) mindre choklad (en gång i veckan, max 100g) och dricka mer vatten (ska tydligen va bra för hyn och kroppen i allmänhet). Och gå ut och gå en timme 2-3 gånger i veckan. Känner mig så mycket piggare redan, och tror jag kommer sova bättre ikväll också.

Måndag imorgon. Skola, det är förmiddagen som är drygast. Kemilektionen känns så lång. Jag menar, don't get me wrong. Men en så lång lektion andra lektionen på måndag morgon. Det är mycket att be om då. Jag ska skriva massa grejer jag är bra på också till vår utvecklingsplan. Har kommit på typ skriva och argumentera. Det här ser ju... ljust ut?

Bakin' and shakin'

Jag ska ta och göra lite nytta av mig själv den här slapparedagen. Jag ska lägga till ännu ett bakverk på min meritlista. Tigerkaka. (Haha när jag skulle googla recept kom det bara upp Tiger Woods halva vägen typ). Det är så sjuuukt gott. Även om det är lite mer avancerat än sockerkaka så är det 15 gånger godare.


Mumma!

Mailpengar.se - Tävling hos DDB



Jag är med i en tävling på designadinblogg.se. Mailpengar.se är ännu en gratissida, men de har tidigare sajter som GratisMakeup, GratisSkor, GratisKläder osv. Du tjänar pengar genom att läsa meil (!) och tjänar såklart ihop kronor lättare om du värvar fler vänner. Jag är som bilden avser med i en tävling om 200 kronor. En bra början tycker ni inte?

Gå med med den här länken. Så hjälper du mig samtidigt som du börjar med det roliga själv. :) Tveka inte, gratissidor är roliga att pyssla med när man har lite död tid att ta kål på ^^

"Inte riktigt min stil, but sooo me!"


Random bild till ett random inlägg. Kollar på Ice Age, eller så mycket kollande blir det nog inte för min del. Så mycket roligare att hitta goodies i kameraarkivet och redigera dom. Är så rastlös, skulle sova lite men fick sova i knappt 10 minuter innan jag vaknade av duschen och syrran hoppandes i hallen. Kanske ska ställa mig i rummet och tonårsbugga. Ja ni vet, man har stereon på på alldeles för hög volym. Sätter för gardinerna och tror man är cool och dansar runt och är allmänt lattjo. Inte som när man va liten och använde sopkvasten som mikrofon medans man städade rummet. Nu har man ju stil. Not. ;-)

(Har aldrig förstått det där med såna smilisar. :-) ;-) Ser skitfånigt ut. Tycker jag. Och a waste of time. Liksom :) ;) Funkar minst lika bra.)

Hold my heart, and don't let it go


Den sega datorns hån

Sitter vid vår sega dator. Den som jag satt och uppdaterade i typ tre timmar när vi skaffat internet till den. Den är vår såkallade speldator. Som ingen spelar på längre, haha. Dags att rensa hårddisken. Det får väl jag göra när jag känner att jag har överdrivet mycket fritid. (Inte nu alltså, nej nej.) Iallafall så har jag tagit bilder, ja. Men tänker inte förbarma mig och försöka connecta datorn med kameran. Går så mycket snabbare på den andra. Nu tycker jag att vi alla sänder en tanke till min syster om att lämna den snabba datorn till sin snälla storasyster. Come on, you can do it!

Förövrigt så känner jag ett stort begär efter att kolla på Ice Age. Sid, hahaha. Bara för jag kollade på Kenza's blogg. Men dags att duscha före det. Ha det så bra, särskilt ni med snabba datorer som inte har en aning om vilken tur ni har. (Iiiiiiilandsproblem.)

Goder morgon

Vaknade för en knapp halvtimme sen. Blir alltid så trött om jag blir väckt mitt i natten av vissa omständigheter. Första gången var det elementet som surrat igång på max (?) och fick dra mig upp och försöka surra ner det. Öppnade fönstret, för jag svettades så grymt mycket. Äckligt, somnade om på två minuter och vaknade nån timme senare utav att det var så satans kallt. Försökte kurra mig in mer under täcket, täcka alla öppna hål som kunde släppa ut den där härliga värmen. Fick dra mig upp än en gång och stänga det. Jag vågar ha fönstret öppet på nätterna, men inte luftventilerna. För att jag har en konstig tanke om att det kryllar av spindlar där. Men det gör det ju inte aaaalls ute. Jaja, kameran är satt på laddning. Ska ta och äta lite, sen blir det fototime.

