Danmark

Dammark skrev jag först. Tror ni jag har druckit? Klart inte. Jag har precis sovit bara. Stupade fan i säng när jag kommit hem. Gud va trött jag var. Imorgon ska jag sova massor, och plugga fysik. Men det vill jag inte tänka på. Nej, utan jag ska sova. Som nu ungefär. Känns som att hela Malmö skulle till Pildammsparken idag. Känns lite onödigt. Kolla på en stor eld och stå där och frysa. ;) Det var roligt när man var liten, kunde sitta på pappas axlar och få en glass efteråt. Nu när jag blivit snäppet äldre tycker jag bara att ungdomar använder Valborg som en ursäkt för att supa sig fulla. Men vi kan ju se vad jag sysslar med på denna dagen om några år. Men faktum är att alkohol inte lockar, inte sen vi fick veta att det är etanol. Så spännande var det. Iallafall, vi var i "Dammark" idag. Tågresan dit var det roligaste egentligen, hahaha stackars de 3 som inte hann gå ut på perrongen innan tåget körde igen. De kom till Experimentariet till slut iallafall. :) De fick lite quality time med läraren. Det var okej där, men kunde varit roligare. Som allt annat här i livet.

Värmekamera I guess?


Wow. Jag är unik. Nästan.


Rubrik, typ.

Ja! Snart har jag skrivit en hel sida på min bok. Efter att ha skrivit om den typ 1000 gånger. Denna boken kommer aldrig bli klar, kanske när jag är 65 och inte har något att göra. Man kan ju alltid försöka. Fast det är ett väldigt jobb, måste gömma dokumentet i datorn nånstans. Gud förbjude att nån annan i familjen skulle öppna upp det och kolla. De gillar ju att läsa mina uppsatser. Det räcker med att det står "Uppsats So" så öppnar dom och läser. Grr.. iförsej så är vi ju samma kött och blod. Men jag kan iallafall tygla min nyfikenhet. Kanske kan bero på att pappas dokument inte är så intressanta?
Iallafall. Anyway. Jag är fortfarande trött. (Vilket Elin tyckte var väldigt konstigt? :p) Träningsvärken har gått ner från låren, till knäna och slutligen nu till anklarna. Jag har gått extremt sakta hem, kändes som att hela världen gick i slowmotion. Men att gå till kyrkan gick ju snabbt. För snabbt. Fan att jag inte gick och handlade ändå, efter kyrkan. Till tåget. Men som vanligt orkade jag inte. Vänta! Glömde ju nästan, fick tillbaks nycklarna idag. De skickade iväg det till kyrkan från konfalägret. *Hoppar av glädje*. Det finns kanske en gud ändå.

Imorgon blir det Danmark med mattegruppen.


K står för Kärlek. K står för Korkad.

Status: Död

Vänta.. måste samla lite energi för att orka.
Jag är död. Död. Död. Jag orkar ingenting. Fast fan vad jag är stolt över mig själv, faktiskt. Det gick skitbra. Faktiskt. Nu märkte jag att jag inte orkar skriva så långa meningar heller. Men allt gick bra, men det tog nästan livet av mig. Vissa av lärarna som höll i det är ju de största inkompetenta idioterna jag nånsin sett!? Vi skulle springa två banor, en enklare och en som var svårare. Vi skulle springa den svårare (Med en jättedum karta) efter maten. (Dels det som också var dumt, man hinner inte smälta maten på 10 minuter?). Så de flesta måste ha fått håll eller något. Men det värsta var att lärarna skickade elever för att samla in kontroller. Särskilt de sista, innan vi ens hunnit i mål. Så ja, fick något sorts dampanfall och skrek som fan på en av lärarna. Rätt åt henne, som kan ha fuckat mitt & Aisha's betyg. Kanske inte så mycket mitt egentligen, satsar bara på G men Aisha satsar ju högre..
Fick även pallra mig ut för att ha konfa. Det suger. Att jag alltid ska behöva göra allt åt alla andra? Hatar grupparbeten. Hatar det. Alla tror att de bara kan sitta och chilla och få sina konfirmationspengar serverade på silverfat. Idioter. Idioter. Tror att det är pms'en som talar. Känns så iallafall. Fast, vad vet jag. Jag kanske bara är allmänt trött. Förlåt, allmänt död menar jag. Och jag har tyska kvar att plugga. Tyska. Bara ordet får mig att vilja svimma. Döda mig.

