Bloggtips #2


Klicka på bilden eller här för att komma till bloggen.

Jag minns inte hur jag kom in på den här bloggen. Kanske genom nåt reklamspot på bloglovin. Men det var kärlek sen första stund. Att den är på engelska gör den bara mer underbar. Underbara bilder, texter och känsla. Det är så öppet. Tjejen som skriver är anonym, men ändå vet man hennes innersta tankar och känslor. Helt underbar blogg helt enkelt. Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig. Annars kommer jag aldrig orka lyssna på talboken utan att Zzzzz... efter 2 sec. 1:a Juli imorgon. Vet inte varför, men det känns speciellt typ. Kanske... för att det då är 4 dagar kvar tills Klara kommer hem. 4 dagar kvar tills Glassbilen kommer. 5 dagar kvar tills Nada är hemma. Och 5 dagar kvar tills dan då jag ska ha fått hem mitt buzzadorpaket. WOHO.

Standing where you left me


Horoskopet i gårdagens tidning. Tyckte det stämde så läskigt bra.


Lånade denna, letade efter Ego girl men hittade icke den :( Men denna såg jag och tog snabbt, den var ämnad för mig kändes det som. Ska lyssna mer ikväll. Men det är så svårt, 17 cd:s och filmen inom räckhåll hela tiden. Hmm..


Kunde inte låta bli att låna lite fler böcker. Kommer läsa massor i sommar känner jag på mig. Alla är kärleksböcker, såklart. Men av lite mer annorlundare typer. Författare jag aldrig hört talas om mm. Ska påbörja en av dom imorgon om det blir fint väder och jag bestämmer mig för att sola.

Vaknade för en stund sen iallafall. Helt slut efter biblioteksresan. Fast, känner mig inte sjuk iallafall. Tände lite rökelse på rummet också, det var så längesen sist. Hade dock bara vanilj kvar, måste inhandla chokladfoft snarast.

Huvudvärk yeah (y)

Huvudvärk. Och snorig. Fyfan vilken kombination. Vaknade redan vid 9 idag, pga huvudvärken. Nice -.- Har iallafall tagit en Ipren nyss. Jag har inte feber, så snuvan vet jag inte. Kanske inte var det smartaste draget igår att bada i iskallt vatten. Stress sänker ju immunförsvaret, och stress har jag haft gott om. Har iallafall skickat in mina bokrecensioner på webben nu, till bibblan. 3/5. Har läst 3/5 böcker ju hehe. Ska dit idag iallafall, tror jag. Om jag orkar. Isåfall ska jag ha sällskap. Jag vill inte upp till stan själv nu. Inte efter äcklet som vägrar sluta smsa. Kände just att huvudvärken börjar avta, sen reste jag mig och det var värre än nånsin. Så, sitta ner i 20 minuter till alltså.


Bra låt sålänge. Ska se Erik igen i sommar. Awesome säger jag bara.

Ny kategori - Bloggtips


Yeah. Ny kategori. Typ som veckans blogg, fast med lite varierande mellanrum. Tänker hylla mindre bloggar. Som förtjänar uppmärksamheten. Inte sån "Kenza är sååå snygg så bara därför ska hon få synas!" Nej, inte här inte.

Bloggtips Nr 1#
Tiny. Nat. Natalie.

Sitter och försöker muntra upp den här tjejen. Tycker inte att jag lyckas. Jag kan inte muntra upp genom msn. :( Men tänkte, visst blir hon lite gladare av att hyllas i min blogg? För hennes blogg ownar. Hon skriver så fritt, öppet och ärligt. Inget gullegull här inte. And she's smart too. As hell. En trogen vän, och en trogen forumsnackare som avlastat mig mycket på Libresse forumet nuförtiden. ^^, Hon kickar ass även där och det är väldigt synd att hon bor i Norrland och jag inte förstår ett ord på Norrländska trots att vi pratar samma språk. And im stuck down here, i skåneland. Well, blir alltid lika glad när jag kan roa Nat med min dialekt. Läs hennes blogg, eller dö ofullvärdig som människa.
Vågar du?

Valkompass



Weird att jag står mer på borgliga sidan när de partierna är längst ner på andra testet. Men fick samma resultat igen, bara att SD flyttade ner ett steg. Men efter sommaren har jag planerat att bli politiskt aktiv. Gå med i nåt ungdomsparti. För att göra det vill jag veta lite om partierna och se vad det är jag står för. Feministiskt iniativ har inget ungdomsparti. Så det blir det inte. Ska dock titta närmare på Vänstern och Miljöpartiet.

Det är inte lätt att verka manlig


Aisha är jävligt smart. Bara så ni vet. Jag ser gravid ut på bilden. Men nevermind.

Jag tror att jag måste flytta mina prioriteringar igen. Inom mig, rensa bland mina närstående. Inse vilka som stjälper mer än hjälper. Bra nu inför gymnasiet. När man har chansen på riktigt liksom. Ut med det gamla, in med det nya. Nu låter vänner som klädesplagg. Och det är inte fullt så enkelt. Men när man har sommarlov och inte är så stressad märker man fullt ut vad det är som spelar roll och som inte gör det. Även om man behöver lite hjälp att inse det ibland. När man är mitt uppe i nåt är det svårt att tänka igenom saker och se perspektiv på det. Känns som jag redan blivit av med massa skit genom bara sluta 9:an. Tänk, så mycket jag aldrig behöver uppleva igen och människor jag själv kan vilja umgås med väljer jag att umgås med. Jag har gillat de flesta i vår årskurs, men vissa är verkligen pack jag aldrig mer vill se. Eller jo, på en reuonion om en sisådär 20 år. Så kan jag sitta där och vara framgångsrik, och de är totala losers. Diggar den tanken väldigt mycket.

Förövrigt sitter jag och funderar på en ny design. Ja, I really am. En som ska funka för alla datorer.

Åh du härliga sommartid


Pretty huh?


Min favoritplats nr 1 i världen. Bryggan på ribban efter ett bad i gott sällskap. Vinden, lukten och allt är så fridsamt. Där slappnar varenda muskel av. Här försvinner alla funderingar, alla problem. Helt magiskt. Här kan jag få reda på vad som utan att det rör mig i ryggen.


Årets första intensiva solning.


Sand överallt. Verkligen överallt.


Provade en ben & jerryglass. Överdraget var skitgott. Men det var alldeles för mycket jordnötssmör. Efter ett tag kändes det som att man åt en macka. 26 spänn var den inte värd. Men nu vet man det iallafall, inte konstigt man är rädd för förändringar. Man blir ju bara besviken.

Oj

Vaknade nyss. 2 timmar kvar tills jag ska träffa Sara. Vi ska bada. Sitter och halsar juice, från paketet. Hatar när nån hemma gör det. Det är så.. neandertaligt. Men den är snart slut så. Känner mig stressad. Men jag har ju två timmar. Vet inte riktigt vart vi ska bada. Eller var vi ska mötas... hoppas inte vid gustav iallafall. Måste duscha. Och sänka värmen på elementet. Jag svettas så grymt i håret under natten. Äckligt. Så jag hinner inte sola så mycket idag.

Sitter och tittar på The Secret Life of The American Teenager. Den serien tar vi upp nån annan gång.. ska titta klart och sen duscha. Tudels.

Påminnelsen om svunna tider är mig allt för nära

Yeah yeah. Lugn som en filbunke nu. Skulle sova, men det gick inte. Nu är det för nära sovdags för att vila lite. Men jag vaknade tidigt idag. Vid 11 typ, därför jag är trött. Stör mig dock extremt mycket på en innebrännare på kinden. Kommer inte åt den, den är bara där helt enkelt och stör mig så inihelvete. Ska störa den genom att stryka stioxyl på den. Die finne die.


Väldigt hemmagjord bild. Ser ut som det är gjort i paint men ikke sa nicke. Ska läsa ut boken Tjej, 16 idag iallafall. Trög bok. Men har 3 kapitel kvar, korta sådana också. Ska om allt går som planerat till biblioteket på onsdag och hämta ut min prisbok. Vilket betyder att jag ska läsa ut 2 böcker på 2 dagar och skriva 5 bokrecensioner på det också. Så jag kommer ha att göra. Planerar att lägga mig på vårt tak imorgon med sällskap av en stor flaska saft och spf. Ligga där och stekas samtidigt som jag läser. Låter som en bra idé enligt mig.

UHHHHH

Okej, är hemma nu. Ta det lugnt. SKA FUCKING DÖDA DIG DITT JÄVLA ÄÄÄÄÄÄCKEEEEEEEEEEEEEEEEEEL. Iallafall kastrera dig. Ta det lugnt gick det inte så bra med. Men så fucking jävla äckligt. Jag vill knappt berätta om det. Jag är så sur, arg och ledsen. Träffade ännu ett äckel. Hur längesen va det sist jag träffa ett sånt äckel, förra veckan!? Börjar undra vafan detta händer mig hela tiden för. Blir så jävla trött. Vill sparka kulorna av praktiskt varje varelse med kuk just nu.