Humor på låg nivå


Hahaha när man inte har nåt bättre för sig. Jävligt kul iallafall ;)

Keine foto

Blev inte fotograferande idag. När jag kom hem rusade jag till datorn och läste om en gymnasieutbildning. Inget för mig, fortfarande Natur på Petri som gäller. 2-3 timmars pluggande om dan kommer det säkerligen bli. Men jag känner mig sjukt motiverad för det. Bara att köra fullt ut nu sista terminen. Små mål längs vägen var det ju. Ska snart iväg och handla lite gott tror jag. Det är ju freeedag efterallt. Skönt att bara ha en kort dag till en början :D

Fotoidé


Har fått värsta fotoidén tills imorgon :D Wihey. Jag = Efter skolan + kameran. Bilden ger en ledtråd, ungefär samma tema. Resultatet får ni nog se imorgon.

Dagens melodi - 7 Januari 2010

Nickelback: If today was your last day.


Tips mot finnar II

Tips från: Finnfri.se

Vi börjar med finnar. Egentligen är det bäst att låta finnar läka av sig själva men alla vet ju att det inte är så kul i verkligheten.


Så hur ska man då klämma en finne?

1. Se till att finnen är redo att klämmas. Den ska vara vit och vid hudens yta. Finnar som är djupt ner i huden går inte att klämma så låt de vara, annars kan du få ärr som aldrig försvinner.

2. Ta en nål och desinficera den antingen genom att ta sprit på den eller genom att hålla toppen av nålen i lågan från en tändsticka/tändare ett par sekunder. Det här är för att bakterier på nålen ska dö.

3. Stick försiktigt hål på finnen. Se till att du gör ett tillräckligt stort hål för att innehållet lätt ska komma ut.

4. Kläm försiktigt tills det bara kommer ut vätska eller blod. Sen är det färdigt.

 

Och så här klämmer man pormaskar:

1. Ta en nål och desinficera den antingen genom att ta sprit på den eller genom att hålla toppen av nålen i lågan från en tändsticka/tändare ett par sekunder. Det här är för att bakterier på nålen ska dö.

2. Stick försiktigt ner toppen av nålen en liten bit i pormasken och ”rör runt”. Det du försöker göra är att lösa upp toppen av pormasken. Tryck inte ner nålen för långt bara.

3. Kläm försiktigt. OBS: kläm med jämnt tryck och ha inte bråttom. Ofta kan det ta några sekunder innan pormasken börjar komma ut. Trycker man för hårt och snabbt så skadas bara huden och det blir svårt att få ut pormasken.

Nu är ni ett steg klokare i slaget om finnarna vs the people. :D


Skola imorgon

Ah fan. Kom just på att det är skola imorgon. På en fredag, sen ledig i två dagar till. Hackigt ju. Aaah. Iallafall hahaha, pappa väckte mig imorse vid 06.40. Varför? För att berätta att han lagt pengar till mig och syrran ifall vi skulle behöva handla nåt. Han hade lagt pengarna på samma ställe som alltid. Lönt, inte särskilt. Sov vidare till 11 sen. Nu har jag ont i magen av kladdkaka och kladdkakssmet. Mamma är på väg hem så får börja plocka upp lite efter mig. Skulle döda för att få sova en tupplur, men då kommer jag aldrig somna ikväll. Måste kolla loggboken om jag har hemkunskap imorgon, om inte = SOVMORGON. Det behövs. Vill inte börja skolan igen, inte sista terminen i nian iallafall. Vill spola fram till sommarlovet. Sol, värme och bad och chill.

On and on

GAH. Igår hände en grej som gjorde mig riktigt förbannad. Nån idiot sprider ut min msn på bilddagboken. Skriver anonymt typ "Hej snygging! Adda min msn please!? Min msn är: ..." And so on. Fick minst 10 skumma addningar igår. Slutade acca efter två. Jag har några som det skulle kunna va. Ska köra utpressningsmetoden. Den som det är bryter jag kontakten med helt sen. Ush fyfan för såna. Äcklar mig ända in i benmärgen. OH NÄR JAG FÅR TAG PÅ DIG DIN LILLA.....

Jaja, andas nu. Ta det lugnt. Det sista jag vill är att det ska gå i mina tankar hela dagarna. Jag ska nog snart klä på mig, ska iväg och handla. Vi hade inget smör tydligen och jag har inte gjort en kladdkaka på länge. Mums.. men syrran ska bort så jag får njuta av den själv. Eller ska dela med mig när resten kommer hem, såklart. Om det finns nåt kvar, haha!


Det här drömmer jag om just nu




Tre bokstäver: O M F G. Eller ja, det blev fyra. En sån här liten sötnos ska jag ha i sommar. Pappa har sagt det, min släkt har sagt det. Ska jag gå natur ska jag få nåt för mödan också. ;) Innan jag börjar tjäna multimiljarder på att ta fram läkemedel eller vad jag nu ska ha för mig. GAH kan inte sommaren komma nu?

Dagens melodi - Ny återkommande kategori :)

Pony run run run - Hey you (Youtube länk för videon)

Spotify länk.


