Fan ta dig

JÄVLA IDIOTJÄVEL.
Nån har tagit mitt anteckningsblock och min penna. Som jag lagt utanför svenskan.
IDIOT!
Tur att det inte var mitt riktiga.. men jag hade köpt det själv.
Nu är jag fett förbannad.
Vad är det roliga?
Nu ska jag käka, och sen iväg till kyrkan och vara snäll och trevlig mot allt och alla.
FAN.

Bu!

Nu blev du skrämd va?
Uuuuuuh jag vill inte till skolan imorgon. Vill inte. Kan bero på den läskiga stämningen i fredags, eller att vi ska ha alla sjukt långtråkiga lektioner. Shit jag dör om inte killarna gjorde klart bilen till tekniken förra måndagen.. jag var tvungen att gå hem. Jag orkade inte vara kvar i skolan 5 minuter till. Dom fick ju ha sina fula eldlågor på bilen trots allt *grr*
Jag gjorde earth hour igår! (Gjorde?) Okej deltog låter bättre. Jag deltog i Earth hour igår. Jag släckte allt, tillomed datorn. Vi hade bara tv:n på. Fast det var familjens fel, trodde vi skulle släcka allt och tända ljus och spela uno men nej. Jag låg i min säng och lyssnade på deppmusik. Sen lite hårdrock.. sen lite techno.. och liiite emomusik.

Ush jag gick och la mig vid 01.00 tiden igår. Sen vaknade jag vid 05.00 igen och kände mig helt konstig i kroppen. Sen kände jag en konstig känsla i munnen.. kände att något flytande varmt nuddade vid tungan. Det var blod. Herregud. Jag kunde inte röra mig i sängen, så trött var jag. Så jag låg där och försökte stoppa det med tungan. Det kom från tandköttet typ, så rädd jag blev. Men iallafall.. somnade om efter ett bra tag och vaknade vid halv elva. Att konstiga saker alltid ska hända mig på natten.. Men inte en chans att jag skulle hinna till kyrkan då. Så det var ju bra haha. Snart konfirmeras jag! Sen är jag guds älskade barn förevigt.

Idag vill jag baka ännu mer.. mums. Kärleksmums. Det är gött ;) Nu har jag bakat kladdkaka 41489 gånger så det är dags för något nytt. Men vi har inget florsocker hemma. Så antingen väntar man tills mamma kommer hem och ber henne handla eller så går man och handlar själv.. nej jag tror jag ber mamma. :p
Nästa anhalt blir duschen..

Rubrik utan namn

Thinking and being are two different things.
Känner ni igen det?
Har du aldrig kollat på tv eller?
Såklart är det Tele2's cheap reklam.
Kalla mig trög men det tog ett tag innan jag fattade det hela med cheap och cheap.
Men inte denna måndagen men nästa måndag får jag börja använda mitt comviq kort. Way! 
Bye bye dumma dyraste telia. När jag och Melina kollade på mobiler igår kostade den mobilen jag vill ha typ 1000:- kronor mer hos telia än hos tele2. Haha ni tror ni kan lura mig va? ;) Okej ni lyckades med det i 4 år men det behöver vi inte prata om.. :)
Iallafall, nu har min hosta kommit igång. Min alltid så härliga slemhosta. Wii. Nu får jag som alltid ta min hostmedicin som smakar lakrits som torkar ut munnen. En av biverkningarna man kan få av medicinen är att man blir trött. Så om jag somnar till förstår ni varför. Jag behöver inte bli mer trött än vad jag är.
Fast jag har ett litet disko här hemma. För mig själv då, syrran kollar på nån disneyfilm som får mig att vilja spy. "Titta på mig så söt jag är och jag gillar kalle snygg snygg i skolan och mina vänner överger mig och vi blir snart vänner igen och jag får mr mcdreamy nu ska vi sjunga 20 låtar efter att ha sagt två ord" typ.
Hörs snart.

Sömniga tanten

Nu är jag glad. För jag har bestämt mig att börja skriva min första bok. Alla tycker ju att jag borde bli författare så, nu ska jag bara skriva massa och spara den tills jag blir äldre. Sen kanske man ger ut den. Jag drömde precis, sov i 4 timmar efter jag varit ute med Melina. I drömmen såg jag det perfekta namnet på boken. Jag ska bli nästa Katarina von Bredow.
Okej, men man kan väl få försöka? Det var en konstig dag redan från början. Jag sprang hem när jag nästan kommit till skolan för att hämta en tofs till håret och pappret där det stod att jag får laborera. När jag väl kommer till skolan har vi håltimme. Jag gick runt i skolan fram tills 9.55. Jag köpte en cola också. Påtal om det ska jag ta ett glas nu.
Innan tänkte jag försöka sluta med cola, men sen kom jag på att det skulle bli så besvärligt på Burger King t.ex om man skulle beställa något haha.
På matten gjorde jag massa tal. Men fattade inte särskilt mycket. Tur att vi inte ska ha prov nästa vecka.
Krya på dig Matte/No läraren.

Vi slapp tyskan också. Det var för att det var kaos. Så jag har bara haft 2 lektioner idag.
Over and out.

Dagen

FY FAN VAD JAG ÄR BRA! :D
Jag fick MVG+ på uppsatsen! Av Fredrik Ljungberg! Fan asså.. :D:D:D
Gah jag var så glad så jag kunde svamla iväg på rosa moln..

Men iallafall, jag stack till skolan idag. Täppt som fan var jag i näsan men det gick. Lektionerna var långa och tråkiga. Stack till skolsköterskan. Vikten behöver man ju inte direkt berätta för hela svenska folket men jag är 1.68,5 m lång. :D Nästa år ska jag ha kommit över 170..
Men jag ska dit igen nästa vecka till skolläkaren. Varför är jag inte riktigt säker på.. hon svamla på om tusen grejer.
Efter skolan gick jag och Aisha ut på en runda :) Trevligt värre, det hände en grej som var rätt rolig också hahaha. ;)
Men det var sjukt nice att snacka och bara gå runt. Fast att hon frös. Jag frös inte eftersom jag har lite feber kvar. :p
Glömde säga en grej om skolan, killar har konstiga ideer.. de tror att man är förlorad förevigt om man är 14 och oskuld.

Efter jag kommit hem gick jag och la mig och sov. Vaknade av att syrran stod vid sängen och ville att jag skulle hänga med till scouterna. Jag lämnade henne och stack till mobilia och kollade mobiler.
Jag kollade mobiler på mobilia, hahaha fattar ni? ;D
Iallafall, oh.. de kändes riktigt härliga. Fast vissa kändes grymt plastiga.

Vi gick in på Laugerhaus och hittade lite roliga grejer:

Kitschigt eller vad?




Mamma gillade den i mitten. Undrar varför? Av nån anledning tyckte hon jag kunde ha den som bakgrund på skrivbordet. Men nej.. jag trivs med mina fiskar.

Jag lever!

Jag lever, och mår bättre. :) Tack för omtanken förresten.
Idag är det våffeldagen, det ska firas här hemma rejält..
Återkommer om nån timme med våfflor i magen och en fräschare look.
(Uh så ofräsch man ser ut efter att ha varit sjuk).
Men det bästa är att jag känner lite smak igen. Näsan är fortfarande täppt som fan.. men det blir bättre och bättre.

Jag ska blogga bättre nästa vecka. Började få lite dåligt samvete här hemma förstår ni.. :p

Tyck synd om mig

Trodde inte min förkylning skulle slå ut så illa.. men det gjorde den. Gaaaaah. Mår piss.
Tyck synd om mig.
Det jag inte längtar till är inatt.. man kan inte sova med täcker på, inte av. Ingenting. Jag har ont i halsen, men är törstig. Nästan känns som en ballong, huvudet likaså.
Krya på dig kommentarer/sms muntrar säkert upp. Men jag tvivlar på att nån skriver något.