Jag var ju på biblioteket, Sara stack hem och Melina ville inte ses och prova Max shakes. Och jag var inte så sugen på att läsa, så strax efter jag skrivit blogginlägget nedanför stack jag. Skulle ta bussen hem, tänkte jag. Men ville först gå in på pressbyrån och köpa nåt. Det skulle jag fan aldrig gjort. Jag promenerar dit och byter sida för att undvika fullisar. På den sidan sitter en mörk man och glor på mig. Struntar i det och går förbi. Varför skulle han va farlig? Går förbi och allt är lugnt. Sen hör jag nån ropa på engelska. Tror inte det är ämnat för mig så jag skiter i det. Sen vänder jag mig om och mannen rusar efter mig. Han sträcker fram sin hand (?) och presenterar sig. Och snackar engelska. Och säger hur vacker jag är, frågar vart jag kommer ifrån, vad jag heter, vart jag bor och om min religion!? Svarar diskret på frågorna. Typ "Vart bor du?" "Lund". Och han börjar igen kommentera mitt utseende. Han ser på mina ben och säger att jag ser tysk ut. Okej, thanks säger jag och går vidare. Då tar han plötsligt tag i min arm och ger mig hans mobil. "Write your number" och jag bara "Eh.. im late. Im meeting with a friend" men han insisterar och jag skriver ett random nummer. Han håller fortfarande i mig och jag försöker slita mig loss. Han släpper mig och bara "calm down" och jag blir helt förstenad. Han ringer numret och nån annan svarar. Fan, han har gjort sånt tidigare alltså. Raggar småtjejer på rutin. Så jag ger honom numret till min reservmobil. Det här numret är mitt gamlagamlagamla nummer. Han ringer det, kontrollerar och skriver in sitt nummer sen också. FYFAN.

Han säger att han ska vänta på mig här kl 13 på fredag. Fuck you äckel. Ska blockera ditt nummer. Vill aldrig se honom igen. Jag va väl "beautiful" för jag hade kort klänning på mig. Asså ger jag ut horvibbar eller? Blir alltid så när tjejer blir utsatta för övergrepp. De börjar anklaga sig själva. Jag gör det nu iallafall, eller gjorde. Ska börja gå ut i heltäckande sunkkläder. Jag drar tydligen till mig uppmärksamhet jag inte alls vill ha. Fjortisar får gärna ta det. Jag vill inte ha det.

At the library

Sitter på bibblan i min bal/avslutningsklänning. Känner mig överdrivet överklädd (?) och har skitsvårt för att skriva på de här tangentbordet. Men allt för bloggen right? Vänder mig om hela tiden såfort jag hör ett ljud. Rädd för att nån ska gå förbi och ännu mer rädd för att nån ska läsa. Så skriver jag blogg och vill inte att nån på bibblan ska läsa. De som är häruppe är inte min målgrupp precis. Men de har iallafall stolar vid datorerna här. Ska väl ta och köpa nåt gott med mig hem. Det är måndag, det kan vi också kalla lillördag och det har jag gjort mig förtjänt av efter... 2 timmar med sara. Hon stack nyss, väldigt snabbt :p Men vi hade det trevligt. Dock tvingade hon mig att smsa med min mammas gamla mobil vilket är en sjuk tegelsten. Som jag fick ha framme när en  s k i t snygg kille gick förbi.

And... since were talking undies today, kan jag i ren feministanda berätta att jag inte har bh på mig idag. Första bhlösa dan (ute) på länge. Känns skönt, girlpower typ. Men det behövs inte i den här klänningen ändå så. Och jag har samma problem som Nat, kan aldrig hitta de snyggaste underkläderna i A kupor. Men jag tror däremot det beror på att det är den vanligaste storleken. (Läs: Små fjortisar som är 10 år och känner behov av bh, eller har känt behov av det sen de föddes).

Bara babblar på nu. Man blir så poetisk på bibblan.

Cilest premiär


Ikväll är det dags. Ska börja med Cilest. Är orolig, men inte lika mycket som jag var innan. Börjar med de ikväll, innan jag lägger mig. Om jag skulle må illa mer så hinner jag sova bort det mesta under natten. Precis som jag gjorde med Yasminelle. Fast biverkningarna kan jag inte sova bort, som mer finnar och viktuppgång. Så ni i närheten av mig, var lite schyssta mot mig och ha lite tålamod med mitt humör osv. Har klippt bort nedersta raden av placebotabletterna. Så jag inte ska glömma att hoppa över mensen. Typiskt barnmorskan att vägra ge mig 21kartor. Jaja, jag gör på mitt egna sätt helt enkelt.

R.I.P W880i

Min mobil har dött. Eller inte dött så kanske, men jag kan inte ladda den. Laddningskontaktsgrejsen är för sliten helt enkelt. 3 år nästan höll mobilen. Men det blev inget tragiskt slut, den fick somna in i lugn och ro. Vi är båda redo att gå vidare. Men fan vad jag älskat den mobilen asså. Buhu.. </3 Så, det går alltså inte att nå mig på mobilen. Svarar aldrig ändå så haha. Får väl stå ut med nån ful reservmobil tills jag får en ny snygging. Rätt sugen på W995 ;;

Phu

Status: Skitsvettig, skitvarm. Om det är för att jag städar och möblerar om eller för att det är varmt ute vet jag inte. Svalkar mig med en kanna (ja, kanna) av Bob's saft Jordgubbar/rabarber. SÅ HIMLA GOOOOD. Jag skojar inte, godaste saften ever. 30% mindre socker än de andra sorterna också tydligen. (Reklamknep för att få kunderna att få bättre samvete? 30% av hur mycket skulle jag vilja veta.) Ska fortsätta städa nu. Nästan 30 grader ute, men måste få ro i själen och städa ordentligt på rummet. Inga spindlar änsålänge, woho! Städgudarna är med mig.

Sömnrekord måste dateras

Vaknade för en halvtimme sen. Alltså 13.30, hade jag inte vaknat av att syrran trodde jag dött så vet jag inte hur länge jag hade sovit. Andra morgonen i rad som jag dricker kaffe. Det börjar växa på mig, slår inte te dock. English breakfast <3 Åh gud, jaja. Ska fortsätta städningen nu. Hoppas inte jag träffar på en och en annan spindel i krokarna :$

Hola!

Kom just på att jag inte uppdaterat bloggen. Men händer det inget speciellt så, kanske blir lite segt med bloggen emellanåt. Sitter och kammar mitt hår med min kära svinborste. Får snart köpa en till ämnad för långt hår. Har nämligen inte haft såhär långt hår sen jag va typ.. 5? Har alltid sparat ut, klippt kort, sparat ut. Men har några cm kvar till mitt mål. Men börjar få massa tovor nu när håret är längre. Så får borsta längre och noggrannare nuförtiden. Innan kunde jag bara låta håret självtorka och så var det med det.

Men dags för mig att fixa disken snart. Sen ska jag fortsätta städa mitt rum. Storstädning på gång. För jag ska möblera om lite nämligen. Resa en bokhylla som både kan ligga och stå. Sätta in en hylla och skruva fast min stora spegel på väggen är tanken. Och när jag får mina 100 bilder levererade ska de upp på väggen :) *Exalterad*

SOCKERDRIIIIICKAAAAA


Sitter och tittar på Mulan. Dricker fuskcola (syrrans felköp igår) och äter choklad. Midsommar for real. Var precis och handlade det sista inför maten idag. Och jag var i läskavdelningen och får syn på sockerdricka och jag dog inombords. Kom ihåg ett avsnitt av Emil där han drack massa sockerdricka. Vilket crave asså. Så vi köpte det. Jag menar, det är ju svårt att blanda socker + vatten + kolsyra hemma?

JAAAA!

Fick min mens imorse... utan att det gjorde ont. Har inte ont nu heller. Skulle fått den för nån dag sen, egentligen. Om man ska följa ppillerkartan. Trodde jag skulle slippa den, men har skjutit upp den 2 månader så det var så dags. Men jag har inte ont :o Jag är helt förvånad. Jag har haft ont varje gång sen första gången för flera år sen. Så jag slipper alltså ligga över badkarskanten och spy av smärta på midsommar. Det tackar vi för. Åh jag är så glad.

Just det, glad midsommar och allt. Hoppas ni har kvar aptiten.

Blogglista från Reih.blogg.se

Sexualitet

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare. 
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person 
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

Kärlek

[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få. 
[ ] Du är kär nu.
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta.
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år.
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år.

Ärlighet

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

Utseende


[ ] Jag är kortare än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful  
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

Familj

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop. 
[x] Jag har ett syskon.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn

Skola/jobb

[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

Skamligheter

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har gjort konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något. 
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Just det, glömde nästan!

Grymt skön afterbeach låt att lyssna på.

Hehehe *skämskudden*


Spf


Jag stinker officiellt solkräm. Men men, har bestämt mig för att inte bränna mig i sommar. Sola säkert var det ja. Ska köra en extra vända på axlarna och be mamma smörja in mig på ryggen. Om ca en timme ska jag gå iväg för att möta upp Mel, vi ska dra till the beach. Nu ska melina i. NU SKA DU I! Om jag så ska knuffa ner henne (akta, för då får du huvudvärk och feber hahaha). Vi ska promenera dit & hem, för den dagliga motionen. Välbehövligt. Känns som att klockan är mycket mer än vad den är, typ 19 så är den snarare 15. Men men, bara mer tid för att sola och bada.


Behind the scenes


HAHAHAHA. De mindre smickrande bilderna. Här bjuder vi på oss själva till max. Spännisen därbak och stripparn därfram ;) Herregud, jag har ju sagt i evigheter att jag har vilande muskler. Det stämmer ju. Jag är ju biffigare än 90% av Malmös killar. Tror bilden togs när vi skulle byta platser. Sara var snabbt på den idén hahaha. :D


Carolafläken och urringning. We like yeah (y)


Happy carro. Undrar vad det är jag fotar. Looking at my expression = värsta hunken. Men det var Melina och Sara som satt bakom ju HAHA. Kanske har bytat lag all of a sudden.