Caroline tipsar - Finnar

 

 

 

 








Alla vet vi hur finnar irriterar oss. Om du är som jag och de flesta andra har du provat grymt mycket för att få det att försvinna. Jag har nyligen registrerat mig på Finnfri.se för att få deras tips. Så jag tänkte dela med mig av deras små och enkla tips.

Första meilet lyder såhär:

Nu tänkte jag berätta det största misstaget som personer med finnar eller pormaskar gör. Nämnligen att överanstränga huden. Det är lätt att tro att man får bättre resultat ju oftare man tvättar ansiktet eller smörjer på finnmedel men det är helt fel. Huden är känslig och ifall man tvättar för ofta eller med för starka produkter eller använder finnmedel för mycket så blir det ofta för mycket för huden. Resultatet är att man får sämre hy än man skulle haft om man bara låtit den vara.

Att man överanstränger huden är jättevanligt. Nästan alla gör det. Så om du har finnar eller pormaskar skulle jag säga att det är 90% risk att du överanstränger din hud, så vanligt är det. Dina finnar eller pormaskar kommer kanske inte att försvinna om du slutar överanstränga huden men de kommer troligtvis att minska i antal.


Här är lite tips för att undvika att huden överansträngs:

1. Tvätta inte huden för ofta. Högst två gånger per dag. En gång per dag är tillräckligt för de flesta. Det kan också vara bra att låta huden vila helt ifrån tvätt en dag i veckan.

2. Undvik starka produkter. Till exempel starka tvålar eller finnmedel.

3. Undvik att röra huden. Varje gång du petar eller klämmer så irriterar du huden.

4. Om huden är röd eller öm eller svider eller kliar så låt den vara ifred. Tvätta helst inte det området förrän det blivit bättre.

Fler tips kommer efterhand :)


(y)

Tänka sig, vi stannade faktiskt uppe till 04 igår. Eller Nada stannade uppe en timme längre för att följa sina favoritserier. De är på arabiska så det var inte mycket lönt för mig att försöka kolla ;) Jag vaknade vid 12 igen, väntade en timme innan jag väckte Nada. Som sen sa till mig att jag rör mig skitmycket i sömnen hahaha. Vi käkade frukost, och jag kom hem till ett kaos inne på mitt rum för syrran tagit sig friheten att sova där. isfhgafief vad hon hade rört till därinne. Nu har jag städat upp iallafall, så fritt fram att plugga. Böh.. medans jag gör det ska jag fundera lite på bloggtipsen Nada gav mig. Krydda till tillvaron på bloggen lite. Höhö.


Nån dag när jag märkte att jag snott syrrans strumpor. Vilket hon gnäller om hela tiden. Blev inte mycket vildare av dom, om det är nån som undra.

God kväll era datorbarn

Sitter hemma hos Nada nu. Woho. Vi sitter och kollar upp ______ på _________. Tehe. Vi ska lägga oss 04 tydligen. Så sent har jag inte varit uppe sen sommarlovet. Great för oss som försöker komma in i rutiner inför skolan igen. Sch dont tell my parents. Men vi har det kul, två nördar kan aldrig ha tråkigt right. Snart ska vi jämföra olika gymnasium, eller våra framtida gymnasium. Pauli vs Petri. (Petri vinner, punkt slut.) Nu kallar Nada, hon står i hallen väntandes på mig. Vi ska ut, dricka lite och så ni vet. Vi är riktiga partyanimals. Rock on datorfolk, killarna kallar (Y).


Övernattning




Ed Zipco, “Slumber Party…On The Frickin’ Moon”, Vice Magazine 2008

Ska träffa Nada om typ en timme. Sen hem till henne, lämna grejer och sen ska vi gå ut och gå en runda. Sen hem till henne, ska sova där ikväll nämligen. Måste fixa packningen.. nåt att sova i, tandborste.. vad mer.. hmm.. kanske bloggar därifrån ikväll. ♥

Ish

Känns verkligen att skolan snart är här igen. Drömmarna på nätterna cirkulerar mest runt, kring och i skolan. Inatt skulle jag ha oförberett kemiprov och jag fick så dåligt resultat så alla skrattade hejvilt åt mig och utbrast "Och du ska gå natur? Hahaha. Hahahaha" och pekade sådär taskigt. Jag sprang ut ur klassrummet och brast i storgråt. Då kom en romeo och tröstade mig. Men sen vaknade jag. Typiskt eller? Jag va uppe tidigare iallafall, nu har jag varit uppe i en timme och inte gjort ett skit.