Eyy "mannen"

Herregud. Igår var det en konstig dag. Det hände massa runtomkring mig och Melina när vi var ute. Grejer som inte kan nämnas.. men det var inte en liksom. Uh trodde inte det hände så mycket sånt så sent ändå..
Men filmen? Inte så bra. Inte så bra som jag trodde den skulle vara. Visst, den var rolig och den var romantisk. Men förutsägbar. Det dåliga med bio är att man aldrig vet vem man kommer sitta bredvid.
Stolarna var inte sååå mycket lyxigare? Det var lite mer rum mellan stolarna bara. Stolarna kändes ju bara obekväma. Kändes som man satt i en bil.
IDAG KOM MITT COMVIQ KORT (Påtalomingenting) :D
Men jag kan inte börja använda det innan den 6 april när de flyttar mitt nummer.. *suck*
Men för er information har jag nu skaffat pengar på mobilen sålänge. Så är det något så kan ni smsa eller ringa nu.
Jaja.. nu får jag börja jobba på uppsatsen. Fast det kommer jag inte göra ändå, jag kommer sitta sent ikväll och jobba med den gissar jag.

Jag vann guld!

Skämta bara ju. Men idag ska det upplevas gamla tider med littlemissmando. (Med andra ord, Melina). Vi ska på bio ikväll, om det nu inte är så att nån försöker hindra oss genom att köpa de 111 biljetterna som finns kvar. Vad ska vi se då? En shopaholics bekännelser såklart. På självaste filmstaden i Entré. Mycket trevligt kommer det att bli.
Det med gamla tider är ju denna uträkning.
Jag + Melina + Godis = Sant.



Men tills dess får jag ta en dusch och försöka skriva lite på uppsatsen "Mitt liv om tio år"
Jag kommer vara en arbetssökande ingenjör om mina föräldrar får som de vill.
Det återstår att se..

Nu ska jag göra en Klara. Och hota med att sluta blogga om ni inte börjar kommentera. Punkt slut.

Aww bobo

Gud va hemskt. :( Känner mig skittaskig som lämnade de små nu.. det var en kille särskilt. Lille marko som stod vid staktetet och grät. :( Ush.. jag ville bara springa tillbaka och krama honom. Lille snutt.. älskar dig lille gubben <3 Skiter i om det låter konstigt att skriva så. Hade ni själv haft hand om honom i två veckor hade ni förstått.
Jag fick ett häfte med teckningar de gjort åt mig. Oh så speciell jag kände mig. <3 Jag vill överrösa dom med hjärtan.
De var 20 barn sammanlagt. Alltså får de 20 hjärtan.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Buh vill inte tillbaks till skolan. Jag vill stanna kvar och jobba där.. även fast att det var jobbigt ibland.
Jag bakade med två barn idag, vi skulle göra två omgångar av kärleksmums. Men de var mer intresserade av att leka med varandra. Kokerskan i köket var grymt otrevlig också. Grr. Förstörde början på min sista dag. När jag både fick springa mellan köket och rummet där vi stod och baka och passa barnen samtidigt så trodde jag att kakan skulle bli lidande. Men den blev god! Den smakade en aning kaffe också. Men det hade inte barnen nånting emot. Det skulle ju vara det i så. :)
Har nog inte riktigt fattat att jag inte ska dit på måndag. Lite kaka fick man med sig hem också. Gött eller vad?
Kanske ska testa en kopp kaffe i helgen också? Fast då utan 100 sockerbitar och 10 dl mjölk i.
Nu ropar mamma att det snart är mat. Jag som ätit mig mätt på kaka och äpplejuice på dagiset. Jag hade min fina "förlovningsring" idag också.

Alla på regnbågens avdelning. Små underbaringar! Gud vad jag älskar er!

Trött

Shit va trött jag är. Kall också, mina händer är så frusna att jag knappt kan skriva haha. Men jag som trodde att dagen var slut, ännu en dag hemma framför soffan eller något. Men ikke sa nicke.
Eller, jag var ju på Entré innan. Så ville jag dit igen, men hela familjen skulle ut på andra grejer. Så ville M dit. Men jag fick vänta hemma för att få lite pengar. Sen äntligen. När jag väl kom fram till "utanför hemköp vid bussarna" så var hon inte där. Men så kollade jag på andra sidan och där stod hon hahaha. Så viftade jag febrilt med armarna, då såg hon mig och sprang över. Sååå rädd jag blev att hon skulle bli överkörd, då skulle ju jag få skulden.
När vi kom in var det mer folk på väg ut, än in. Men fortfarande fullt med folk, gud va stressat. Såg inga andra från 8:an. Mest "småttingar" som jag så snällt kallar dem.
Så stressat det är därinne nu, man vill ut ur butikerna direkt när man kommer in där haha. Men där finns nånting för alla, allt från blondinbellor till snobbar. Oj, det är ju samma sak.. (A)
"Visste ni att tjejer som har breda höfter förlorat oskulden?" Hahaha ett citat från en av killarna i 8:an tydligen. Trevligt att de tror på såna saker. Då borde jag vara värsta playern..
Men jag köpte 3 underbara ringar. Eller jag tyckte att det var underbara inne i butiken, sen när man kom ut och frös om fingrarna kändes de inte lika underbara längre. Fattar inte varför jag har så smala och korta fingrar?
Men jag och M drar till oss problem/pinsamheter. När vi skulle gå ut ur Entré såg vi Linjalen! Som jag saknat att få skriva det. Men vi blir som 12 åriga fjortisar när vi ser honom, fnittrar helt mycket. Bara för vi har så mycket minnen med honom. Eller med och med.. om honom. Det var han som köpte en av ringarna till mig, en förlovningsring. När jag fyllt 18 ska vi gifta oss. Säger vi..

Älskar denna reklamen, den får mig sugen på att springa för tjejerna. Men nej.. men cool reklam iallafall.
Påtalomingenting, jag vet.

Vi stack till BK efteråt. Värnhem då, lönt att ha ett därinne också? Vakterna skrämde oss haha. De kollar på en som om man vore skyldig fast att man inte är det. Överallt hörde man "Han har svart jacka, ljusa byxor och är på väg nedför södra trappan mot er nu" uh va läskigt. Det fanns massa vakter på värnhemstorget också. Men dit har vi inte kommit än.
Efter att vi gått runt till lite random ställen (Mhm.) så ville vi gå en runda vid skolan. Jag märkte att båda grindarna till båda förskolorna var öppna. Sen hörde vi ungdomar som skrattade och det hördes som att de kastade cyklar i marken. Jag hoppas inte det var cyklar inifrån förskolornas förråd.. ush. Jag stängde iallafall grinden till "mitt" dagis. Inte för att det skulle hjälpa mycket.
Vi gick och satte oss utanför skolporten sen. Det var härligt, jag tänkte inte på att jag frös då. Sen skulle vi gå en sista runda, där stod det några killar (vissa, eller ja en iallafall kände vi) så sa de något.. M trodde de sa fika. Men de sa något helt annat som inte var lika schysst. Uh så läskigt.
Sen gick vi en sista rund och då ringde mamma och var "orolig" då var klockan kanske 21.40 haha.
Detta inlägget tog mig nästan en timme att göra. Puh.

Entré gör entré


Text kommer snart.

Baby goodbye

Asså nej. Inte igen. INTE IGEN. Fan vad jag får spel..
Iallafall.. det där är inget jag behöver gnälla mer om.