Awiieee


TITTA. LOOK. Aww, så gulligt så jag dör. Jag blir typ mer glad av grejer folk skriver i sin blogg om mig än irl. Kind of. Hehe (a). Underbar, jag? Ja jag försöker iallafall. Får en att skratta, det är alltid bra. Frågan är bara om det är åt mig eller med mig. ;p Vi har lik humor ja, även fast din är både sjukare och taskigare hahaha :D Det tar ett tag för mig att inse att Sara bara skojar med mig och inte raggar catfight. Jag är också glad att vi förblev vänner och inte ovänner. (Kom fram till igår att jag börjar mina relationer med bråk oftast, de mest långvariga iallafall). Jag älskar dig med din egotrippade flodhäst :)<3

Sugarrush

WOHO. Nu kör vi. Vaniljsås är sjukt gott. Ja, alltså bara vaniljsås då. Ni läste rätt. Några matskedar av det slår det mesta i sötsugsväg 8D Men nu är jag hungrig igen. Jag känner... förutspår... att jag kommer äta några kvällsmackor innan jag lägger mig.

MEN UH. Kanske inte ska berätta detta för.. tänkte skriva hela världen men mina drygt 20 läsare. Pappa ringde mig innan och sa att han var på jourcentralen men vi inte skulle oroa oss. Sen var han tvungen att sluta. Man får ju inte ha mobiler där. Inte oroa oss, utan att säga nåt mer. Nejnej, lättare sagt än gjort. Men han kom hem sen iallafall, han har fått rosfeber. Det är en typ av hudinflammation. Hela hans underben är typ svullet och rött. UH. "Vad är ni rädda för, det smittar inte". Jag tror inte på honom och googlar. "Kan smitta vid direkt eller indirekt kontakt". Vadå direkt eller indirekt. ALL kontakt är väl direkt eller indirekt? Indirekt är tydligen genom föremål som bär smittan. UHÄÄÄ. Jag älskar dig pappa, men inte vill jag dra på mig det där. Så pappa gör mig sällskap hemma imorgon antar jag, bara det att det inte kommer bli mycket till kontakt den dan. Får rysningar bara jag tänker på det. Men det är synd om han i vilket fall som helst :(

Dear John


Sitter och tittar på Dear John. Kommit igenom lite drygt halva filmen, och den är bra änsålänge. Känner för Johns pappa. Aww :/ Blir helt blödig. Har precis tvättar ur en inpackning och fixat disken. Håret har fått sin dos av kärlek och disken är helt enkelt för att slippa sura miner när päronen kommer hem. Låter håret självtorka nu, gillar känslan av hår som badat i saltvatten flera gånger. Det blir lite segt i hårbottnen när man ska dra fingrarna igenom. Men det är inte lika nyttigt som det känns. Därav den extra vitaminkicken som håret fick idag. Ska lägga till en ny nedräkning i sidan och lite nya kategorier nu.

Igår (Massa bilder)


Vi åkte som sagt trampbåt. I Malmös extremt rena kanal.


Vi agerade turister. Vi fick tvärbromsa för att jag skulle hinna fota haha.


När vi kom lite längre ut tyckte Mel det blev lite varmt. Och ville passa på att ta lite nudepics så hon kan söka in till slitz till hösten.


Ljust hår jag börjar få. Dock ska det klippas och utväxten tas om han om snart.


Sara försöker desperat sudda bort de som några av våra fans skrivit. *host*


Sara och Klara kände sig tvungna att vidröra varje bro hahaha.


Hade ingen aning om att vi hade så många fans. Melinas blev lite fail bara för vi gled ifrån HAHA


Sen kom vi tillslut fram till Västra Hamnen där vi badade. Eller, de (Menat Klara och Sara) badade. De bara slängde sig i. Jag kom i till knäna ungefär. Stora vågor och sjukt kallt vatten. När man nästan skulle våga gå i så kom en storvåg och bara sköljde massa vatten över en så man hoppa till och tog ett steg upp.


Sen gick vi vidare till Ribban istället. Till en bryggare med lite lägre vatten. Då va ingen annan sugen på att bada. (Fast att Klara lovade att bada, hon var uppe snabbare än... kommer inte på nån liknelse haha). Som ni ser på första bilden så va det lite kyligt, men när man väl kom i var det helt okej.


Sen skulle vi ta lite vattenbilder. Med varierat resultat. Där det blev bra min på mig, kom typ inget vatten. Där det var massa vatten, ser jag ut som jag ska dö. Har nyfunnen respekt för modeller som kan njuta av att skölja ansiktet i vatten. Skulle doppa huvudet och sen komma upp och svänga med håret. Vilket är väldigt svårt när håret är blött och sitter ihop hahaha.


Lite fina random bilder. Har inte fått föda på 11 timmar nu, så magen kallar. Men enjoy the pics.

Trött uppdatering


Trötter är jag. Så, den här bilden får sammanfatta så kul jag haft det idag. Mer bilder om några timmar (after all, så är det redan morgon) men jag har gäspat totalt 20 gånger under tiden jag skrivit det här inlägget så det är dags för mig att borsta tänderna och lägga mig och läsa i en ny bok. 2/5 böcker är redan lästa. Effektiv jag känner mig ;) Goder natt. ♥

Trampbåt & bad står på schemat




Kassa mobilbilder från förra året. Tur att jag satt kameran på laddning nu. Kl 16 ska jag möta upp tjejerna vid ett konsum i stan och vi ska handla lite förnödenheter till picknicken som vi ska ha... på en trampbåt! Haha får se hur det löser sig. Senare på kvällen ska vi dra oss till stranden och bada. Awesome, årets första bad :) Medans jag gör mig iordning lyssnar jag på Kevin Rudolfs nya album. Nu ska jag stryka mitt linne och kolla busstider. Hörs senare.

Fuck hemglass

ARG. När jag trodde att vi skulle kunna ha glasspicknicken på onsdag, och väntar på glassbilen. För andra gången, så kommer den inte ens!? Är så trött på den här kampanjen nu. Min första kampanj strular. Bra, skickat iväg ett argt meil nu. "Ja men du kan ju köra dig själv och hämta" sa chauffören för 2 veckor sen. Men, det heter h e m g l a s s, med betoning på hem. Jaja, får se vad jag får för svar på meilet. Men är rätt irriterad på det hela nu. -.- Kanske borde skitit i att ens leta efter kupongen, slippa massa besvär. GAH.

Svensk? Nejdå


Gammal mobilbild från stranden förra året. (Så mörkt hår jag hade). Men iallafall, så har jag legat och försökt sola lite. I skuggan. För att läsa klart min bok utomhus. Det gick rätt hyffsat, drack vatten som aldrig förr. *Tar en klunk till* för jag är inte kompis med solen, kommer ihåg en dag förra sommaren när jag varit ute hela dan. Utan att dricka nåt, när jag väl skulle handla nåt att dricka började allt snurra och bli svart för ögonen. Men jag satte mig ner och behöll kontrollen, jag var ärligt talat mer rädd för att det skulle vara skämmigt att svimma än nåt annat. Jag börjar närma mig slutet på boken, men var tvungen att gå in för där är det svalare. Jag fick ett väldigt crave på marabou digestive, så det tillsammans med vatten borde väl bilda en acceptabel nyttig/onyttig kombination? Nu känner jag mig bara väldigt slö. Ska ägna de närmsta 40 minutrarna med att titta på Sex & the city. Väldigt bra att passa på när man är ensam hemma, så ingen i familjen undrar när de får höra random stön och ljud. Mohaha.

UH

Godmorgon börjar vi med. Har inte tid för för mycket officiellt snack. Jag googlar massa, för igår när jag skulle lägga mig och byta om till nåt att sova i så kände jag att det skavde på ryggen. Har fått sitta upprätt utan ryggstöd hela kvällen för jag trodde att jag hade nån innebrännare på ryggen. Men sen när jag tittade närmare, UH. Det var lika stort som en femkrona och upphöjt på olika ställen. Myggbett? Det kliar inte. Getingstick? Hade nog känt det. Spindelbett? I Sverige? Äckligt var det iallafall. Fick sova på mage hela natten. Det har gått ner nu iallafall. *Tittar i spegeln igen* Men nu är det lila :o Hahaha fyfan asså, rena skräckfilmen. Det gör inte ont längre iallafall. Ska dock ha en bhfri dag, igår när jag hade det på mig hela dagen verkade det svullna av det för det tryckte på. Det måste vara borta imorgon iallafall, då är tanken att jag ska sitta i en trampbåt ju. (Utan att trampa) ;) Men jag stänger google nu, skräckhistorier.

Gosh, im such a dramaqueen.

Saras design är klar!


Nu äntligen är den klar. Äntligen, för att Sara tjatat hål i öronen på mig kind of. Hehe. Im very proud of me. Bara jag får klartecken från Sara så ska det in på hennes blogg snarast. Men msn funkar inte för merparten tydligen, så det dröjer nog. Typiskt.. hon som så gärna ville ha den. Ville som sagt ge henne en enkel men ändå personlig design. Titta in på hennes blogg och se den live när den är uppe.