Ps: Jag lägger ner all denna tid på att blogga. Försöker blogga varje dag, underhålla er. Skriva roliga saker. Men ni är tysta som möss. Lika tysta som dammråttor som ligger i hörnet men som ändå snokar runt. Ni har inget emot att läsa om mitt liv. Men ni har inga åsikter tydligen? Jag är så jävla trött på det. Snart börjar jag blogga på en hemlig adress. Om ni inte skärper er. Något ska en bloggare fan få kräva.

090427

Ah, jag har aldrig uppskattat att få sitta ner så mycket. Inte så mycket som jag kommer göra det imorgon eftermiddag kanske, men ändå. Jag sprang som sagt med Melina igår, haha om ändå idrottsläraren sett mig då.. så peppad och så bra. Jag kände ingen press, utan fick suga så mycket jag ville. Jag kunde springa ett varv på 50 minuter men ändå inte ha några fördömande blickar på mig. Men nu sprang vi inte på så mycket tid iallafall. Efteråt var jag så grymt hungrig. Var sugen på att gå in på BK och handla det största dom hade. Fast nej, det fick bli en cola istället. Ska man vara nyttig ska man vara det eller hur? ;) Nån belöning får jag ju ha. Jag blev så motiverad att jag skulle kunna tänka mig att vara ute och springa själv. Fast en annan runda. Får se.. får se. Imorgon är det ju orientering, då får man försöka. Och ja, jag ska kämpa. Inte fan tänker jag palla mig ner till mitt i ingenstans för att inte göra något. Ska man till skogen ska man till skogen :D Funderar på att gå ner och köpa något att ha med mig att käka. Något mer. Jag känner på mig att jag kommer behöva något sött efteråt. Ett kexchoklad! Det piggar alltid upp. Får ju inte glömma Nada heller. :p Var med Nada (Nu tänkte jag säga en sväng, men vi var ju i nån timme egentligen) det var nice. :) Inte alltid man har tid att umgås med kompisarna efter skoltid. Jag känner mig tillfreds. Allt är lugnt. På rätt väg liksom, går inte allt bra så vet jag ju iallafall att jag har vänner som stöttar mig no matter what.

00.02

Håhåhå. Jag är uppe, och ska upp om tio timmar. För att gå i kyrkan. Men jag är helt hyper. Hyper hyper duper. Just det, ska springa med Melina också. Kanske borde sova. Snart. Ögonen faller ihop men kroppen springer runt. Håhåhå.
Berättar imorgon. Kanske.

Allt handlar om..

Rätt tankesätt. Jag känner att jag börjar bli blondinbella positiv. Ni vet, överdrivet. Och skriver om det alldeles för mycket om det i min blogg hur bra jag mår och hur bra livet är. Fast jag tänker inte skriva om den senaste inpackningen jag köpte som kostade 2000:- för ni vet, det lägger inte vi dödliga på hårinpackningar. Fast köper det gör jag ju, trots att jag sett allt för många program där de gång på gång sagt att håret är dött. Dött som fan. Så dött så att det inte kan ta upp näring. Nej, det är bara hårsäckarna som kan göra det. Jo jag tackar för försöket. Men detta lilla löfte om "Mer styrka åt skadat och torrt hår" eller "Ger ditt hår 70% mer lyster och glans" ger mig hopp. För visst inträffar mirakel?

Lite glädje är väl aldrig fel. Bloggen är ju mer än min klagomur. Jag har egentligen en 3årsdagbok liggandes mitt på skrivbordet. (Sch! Säg inte till nån!) Fast det finns inget vidare att läsa i den. Nu har jag inte skrivit i den på 3 månader. Men innan dess var det skrivkramp var kväll. Som tonåringar gör så prioriterar jag mat, sömn och datorn. Läxor och sånt kommer i efterhand. Det kan hända att folk tror att jag är en pluggis, men nej. Jag är lika dålig som alla andra. Eller jag är som alla andra, med undantag för förra kemiprovet. Jag sitter också och stresspluggar dagen innan. Jag kan inte få mig själv att fokusera annars om det inte måste göras. Om jag har en vecka på mig, äsh det kan vänta tills imorgon.. sen går det en dag. Och en dag till. Sen måste jag göra det. Då blir det gjort. Men vem kan kräva av en 14 åring att hon ska vara skolmotiverad 7 veckor innan sommarlovet?
Oj, märkte precis att jag babblade vidare på något helt annat än det jag skulle skriva om. Men det är ju bra, för då har jag ju ett ämne till nästa inlägg idag. Uppdateringar gillar ni, att kommentera gillar ni mindre.

