Im the worlds greatest

Vänta.. micron pep nyss.

Mycket lättare att skriva blogg när man äter. Och har satt på ett nytt avsnitt av Beverly Hills 90210, min reserv för Andra Avenyn. Somnade i soffan, var ensam hemma = skitskönt. Sen kom pappa hem och väckte mig. Det verkar bara vara jag som kan smyga i den här familjen när någon sover. Sitter och lyssnar på "The worlds greatest" också, som det är meningen att niorna ska sjunga i kyrkan imorgon. Well, idag på repetitionerna var vi typ 12 stycken. Av totalt 40 nior. Så jag vet inte ifall jag ska vara med. Har inte tränat innan, kan inte sjunga och kommer bara dra ner det hela. Skulle jag va med skulle det bara bli för symboliken. AAAH vet inte. Måste fixa nåt till min mentor också som present tills imorgon. Alltid allt i sista minut.

"Youve watched 72 minutes of movie today" fuck you megavideo. Okey, då sätter jag på ett bad istället då. Dags att få sammetsmjuka ben igen.

Kommentarer

Tänk på detta innan du kommenterar:
Reklam/spamkommentarer tas bort omedelbart.
Jag svarar inte på designfrågor
Kommentera snällt
Och sist men inte minst, tack för att du kommenterar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Presentation
Hallå där! Du har kommit till Carolines blogg. En tjej på snart 16 år som ska börja på naturvetenskapliga programmet till hösten men innan dess njuta av 10 veckors sommarlov. Bloggen handlar om min vardag som består av vänner, musik och en hel del annat. Trevlig läsning! Nedräkningar
dagar till jag fyller 16
dagar till gymnasiet börjar
dagar till jag fyller 18
dagar till N kommer hem
dagar till nyårsafton
dagar till 2012
2009
Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December
2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Kategorier
Skola Vardag Minnen Vänner Mina ppiller Musik Buzzador
RSS 2.0