Too little too late

Lalala, jag är uppe tidigt. Eller, tidigt jämfört med mina jämnåriga. Sent för att vara mig, är bara glad att jag inte vaknade vid 6.20 som jag gör annars. ALLTID exakt den tiden. Helt sjukt. Men jag kunde iallafall slutföra ett "experiment" jag bestämde mig för att göra igår.

Hittade detta på en blogg som var på blogg.se's framsida.

Jag tänkte se vilken position jag vaknade i. Och svaret blev Starfish och andra gången jag vaknade var det Foetus och tredje gången Yearner. Som ni redan vet så är jag väldigt aktiv när jag sover. Så förvånar mig inte om jag sover i en sisådär 200 olika ställningar/natt. ;)

Fetus position - Ungefär 41 % av deltagarna i undersökningen sov i den här positionen. Dubbelt så många kvinnor som män sover i denna position och den här sovpositionen är rankad som den mest förekommande. Dessa "sovare" har en tuff utsida men egentligen är de känsliga. De kan även verka blyga men det går över snabbt och de börjar socialisera väldigt snabbt med sin omgivning.

Yearner position - De som sover i denna position ligger som ovanstående position på sidan med båda armar ut framför kroppen. Ungefär 13 % sover så här. Dessa människor är INTE trångsynta men de är dock cyniska, misstänksamma och envisa, speciellt när de gjort ett beslut de ABSOLUT inte tänker ändra sig om.

Starfish position - Dessa "sovare" som ligger på rygg med armarna nära huvudet utgör 5 % av de som deltog i  undersökningen. Dessa människor är goda lyssnare, hjälpsamma och ogillar att vara i mitten av all uppmärksamhet. Även dessa "sovare" är mer benägna att snarka och att inte få en god natts sömn.

Vet inte riktigt vilken som passar bäst in för att beskriva mig. I första alternativet, ja jag har en tuff utsida och utspelar mig tuffare än vad jag egentligen är. Men blyg? Njae. Yearner beskrivningen passar dock bättre in. Starfish passar också in, jag tror mig vara en god lyssnare och är hjälpsam. (När det gäller nåt jag kan, och när jag är på rätt humör haha.). Men att vara i mitten av all uppmärksamhet har jag inte så stora problem med. Och just so you know, jag snarkar inte. Punkt. :D Vill ni veta mer/testa er själva så finns förklaringar till de andra ställningarna här, eller på den engelska sajten här.

Kommentarer

Tänk på detta innan du kommenterar:
Reklam/spamkommentarer tas bort omedelbart.
Jag svarar inte på designfrågor
Kommentera snällt
Och sist men inte minst, tack för att du kommenterar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Presentation
Hallå där! Du har kommit till Carolines blogg. En tjej på snart 16 år som ska börja på naturvetenskapliga programmet till hösten men innan dess njuta av 10 veckors sommarlov. Bloggen handlar om min vardag som består av vänner, musik och en hel del annat. Trevlig läsning! Nedräkningar
dagar till jag fyller 16
dagar till gymnasiet börjar
dagar till jag fyller 18
dagar till N kommer hem
dagar till nyårsafton
dagar till 2012
2009
Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December
2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Kategorier
Skola Vardag Minnen Vänner Mina ppiller Musik Buzzador
RSS 2.0