One of us is gonna die young



Detta möttes jag av när jag gick till skolan. Hade inte en aning om vad det var för något. Men det fick man veta sen. Vi fick inte ens vara ute på matrasten pga de giftiga ångorna. Men de sket de flesta i.

"Strax innan klockan nio på fredagsmorgonen började det brinna på en återvinningsanläggning i Östra hamnen. Under eftermiddagen minskade den hälsofarliga rökdimman kraftigt.

Larmet inkom till SOS vid 8.46. Det handlade om en brand vid Stenas återvinningsanläggning på Utögatan i Östra hamnen. Hälsofarlig rök spreds från platsen och personer som befann sig inom ett område på 500 meter från branden uppmanades att gå inomhus. Röken på längre avstånd var uppblandad och bedömdes därför inte vara farlig. Personer som kände sig påverkade av röken uppmanades dock att gå inomhus."

Showa som ett flipperspel



Detta är en bra dag. En så jävla bra dag. Ville bara säga det. :D Har låtit så deppad på sistonde. Men nej, det är slut med det nu. Jag har precis kommit hem. Har handlat lite grejer, lite hemliga grejer.. som kallas presenter. Ska snart slå in dem. :) Och jag har handlat M&M's. OCH jag och mamma har hyrt Die welle. Ska checka in den ikväll. Fast, jag har sjukt ont i fötterna. Men det var det värt.


30 minuter

30 minuter mer fick jag sova än vanligt. Alltid något, nu har jag vaknat. Jag har vaknat med grymt ruffsigt hår efter att ha sovit med blött hår i en tofs. Men är man trött så är man.. då orkar man inte ta upp fönen. Tänk sen att man måste trycka på på också, och sen bestämma sig för vilken styrka den ska ha. Ush nej, sååå ansträngande. Och, mitt hår ser så dött och torrt ut. Ska nog lägga in en inpackning på lördag kväll. Så att håret suger i sig toningen jämnt och bra på söndagen. Ih red hair here I come ;)

Hej - F*ck you - Hejdå


Hej


F*ck you


Hejdå!

Ja, snart är det dags. Att flytta något från mitt bildarkiv till mappen "The past"
Snart är jag tillbaks igen med en full tank.
Fast, att jag fick en ny skåpnyckel idag var positivt.

Och ja, tillomed mina små fingrar kan räcka fingret ;)

Äh.

Skrivet igår.
Fan va fånig jag är. Jag är så grymt sugen på kinapuffar, eller tja. Allt med choklad, fast willys känns så långt borta. Coop vägrar jag att gå till, då kan man ju träffa alla från skolan. Nej, det misstaget har jag gjort en gång för mycket. För jag har ju så mycket fritid idag. Det är tisdag, men ingen kyrka. Orka göra tyskan. Gaaah. Jag vill gnälla skitmycket och bara tycka synd om mig själv. Fast mamma har köpt hem glass, så det fixar sig. Jag kommer överleva. Jippie!

Skrivet idag:

Håhåhå. Jag är så bra. Klarade inte tyskprovet, tyckte att det var en ren pina att åka till sjukhuset. Brydde mig inte så värst mycket innan. Men mer när man skulle in i själva salen, hatar sjukhus. Hatar korridorerna, att se alla sjuka och läkare som springer hit och dit. Man blir ju skiträdd när man ser röntgenapparaten. Så stor och läskig, så skulle man stå heeeelt stilla. Höll ju på att springa därifrån när den där röntgenskärmen började röra på sig. Fast jag hade massa läskig utrustning på mig så det gick väl inte.. Jag kunde bara tänka på all läskig strålning som skulle gå igenom mig, jag knep ihop ögonen för att jag fick för mig att det skulle göra ont? Är jag sjuk eller? Fast äsh.. har varit så sjukt stressad på sistonde. Tar ut det på alla andra än de som förtjänar det. Men efter denna veckan ska nog allt börja falla på plats igen, jag får min nya skåpnyckel imorgon och så får jag fixa nån kalender i helgen eller något.. ska se till och skaffa ett nyckelband också. Eller flera egentligen, nu ska jag ha mina nycklar separat. Eller så kan jag kanske fästa dem i en piercing? Kanske borde göra det. Gör ju av med dom hela tiden.