[Rubrik]


Ja, syskonkärlek är läst nu. Den var bra faktiskt. 2 dagar tog det att läsa ut den. 300 sidor. I den här takten kommer jag ha läst ut alla böcker inom en vecka. Men har precis läst några kapitel i "En shopaholic i väntans tider", men jag tror jag hellre hade läst den på engelska. För vissa stycken blir bara så konstiga. Men jag gillar den.

Just nu väntar jag på att nåt av badrummen ska bli lediga. Mitt hår är äckligt fett. Ska ha en "spadag" som jag alltid har på söndagarna. Ska fortsätta raka benen, skar mig på ett antal ställen imorse som gjorde ont som fan ;( Spelar knappt nån roll hur försiktig man är, alltid är det nånstans man skär sig. Men har gått med stubb hela förra veckan, så den som vill va fin får lida pin.

Hoppar mellan massa ämnen nu, men jag vaknade sent idag. Vid 12, efter 11 timmars sömn. Det tog tydligen bara en natt att vända på dygnet. För min del känns det som att klockan är 8, åt precis frukost (mackor med chokladyoghurt) och mamma står i köket och gör lunch. Jag ska tvätta håret iallafall och sen fortsätta läsa. Vi hörs senare, om jag inte förblöder utav rakskador.

Grym låt!

Skjut mig, diggar särskilt i slutet på videon där kissie "shakar loss. Ser väldigt socialt missanpassad ut, to say the least.


Underbart


Rekord!

Halv tolv kunde jag sova till. Känner mig stolt. Halva dan har gått, tänker inte på det för då får jag ångest. Men kunde stanna uppe till 3.30 igår, man blir så sömnig av att läsa i sängen med dämpat ljus. Kunde stanna uppe så sent till följd av flera anledningar. Går inte närmare in på det, men det var en händelserik kväll. Som slutade med att jag fick världens chock när jag kom in på fb och såg massa bilder från sjuan osv. Lägger upp några när jag har the balls. Nu ska jag fixa frukost och fortsätta läsa i Syskonkärlek. Snart läst halva. :D

Vill bara påpeka...

Klockan är snart 2.10 och jag är uppe. Ska fan ha som mål att lägga mig 4 idag. Riktigt vända på dygnet yeah. Håll tummarna för mig (y)

Förbjud rökning i bussbås

Ja, det kom jag på idag när jag väntade på bussen. Nåt jag tänkt på flera gånger. Skulle hem, var trött i benen och satte mig ner i båset. På andra bänken sitter en tjej och snackar i telefon. Hon tar upp en cigarett, och röker den. En till, och en till. Och jag får dra i mig skiten. Jag h a t a r stinken av rök. Jag riktigt avskyr den. Jag drar mig ifrån att krama folk som röker, vill inte ens vara i närheten av dom ifall dom stinker massa rök. Än mindre känna deras andedräkt. Och eftersom man nu snackar om att förbjuda rökning på uteserveringar (sjukt bra, ja) så vill jag förbjuda rökning i bussbås. Ickerökare ska inte behöva anpassa sig för de som röker och ställa sig utanför. Varför röka i ett bås där den äckliga röken bara samlas och alla får andas in den? Det borde vara de med ovanan som får ställa sig utanför och röka. Tycker ni inte?

I never said I was an angel

Just det, glömde nästan. Har fortfarande ångest/är irriterad över det så lika bra att spy galla över det i bloggen. Skulle möta upp Melina idag. Efter jag tagit ut pengar så märkte jag att jag var lite tidig så lika bra att vänta utanför hennes port istället för att stå som en idiot på torget och vänta. Så jag började gå. Går förbi en bars uteservering. Och där sitter en grupp gubbar och den ena utbrister "Men lilla gumman, det är varmt idag, sätt dig här och låt oss svalka dig". Jag har hörlurar i så jag hänger inte riktigt med i att registrera det i hjärnan. Tror att han snackar med nån annan, vänder mig sen och ser att hela gruppen glor på mig som kåta hundar. Fyfan asså. De fick värsta blicken, om blickar kunde döda. Och det får deras flin att gå bort. Jag går vidare, svänger med håret och försöker skaka av mig det.

Jag menar, jag som tjej ska kunna gå ut en dag på stan, i korta shorts utan att behöva få såna kommentarer.
Shortsen var korta, ja. Men det är varmt och jag vill få lite solbrända ben. Det ursäktar inte gamla äckelgubbar som ska få säga sånt. Ville helt seriöst sparka kulorna av dom. Trodde de jag seriöst skulle sätta mig där och bara "Ja, rulla fram drinkarna!" Desperata äckel, som kommer dö ensamma. Gamla säger "Dagens ungdomar" jag säger dagens gamla då?

Nej, nu glömmer vi detta.
Blä

Lyckat biblioteksbesök


Det här fick jag med mig hem från biblioteket. Efter mycket letande. Att de ska göra om precis allting hela tiden. Men jag, med mitt dåliga lokalsinne hittade tillslut. Massa tjejböcker för sommaren. Lånade 5 stycken för att få en extra motivation, läser man 5 böcker i sommar får man en som "pris" sista året jag kan göra det, så why not? Det hela tog mindre än en timme, kunde ta bussen hem på samma biljett. Men fastnade i trafiken vid en stor korsning. Under tiden kunde jag underhålla mig med att tjuvlyssna på 4 tjejers samtal angående ullared och huruvida den ena tjejen hatade h&m och den andra älskade det. "Oh men gud, jag fixar faktiskt inte att gå på H&M, det är bara inte jag". Men samma tjej såg fram emot att åka till Ullared. Hahaha, fun fun.

Nej, nu ska jag äta nåt och sen sätta mig på balkongen med ett glas iskall cola och börja läsa i "Syskonkärlek" av Katarina von Bredow.

Bloggdesign - fast inte åt mig


Såhär ser Saras blogg ut just nu. Inte så roligt kanske, och framförallt inte så personligt.


Nåt i de här banorna hade jag tänkt mig att Saras design ska bli. Den är långt ifrån klar, men grunderna är fast. Vad tycker ni? Har inte fått Saras åsikt än. Det är min andra professionella design som jag gör åt nån annan än mig själv. Här får man en klar inblick redan i headern att hon gillar teater och musik. (Den där fula jordikonen och inläggsrubriksfärgen ska ändras, ush.) Men det är kul att sitta och pilla. Fast lite nervöst när det är åt andra. Tiny var min försökskanin (men hon har tagit bort designen nu.) :( Men jag har fått uppdraget att göra en ny header åt henne.

Dags att klä på sig, ska ut och till skolan. För att betala min skoltröja, yuk. Vill inte tillbaks dit. Men det är väl ett nödvändigt ont.. see ya!

900

Jag vaknar alltid 9 nu. VARFÖR!? Jag vill sova längre. Jag blir ju ändå så trött på eftermiddagen och sover då med. Och det blir minst en timme, det här powernapsskitet med 20 minuter tror jag inte ett skit på. Det är ju då det blivit skönt att sova och man är på väg rem sömn, så ska man bara vakna och känna sig full av ny energi? Bull.

Hmm... trodde jag skulle komma ihåg vilka böcker jag ville låna. Men såklart har jag glömt typ alla. Syskonkärlek, en shopaholic i väntans tider, nån bok av martina haag. 3/5 iallafall. Pissväder det ska bli idag ;( Skiter i vilket, nästa vecka SKA jag bada. Vill ha torkat saltvattenshår igen. Nu pratar jag i futurum igen = dags att sluta. Chingaling.

Wtf?

Sitter vid den gamla datorn. Kollar in bloggen, designen är bra här med. Men bakgrunden ser helt... grå ut? På andra datorn är den mer beige/persika. Vilken färg ser ni? Jag som så omsorgsfullt valt ut den färgen. Så kanske jag levde i en bubbla där jag trodde att min design var så fin och diskret, så är den stengrå annars. Yuk.

Kom hem för en stund sen. Från en prommis, med Mel. Är trött och seg, men bra att röra på sig. Vi käkade varsin piggelin, ett framsteg för oss två som annars såfort vi hänger hamnar på ett väldigt välbesökt *salladsställe*. "Going to mcdonalds for a salad is like going to a hoe for a hug" HAHA. That pretty much says it all. Nu ska jag leta fram böcker jag ska låna hem och läsa i sommar. Syskonkärlek är min första prio.

Caroline tycker - om monarkin


Snart är det dags för kungabröllop. Och är fett trött på att höra om det. Kunde inte bry mig mer eller mindre innan. Men nu har all mediabevakning delat Sverige i två lag. De som är för monarkin, och de som inte är det. Jag har tittat runt lite, och de som är för säger att de gör reklam för Sverige. Visst gör de reklam, men på vilket sätt? Reklam kan både vara dåligt och bra. De åker runt till länder, vinkar och visar "Titta, Sverige är ett land som ger mig massa pengar på silverfat för att göra detta". Eller åker till Uländer och klappar på fattiga barns huvuden för att visa sitt stöd. Men jag tror inte att barn på barnhem tycker det är nåt speciellt om drottningen klappar dem på huvudet, snarare ifall någon skänker pengar till dom så de kan få mat för dagen.

