Skåneresan (bussresan?)

Glömde ju berätta om skåneresan vi gjorde i onsdags. Jag glömde min kamera, som tur va gjorde Melina inte det. Så lite blev dokumenterat. (Mel, stäm mig inte nu för jag tar dina bilder. Jag vet att jag har lite dubbelmoral i detta, roterande bil remember? HAHA).


HAHA denna bjuder jag på. Den visar vad vi gjorde mesta tiden. Åkte buss, och åter buss. Men jag höll mig faktiskt vaken och pigg hela biten förutom den sista rundan hem. Då orkade jag ingenting. Jag hade ju kul också tydligen, the camera never lies.1:a bilden, korna (som inte hade nåt stängsel runt sig. Blev fan skiträdd haha. Läskiga flashbacks från sandpappertungor från barndomen. Så går det när ens pappa vill va lantis.) 2:a bilden, Mel's kusin Ken och Jonas. Ser ni likheten? HAHA. Helt sjukt.


Här passar det att säga att Melinas favoritsvordom är "så ful". Ser ut som att Klara.. guidar mig på nåt sätt. Och vafan är det som är framme vid mitt ben? Ser ut som ett koben ju HAHAHA. Okej, det va inte så kul nej.Okey, här är lite såna "You had to be there" bilder typ. Vi kom fram (läs: upp) till Ales stenar. Inte varit där sen 3:an. Naw.. så längesen. Känns inte som att mycket förändrats. Bredvid (och över mig på andra bilden) står Jonas. Han har aldrig varit med på bloggen tidigare. Han va med i Tyskland osv. På andra bilden dör jag typ, ramlade (varför gjorde jag det förresten?) ser ut som jag täcker ansiktet som en fjortis. Men jag dör helt enkelt. Saken är den att han inte hjälper mig upp sen utan bara går iväg. Kommer komma ihåg det länge till. Han kan min bloggadress nu, så är du här och snokar så våga inte göra narr av mig sen. Är man med på min blogg är man officiellt... typ... äh borde vara ärad iallafall.

Taio Cruz – Dynamite
Lite soft lördagsmusik. Fast att jag trott att det varit söndag 47434 gånger idag. Helt snurrig carrostyle. Nästa helg har jag s o m m a r l o v fattar niiiiiiiiii. (Jag är hög på socker, förlåt. Loggar ut innan jag skriver mer grejer som jag vill radera senare).


Kommentarer
Postat av: Christina Wahlén

Hej Caroline

Det här är Melinas advokat och jag kommer att skicka en faktura om du inte tar bort bilderna genast.hAHAHAHAHAHAHAHA

2010-06-06 @ 13:28:35
Postat av: Caroline svarar

HAHAHAHA come and get me baby. Jag tog dem från facebook så de har rättigheterna. See ya in court! HAHAHAHA

2010-06-06 @ 17:42:39
URL: http://carolinesophie.blogg.se/

Tänk på detta innan du kommenterar:
Reklam/spamkommentarer tas bort omedelbart.
Jag svarar inte på designfrågor
Kommentera snällt
Och sist men inte minst, tack för att du kommenterar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Presentation
Hallå där! Du har kommit till Carolines blogg. En tjej på snart 16 år som ska börja på naturvetenskapliga programmet till hösten men innan dess njuta av 10 veckors sommarlov. Bloggen handlar om min vardag som består av vänner, musik och en hel del annat. Trevlig läsning! Nedräkningar
dagar till jag fyller 16
dagar till gymnasiet börjar
dagar till jag fyller 18
dagar till N kommer hem
dagar till nyårsafton
dagar till 2012
2009
Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December
2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Kategorier
Skola Vardag Minnen Vänner Mina ppiller Musik Buzzador
RSS 2.0