Känner mig lite som en guldfisk, som simmar runt ensam i sitt akvarium hela dagarna men inte kommer nånstans.

Det är nästan..

Det är nästan så att jag skrattar åt mig själv. Fast det är inte mitt fel, så jag tar inte skulden av det. Men, jag får ändå ta skiten i slutet. Och nej, jag har inte begått ett brott. ;)

Men, tills att jag fått tillbaks min skrivlust, får ni glo på bilder istället.

Vad hände här? Ser ju ut som att jag har frälsta fötter eller något. Jag kanske gick på guds mark?


Jag och tjejerna gick en runda ute i mörkret. Fast att vi inte fick, håhåhå vad vi var tuffa.


Vi gjorde askar, visst blev min söt? =D

18-19/4 2009 Del 2

'Jag har gett dig för mycket
För mycket tankar
För mycket blickar
För mycket hopp
För mycket känslor
Det är dags att börja stega vidare'


Framme vid lägret.


Fint, men öde.


Solljus. Och pollenpartiklar, min näsa och ögon började rinna som fan. Utan att jag kände mig sjuk, hoppas att det bara är en period så att jag slipper bli allergisk.

18-19/4 2009 Del 1

Bilder. Dåliga mobilkamera bilder :)


Öde på tåget. Vi var som sagt, ute mitt i ingenstans.
(Vi åkte öresundståg, inte pågatåg tydligen.)


Jag fick ha fötterna på en papperspåse, för någon pensionär (!) hade spillt sin kaffe. Så det rann genom hela tåget. Väldigt najs indeed.


Fraaammme!

Så, ett livstecken iallafall. Får sätta mig och plugga kemi nu. Skolan kommer före bloggen ni vet, eller det ska göra det iallafall. Mycket pluggande fick jag inte till på lägret direkt.
Hejdå hälsar hydroxyl och karboxylgrupperna!


Håhå

Jag fick er allt där i förra inlägget. ;) De kan ni ha och klura på medans jag åker. Ska duscha snart, packningen är redan klar så jag behöver bara göra mig iordning. Klockan 9.28 åker jag :D Smsa mig, ok? :p Fast det kan dröja innan jag svarar, eftersom de samlar in mobilerna. Men ikväll får vi ha dem! :) Bye bye. Nu får ni överleva utan min blogg ett tag.

30%

30% av detta inlägget kommer du inte förstå. Lika bra att du får veta det nu. Men iallafall, det var skola idag. Smart som jag var (Snarare den som tog min loggbok) lyckades också få med sig min kvittenslapp till kemin. Nu kommer delen där jag var osmart, tänkte på det igårkväll men orkade inte resa mig upp efter min tupplur på eftermiddagen och be nån av päronen skriva en förhand. Utan jag somnade om, vaknade en timme senare och käkade. Sen satte jag mig och pluggade och hade inte en enda tanke på att jag skulle ha kemi imorgon. Fick panik på morgonen när jag kom på det, skulle ju inte få laborera utan den. Gjorde som vem som helst hade gjort, försökte förfalska pappas (För den är lättast) underskrift. Fast jag lyckades inte. Men jag fick laborera ändå, där ser ni. Sanningen räcker alltid längst. Ja, vi hade skola. Jag gjorde ingenting. Fast jag fick MVG på de nationella vi hade gjort på svenskan. Det var ju alltid något. Så långt har ni förstått va? Bra. För nu kommer ni inte fatta nånting.

Idag gick jag och ______ till ______. För att vi skulle _________ ___. Så ____ vi där i ___ timme. Vi hade inte direkt planerat det, det bara hände. Vips, så var vi där. På _______ alltså. Så såg jag ___ från min konfagrupp. Vi satt där och ________ och solade. Vi lyckades inte, för vi ________ inte ______. "Vi har 'jobbat' i tre timmar utan att tjäna något" sa _______. Det hade hon rätt i, fast lite roliga var vi allt. Sen gav vi upp och blev sugna på M'ms. Vi blev trötta, och stack hem. Nu sitter jag här. Helt slut, och måste börja packa snart.
Sen vill jag skriva en mening till, fast det hade bara varit pinsamt.

<3

Denna underbara låt. Som aldrig blir gammal.
(Jag är inne i en The ark period just nu).