Kom hem för en stund sen (5 minuter kanske?). Efter att ha haft ett matteprov och varit i Entré malmö som öppnades idag. Shit va mycket folk det var! Inte för jag trodde att det skulle vara tomt.. men gud. Aldrig så mycket. Verkar som flera tagit ledigt från både skola och jobb bara för det. De första månaderna kommer det vara sjukt smockat hela tiden.
De har massa affärer, det är sjuuuukt stort. Trodde aldrig det skulle vara så stort som det var. Man har ju bara sett ritningar av det, det känns som det gick skitsnabbt. Bra jobbat små byggjobbare som jag trodde drack kaffe hela dagarna. Ni öppnad ju i tid. Nån cred får man ge till dom.
Det kommer ta en lååång tid och många besök för att lära sig hitta där.. men är det egentligen lönt att de har burger king därinne? Haha..
Det är iallafall skitvarmt nu. Jag måste skaffa en vårjacka. Nu helst. Fast jag vill ha sällskap haha nån som man kan ha som smakråd. Men jag kommer aldrig våga prova saker på Entré de första månaderna när det är så sjukt många där.
Vad ska jag köpa? Jeansjacka? Skinnjacka? Haha man såg ingenting därinne, men de har gina och vero moda och new yorker! Fy va bra. Tänk så mycket pengar man sparar på bussresor hahaha tycker nästan synd om triangeln och gustav nu.
Nästan sa jag..

Vi hade matteprov imorse. Haha jag trodde vi skulle få värsta frukosten med pannkakor och allt. Men vi fick en bulle och juice. Hann knappt äta ändå.
Jag skulle gjort samma som M och skitit i det. Så olönt att ens gå dit. Det gick piss som ni kanske förstår. Hahaha gud vad jag hatar de som "Så lätt det var!" det var assvårt. Skitstörigt. Jag som hade värsta självförtroendet, gissade på mer än hälften. Vi fick en timme på oss att göra 21 uppgifter. (!) De var inte direkt 1+2=?
I början gick det bra, sen blev jag bara frustrerad. Jag hade säkert kunna göra allt bra. Om jag hade kunnat, uh.. vi måste gå igenom varenda en av de uppgifterna.
Haha så värdelös jag är. Ändå tycker folk att Caroline "Är 3:a på topp fem i vår mattegrupp" hahaha.. okej jag är bäst på att trycka ner mig själv. Jag erkänner.

Klockan är 12.41 och jag är hemma. Vill gå till dagiset. Alla är på prao eller på Entré. Tror jag ska gå ut och sola lite.. inte i bikini då hahaha. Bara njuta av vädret. Skriver väl mer sen när jag kommit ihåg något.

Denna låten tillägnar jag en person. Alltså på ett negativt sätt då.


Lily Allen - Fuck you

Heaven's got a open door tonight

Bu.
Jag har ont i halsen.
Vet ni när jag brukar få ont i halsen bara sådär?
Dagen innan jag blir förkyld.
Det är ju mattetävling imorgon.
Hjärnan är väl inte direkt på topp om man är förkyld?
Förresten, det är inte virusets fel egentligen att vi blir så sjuka.
Det är kroppen som överreagerar.
Sen jag lärde mig allt om förkylningar tar jag aldrig alvedon längre.
Febern går inte ner = hjälper kroppen att motarbeta det snabbare.
Jag skriver korta meningar.
Och missbrukar enter.
Hej & Hå.
Hej & Hejdå.

Hahaha



Världens onödigaste inlägg. Men det var roligt, för mig iallafall.

A remix

Uh. Uhhh. Uhhhhh. Så trött jag är. Ush ta mig härifrån. Till sovlandet. Jajaja, jag borde lägga mig nu och bla bla, men vem kan somna klockan nio? Nån fritid ska jag väl få ha!?
Men iallafall.. vaknade tidigt efter ännu en av mina drömmar. Denna drömmen var.. härlig. Tills jag vaknade och fattade att den inte var sann. Men visst kom jag ihåg den..
När jag såg mig i spegeln undrade jag om jag hade sovit eller festat hela natten? Det var som att mina ögon knappt orkade hålla sig öppna. Men det enda som fanns att göra var att klä på sig och ge sig iväg till dagiset samtidigt som man kände sig som en zombie. Jag hade inte alls samma lekenergi idag som jag hade igår. Barnen var extra stökiga idag, skrek och bråkade som aldrig förr. Jag kände för att lägga mig på soffan och sova flera gånger. Jag var så nära på att ta en kopp kaffe. Vissa ungar gillar man inte alls.. men de flesta är snälla. Men andra kan man redan märka vad de har för framtid, snobb/fjortisungar. Nog snackat om det.. de flesta är så gulliga. Särskilt pojkarna! :) När en annan ska "brottas" med mig försvarar de små mig.. eller försöker iallafall. Men man får visa att jag är med på det, det är inget farligt. Man blir som en extramamma för ett tag, de vill väl ha varsin bit av kakan..

Oh! Jag är så trött så jag skulle kunnat svimma, men vi har svenskaläxa.. ohhhhhh. Allt var så lätt när man var en liten spillevink. Nu känner jag stressen.. att allt ska va klart. Men vi har ett jävla kemiprov som jag inte ens börjat på än.
Bla bla känner jag för att skriva nu. Bla bla.

Trötter

Vad heter de sju dvärgarna? Trötter heter en iallafall. Får väl googla dem eller något. Men ja, jag är skittrött. Känns mest i benen, det pirrar i dom och dom känns tunga. Tur att ungarna inte är så tunga, mest mina ben som får ta stryk när vi har samling och sitter på golvet. När nån vill sitta i mitt knä så trycks de små utstickande grejerna på foten (knogar kallas de väl ändå inte?) in i golvet och det gör ont. Men det är chill ändå, vill man kan man sitta och mysa med dom i soffan. Fast de sitter still i kanske två sekunder, sen ska de leka med en grej. Sen tröttnar de på den. De tycker alltid att leksakerna nån annan har är mycket bättre. Snacka om skadeglädje, typ.
Nu vågade jag starta mobilen efter att den varit död i en vecka. 6 väntande sms, håhåhå jag är mer poppis när mobilen är avstängd än när den är på. Sur jag är på comviq, vi beställde mitt kort för evigheter sen. Varje gång vi ringer till kundtjänst är "kortet på väg". Jag bor inte i kiruna? KOM KOM MITT KORT! NU! Då ska jag smsa så in i helvete! Snart åker jag till thephonehouse och skaffar ett nytt nummer vafan.. men jag älskar mitt enkla nummer. Vad säger ni? Ska jag skaffa nytt eller vänta på kortet? Hur sugna på sms är ni? Haha.

Faren min är klantig.. extremt klantig. Sin nya värstingsmobil ska han tydligen ha musik i. Han har köpt ett musikgrejs från telenor. Men det stöder ju inte hans telefon. Frågan är hur smarta telenorpersonalen är egentligen? Om man ska jobba i en sån butik ska man inte vara lite.. engagerad i såna ämnen? Iallafall ha lite lite lite kunskap. Nu får jag göra deras jobb och se om det går ändå. Kundtjänst hatar jag att ringa till, bara tröga jävlar som inte får något annat jobb som har såna jobb. Alltid när jag ringt till såna har det "råkat brytas av" och när man ringer upp igen får man förklara exakt samma grej till en som är ännu trögare. Då bryts det igen. Konstigt, jag ska också skaffa ett sånt jobb. Man kan ju bara lägga på om det blir för jobbigt.

