Ny kategori - Bloggtips


Yeah. Ny kategori. Typ som veckans blogg, fast med lite varierande mellanrum. Tänker hylla mindre bloggar. Som förtjänar uppmärksamheten. Inte sån "Kenza är sååå snygg så bara därför ska hon få synas!" Nej, inte här inte.

Bloggtips Nr 1#
Tiny. Nat. Natalie.

Sitter och försöker muntra upp den här tjejen. Tycker inte att jag lyckas. Jag kan inte muntra upp genom msn. :( Men tänkte, visst blir hon lite gladare av att hyllas i min blogg? För hennes blogg ownar. Hon skriver så fritt, öppet och ärligt. Inget gullegull här inte. And she's smart too. As hell. En trogen vän, och en trogen forumsnackare som avlastat mig mycket på Libresse forumet nuförtiden. ^^, Hon kickar ass även där och det är väldigt synd att hon bor i Norrland och jag inte förstår ett ord på Norrländska trots att vi pratar samma språk. And im stuck down here, i skåneland. Well, blir alltid lika glad när jag kan roa Nat med min dialekt. Läs hennes blogg, eller dö ofullvärdig som människa.
Vågar du?

Kommentarer

Tänk på detta innan du kommenterar:
Reklam/spamkommentarer tas bort omedelbart.
Jag svarar inte på designfrågor
Kommentera snällt
Och sist men inte minst, tack för att du kommenterar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Presentation
Hallå där! Du har kommit till Carolines blogg. En tjej på snart 16 år som ska börja på naturvetenskapliga programmet till hösten men innan dess njuta av 10 veckors sommarlov. Bloggen handlar om min vardag som består av vänner, musik och en hel del annat. Trevlig läsning! Nedräkningar
dagar till jag fyller 16
dagar till gymnasiet börjar
dagar till jag fyller 18
dagar till N kommer hem
dagar till nyårsafton
dagar till 2012
2009
Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December
2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Kategorier
Skola Vardag Minnen Vänner Mina ppiller Musik Buzzador
RSS 2.0