Men är det sant att det är fredag imorgon? Redan? Känns inte alls så. Imorgon kväll får jag packa. Ska ju på det fattiga konfalägret i helgen, höll på att dö på förra. Så tråkigt och så störigt. Att vissa söp sig fulla och sprang runt i korridorerna hela natten gjorde ju det inte roligare direkt. Men jag fick ju höra om det på morgonen efter, jag var så trött så jag vaknade inte av att de skrek eller höll på med mobilerna utanför fönstret. Nu ska vi sova på ett vandrarhem. (Fördomar, fördomar). Med genemsamma toaletter. Ush sånt skrämmer mig. Klockan 9 ska vi vara på centralen, redo att åka iväg med tåget till Höör. Just det, Höör. Mitt ute i ingenmansland. Där vi ska träna till konfirmationen. Och ha gudstjänster, såklart. Äh, ångrar att jag började med skitet från början. Men klockan 9 på en lördagsmorgon!? Vi ska åka pågatåg. Det fattar inte jag riktigt, vad är skillnaden?

"You've been watching over me
Saying you're keeping me company
I should be grateful, I suppose
and compare you to a summer's rose"


"I can't give you no false affection
 I can do without your phony charm
This train ain't moving in your direction
This piece of poetry is meant to do harm"


"And don't you give me no warm reception
What you call peace to me is a call to arms
I'm not singing to raise affection
This piece of poetry is meant to do harm"


This piece of poetry is meant to do harm - The ark

Två inlägg på en dag, wii nytt rekord.

Ps: Detta är mitt 101:a inlägg. Coolt va? :)

Ah gud

Jag vill så gärna gå ner till Hemmakväll och hyra den tyska versionen av vågen. Die Welle, men saken är den att jag är lite rädd för han föreståndaren. Han ser alltid så sur ut, fast han låter snäll. Det är nog mest han som tycker att jag är störig, för att jag köper pengar till mobilen hela tiden. De tjänar väl inget på det? Jag ger 100:- och får 25 tillbaka. Alltså tjänar de ju inget på det. Tror de att man på något magiskt sätt ska bli lockad att handla något? Weird. Fast det ska man inte bry sig om nu, jag slutar 13 på torsdagar. Håhåhå lyxigt. Jag kan sova lite, och ändå hinna plugga. Tyskan är jag inte ens säker på att jag har hemma, men orka bry sig. Fattar inte hur en lärare kan gilla grammatik så mycket. Är det de enda nöjet dom har? Att gå runt med sina korgar fulla va fulla pärmar med grammatik. Skrämma oss liksom. Gaaaaaaaah så störigt. Hade så satans ont i magen, och alla skulle hålla på. Vilken plåga. Varför har så många idiotiska ideer om att man ska blanda massa olika värktabletter? Det är ju skitfarligt. "Ja ta en sån, och två såna. Så kan du ta en sån också". Det är fan inte godis.
Nu ska jag plugga dativ som styr ackusativ. Eller var det ackusativ som styr dativ? Äh skit i vilket.

Mysteriet är löst

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nu får jag också flippa ut lite. För det är ju min blogg.

Men när jag väl kollar statistiken har jag sett de gamla vanliga. Jag vet de som har adressen, men det har ibland varit en till. En till som jag inte visste vem det var. Eller trodde vem det var. Jag trodde det bara var tjejer som läste bloggen, som fattade det här med mensvärk och grejer. De bryr sig ju inte särskilt mycket. Men om nu min gamle svenskalärare (Vikarie, Linjalen, ja ni vet). Läser, hahahahaha. Undrar vad en svenskalärare tänker? När han läser? Letar han grammatiska fel eller något annat. Han kanske bara analyserar texten, för att vara spion. Han kanske inte tänker på själva innehållet. Nu skriver jag om honom i "han kanske" formen. Måste vara konstigt att läsa en sån text när man själv läser det. När man vet att det är om sig själv. Men jag hade totalt glömt det. Inte trodde vi att han skulle behålla lappen hahaha.
Ska kolla igenom mitt arkiv och se allt det pinsamma jag skrivit. Hehehohohaha jaja, trevlig läsning eller något? ;)

Just det, klockan är snart 10 i elva. Höhöhöhö jag som skulle leva det nya hälsolivet ja.