De är ju vanliga människor. Men anses ändå vara mer värda än övriga invånare i Sverige. Kungen var inte emot Daniel som person, men han var rädd för att ifall Viktoria gifte sig med en vanlig man, så skulle släktens "upphöjdhet" minska. HAHA? De ser sig själva som ett finare släkte än andra. Jag är emot monarkin, dels för att Sverige aldrig kan kalla sig en renodlad republik sålänge vi har statschefer som inte väljs av folket. "Men vadå, en president kan också kosta massa pengar ju?" Må så vara, men då har man iallafall valt honom/henne pga tillit och förtroende. Inte nån som föds med silversked i mun. Ska man nu inte avskaffa monarkin tycker jag man ska sänka bidragen rejält. Sverige backar rejält på andra områden, kunskapsnivån i skolorna sjunker, vår konkurrenskraft i kunskap utomlands sjunker. Kommunerna sparar på allt inom vård osv. Men det spelar ju ingen roll, för prinsessan måste ju ha sin märkesväska för 100.000 liksom. Annars kan hon inte utföra sitt arbete ordentligt.

Om man nu skulle komma till den punkt där man ska avskaffa monarkin vet jag inte hur man skulle göra. Ha en folkomröstning, som resulterade i att majoriteten är motsatta monarkin, och sen... sparka ut dom? Men jag vet att nångång kommer Sverige inte ha monarki längre. The sooner the better.

Ny kategori - Buzzador


Öppnade nyss min meilinkorg. Fick meil från Buzzador om att jag kommit med i glasskampanjen igen eftersom jag har hittat värdekupongen. Och fick som bonus ett erbjudande om en ny buzz. Detta går dock inte att äta, tamponger. Men jag tackade ja, kanske kan buzza dem samtidigt som glassarna ifall de hinner hit (och jag kommer med i kampanjen). Men iallafall, så tänkte jag ha Buzzador som en ny kategori. Lite lättare för mig att hålla reda på vilka kampanjer jag varit med i osv. Jag har hela 625p nu, inte säker på hur länge jag varit medlem men det är inte så länge.

Vill du också bli medlem och prova gratis produkter?
Bli medlem på den här länken! https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=CarolineSophie

Ich bin sehr glücklich

WOHO. Hittade nyss glasskupongen igen, som jag ska hämta ut alla nya glassar med. Hittade den tack vare att syrran välte en hög med papper jag hade tänkt städa senare på skrivbordet. Så det var nice. Glassbilen ska komma på måndag. Har de inte glassarna då dör jag typ -.- Då får jag övertala pappa att åka och hämta dom, och sen raca hem för att glassarna inte ska smälta. Men jag ska kämpa så vi får glassarna, och en glasspicknick :D

Allt pratande om glass har gjort mig sjukt hungrig.
(Btw, var det nån som såg avsnittet av Grey's igår? Såg det för evigheter sen men var tvungen att se det igen. Så himla bra.)


Förra inlägget - finns inte


Förra inlägget finns inte. Det finns kvar, men det gäller inte längre. Eller äh, svamlar bara. Har varit typ mandodepressiv hela kvällen. Men nu har det släppt. Blir mycket gladare när jag tittar på de här bilderna. Blir helt *gushigushigush* (bebisljud jag gör när nåt är sött. låter mindre stört i verkligheten). Nada är hemma igen om lite drygt 2 veckor. ♥ Så, nu känns allt mycket bättre. Men man blir trött av att gå upp och ner i humöret hela tiden, ska nog äta nåt och sen lägga mig. "Nehe! Hon äter efter 18! Det får man inte göra :o" kiss my ass alla bantare. Tröstätning here I come.

ÅH

Hitsi, ei voi seistä enemmän. Ei kestä näitä paniikkikohtauksia. Älä puhu kaikki blogissa ole, mutta haluaisin silti tavallaan. Mutta tuskin tietää itse, mitä se on, että on väärin.

Bloggdesign sommaren 2010


En printscreen för att föreviga denna designen. Nog pratat om min design, nu ska jag sätta igång med Saras design. Min andra design som jag gör åt nån annan. Ska bli mycket intressant att se hur det går. *Gräver efter inspiration*

Facebookstatusen säger allt, men ni får veta lite mer


Det gör fortfarande ont som fan. Jag skriver med min vänsterhand nu och känner mig grymt handikappad. Det hela hände genom att jag skulle resa mig från solstolen, men fastnade med fingret på nåt konstigt sätt. Så jävla fucking ont det gjorde. Fick flashbacks från när det hände på badmintonen fast då med axeln. Det känns som att hela kroppsdelen bara kapas av, men som ändå finns där och smärtar. Klämde väl nerverna. Fyfan. Tur att det hoppa tillbaks igen iallafall. Hann iallafall sola en kvart. Börjar få tillbaka känseln fingret iallafall och smärtan avtar. *Tycker grymt synd om mig själv*

Caroline tipsar - 100 bilder framkallade gratis

Jag har nu sammanställt alla 100 bilder som jag vill framkalla. De sista 10 fotona kneps av fotona från igår. Nice. Det är väldigt blandade foton. Det kostar bara 30kr/porto. Så gör erbjudandet du med. :)


Din mamma


Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Men inga tårar når min kind
Dendär rådjursblicken är så gjord, gjord

Oss bar ett kors som blev för stort
Visst du kan gråta om du vill
Jag synar dina kort, dina kort

Åh, det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting

För din mamma
Borde lärt dig lite grand
Tönt
Säg till din mammama
Att vi inte är tillsammans


Lyssnar, säkert inte till er stora förvåning på Oskar Linnros skiva.
Min favoritlåt just nu är "Din mamma" (Vilket är rätt roligt eftersom jag bor i Malmö,
och här är din mamma en vanlig förolämpning haha). Men nu, när någon säger din mamma kommer jag tänka
på denna låten. Bra va?

Oskar Linnros – Din mamma


Oskar Linnros and the girls



WOHO. Bilder med celebsen. Mel blev söt, jag blev lite.. vet inte. Pepsodentleendet är so me, håret va knas. Men äh, ett minne för livet (y) ska lägga till de i framkallningsmappen.

Oskar Linnros, hur underbar!?


Väntandes på superstjärnan...


Börjar bli smått uttråkad..


Här kommer han. WOHOOOOO. Lyckan total.


Dålig bild på det han signerade. Han blev, som jag föranat osäker på hur jag stavar mitt namn. "Caroline, tack för stödköpet. Ha en fin sommar!" står det för er som inte kan läsa riktigt. JUST DET, kram står det också. KRAAAAAM. Mmmmwah ♥ Jag och Mel har vandrat runt på moln hela dagen. Helt freakin sjukt underbar han är. Jag luktar så sjukt mycket parfym också, fick nog på mig när vi va inne på Kicks. Klarar inte av att andas med näsan, så mycket blandningar. Luktar lite killparfym också, kanske är Oskars :):):) Känner mig som värsta fjortisen. Men jag har hittat en ny Jonas Bane, en ny kändiscrush. Ikväll ska jag ligga i sängen med denna skivan på med högsta volymen och bara drömma mig bort. Ska lägga upp lite videos också. Och visa en bild med mig och honom, grr.


Från jeans till shorts


Gammal bild, men samma sak. Har lite hobbyhörna här hemma, målet är att få ett par byxor till ett par snygga shorts. Har aldrig på mig de här byxorna annars, jag föll för dom totalt i affären och bara "Detta är sooo me!" Och har använt dom... en gång? Förhoppningsvis ska de bli mer frekvent använda i sommar om jag nu lyckas. Orkar dock inte sy en fåll nu med symaskinen. Har klippt till dom iallafall, some final details and they'll be beautiful.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Från och med du


Nu börjar sommarlovet på riktigt känns det som. Även fast vädret suger. Jag ska till stan senare idag, lämna tillbaks lite biblioteksböcker och sen besöka en skum butik som jag hört massa prata om nu. Senare ska jag och Mel gå och se Oskar Linnros på Entré och få skivor signerade. Nice! Tar med mig kameran och fotar. Så vi hörs senare ikväll. ♥

Lyssna på Oskars toppsingel: Oskar Linnros – Från och med Du

Nörddiskussioner

NEJ! Nu tog de ju bort diskussionen. Från facebook. Såg nån diskussion på nån sida om Brebandsbolaget. Att de sög (thank god) sen kommer det nån nörd och bara "Nej, det är de bästa och billigaste i Sverige för höga hastigheter". Och jag säger emot, att vi har PayEx och betalar 150kr/månaden för 100mbit/sek (Vilket vi får ut också, vilket är ett mirakel). Och han tror inte mig. HAHA han säger på fullt allvar "Caroline, ljug inte för mig:p" creep, låter som vi känt varann sen länge. Jag gör ett test och bevisar att vi har det, och han tror mig ännu inte. "För att ha det måste du ha en router som tar 250mbit/sekund (Varför behöver jag en sån router när jag vill ha ut 100mbit/sek?)" men det har jag. "Du måste ha en processor som bla bla bla och en sån sån sån och sån" Så skulle jag svara, och diskussionen tas bort.
Rätt bra iförsej, jag orkar inte diskutera med nördar. Jag ville ju bara tipsa. Att jag drar på mig diskussioner vart jag än går? Hahaha.

LOOK!


Tillåt mig. O M F G! Har ni nånsin sett nåt sötare? Blir tårögd bara jag tittar på bilden. Jag vill så gärna ha en minitvättbjörnen som husdjur. Oavsett hur mycket sopor den kommer välta ut. Tittar på Björn Bröder 2. Älgarna äger i de filmerna HAHA.

Ja, jag har torr humor.