Lyssna - och känn lugnet

Enya - Anywhere is


När jag hör denna vill jag bara lägga mig ner och meditera. Ska nog testa det nångång. Menar meditera in a good way. Inte fy-va-jag-blir-sömnig-snark. Har fått en förkärlek till lugn musik nuförtiden. När jag är i den stämningen, annars är det bara topplist musik och några random val av andra musikstilar. I annat fall, så har jag precis kommit ur badet. Första gången på länge som jag badade och fick russintår och russinfingrar. Imorgon ska jag börja med ett litet projekt angående bloggen.. är du en tonåring (som jag) och vill veta mer om hur man ska handskas med problem som har med tonårsbestyren att göra så har du en anledning att titta in. Kanske lär du dig nåt nytt, det har jag gjort iallafall.

Nu ska jag ta och ta tag i den begynnande röran inne på mitt rum.

Blogg.se = Segt

Blogg.se var grymt segt igårkväll. Yuck, så försökte inte ens blogga. Idag ska det förhoppningsvis gå bättre. Hela förmiddan har jag ägnat åt att plocka ner vår gran. Jag skulle bevisa för mamma och pappa att jag banne mig kunde ta ner den mycket smidigare än de lyckats med föregående år. Men det blev inte som jag tänkt. Mamma kom hem och hittade mig ståendes i ett hav av barr med höga stövlar på mig gnällandes om att "Det gååååår ju inte. Det tar aldrig slut". Men visst gick det, med lite hjälp av mamma. Påminn mig att ha plastgran när jag flyttar hemifrån?

Nu är det dags för mig att tvätta ansiktet med spotless som jag glömde imorse (Eller, vaknade för 3 timmar sen om man ska va krass). Sen plocka upp lite, fixa disken och plocka upp lite till på mitt rum. Sen får jag sätta mig och plugga lite matte. Det är sjukt hur snabbt det blir oröra inne på rummet. Har inte riktigt koll, tror det är måndag idag. Skolan börjar på fredag. Yuck på det med. Men det är ju en kort dag trots allt. För att skryta lite har jag redan skrivit snart 4 sidor av 11 sidors text till mitt projektarbete. Sammanlagt 1400 ord. Tehehe. Ne vad var det jag sa? Tvätta ansiktet var det ja. Tudels. (y)

Varmt ute

Gud, det är +1,4 ute ju. Ska lägga mig på balkongen och sola lite. Ne, ska snarare fokusera på och vakna till och se resten av filmen i nåt inlägg härunder. Hejsvejs :D

I miss it, I really do


</3

Skumma nyårsbilder





Nog för att jag gillar artistiska bilder, men whut? Det ska föreställa fyrverkerier ju. Nästa år ska jag ha en systemkamera. Jag SKA ha en. Men den som inte försöker.. det blev rätt snyggt ändå. Iallafall så kom jag hem för en stund sen. Va ute med Nada lite. Hahaha skitkul som vanligt. Men svinkallt ute så vi gick in och snyltade på Entrés värme. Vad gjorde vi innan det fanns? Ska kolla på väderleksrapporter på nätet nu, och planera när jag kan sova över hos henne. Tehe.. benen kliar av kylan. Dags att äta lite och lägga sig tidigare idag. Inte vid 02 som jag fått för mig att göra nuförtiden.

Noodles




Funderar på att kolla på denna. Älskar ju "Mitt stora feta grekiska bröllop". Men samtidigt så skulle jag behöva duscha, plugga, fixa lite.. hmm.. lite framsteg har gjorts på bloggdesignfronten iallafall. Men på kommentarsidan och de övriga sidorna ser allt lite knasigt ut fortfarande. Det kommer jag fixa så snart jag orkar. Piece of cake :) Ni får bara ha lite tålamod, it's gonna be fab later on. Annars har jag precis hetsätit nudlar. Satt med bloggdesignen så fokuserat så jag inte tänkte på att jag var hungrig. Hehe, vem sa att bloggning var hälsosamt? ;)

Bra timing, verkligen

Klockan är drygt halv tolv. Och jag har just kommit på en grej. Mitt hår känns skitäckligt. Ish, dan började med att jag vaknade vid 15 efter att ha lagt mig vid 02 igårnatt. Har a l d r i g sovit så länge. Hela dan försvann ju? Sen städade man upp lite här hemma och tog det lugnt. Sen bar det iväg till farfar och hälsade på honom lite. Nu vill jag supergärna tvätta håret. Men då skulle päronen gnälla på en om att man får planera det bättre och att det kan störa grannarna och yada yada.

På bilden älskar jag mitt hår. Det är inte supertorrt, men det är inte überfett heller. Längtar tills puberteten tar slut så man kan slippa oroa sig för hårets margarinmängd hela tiden.

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Be surprised. Jag ska plugga. Just det, PLUGGA. Nu börjar allvaret igen. Oh god.

010110


Gott nytt år! Välkommen 2010 :D

RSS 2.0