Ni ska bara veta

Jag är så bra. Såååå bra. Idag klara jag nånting jag inte trodde jag skulle klara. Men det gjorde jag. Där ser man. Lite kämparglöd har man alltid. Nej, nu är det inte idrotten jag menar. Men en annan grej som jag också är stolt över mig själv med att jag pluggat. Pluggat som fan. Kemi då alltså, bara lite kvar och sen fysiken.
Såhär gör jag när jag pluggar: (Förutsatt att jag har en vecka på mig).

Måndag: Markera med märkpenna över det viktigaste i texten.
Tisdag: Läsa
Onsdag: Läsa + Sammanfattning
Torsdag: 50% Av uppgifterna
Fredag: De sista av uppgifterna
Lördag & Söndag: Repetition

Att ha bra betyg är ikke lätt. Men det systemet funkar för mig. Nu är jag så jäkla studiemotiverad av nån anledning. Fast det gäller inte alla ämnen. Men, jag har haft ont i huvudet idag. Mensvärk som fan också. Fast det fatta ju inte idioterna i skolan som bara skrek och verkade mer störiga än annars. Glömde nästan! Jag hade ont i halsen också, eller om jag ska böja det rätt. Jag har ont i halsen. Igårkväll var jag rädd att jag skulle vakna förkyld, men jag vaknade bara av min extremt läskiga dröm. Jag kan säga såhär, jag har sett för mycket på The secret life of the american teenager och bevakar alldeles för många mammabloggar. Läskigt..

Uh kände mig så ofräsch idag. Men jag har lite svårt att vänja mig med min nya dygnsrytm. Att gå och lägga mig vid 22 alltså. Tiden bara rusar iväg när man sitter vid datorn.. sen kommer man på att man måste duscha innan man lägger sig. "Äsh det gör jag imorgon bitti" fast det glömmer man ju såklart, så ligger man och snoozar 100 gånger och får bråttom iväg till skolan. Men, jag försöker ju få mitt hår att inte bli så fett alltid. Att avvänja det med lyxen att bli tvättat varje dag, för då stressar man talgkörtlarna tydligen och håret blir mer fett. Ska prova att tvätta det färre gånger i veckan fram tills nian börjar för och se om det funkar. Tvivlar på det, pga mina hormoner som jag ärvt. (Och ja, just därför har jag fått så mycket finnar just nu. Mensen + massa choklad och skit till påsk). Men nu har jag lagt av med chokladen. Så en förbättring borde ni se snart.. ;)

Nu är det snart för lite plugg till. (Denna gången håller jag faktiskt det).

Äh fuck också

Fan fan fan
Hata hata hata
Detta är inte min månad
Detta är inte min dag, min vecka eller nånting

Visste du att...?

Mitt namn är på plats 62 över Sveriges populäraste kvinnonamn?
31563 bärare har namnet.

Det betyder:

Karolin eller Carolina är ett kvinnonamn, en femininform av latinska mansnamnet Carolus som kommer från det fornnordiska Karl som betyder karl eller fri man. Caroline i sig själv betyder "fri kvinna" Namnet har använts i Sverige sedan slutet av 1600-talet. I slutet av 1800-talet var Karolina ett modenamn. Numera är Caroline en vanligare form än Karolina. Den 31 december 2005 fanns det totalt 36 078 personer i Sverige med namnet Karolina/Carolina, varav 10 932 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 533 flickor namnet, varav 82 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Och att mitt efternamn ligger på plats 24 över Sveriges mest använda efternamn?
Lindgren har 23219 bärare i Sverige.
Plötsligt känner jag mig inte så unik. Undrar varför?

Hmm..

Jag är lite förvirrad. Ni vet bebisen med kolik? Ja, jag kallar henne det. (Jag tror det är en hon, låter som det iallafall. Hon kommer bli nya Carola kan jag lova). Har inte hört något av henne på ett tag i trapphuset. Men idag däremot.. så hade våra andra grannar en bebis i famnen med sig ut. Som skrek på samma decibel nivå. Hon var lika röd i ansiktet som alltid, men fel granne. Barnvakt kanske? Nu måste jag snart luska ut detta..