Smågrinig

Vaknade nyss från att ha sovit en stund. Så grymt skönt. Men hade fönstret öppet och blev väckt av hundar utanför. Inte lika skönt, så jag är lite småirriterad nu. Jag växte nog aldrig ur det från småbarnsåldern. Blir alltid grinig om jag blir väckt för tidigt. Nu har jag ätit så jag är sömnig igen. Får inte somna igen för då somnar jag inte förrens klockan är typ 06 :| Så.. tills dess tänkte jag titta på nån film. Dock inte säker på vilken. Ilandsproblem, stora såna också.

Btw: Innan när jag hade den vita äckliga gräsliga designen fick jag alltid kommentarer om "Åh så fin blogg du har!" och jag tänkte va är det för fel med er? Nu har jag en killerdesign och asbra inlägg och nada kommentarer. NADA. I swear to god i'll kill ya if you ain't gonna start to kommentera.

Blogglista

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Jepp

2. Är du lycklig?: Ja

3. Är du uttråkad?: Nej, inte särskilt

4. Är du ledsen?: Nej

5. Är du italienare?: Tyvärr inte

6. Är du cool?: Hell yes

7. Är du från Irland?: Nej

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Inte gifta men tillsammans

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej, inte för min del iallafall. Men jag tror på lust vid första ögonkastet.

2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja, vem har inte?

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ja ;)
7. Är du kär?: Nepp. Singel i både knopp & kropp

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Nej, inte vad jag planerar.

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Bdb!
2. Hår eller ögon?: Ögon

3. Katter eller hundar?: Katter!

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca cola for life!

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Hmm... hemmakväll om jag måste välja.

7. Pengar eller lycka?: Lycka!

8. Dag eller natt?: Dag

9. Msn eller mobil?: Mobil

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Ja haha :$

2. Brutit nåt?: Nej

3. Gjort nåt du ångrar?: Ja, såklart.

4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, ska däremot nångång

5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja, mer än en gång

6. Ätit en hel tårta?: Nej, faktiskt inte helt ärligt.

7. Gjort bort dig offentligt?: Jaaa.

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej ush, fyfan.

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja

10. Velat försvinna?: Ja

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Melina

2. Telefonsamtalet du fick: Pappa

3. Personen du var med: Aisha

4. Roligaste grejen som hänt: Men man kan aldrig välja sånt :o

5. Personen du smsade: Elin
6. Personen du tänkte på: Mig själv

7. Du skrev till på myspace: Myspace? Finns det fortfarande?

8. Du kommenterade: Nån blogg säkert
9. Du tillbringade natten med: Johanna (Fel ord att använda tillbringade kanske. Höhö)

10. Du kramade: Syrran


Jag dör så fint


Bruce Hornsby – The Way It Is
Döm inte av bilden, lyssna på låten. En riktig klassiker. ♥

TJA


En ros från mig till er. Jag och Melina satt där efter avslutningen och väntade ut regnet. Lite för stor ros att ha i munnen dock. (Okej, inte på det sättet. Eller är det bara jag som tolkar mina EGNA texter på ett konstigt sätt?). Jag möttes iallafall av dessa bilder på facebook på morgonen nu när jag loggade in. Utan att ha sett dom innan, hahaha skräcken var enorm.


Första bilden: Jag och Klara. Andra bilden: Jag, Jasmin, Melina
Pose: EXAKT samma hela tiden hahaha. Melina var hård på den punkten med posandet.


Självportträtt. Den första var helt seriös (Ny facebookprofilbild, oh yes.) Den andra har jag ingen förklaring till. Jag bara såg ett paraply och såg det som möjlig rekvisita. (A)


Och de andra tjejerna hängde på idén.


Och nu till de mindre smickrande bilderna. HAHA på första bilderna skulle jag härma den sjuka modellposen som modeller alltid gör. (FYFAN CARRO. Dra ner underkjolen). På andra bilden så sitter vi precis som på första bilden och väntar ut regnet. Genom att äta chokladen jag egentligen skulle gett till min *****. I skoltröjan också, tack gode gud för den när det regnade. Nu har ni 1000 bilder att njuta av. Enjoy! ;)

Fail flirting


Hey babes. Fallit för mig än? Det är därför tjejer inte ska fota med att blinka sådär. Det blir bara fail. Här är nog inte meningen att jag ska flirta. Men äh, vet inte varför jag lägger upp den ens. Men you know me, bjuder alltid på mig själv. Har lite planer för morgondagen nu också. Nice indeed, imorgon ska jag ta med mig kameran och fota. Exakt vad vet jag inte. Men det ska bli kul ändå. Mer om det imorgon. Känner mig trött. Men ändå utvilad och avslappnad. Blir väl så när sugarrushen avtagit. Har skrivit upp lite roliga projekt jag kan ta tag i när det blir tråkigt under lovet. Nu bara babblar jag i futurmform. Gör jag det för mycket = det händer aldrig. Så jag slutar nu, hugs & kisses. ♥

Självkänsla - Ideal


Ser ni bilderna? Of course you do. Men ni ser hur olika dom är. Den ena är Megan Fox. Den andra är jag. Så pass olika, så långt ifrån varandras livsstilar. Men vem har rätt att säga att alla ska sträva efter Megans utseende? Det går inte länge när man ser en film och alla killar börjar stöna med "sååå fin hon äääär". Jag tycker inte hon är fin. Varför? För jag ser henne som en plastikopererad bimbo. Jag känner ju inte henne, men själva idealet hon står för. Du är inte värd nåt som människa om du inte har stora läppar, perfekt näsa och är smal med stora bröst. Hur många gånger tror ni inte hon lagt sig under kniven? Detta är inget att satsa på att uppnå.

Sen kan jag förstå att när killar berättar om sin drömtjej kanske inte säger uppåtnäsa, lite småmullig och 1.70. Men frågan är inte om, utan varför de inte gör det. För de blir ju också påverkade. Skulle jag beskriva min drömkille skulle jag väl som vilken tjej som helst säga "Lång, mörka ögon, muskler, fint leende". Och få upp nån sorts modell i huvudet. Men skillnaden är att jag inte stänger in mig psykiskt så när jag träffar killar. Skulle nu min kille vara blond och ha ljusa ögon och inte så vältränad spelar det väl ingen roll. Jag blir kär i personen, och ju mer jag tycker om en persons personlighet desto vackrare blir dom.

Det jag försöker säga är att såna ideal är inget att satsa på.
Perfektion är ett uttryck som är väldigt brett. Det du måste fråga dig är vart din gräns går. Kan du börja se på dig själv som att du duger som du är, eller ska du ha ångest över att du inte är pinnsmal, har feta läppar eller världens rakaste näsa? Du blir inte lyckligare ju mer du opererar dig, du hittar alltid fel ändå.

För trust me, det är synd om killarna som letar efter såna här tjejer på stan. De kommer dö ensamma uppe på vinden googlande på Adriana Lima och Megan fox osv. De killarna som går efter sånt och inte kan se sann skönhet, förtjänar det ödet. What I want to say is, se dig själv som vacker. Om någon säger nåt annat - le och gå därifrån. Det är den största hämnden man kan få.

Det ser lovande ut

Hmm.. toppenväder blandat med mulet. Big surprise. Men det är bara början på lovet, det brukar bara regna och massa sånt i augusti. Sitter och försöker planera lite för veckan. Blir det fint väder på torsdag ska det defenitivt bli en stekardag. Helst i västra hamnen. Då är jag tvingad att steka och kan inte gå in efter en meshalvtimme på balkongen. Måste till bibblan en sväng också nångång i veckan för att lämna tillbaks böcker. Får bli på en mer mulen dag, ska få in en 14minuters solning på solariet också.

Åh gud.. säg nu inte "varför sola i solarium när det är fint väder ute?" för att solarium är så mycket effektivare och där bränner jag mig inte heller. Och jag blir brun efter knappt en kvart, medans efter typ 878269 timmar ute. Ska dock ta det lugnare med det nu, vill inte stressa kroppen för mycket.

Angående bloggdesignen så sitter jag och pillar med kategorierna just nu. Raderade alla kategorier och skapade nya. Ska bli bättre på att sortera in inläggen nu. Har bara runt 900 inlägg att sortera in nu :( Får bli lite allt eftersom. Men allt trillar på plats känner jag. De nya nedräkningarna är inne också. Nedräkningen till 2012 är ju klart roligast av dom alla. Jag tror inte på det själv, men vill kunna sitta dagen efter och bara "HA HA HA sååå fel ni hade. Dumbasses! HAHA gå och gräv ner er. *Gör kycklingimitation"

Okej, ska sluta med påhoppen nu.
You still love me right?








The grades


This is scary to read. Jag måste inte gå i skolan längre.


Dålig bild på betygen. Pappret är helt skrynkligt för det ösregnade när vi skulle säga hejdå till alla. Men som ni ser, pretty good grades yeah. 300poäng blir mina sökpoäng och utan att ta bort sämsta ämnet idrott får jag 310. Inte illa pinkat nej.

Vit chokladmousse - done


Har varit så sjukt rastlös hela dagen. Surfade runt lite på bloggar och kom in på Spiderchicks blogg. Såg detta receptet på vit chokladmousse. Enkelt, snabbt och framför allt så SJUKT GOTT! Mums, men det räckte med en portion. Sjukt mättande. Ja jag tycker att ni också ska göra det. Särskilt nu när det är mulet väder och vi har sommarlov = en massa fritid.