Lunch

Jag har lunch. Jag är hemma men orkar inte göra iordning nånting, så det fick bli två leverpastejsmackor med varm choklad.. mm.. riktig utflyktsmat. Är helt slut nu. Men ändå ska jag tillbaks snart. När jag kommer hem måste jag leta upp min jävla gudstjänstbok. För imorgon är det kyrka och på onsdag med. Taize mässa, nån som är intresserad av att hänga med? Nej det trodde inte jag heller. Ikväll får jag försöka tvätta mina converse lite, fan va de blir skitiga av alla ungar som man ska springa efter haha. Jag var med 3 stycken på utetiden som skulle dra mig åt varsitt håll. De är starka för att vara så små. Jag skickade iväg meilet till vår svenskalärare precis. Lite försenat, fast att Melina påminde mig. Men aja, jag har visat att jag kan mejla. (Meila, mejla eller maila?). Men jag fryser så sjukt mycket, är inte van att vara ute så mycket. Ungarna fryser ju inte med deras stora overaller och mössor och vantar. Förresten, när ni blir föräldrar, köp inte fingervantar till ert barn. Stackars dagisfröknar som får peta på dom dem. Nej ta tumvantar istället. Kallar man dom det? De är iallafall mycket enklare att sätta på.
Hahahaha! Jag och Melina stack till skolan imorse. Jag skulle kopiera papper, men jag hittade dem precis innan jag skulle gå. De låg på skrivbordsstolen haha. Men det var ju inte lönt att ringa till Melina och säga att jag inte behövde kopiera när hon redan var på väg. Trodde jag. Jag kom till skolan och sprang 3 varv runt där. Såg inte henne, stod inte ut med alla blickar själv så jag gick en bit på vägen hahaha. Så hade hon stått och väntat på mig, men jag är alltid den som kommer senare. Förutom när jag och Sofia träffas vid lilla konsum. Då är jag alltid 10 minuter för tidig och hon kommer en kvart försent hahaha.
Men lärarna saknar oss nog inte.. eller ingen på skolan alls. Alla glor konstigt och alla vill säga "Vad gör ni här?" hallå, vi har inte slutat på skolan. Vi har prao, inte precis som att vi är bannlysta från skolan?
När vi kallade på vår matte/biologi lärare så sa han "Men vad gör ni här? Gå och jobba!". Fast han skulle in och klä av sig hahaha då började jag och Littlemissmando (Hahaha där får du igen för littlemissgudstjänst) och härma hans typiska rörelser. Jag blev skiträdd när vi såg min engelskalärare. Men han har tunnelseende. Så vi behövde inte oroa oss. Men vår svenskalärare... uh.
Förra veckan såg jag också några 7:or springa runt skolan. Säg inte att vår lärare tycker att det är dags för utegympa? Döda mig. 2 varv runt kanalen liksom.. man borde inte behöva springa allt det om man bara vill ha G. Jag ska välja bort idrott, så varför bry sig?
Nu ska jag snart iväg igen.. kommer vara helt slut. Ändå måste jag plugga massa kemi.
Bye bye.

♥ Känner mig lite känslosam. Kan bero på mensen, men puss & kram varje dag som vi säger på dagiset. ♥

Ordspråk - av mig

Lägg aldrig ved på en eld som ändå kommer brinna ut

Världens godaste kaka - som blev misslyckad

You're the sunshine in my life.

Ah, skulle baka en kladdkaka. Gjorde det också, men jag provade ett recept från kladdkakor.se, inte det vanliga. Det blev inte så bra, eller den går ju och äta. Men den blev inte sååå bra. Nej, håll dig till det vanliga.
Men jag måste skriva klart en av praogrejerna idag. Att jag alltid ska göra allting i sista stund!? Men jag måste göra den idag, jag har 100 grejer kvar och göra. Vi har kemiprov, mattetävling på torsdag och massa arbeten att göra..
Kemiprov om en vecka. Fattar noll, och kommer fatta noll.

Nostalgi

Imorse när jag skulle sätta på tv:n för att vakna till lite, vad tror ni inte är på då? Barnkanalen såklart. Det var Nalle puh på tv. Oh den filmen har vi tror jag. Nånstans i källaren. Så söt han är! Sådär gulligt oförstående och snäll. Det är såna jag vill ge en stor kram. Fast skulle jag försöka skulle dom väl lägga in mig på något mentalställe haha. Får nöja mig med ungarna istället.

Jag höll nästan på och säga att neeej det är skola imorgon. Men det är det ju inte. Vad ska man kalla det? Prao? Jobb? Praojobb! Eller fast det låter också konstigt.. men jag saknar skolan lite faktiskt. Ibland har jag tänkt "Jag ska aldrig mer klaga på lärarna eller skolan" hur länge tror ni det håller? Typ 1-2 dagar max.

Tingeling

Hej no lifers!
Jag sa så för att vara taskig, men det klarar jag inte av. Förlåt, snälla snälla?
Håll hårt i hope & gloryn! Jag vill inte förlora de små läsare jag har. Jag ska ge mycket love love love till er ska jag lova! Jag kan gå 1000 miles för er. Från soffan till datorn asså. Ni får inte börja moving on nu. Stay the night! Även fast jag inte skriver något nytt kan ni ju stanna kvar. Så vill stjärnorna ha det. You're my world för ni lyssnar på mitt totala skitsnack.  Alla ska ni ha stora kramar! Från den enda i sverige som bojkottar melodifestivalen. Okej.. lite iallafall. Jag hör ju vardagsrummet härifrån. (La Voix?)
Baby goodbye!

Funderingar..

Jag trodde aldrig att jag skulle se nya sidor utav mig. Nu efter 14 år i samma kropp, jag trodde aldrig att jag av alla kunde vara så sur/ledsen/förbannad på samma gång. Iallafall, vaknade med en satans värk i magen. Då fick man kämpa sig upp till den lilla asken med ipren i. Men då kom man på att det brukar ta runt 30-60 minuter för det att verka. Jaha vad ska man göra då? Man kan ju knappt röra sig. Det är som att bestiga Mount Everest. Om man når målet är det en lika lång väg tillbaka.

Igår hittade jag min gamla dagbok ifrån 6:an, 7:an nånting. Egentligen borde man inte kalla den dagbok, mer som en diktbok. Jag var inte mycket för att uttrycka mig i text och ord då. Inte som nu när jag bloggar. Dikter är ju fortfarande texter och ord, men då kan det vara pang på. Känslorna får komma fram direkt, utan att man förklarar något. Oh.. jag kom ihåg precis hur jag kände när jag skrev alla dem. Jag var så liten och så oförstådd. Hade inte en blekaste aning vad kärlek kunde vara. Men kärleken då kan ju vara lika stark eller hur?

Nu är man några år äldre.. vissa sekunder tror vi att vi kan allt. Men i andra vill vi va små och leka i sandlådan. Eller gråta ut med ett gosedjur i handen. Har jag inte rätt? Ni ska veta att jag skriver detta när jag känner smärta. I både kropp & knopp.

Men jag fattar inte hur mina känslor kan associera allt till en grej. Att den grejen finns överallt, och tar över varenda liten bit av mitt liv. När jag väl fattar att den inte finns börjar jag storgråta och tar ut allt mot mina vänner som jag älskar mest av allt. Fast att den grejen inte förtjänar en enda tanke till..

Lets take a trip to.. danmark!


Oh vad jag vill till danmark. Egentligen gillar jag inte alls danmark, allt känns så konstigt haha. Språket är sjukt konstigt. Människorna pratar som om de vore fulla. Eller luften i danmark kanske är berusande? Men de super ju massa ändå.
Nej jag har inga fördomar.

Men jag vill till danmark för tivolit! Kanske inte nu direkt när jag druckit massa läsk osv. Men iallafall.





Den har jag åkt suckers. ;) Man mådde fett illa efter den, trodde jag skulle spy ner hela stället. Gud va snyggt det hade varit, tänk så hade jag gjort det och nån filmat och lagt upp det på YT. (Låter jag som en it nörd om jag förkortar det YT? Lite som olle klubben va?)
Men jag har ett tips idag med. Ska du praoa på ett dagis, ha inte ljusa byxor på dig. Ha inte låga byxor som gör att du visar halva ... om du böjer dig ner. (Nu har jag på mig mina mörka höööga jeans.) fick beröm idag med! Wow! Fick också sluta en halvtimme tidigare. Alltid något.
De små grynen lär sig saker hela tiden. Jag kan bli barntydare. Det kan finnas många skillnader på "eh" och "eh" ska ni veta.