Ush och fy och blä. Igår gick jag på midnattsmässa i kyrkan. Jag skulle börja där halv elva, en timme innan gudstjänsten började. När jag skulle gå dit var det redan fullt med fulla folk (Ungdomar) ute. Jag brukar inte bry mig när jag och Melina tar våra kvällsrundor. Då tänker man inte på allt runtomkring. Fast de brukar inte vara fulla ute då väl? Jag har aldrig märkt av några. Fast, det var ju påskafton. Dom tar väl första bästa ursäkt till och supa sig fulla. Men jag kom en kvart för tidigt till kyrkan, det visar ju att jag var lite rädd för det hela. Var nära på att bli påkörd också, flera gånger. Fast att jag gjorde som man ska. Jag börjar känna mig som en kärring, som klagar på allt och alla. Men att bli påkörd vill jag helst undvika. Jag var så trött i kyrkan, satt och gäspade stup i kvarten. Så går det när man försöker dra ut en tant som mig som lägger mig tidigt, även när det är lov. Men det bästa med påskafton är.. *trumvirvel* dagen efter! Allt som finns kvar att äta. Håhåhå. :D Tror jag ska gå och gotta i mig massa sånt nu.

I've got two words for you

GLAD PÅSK :D

090410



Fortfarande munter på något sätt. Det kändes bra att komma ut riktigt ordentligt idag, de korta stunder som jag varit ute efter jag varit sjuk räknas knappt.. 4 timmars promenerande är väl knappast dåligt? Lite "frisk" stadsluft är väl bra det med. Btw, ser ni den nya designen? Denna kommer hålla. Det kan jag lova, denna är jag riktigt nöjd med. :) Jag och Aisha promenerade runt typ hela Malmö kändes det som. Fick ett par blåsor på fötterna, men det var det värt. Imorgon ska jag bara strosa runt i rummet och städa. När jag inte proppar i mig mat och godis då menar jag. Man måste ju bränna av lite av det, fast får se till och njuta av den sista tiden som jag äter godis nu. Efter påsk blir det naturgodis och smaksatt kolsyrat vatten som gäller. Godis lockar inte lika mycket längre, känns som att det bara är socker och färgämnen jag stoppar i mig. (Vilket det är om man tänker efter). Får se hur länge nyttighetsgrejen håller. Och hur länge jag klarar mig utan cola. Hur mycket har vår NO lärare påverkat mig egentligen? Haha.



Ja, jag använder facebook igen. Eller började för ett tag sen, det kan va rätt kul ibland faktiskt. Men jag är ju lite av en IT nörd så.. Men i mitt senaste meddelande hade jag rätt. Jag blev inte brunare. Tydligen ska man bli som brunast under maj och senare än det, då det är som starkast sol. Men klaga inte på nån som försöker.. :p
Nu får jag snart gå och lägga mig. Börjar bli gammal, går och lägger mig vid 22-23 fast att det är lov. Men hellre ligga och dra sig i sängen än sitta och få fyrkantiga ögon vid datorn.. ;)

Wii

Jag är så glad. Lycklig på något vis, fråga mig inte varför. Kan vara det att jag kan äta pannkakor till frukost idag. Men nej det tror jag inte. Jag skiter i och städa idag, får duscha istället och gå ut på gården och sola!
Fast först lite msn, och lite pannkakor.

It's not ok

'Oh you're supposted to care
Oh you're supposted to beg
But all you do
But all you do is take'

Hej bloggen. Det var ett tag sen va? Har inte orkat.. dels för att jag fick vinterkräksjukan och ville, tja dö haha. Man blir förundrad över hur mycket magvätska som får plats i magen ska ni veta. Nu har jag varit hemma i två dagar extra utan att vara i kontakt med andra än familjen. Nu ska det bannemej vara lugnt. Fast nu är syrran sjuk. Blir inte så sugen på att hjälpa henne när hon säger "Det är ditt fel alltihopa! Hade det inte varit för dig hade jag inte behövt ligga här" stup i kvarten.

Efter att ha haft ett designkaos imorse när jag återställde designen i den riktiga bloggen och inte i testbloggen så har jag skrapat ihop en ny. Den får duga, det är texten ni bryr er om väl? Inte är ni väl utseendefixerade?
Påtalomingenting/Fakta för intresseklubben: Jag har ett skitläskigt sår/blåmärke på armen. Ser ut som två stora breda linjer. Typ lila/blåa med små sår mitt i. Familjen tror att jag kliat sönder huden, hade jag inte märkt något då? Sjukt läskigt.. fast iförsej vet jag ju inte vad jag har för mig i sömnen. Jag vet ju inte ens om jag snarkar liksom.
Men det är fan sjukt störigt. Att ligga hemma och vara sjuk när det är så sjukt fint väder ute. Nu har jag massa grejer kvar att göra som jag måste göra innan skolan börjar igen. Annars kommer jag bara vara så trött när jag kommer hem på eftermiddagarna och inte göra ett skit. Om man nu inte räknar sova.

