I never said I was an angel

Just det, glömde nästan. Har fortfarande ångest/är irriterad över det så lika bra att spy galla över det i bloggen. Skulle möta upp Melina idag. Efter jag tagit ut pengar så märkte jag att jag var lite tidig så lika bra att vänta utanför hennes port istället för att stå som en idiot på torget och vänta. Så jag började gå. Går förbi en bars uteservering. Och där sitter en grupp gubbar och den ena utbrister "Men lilla gumman, det är varmt idag, sätt dig här och låt oss svalka dig". Jag har hörlurar i så jag hänger inte riktigt med i att registrera det i hjärnan. Tror att han snackar med nån annan, vänder mig sen och ser att hela gruppen glor på mig som kåta hundar. Fyfan asså. De fick värsta blicken, om blickar kunde döda. Och det får deras flin att gå bort. Jag går vidare, svänger med håret och försöker skaka av mig det.

Jag menar, jag som tjej ska kunna gå ut en dag på stan, i korta shorts utan att behöva få såna kommentarer.
Shortsen var korta, ja. Men det är varmt och jag vill få lite solbrända ben. Det ursäktar inte gamla äckelgubbar som ska få säga sånt. Ville helt seriöst sparka kulorna av dom. Trodde de jag seriöst skulle sätta mig där och bara "Ja, rulla fram drinkarna!" Desperata äckel, som kommer dö ensamma. Gamla säger "Dagens ungdomar" jag säger dagens gamla då?

Nej, nu glömmer vi detta.
Blä

Kommentarer

Tänk på detta innan du kommenterar:
Reklam/spamkommentarer tas bort omedelbart.
Jag svarar inte på designfrågor
Kommentera snällt
Och sist men inte minst, tack för att du kommenterar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Presentation
Hallå där! Du har kommit till Carolines blogg. En tjej på snart 16 år som ska börja på naturvetenskapliga programmet till hösten men innan dess njuta av 10 veckors sommarlov. Bloggen handlar om min vardag som består av vänner, musik och en hel del annat. Trevlig läsning! Nedräkningar
dagar till jag fyller 16
dagar till gymnasiet börjar
dagar till jag fyller 18
dagar till N kommer hem
dagar till nyårsafton
dagar till 2012
2009
Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December
2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Kategorier
Skola Vardag Minnen Vänner Mina ppiller Musik Buzzador
RSS 2.0