Kakan

Mitt nya smeknamn. Hur många har jag inte egentligen? Men såklart, Carro is the name for me. Caroline känns.. gammeldags. Carro känns hippare, lite mer jag. Lite mer 2009.
Är det inte enklare för er att säga Carro också? Hahaha vissa som heter Caroline har Line som smeknamn. Bara så ni vet..

Iallafall, efter mitt hormonanfall igår gick jag och la mig. Orkade ingenting, tänkte att jag får gå upp vid 7 och duscha då istället. Men ush så trött jag är nu. Det känns inte som att det är fredag, men det är det! Nu har första veckan av praon gått, redan!? Jag tror jag ska köpa en hejdå present till barnen också. Vad ska fröknarna få? Choklad? Blommor?

Det har jag gott om tid att fixa på torsdag när det är mattetävling.
Undrar hur detta ska gå nu då, jag har gjort av med pappret med de gamla uppgifterna. Det får bli som det blir.

Påtal om skolan, stack dit och käkade idag.
Herregud, ni skulle bara veta så tomt det är utan oss åttor! Fast jag tror att niorna hade något stort prov.. typ nationella kanske? Fast jag såg några i korridoren..men det kändes skumt att vara där. Själv också. Pytt i panna hade de tydligen, nästan allt var ju hårt som sten. Uuuuuh nu fattar jag varför jag inte ville gå dit och äta innan :s

Mest av allt skulle jag vilja lägga mig och sova hela dagen.
Men jag har några timmars jobb kvar. Jobb? Sa jag jobb? Blir alldeles för påverkad av detta haha.

Ge mig vår! Ge mig sommar! Ge mig sol och bad!

Hormonjävlar

Varning för ärligt inlägg.

Fan fan fan.

Fy vad jag vill spy ur mig vackra inlägg.
Vacker poesi om allt det som händer.
Men det kan jag inte.
Även fast tårar rinner och jag har menshormoner som flyter runt som idioter i blodet. Känner mig uppsvälld och konstig. Jag vill skriva, jag vill berätta. Jag vill berätta. Allt. Men vad finns det att säga?

Fattar inte vad det är med mig...


Känner att jag inte orkar, att jag inte vill. Att jag inte kan.
Att jag alltid ska bli så jävla konstig och bitchig en gång i månaden. Antingen så blir jag superbitchig eller ledsen.
Jävla satans idiot fucking helvetes hormoner.

Kommer säkert radera detta inlägg snart ändå så..

Jag har också mina brister



Nej, jag är inte alls beroende utav sånt här. *Host*
Tycker egentligen det är fjortis att skriva *Host* men aja..

Idag då?
Oh, så roligt hahaha. Rudolf med röda öronen. Hahaha. Det har inte med praon och göra.
Det var mysigt idag. (Som alltid?) fick svar på frågorna till arbetet. Nu kan jag göra klart det.

Dagens tips:
Ska du plugga logga inte in på msn. Efter typ 5 minuter har du 10 pers som är på dig hahaha.
Idag fick jag en puss på nosen. Naaaaaw, putte nutte! Jag vill aldrig sluta. Orka med bbs:ar (Haha Johanna vill du ha en förklaring till det så fråga) och de andra.

Titta så rolig jag är:
*Syrran står och häller upp socker till kakan vi ska baka*
Jag: Är du söt som socker nu?
Syrran: Klart jag är, sötare än sötast.
Jag: Är du lika söt som coca cola light?
Syrran: Ja klart.
Jag: Men du vet väl att coca cola light innehåller 0% socker?

Visst var det kul?
Jag tycker det HAHAHAHA.
Ingen har fått höra mina extremt roliga skämt på snart en vecka, tyckte ni behövde det.

Undring på gamla dar..


Undrar exakt hur många gånger jag gått på denna gatan. Sallerupsvägen. När jag gått till skolan, 2 gånger om dagen de senaste 13 åren. Ett år var jag ju hemma som en liten söt bebis. Sen blev man "stor" och började på dagis.
Sen har jag gått där när man skulle gå till coop och handla. När jag skulle ta bussen. Ja allt. Fast orka räkna på det, skulle aldrig få med det exakt ändå. Inte precis som jag skriver i dagboken varje gång jag går på sallerupsvägen. Nu är det en enda grej jag tänker på när nån säger namnen på de stora vägarna.

T.ex
Kungsgatan (Fråga inte haha)
Nobelvägen (När jag inte hittade datorbutiken, för jag trodde inte den var så lång, så då ödslade man 3 timmar på att gå runt där.)
Sallerupsvägen (No comments)
Lundavägen (Ingen kommentar där heller hahaha)

Förresten, såg att jag fått meil från min svenskalärare. Vågar inte öppna. Jag skickade gårdagens uppgifter imorse. Smart som jag var så sparade jag det och tänkte att jag skickar det sen istället. Fattade ju inte uppgiften? Skulle man skriva en mening eller mer? Jag skrev 3 meningar om varje grej. Det får duga.

Skriver mer sen, orkar inte nu. Har asont i magen, det har jag alltid nuförtiden?

Den som hittar den söker

Eller hur Johanna? Hahaha :D
Skoja bara.. men jag blev glad över något jag inte borde bry mig om egentligen.

Nu ska jag snart stänga och kolla tv. Borde gjort det för en timme sen. Greys anatomy är ju snart slut. Men man hålls ju kvar ändå..

Just say I do

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Vänta, lite till bara HAHAHAHAHA.
Okej ni fattar inte, ni skulle inte fatta om jag sa något heller. Så ni för nöja er med det.

Ännu en dag på dagiset. Nu har jag klarat av ungefär 1/4. Eller lite mer än 25%. Jag saknar inte alls skolan. Inte alls. Haha funderar på att äta på skolan imorgon faktiskt, bara för att se mig omkring hahaha. Nej men jag måste snacka med syslöjdsläraren så jag får min väska klar nångång.

Den kommer bli snygg.


Dagiset är roligt. Mysigt och roligt, det finns alltid nån att vara med. Nån att leka med och så.. ni skulle se mig där så mjuk och snäll jag är där. Jag som är så van vid kaxiga 14åriga killar. Nu har man 5 åringar som ser upp till en och ger en kramar och teckningar. Kan inte killarna på skolan göra så också? Hahaha
Iförsej, dom kan bråka ofta. Kasta grejer överallt och det. De börjar visa sina riktiga ansikten nu kanske? Fast mot mig är de snälla som tur är.
Jag kan alltid jobba som sekreterare också, nu har jag kopiatorerfarenhet. Kopiera typ tusen målarboksteckningar.
Det var inte så svårt egentligen hahaha. Det som var det svåra var att fylla på med papper. Tog tid innan man fattade vart man skulle göra det. Var rädd för att förstöra maskinen ju hahaha.

Nu är jag sugen på skorpor.. det hade vi till mellanmål. Fast jag får nog nöja mig med en rostad macka haha.
Ännu ett intressant inlägg.

Msn beta.

"Är du intresserad av att uppdatera din msn version?"
"Ja"

Installationen fortskrider..
Installation klar.

*Startar upp*
VAFAN ÄR DETTA?

Nej jag skoja, så dåligt är det inte. Men allt ser så.. konstigt ut. Jag kan inte hantera förändringar som ni vet. Man vänjer sig väl, men gah att de inte visar uppdateringarna före de installerats. Så man vet hur de blir.