Det jag gör just nu (förutom att blogga) är att lyssna på spotify. Av nån anledning kom Pet shop boys upp i förslagslistan. Det kan man kalla nostalgi, förra sommaren när vi var på väg upp till stockholm i bilen och vi hade glömt cd boxen därhemma i den lilla "nöjes" resväskan. Efter 2 timmar var vi så uttråkade på att höra den extremt tröga rösten på P3, så vi gick in på statoil och köpte cd:s. De andra vi köpte var rätt onödiga, för pappa ville bara lyssna på Pet shop boys. Särskilt en låt, 2000 gånger minst. "Opportunitys" tänk er att köra genom stockholm klockan 2 på natten och höra den. Det var rätt mysigt då faktiskt. Att köra förbi alla gatljus och samtidigt höra den.
Gammalt eller inte spelar ingen roll.

Det som skulle vara en rubrik

Det är vår i luften. Men detta var jag inte alls beredd på, kollade igenom garderoben och hittade mina shorts från förra sommaren. Tror ni de passade? Såklart inte. Jag gjorde vad vem som helst som var desperat skulle göra, tog ett par gamla jeans som var så fula i nederkanten och klippte av dom. Dom blev för korta, och inte något vidare snyggt. Men de duger att ha ute på balkongen. Där jag ska befinna mig snart. Men problemet är.. då kan jag inte ha min spotify musik med mig. Hemskt. Men det som är fördelen med att sola på balkongen är att ingen ser ens ben som man inte rakat på ett tag. (Måste ta tag i det!) Sen måste jag ut och vårshoppa. Men orka göra det idag. Det får bli senare. Det som man desperat behöver är en vårjacka. Annars känner jag mig mest trött på allt och alla. Jag är på mitt vanliga igelkottshumör. Feltolkar allt och blir sur. Det är den tiden på månaden.. det märker man också på mitt ansikte. Fick en smärre chock när jag kollade i spegeln idag. Prickar överallt fan. Idiothormoner.
Nu får jag snart sluta gnälla och gå ut och få lite sol på mig. Måste sitta därute i minst 2 timmar. Så ska jag se om jag lyckads få någon färg på min bleka hud. Annars så börjar jag med solarium snart. Herregud, står inte ut med och vara blek en vecka till. Fast jag är rätt sugen på att fixa ihop en ny design också.. vad tror ni jag gör först? ;)

Hejsan hoppsan

Skulle bloggat mer igår, men det blev inte så. Det hände mer intressanta grejer än att nån tog mina svenskböcker. Kyrkan var hemsk. Riktigt hemsk, jag hade så sjukt ont i magen. Kunde knappt stå upp, så skulle vi träna inför påskmässan. Prästen tyckte att det var längesen hon såg mig, jag var borta förra veckan ja. Innan vi slutade fick jag en kram av henne också, hon måste tro att jag är nån utstött i gruppen eller något. För att jag inte vill snacka om peak jackor och mascaror. Hehehohohahaha. Den var sur. Alltså bären, jag käkar glass med bär medans jag bloggar. Annars kommer jag inte orka och bara gå in och lägga mig. En sak jag ofta velat veta är om jag snarkar. Fast tror inte man kan spela in 8 timmar på mobilen för att se. Egentligen behöver jag inte bry mig, det är ju bara jag och dammråttorna som lever i perfekt harmoni. Fast i helgen får dom flytta till sopsäcksgatan 4b. För att göra plats åt nya.  Om vi nu ska skriva seriösa grejer så, jag var orolig för so provet idag. Kan bero på att jag pluggade i 25 minuter ungefär. Sen däckade jag i sängen. Men det var skitlätt. Jag är så duktig så. Nej jag kan inte göra det, jag kan inte berömma mig själv seriöst. Men men.. sån är jag. Vi fick göra samma gamla fåniga enkät idag. För att skolan ska ha något snyggt att visa politikerna. Fan va fånigt.
Nu ska jag nörda mig och surfa runt och kolla mobiler. Bye bye.

RSS 2.0