Receptet:
150 gr vit choklad.
1 ägg
1 dl kesella
2 dl grädde

Vispa ägget.
Smält choklad och rör ner med ägg.
Rör ner kesella.
Vispa grädden och blanda i.
Låt stå i kyl en timma.
Servera med hallon.

(Jag rev mörk choklad och hade över, blev pricken över i:et).

Slappdag

Vad är det för dag idag? Söndag. Börjar redan glömma dagarna och det har inte ens gått 2 dagar av sommarlovet. Men idag blir inte mycket gjort. Känner mig hängig och snuvig. Påväg att bli sjuk? Gah. Så idag blir det jag + datorn + diverse maraton av program. Måste bara säga att jag dör så snygg bloggen är nu. Mucho proud over myself right now. :) Mycket kvar att göra dock, men det ser bra ut don't ya think?

Nu ska jag fortsätta äta frukosten. Rostade mackor med ost. Massa tomma kalorier som man aldrig blir mätt på. Det är det sommarlov är till för om inget annat.









Rörsjöskolan/Zenith - Collage







Grävde lite i arkivet efter bilder från skolan. Och hittade massor. Kommer säkert komma upp fler bilder sen. Men gud.. så många minnen som kommer tillbaka.

Niornas sång på avslutningen


Inte min video, blev dock tipsad om den. Kanske nånting att titta på, och nåt att minnas :) Haha jag ser inte så vidare glad ut (A) Men var helt spänd och trött osv.

Serben är hemma igen!


Godmorgon bloggläsare. Idag har jag bra nyheter, förutom att det är sommarlov och jag är nyvaken och sådär så är Aisha back home. Bilden är ifrån sista dagen innan hon åkte, hon skulle komma hem nångång inatt. Jag tror jag fick rätt på datumen haha. Kanske dags att sätta på mobilen igen och se om hon ringer. Hon vill säkert ha sig en uppdatering på rörsjöskvallret och sa "Du och jag ska träffas direkt när jag kommer hem, fattar du kärring!?" flera gånger. Så jag vågar inte säga emot.

Förövrigt så har jag saker att ta itu med innan dess. Vädret ska bli skit hela dagen förutom fram senare på dagen. Så fram tills dess måste jag städa rummet och rensa datorn. 8000 filer har jag nu. Hälften av dom ska säkert bort. Så himla mycket skit man samlar på sig när man sparar ner googlebilder mm.. haha så jag har en del att göra.

Firar fredag


Det här väntade på mig när jag kom hem. Hahaha att mamma & pappa skulle köpa Polka till mig trodde jag aldrig. Men i kortet låg pengar. Sjukt nice. Pepp på sommarlov nu! ♥

För vi har slutat nian, fyfan va vi är bra!


(Bild lånad från Matilda B's fb.) Men åh :( Måste förstora headern lite så jag kan lägga in bilder så stora som 600px. Det är därför vissa bilder går utanför. VI HAR SLUTAT NIAN! Fyfan, kan inte sluta säga fyfan. 9 års slit är över. 310p i betyg blev det. Fyfan va jag äger, fyfan va vi äger. ♥ Va så sorgligt att säga hejdå till alla. Började gråta fast jag kunde hålla mig rätt länge. Fick inget pris i kyrkan, det kändes som värsta Oscargalan och den där stora väntan på ifall mitt namn skulle ropas upp. Det blev inte så, Hamdi fick två priser istället. Det är jag glad för :) Hon har kämpat så mycket mer än vad jag gjort. Började skaka av att alla bara "Det är du Carro". Det största priset man kunde få var att få säga hejdå till alla på ett bra sätt och få höra från lärarna att de tror att det kommer gå bra för mig och att de kommer läsa om mig nångång i tidningen.

We're the worlds greatest. ♥

Im the worlds greatest

Vänta.. micron pep nyss.

Mycket lättare att skriva blogg när man äter. Och har satt på ett nytt avsnitt av Beverly Hills 90210, min reserv för Andra Avenyn. Somnade i soffan, var ensam hemma = skitskönt. Sen kom pappa hem och väckte mig. Det verkar bara vara jag som kan smyga i den här familjen när någon sover. Sitter och lyssnar på "The worlds greatest" också, som det är meningen att niorna ska sjunga i kyrkan imorgon. Well, idag på repetitionerna var vi typ 12 stycken. Av totalt 40 nior. Så jag vet inte ifall jag ska vara med. Har inte tränat innan, kan inte sjunga och kommer bara dra ner det hela. Skulle jag va med skulle det bara bli för symboliken. AAAH vet inte. Måste fixa nåt till min mentor också som present tills imorgon. Alltid allt i sista minut.

"Youve watched 72 minutes of movie today" fuck you megavideo. Okey, då sätter jag på ett bad istället då. Dags att få sammetsmjuka ben igen.

Ångest

Gick till um imorse som sagt. Missade bussen, så fick gå dit. Det gick väl.. sådär. Jag fick inte en syl i vädret och barnmorskan förklarade exakt samma som läkaren gjort. Så fick höra instruktioner som "ta ett piller om dagen, vid samma tidpunkt", liksom hallå? Har redan tagit ppiller i snart ett halvår. Tror jag är rätt haj på hur det funkar. Sen frågade hon mig inte hur det hade gått med pillrena heller. Sa bara så dålig läkaren var som skrivit ut Yasminelle till mig, för de hjälper bara huden och inte mot mensvärk. (Fan, ska hon pumpa i mig neovletta nu eller nåt skit som man får massa finnar av nu, tänkte jag.) Men hon tog fram en låda och grävde bland massa sorter. Så tog hon fram Cilest, sorten jag fick alltså. Blåa tabletter med gröna sockertabletter. Ser ju sjukt läskiga ut. "Du ska ju inte ha så dyra tabletter, dessa får du gratis" men uh, det är inget problem att betala för dom bara dom funkar. Hellre betala 1000kr/år för lite finare förpackningar och bättre humör och hy än några som är gratis som ger mig finnar, gör att jag går upp i vikt och gör att jag blir deprimerad -.- Vill inte komma till gymnasiet som värsta minfältet och emosen. Jaja, ska inte döma i förtid utan ge de 3 månader. Ska bara ha mens 4 gånger om året nu dessutom ifall de funkar <3 Ska bli så jäkla skönt att slippa mensen. Hoppas de funkar nu bara. Känner mig helt tårögd. Beror nog på att jag är så himla trött. Och jag slutar nian imorgon. Herregud. Ladda upp med vattenfast mascara alltså.

Vilse i skogen - igen

Ska som sagt till UM idag igen. Det var ett halvår sen sist. Så jag oroar mig mer för att hitta dit än själva besöket. HAHA tänk om jag går vilse. Ajaj, tar bussen så långt det går.


Kommer inte ens ihåg att denna bilden togs. Antar att det är efter lite dansande (iallafall för min del HAHA.) Men ni får en närmare titt på klänningen. Från Melba.se, skitfin. Love it. Alla tjejer borde ha en i sin garderob. Men beställer ni den så var beredd på lång leveranstid. Jag fick min dagarna innan balen liksom. Så det blev väldigt tajt ja.

Nu kallar duschen, såklart får ni reda på hur det gick sen.

BALEN! - Bildbomb











Bilder tagna av Melina Tran @ MT Paparazzibyrå AB

Jag om 20 år - enligt lärarna


Sjukt kul att lärarna tagit sig tiden att skriva detta om alla elever. Den broschyren goes in the memorybox. En liten svart låda som jag ska inviga med massa minnen. Framkalla foton osv. Blir så nostalgisk men det är kul att ha samlat.

Rörsjöskolans bal 2010/06/08


Jag och Yousef. :) Får bli första bilderna från balen. Ägnat åt Natalie, utan henne hade jag inte hittat min klänning. Fy vad jag älskar den. Får skriva en roman om det senare. Kom hem vid 00 igår, sjukt trött i fötterna. SÅ ONT JAG HADEEE. Men de gjorde bara ont mot slutet av kvällen. De höll ut i princip hela kvällen, vilket jag är glad för. Tjejer hade ont långt innan mig. And oh yeah, jag och Hamdi höll ju tal också. Det gick asbra enligt de andra. Så himla nervös jag var, hjärtat slog i 7837 slag i minuten. Inte nervös inför att prata för folk så, men att vi skulle få med allt och att det skulle låta bra. Nej men jag och Hamdi kickar ass asså. (y) Snart dags att vakna till på riktigt (knappt sovit inatt, kunde inte slappna av typ. Väldigt weird). Ser ut som en goth för jag aldrig pallade tvätta bort sminket igår. Så första stoppet blir badrummet.

Balkväll

Blir massa bilder imorgon. Men inte idag, nu ska jag börja göra mig iordning. Vi hörs imorgon!

Ben slätare än en babyrumpa

"You only get one shot - Don't miss your chance to blow, cus' opportunity comes one in a lifetime."

Behöver lite peppmusik nu. Skitnervös och arg. Skitnervös för baltalet. Arg för att glassbilen inte hade glassarna till mig. "Kom tillbaks om 2 veckor" FUCK YOU två veckor. GAH. Ännu ett stressmoment. Men iallafall, imorgon fokuserar jag endast på balen och baltalet. Go with the flow carro nångång carro ffs. Släpp loss nångång. *Skakar på hela kroppen* Snart dags för skönhetssömnen. Kort skoldag imorgon. Fram till lunch, sen sticker jag hem för att sova lite och sen sätta igång med förberedelserna.