Idag var det andra praodagen. Tiden går skitsnabbt på dagiset. Alla barnen är så puttinuttiga. Jag börjar lära mig vad de olika lätena gäller, de flesta är snälla oftast. Om barnen inte säger mer än "eh eh" hela tiden får man höra på tonerna. Gud va besviken vissa lärare skulle bli om jag skulle säga att jag vill bli förskolelärare hahaha. Men bara för man är "duktig" i skolan behöver man inte bli ingenjör. Jag kan inte tyska heller så jag kan inte få något sånt.
Men det är sjukt egentligen vilka moderskänslor man får, när de hjälper en välja ut pärlor eller bara kommer fram för en stor bamsekram!
Oh..

Iallafall, jag fick hänga med dom på bio idag. Vem kommer inte ihåg Bu & Bä böckerna liksom? Jag kommer ihåg en när dom handlade.. det var roligt att gå på bio. Men jag fick hämta tusen såna stolar så att de skulle se något.. haha.

My future husband






Nu fattar jag varför jag har svårt att välja en ny mobil. Jag och min älskade W880i har blivit så fästa vid varandra. Den är så tunn, så liten. Jag har skyddat den bra, och den har hållit sig relativt repfri.
Igår googlade jag runt på mobiler. Hittade den här. W995. Hittade den på en kinesisk sajt. Men google translate finns alltid till hands, shit vilken bra översättning det blir med gt från kinesiska till svenska! Det blir det inte med tyska konstigt nog. (Fast hur vet jag det, jag har ju *host* aldrig provat). Den kostar 6000 just nu.
Den kommer säkert kännas som en mammut i min hand efter att ha haft denna 9,4mm tunna (eller tjocka?) telefonen i snart två år.
Den har 8.1 megapixlar. (!) Även walkman, och allt annat grejs som jag skulle behöva. Ja den kan tillomed ringa, coolt va?

Prao dag 1

Jag har aldrig i mitt liv varit såhär trött. Jag är inte trött så att jag känner att jag måste lägga mig utan kroppen är trött. Imorse var jag rejält nervös.. sen kom jag dit och blev ännu mer stressad för jag hade ju inga direkt "gör det och detta" uppgifter. Att ta hand om barnen är ju inte ett direkt kontorsjobb.
Men hellre det än att vara på coop eller något. Eller märka om kött bakom varudiskarna..
Det enda jag inte gilla var att va ute. När vi va inne va det okej. Det va mysigt :D Hoppas ungarna håller sig lika snälla sålänge jag är där.. men i vissa ångrade jag verkligen att jag inte praoade på coop. Ungarna kunde ju börja skrika och gala för ingenting.
När vi hade lunch stack jag hem och åt istället för till skolan. Orka sitta där som ensam åtta hahaha.
Just det, vi ritade också. Jag ritade en blomma och alla ritade fiskar och sånt på teckningen. Den ska jag rama in.

Spotify

Underbart att börja morgonen med spotify. Men jag går fortfarande in på youtube av en vana haha.
Nu ska jag snart föna håret och ge mig iväg. Läskigt, alla andra praoar in närheten av mig känns det som.
De som jag faktiskt hade velat ha nära är borta mitt ute i ingenstans hahaha. Men om jag behöver handla något kan jag säkert ta en tur till City gross.
Oh hoppas jag får mat där. Orka sitta som ensam åtta i matsalen hahaha.

Observera kategorin jag stoppat detta inlägget i.

Det hela började bra




Sista bilden va galnast. Men coolast. Erkänn?
Nu ska jag snart sova. Men börjar 9 imorgon. Wii!
Ska njuta av den extra timmen sömn jag får. Iallafall 45 minuter.
Hela min familj kollar på Beck. Beck? Tycker det är deprimerande. Men wipeout däremot. Ha..ha..ha!
Men 50.000 för att utsätta sig för sånt? Är inte det lite.. litet? Jag skulle kräva en garanterad vinst. Som på tivolin ni vet, skit i om det är ett massproducerat litet skitgosedjur. Det är en vinst iallafall!
Det var så jag fick min käre maskot som finns i mitt skåp.. nånstans. Min snygga röra. Med mina såkallade ppiller i skåpet. (Flourtabletter med banansmak) fast jag får ta bort dem från skåpet nu hahaha. Alla började reta mig för dem, eller ta typ 20 stycken. Jag är ingen flourtablettslangare liksom.
Dom smakar inget vidare efter ett tag heller. Hoppas inte min tandläkare läser detta. Men jag har bytat tandkräm, ingen sån pro emajl längre. Utan den dental white bla bla. Tror knappast tänderna blir vitare. Får väl bleka dom. Emaljen spelar ju inte sååå stor roll. Jag får bara 100 hål igen. Som ska fyllas i. Tandläkaren försökte spara pengar på mig förra gången hon fyllde mitt första (och enda hål hittils, förvånande på mängden cola och skit jag dricker om helgerna) enligt henne "behövdes ingen bedövning, det är så ytligt". Lita inte på tandläkare som säger sånt. Jag trodde det skulle göra ont men inte så ont.
Jag som hade funderingar på att bli tandläkare? Isåfall privat, så att man tjänar en hacka..
50.000 låter nog för att peta i folks munnar hela dagarna.
Men jag ska ju passa på när jag har gratis tandvård eller hur? Men bedövningen gör ju ont den med.
Okej. Ni får ha förståelse. Klockan är 22.30 och jag är trött. Fråga mig inte varför jag svamlar om tandläkare.

EDIT: Okej då, 22:29:58 för er som är petiga.
EDIT EDIT: Glömde ju att säga godnatt! Godnatt käre tysta bloggläsare som aldrig kommenterar.
EDIT EDIT EDIT: Jävla tyska? Nu försökte jag komma på god natt på tyska. Alla såna hälsningsfraser tänker jag i tyska. Guten nacht! (Snacka nu inte om att man ska lägga till en och skit.)

Internationella kvinnodagen

Wii. Det är ju internationella kvinnodagen idag. Men fick jag rosor utanför dörren? Nej. GRR ;)
Min prince charming ska ju stå utanför dörren nu ju. Berätta för mig hur bra jag är liksom. Hur mycket han älskar mig. Men gjorde han det!? Nej. Inte ens min stalker/beundrare var här ju. Men nu kan jag skälla ut honom ju. Det hade varit kul.

Ps: Jag har ställt tillbaks inställningarna, men måste fortfarande godkänna kommentarerna? Haha.. blogg.se asså. Strul hela tiden.

Girlpower!


Det skulle nog funka



Visst kan jag printa denna och använda den?
Iallafall. Jag skulle ha åkt till bibblan.
Men det är ju skitdåligt väder. Inget duggande liksom, det ösregnar.

Imorgon är det prao också. Är nervös.
Kommer nog vara det innan man fattat hur det funkar. Ska ungarna avsky mig? Eller älska mig såpass att det inte släpper mig? Måste också gå in till skolan nån dag i veckan och hämta böcker som jag glömt. Vi har ju kemiprov måndagen efter. Meila min svensklärare ska jag också göra 100 gånger OCH skriva 2 uppsatser i So.
Nu vet jag också att min mentor kommer läsa mina uppsatser. Herregud. -.-
Prao är inte praon som jag trodde det skulle bli.

Ps, nu godkänner jag inte kommentarerna längre. De syns direkt.

Twilight böckerna



Nu vet jag vad jag ska läsa på stranden i sommar.

Det här med illamående förföljer mig

Inte nu igen.
Jag skulle göra lunch till mig och syrran. Gjorde det också, plättar. Onödigt men kul. Vanligtvis hade det varit det, men inte denna gången. Varför kunde jag göra så snygga pannkakor på hemkunskapen men inte hemma? Jag tror jag gjorde fel med receptet. Hur kan man göra fel på ett pannkaksrecept!?
Iallafall, missförstå mig inte. De gick att äta. De blev goda. Fast med massa socker på. Vissa blev brända/andra blev understekta. Och väldigt få blev perfekta. Men dom va syrran jävligt snabb på att ta haha.
Så nu har jag ont i magen, åt nog lite för snabbt.
Men jag har ingen att skylla, jag hade ändå inte tänkt bli kock.

Brother oh brother

Hahahaha. Gissa vem jag lyssnar på? Måns Zelmerlöv (?)
Jag lyssnade i evigheter på "hans" brother oh brother. Även om den handlar om att det är en tjej som playar (Kan man skriva så?) en kille.
Fast ne, nu är det snook som gäller. Nästa i spellistan är det mando diao. (Har jag blivit hjärntvättad?)
Pappa tycker jag kan gå i kyrkan "För att visa dig iallafall" hallå, jag skolkade igår? Ska hon då tro jag var sjuk om jag kommer idag? HAHA. Naiv var ordet ja.
Fast han vet ju inte att jag skolkade igår heller. Men han måste väl tycka det är bättre att jag skolkar från konfan än skolan? Det är skolan som kommer få in mig på det gymnasiet jag vill. (Jag och Melina hade en diskussion om det också. Alla lärare stressar oss. Min mentor älskar att säga "Nästa gång är det er tur att välja" på mentorstiderna) det är ett år kvar.
Vi kommer säkert få välja själv. Vår syo är asdålig, hon är borta hela tiden. När hon ska va där är hon på lunch (Vilket hon tror är typ 1,5 timme?) Ofta hon ska få läsa min praouppsats.. grrrrr. Jag fixade prao själv, utan hennes hjälp.

En random grej till. Mitt efternamn. ALLA associerar det med Astrid Lindgren. Kanske därför alla säger att jag ska bli författare? Att man får leva i skuggan av nån man kanske inte ens är släkt med. Är vi det är det på låååååångt håll. Det finns 30.000 i Sverige som har samma efternamn som jag. Stackars alla mina icke släktingar.

Uh!

NEJ! Caroline af ugglas kom vidare. Herregud. Döda mig.
Jag vill inte heta Caroline just nu.

Iallafall. Mår illa som fan.
Bakfull kanske? Nej..
Gravid? Nej det tror jag inte.

Nej jag mår illa av en annan anledning. Jag har ätit alldeles för mycket av goda saker. Cola + chokladpudding + grädde + mat + diverse godis. Vilken härlig mix det måste va i min mage just nu. Hela min mage skriker "NEJ INTE MER NU! SLUTA!"

Men jag är en rebell. Världens tuffing ni skulle bara veta vad jag sket i och göra idag.. nej skoja hahaha. Jag hjälpte faktiskt till massa, mamma tyckte jag va världens bästa dotter för jag fixat disken. När man inte har några lärare man behöver fjäska för kan man göra det för sina föräldrar.

Melina, nu blir det inga fler roliga svensktimmar på några veckor. Tror du vi klarar det? Din svenska kommer nog bli än sämre på City gross hahaha. Jag kommer komma tillbaks och gråta och skrika "Maaaaaaammmaaaaaa buuuhu" hela dagarna.

Förlåt

Vet att bloggen är skitful just nu. Har ingen fantasi kvar. Snart kommer en enkel design, tills jag kommit på nånting nytt.

Oh im in love!

Hahaha Melina nu får du ditt tack. Du får ditt tack genom det heligaste som finns i mitt liv. Bloggen såklart hahaha.

Jag köpte en tidning igår. Pc för alla och där stod det om alla musikprogram som är gratis. Registrerade mig och provade typ 5 stycken. Men alla va dåliga på ett eller annat sätt. Den jag trodde jag skulle behålla hackade hela tiden pga "Mitt bredband inte va snabbt nog för musikspelning. Nehe? Youtube då?

Äsh skit i vilket. Så såg jag spotify sist i listan. Och googlade runt överallt för att hitta en inbjudan. EN som inte nån fjortis/emo tagit. Tur att man har kompisar som är lite före en själv i sånt hahaha. Så jag bönade och bad gud (Han ska ju duga till nånting eller hur?) om att melina hade en kvar. Wiii! Det hade hon, hon hade kunnat ljuga om det eller vadsomhelst. Men nej hon gav mig det. Det är så jävla bra :D
Oh vad jag är lycklig..hahaha.

Det får mig att glömma att jag ska ha kyrkodag idag i kyrkan. 4 timmar! 4 TIMMAR. Klara du kommer inte ångra att du inte började konfirmera dig. Det är typ 10 veckor kvar. Sen är det över. Sen är jag fri! Fri som en fågel.

Hahaha jag vet att jag måste bli bättre på att uppdatera. Men igår orkade jag ingenting. Det var bara jag, spotify och mina och Melinas nattliga diskussioner.

Oh shit.. nu är det prao nästa vecka. Det får jag skriva om i nästa inlägg. (;


Brandalarm, oj så kul.

Fan va störig daaag. Det var brandalarm tusen gånger fan. HERREGUD. Lägg ner liksom. Jag hade leggings på mig. (!) och just då ska de börja hålla på med brandlarmet. Inte bara en gång utan tre gånger. TRE! Barnsliga skitungar. Hade det varit en gång till, då jävlar!
Haha jag ska bara köpa massa till miiig idag. Tjejgrejer och sånt. Och en anledning till att jag måste åka upp till apoteket vid hansa är att värnhems inte har Stioxyl. Enligt mamma iallafall, hon "hittade" inte den förra gången.
Efter praon kommer mina läppar vara så underbart mjuka. Oh. Alla säger att försvarets hudsalva är skitbra på läpparna. Men det finns ett läppcerat på bodyshop som luktar choklad också. Ah.
Men det handlar om att orka ta bussen också.. men jag väntar en timme innan jag sticker dit. Så att jag inte träffar på/ser någon man helst inte vill träffa hahaha.

JUST DET! Jag har övertalat pappa att skaffa firefox igen. Orka med internet explorer. Världens sämsta internetläsare.


Checklista för imorgon.

Köpa:
[ ] Stioxyl (Acnekräm)
[ ] Försvarets hudsalva (Läppcerat)
[ ] Ansiktsmask (Krävs en förklaring?)

Göra:
[ ] Gå i skolan (Dah)
[ ] Åka upp till Åhlens och köpa ansiktsmasken
[ ] Gå till bibblan och lämna mina grymt försenade böcker.
[x] Just det! Måste lämna en bok till vårt bibliotek också. Hahaha. (A)

If you're the best, then im the greatest.

Hatar allt som har med sliskig kärlek att göra. Alla låtar "I love you" bla bla bla. Sliskigt och äckligt. Men alla förstår inte att den som sjunger bara gör det för pengarna. Eller alla par "Nej du får lägga på först" "Nej du är sötast". Bah!
Måste avreagera mig lite. Det gör jag i bloggen. Såklart. 16 åringar som förlovar sig och tror att allt kommer bli frid och fröjd.

Jag försöker hitta fiskpenslar hahaha. Ska göra en ny header. Snart. Kanske.
Egentligen skulle jag behöva göra massa annat. Men orka?



Jag måste lägga in nedräkningar på bloggen. Måste måste. Så att jag ser hur lång tid det är tills att jag fyller år haha. Det finns tre grejer jag väljer mellan.
*En systemkamera
*En laptop
*En ny mobil

Hade varit sååå jäkla najs med en systemkamera. Då kan jag fota på riktigt. Men en laptop hade också varit bekvämt. Men en ny mobil hade inte satt fel det heller. Men jag kan väl få födelsedagspresenter för 30000 va? Haha ;D
Fast min mobil pajar nog snart ändå.. (A) Bara den håller nån månad efter sommaren hahaha.

Nikon D40. Gaaaah. Jag vill jag vill jag vill.


Drygt



I somras tyckte jag det var roligt att applicera (Haha akademisvenska här) på händerna.
På mina korta fingrar då.

Fråga mig inte varför jag har korta fingrar. "I tonåren börjar oftast händerna och fötterna växa mycket innan resten av kroppen hänger med" kommer jag ihåg att jag läst. Bullshit.
Jag kan ju ta saker och så. Men knappt hålla i stora bollar på idrotten.
Hahahaha.

Jag va ändå inte med på idrotten idag. Alla gav mig "Ja vi vet att du "glömde" kläder Carro" blicken. Hahaha.
Men jag hade strypit den ena ledaren. Så det var säkrast för henne. (Och mig kanske?)
Vill liksom inte ha mentorn på mig. För 489634 gången.

R.I.P

Idag dog mina hörlurar. De spelade (Eller vad ska man säga? De överförde ljudvågor till mina öron?) sin sista ton imorse klockan 7.55. Neeeej. ;8 Jag kan inte leva utan musik, mina hörlurar till min mp3 är försvunna också. Måste få nya. Mina föräldrar tycker jag tar sönder dom stup i kvarten, men dessa har jag haft i ett år. Och jag vill ha såna man stoppar in i öronen. Inte vanliga. ;) 
Så nu är jag sjukt frustrerad.
IMORGON ÄR DET STUDIEDAG :D
Ja! Ja! Ja!

Jag får faktiskt sova. Sova alltså. På riktigt. 
Kommer säkert lägga mig vid tio och vakna sju eller något. Men det är så underbart att bara ligga i sängen och vrida sig! En gång provade jag faktiskt att ställa klockan på en helg, bara för att få känna hur det var att få stänga av den utan att gå upp. Men så roligt var det inte.
Mamma hade köpt nya ägg. Hahaha. Det är roligt för det ska jag ha i ansiktet/håret imorgon. Kommer kännas skumt som fan.
Påtalomingenting så hade vi potatisbullar och blodkorv idag i skolan. Jag tog en blodkorv. Jag älskade det på dagis och i lågstadiet. Det är gott. Så är det bara. Sluta mobba mig för det hahaha.
"Men det är blod i det" Ja men kött då? Då får ni bli veganer om ni är så rädda för det vi äter.

Nu är jag på sånt skumt humör igen.. *suck* för lite sömn. Men man kan inte lägga sig innan 23.
Jag addar inte folk. Jag blir addad. Hahahaha. Jag skrattar asmycket åt allt nuförtiden.

Nu blir det för mycket random här.

Mönster



Hann ni se mönstret? Inte?


Shit vilken dag.
Ush, blä haha och hihi.
Så lååång dag. Så kaaaall dag. Det har nog aldrig varit så kallt. Herregud. Frös händerna av mig. Men vad är det idag, tisdag? Hade egen idrottslektion idag. Med Aisha och Sonita. Ush trodde det gick bra så klagade hon massa. Hennes fel, hon kom ju skitsent. Men det gick bra, skiter i vad hon säger.
Kom sent till maten och fick äta skitsnabbt. Sen engelskaprov. Vi hade ingen tid alls ju. När jag kommit till tisdagen på veckan läraren bara "25 minuter kvar" AH! Fick panik, sen när jag väl lämna in mobbade han min skrivstil HAHAHA. "Som att ge en myra en bläckpenna". Jag skriver som jag skriver, ok!? Det är därför jag skriver ut inlämningsgrejer på datorn. Orkar inte renskriva det 100 gånger.

I skolan tänker jag alltid "Detta ska jag skriva om, det ska jag skriva massor om" Så får jag nån blackout när jag kommer hem. Tills mitt minne kommer tillbaka kan jag svara på Klaras påstående/fråga. Prästen hade skrivit fel på schemat. Onsdag. Men också skrivit 3/3. Alltså idag. Så jag och 5 andra gick dit. De andra kom inte. Jag hade också kunnat skolka.. men. 

Jag kan inte skriva "Snart ska jag, jag ska" Bla bla för jag gör det aldrig. Så jag får skriva, Jag ska inte snart göra läxor.
Hade utvecklingssamtal också. Totalt onödigt. Konfan, total onödigt.

Jag har slösat bort ännu en dag av mitt liv. Haha.
NEJ! Imorgon har jag bild i 2½ i streck. Fy vad jag hatar det.

Förresten, de mönstret tog mig sammanlagt 6 timmar att göra.

Håhåhå jag känner en kändis


Hahahaha Melina är känd.
Sa att jag inte skulle sitta vid datorn innan kyrkan, men blev nyfiken efter Melinas sms hahaha.

Hmm..

Kolla vad jag hittade på en tjejsajt:

"Ansiktsmask på äggvita

Äggvitor blir en fantastisk ansiktsmask om du har fet hud eller kombinationshud. Separera äggvitan från gulan och vispa tills den skummar. Lägg på ansiktet och låt torka. Låt den sitta kvar på ansiktet i 10-15 minuter innan du sköljer av den.

Du märker omedelbart att din hud är fastare, att porerna är mindre och att den oljiga glansen har försvunnit. Använd inte mer än en gång i veckan."

"Hårbalsam på äggula

Fantastiskt för både fett hår och kluvna toppar. Du kan lägga i den här medan du gör ansiktsmasken på äggvita. Vispa en äggula. Häll i en matsked olivolja och vispa igen. Häll i en mugg vatten och blanda noga innan du lägger blandningen i håret. Skölj med kallt vatten så att ägget inte tillagas."

Haha herregud. Detta måste provas! Det ska göras på torsdag, inget slår gamla huskurer. Skiter i om det är äckligt att ha ägg i håret, hjälper det så hjälper det!


Skooor mannen.




När jag kommit till 100:de engelskaglosan på glosboken.se ska jag blogga. Och det gör jag. Nu alltså. 



Hata måndagar. Så trött jag var idag, bööö.
Btw, är det inte okej för tjejer att ha fötterna på bordet utanför fysiksalen!? Jag var trött och behövde vila fötterna men det tyckte inte några killar att tjejer ska göra. Jag tycker inte killar borde vara såna idioter, men lyssnar dom? Nej såklart inte. Varför ska män få mer i lön än kvinnor? Skit i jämställdheten. Kvinnor får stå ut med så mycket mer. Och därmed basta.
Oh, jag har ont i magen. Blir alltid så av thaimat. Bö.
Nu måste jag plugga hela kvällen, jag måste ha MVG på denna uppsatsen. Sänker jag mig i engelska nu kommer jag aldrig orka kämpa för ett mvg igen haha.
Jag har ingen direkt fantasi, nu iallafall. Inte ens på svenskan orkar jag göra något. Jag är slut, inte lönt att gå i skolan då. 
JAG BEHÖVER SOMMARLOV! NU! 

Edit klockan 18.00. Glosorna är klara! Finito!

The way to go blond



Snacka om hårexpriment jag kommer ha för mig på påsklovet. Nu får jag se till och tvätta håret ofta så toningen drivs ur så mycket som möjligt. Går steg 1 (Toningen) bra så går steg två också bra. Men orka gå till frisören ;P Jag klipper av lite hår (där det inte syns såklart) och provar lite färg på den och ser hur det blir.
Shit. Jag ska bli blond höhö. Men inte säkert att jag kommer bli blond direkt. Utan det kommer ta ett tag, många slingpaket och så.. men till sommaren är jag riktigt blond iallafall.
Snälla gud gör så att jag slipper få grönt hår.

Jag är ledsen. Jag är arg.
Vafan är det med mig? Jag har inget att vara ledsen eller sur för. Inte något som är så allvarligt. Det kokar inombords, och mina ögon är tårögda. Varför? VARFÖR? Orka med sånt här, säkert pms hormoner. Bö blö. Hade jag haft energin hade jag gått ut och skrikit. Gjort något iallafall, hatar såna här känslor. Jag är konstig..
Kanske brist på sol som gör mig så konstig? You tell me..


Den sista meningen var lite för aggressiv.

RSS 2.0