Avslutar med en bild på mig och sara. Det ska nog se ut som att hon pussar mig. Nu blir det bara så att det ser ut som att hon sniffar mig i nacken HAHA. Shulululu godnatt.

What I need to get pretty



Det mesta är som sagt från E.l.f. Detta är vad jag tänkte ha som grund imorgon för balen. Kör på temat less is more. Dölja det som ska döljas och framhäva det som man vill framhäva. Precis målat klart ena handen med nagellacket ni ser på bilden, snart dags för topplack. Vänsterhanden får jag ha hjälp med. Är skitstressad, går runt och letar efter solarieglasögonen som jag och Mel delar på. Hittar inte dom och hon ska sola idag. Jaja, än ger jag inte upp. Sen ska jag börja bocka av på min to-do list.

Dagens to do

[x] Raka benen
[ ] Peela kroppen
[x] Smörja kroppen
[ ] Ta bort gammalt nagellack
[ ] Sätt på nytt nagellack
[x] Smörja mina torra fingrar
[ ] Träna på baltalet
[x] Ladda kameran

Skittrött. Skippat 4 lektioner idag, hurrey for me. Men orkar verkligen inte haha (A) Är alldeles för uppstressad för balen. Så därför försöker jag få undan lite stressmoment idag. Så slipper jag det imorgon iallafall och kan fokusera på att få min skönhetssömn och fokusera på hår & smink. Ska ladda kameran nu så jag kan ta lite bilder. Längesen jag fotade. Ni ska få lite sneakpeaks på lite ditten och datten.

Förresten, purr purr Mcfurry HAHA. Ska döpa min framtida katt till det.

Nu kör vi Sveriges Nationaldag

Frukost: Check. Dusch: Check. Fixad: Check. Fönat hår: Ej check.
Lite kvar att göra, men kom på en grej. Fyfan va jag vill att Maskinen ska komma till Malmöfestivalen. Jag kan alla deras låtar nu, Justin Timberlake säger ju att om man tänker på en grej tillräckligt mycket så händer det. Kommer dem dit blir det bästa sommaren nånsin. Fast jag har ingen vidare tur med sånt, förutom förra sommarens Erik Hassle "konsert". Nu ska jag fortsätta tänka på att Maskinen ska komma till festivalen. Hörs när jag är hemma igen. ♥

Jessy Matador - Allez, Ola, Ole


Skitgrym låt. Förövrigt, godmorgon. SKITGLAD. Eller ja, beror på hur du menar det. Men klockan är bara strax efter 10 och det är redan 15 grader ute. "I solen ja" säger alltid vissa. Men nej jag ska säga hur varmt det är i skuggan? Negativa människor. (Börjar morgonen med att kasta sten i glashus, alltid bra). Idag blir det en relativt händelsefull dag. Ska upp till stan och träffa Elin. Gå runt och kolla lite. Sen ska jag träffa mamma i stan när hon slutat på jobbet och ta en fika. (Och sen magiskt komma på att jag tyckte det och detta var fint och att vi kanske ska gå in i diverse affärer lite. Hahaha herregud, im such a user.) Och sen ska jag skicka hem mamma och träffa Hamdi för att skriva talet till balen. Bibblan är stängd idag så vi ska nog sitta i parken bredvid bibblan. Dock får jag sitta i skuggan, har inte kollat på rodnaden i ansiktet än. Jag känner mig rätt uppbokad och det stressar mig. Allt måste liksom klaffa idag. Nog bäst att jag ser till att ladda mobilen :s Jaja, börjar morgonen med en pannkaksfrukost och dusch så löser sig resten.

Visdomsord


Ett väldigt bra visdomsord såhär på nationaldagen. Jag borde kanske säga godmorgon men jag säger godnatt istället. Sockerkicken är över, tänderna är borstade och jag ska badda ansiktet med kallt vatten. (Har blivit lite bränd i ansiktet, hoppas det går över tills imorgon.) Så håll tummarna för mig, godnatt ♥

Vänta lite nu mrs gangster


HAHAHAHAHAHA tror jag dör. Kolla bilden, kolla mig. Man kan inte fota en svenne med ljusa ögon i motljus. Man kisar = man ser grymt sur ut. Ser ut som att jag typ "Ey mannen, vad gör du? Låt bli ifall du inte vill få stryk". HAHAHAHA kolla Hamdi. Muntra truppen där ja. Bilden är ifrån Aishas sista dag i skolan. Men påtal om att jag ser kaxig ut, jag måste sluta använda såna fula blatteuttryck. Mannen används nu minst 3 gånger om dagen. Mina päron blir stora frågetecken när jag säger "skojar du med livet?" mina vänner höjer på ena ögonbrynet när jag säger att nån sneat på livet. Men det blir väl lätt så när man fått höra sånt i 9 år. Jag höll ut i 8,5 år iallafall. Det måste jag få cred för.

Skåneresan (bussresan?)

Glömde ju berätta om skåneresan vi gjorde i onsdags. Jag glömde min kamera, som tur va gjorde Melina inte det. Så lite blev dokumenterat. (Mel, stäm mig inte nu för jag tar dina bilder. Jag vet att jag har lite dubbelmoral i detta, roterande bil remember? HAHA).


HAHA denna bjuder jag på. Den visar vad vi gjorde mesta tiden. Åkte buss, och åter buss. Men jag höll mig faktiskt vaken och pigg hela biten förutom den sista rundan hem. Då orkade jag ingenting. Jag hade ju kul också tydligen, the camera never lies.



1:a bilden, korna (som inte hade nåt stängsel runt sig. Blev fan skiträdd haha. Läskiga flashbacks från sandpappertungor från barndomen. Så går det när ens pappa vill va lantis.) 2:a bilden, Mel's kusin Ken och Jonas. Ser ni likheten? HAHA. Helt sjukt.


Här passar det att säga att Melinas favoritsvordom är "så ful". Ser ut som att Klara.. guidar mig på nåt sätt. Och vafan är det som är framme vid mitt ben? Ser ut som ett koben ju HAHAHA. Okej, det va inte så kul nej.



Okey, här är lite såna "You had to be there" bilder typ. Vi kom fram (läs: upp) till Ales stenar. Inte varit där sen 3:an. Naw.. så längesen. Känns inte som att mycket förändrats. Bredvid (och över mig på andra bilden) står Jonas. Han har aldrig varit med på bloggen tidigare. Han va med i Tyskland osv. På andra bilden dör jag typ, ramlade (varför gjorde jag det förresten?) ser ut som jag täcker ansiktet som en fjortis. Men jag dör helt enkelt. Saken är den att han inte hjälper mig upp sen utan bara går iväg. Kommer komma ihåg det länge till. Han kan min bloggadress nu, så är du här och snokar så våga inte göra narr av mig sen. Är man med på min blogg är man officiellt... typ... äh borde vara ärad iallafall.

Taio Cruz – Dynamite
Lite soft lördagsmusik. Fast att jag trott att det varit söndag 47434 gånger idag. Helt snurrig carrostyle. Nästa helg har jag s o m m a r l o v fattar niiiiiiiiii. (Jag är hög på socker, förlåt. Loggar ut innan jag skriver mer grejer som jag vill radera senare).


Rensar i bildarkivet






Bilder som jag aldrig la upp ifrån Bo01 grillningen. Bilderna får tala för sig själva. Inga kommentarer till nästsista bilden ;) Nu ska jag tappa upp ett bad och släcka ljuset i badrummet och ha tända ljus.

Chill lördag


All stripped down. Har man bara två minuter på sig innan solariet startar bryr man sig inte så mycket om att vika fint. (Like I ever do anyway...?) Men det är ungefär det jag planerat för dagen änsålänge, att sola alltså. Förutom att äta nåt, ladda kameran min och mobilen. Den har tydligen dött igen.

Fick stressraka mina ben igår innan skolan så stackarna blev helt torra och fula. Och håret är torrt det med av all sol. Så ska ta en dusch och hitta min jävla pincett nångång så man kan fixa till ögonbrynen och göra ansiktsmask och inpackning. Ensam hemma, typ. Syrran sover fortfarande och det kommer hon göra till typ 13 så jag kan göra vad jag vill häruppe really. Talk to ya later babes.

Blogglista

vilken är din största bedrift?
Hmm.... att jag byggt mig själv inifrån så pass. Jag har mycket kvar att lära mig, men att jag byggt upp självkänslan och självförtroendet till den grad att jag kan sortera mellan vad jag vill ta in och låta "skölja av" mig. Vilket jag innerligt hoppas att alla tjejer når fram till så snabbt som möjligt för att slippa massa ångest.
gillar du sushi?
Yes
om du fick välja en person - levande eller död - att äta middag och bada bubbelbad med, vem skulle det vara?
Haha listan kan bli lång. Jonas Bane alt Eric Saade eller Taylor Lautner. Snyggare boys går inte att hitta i världen nej.
vem dödade olof palme?
Jag såklart. Att de inte kommit på det än?
borstar du tänderna upp-ner eller i sidled?
I sidled. Kan man ens göra det upp-ner? Hur då isåfall? Oo
kommer inte på någon mer fråga, men jag hatar att sluta på ett udda nummer så aa nu har jag skrivit 14 eller jo jag kom på en, finns det något band/någon artist som du tycker om men inte vill erkänna att du lyssnar på?
Typ Miley Cyrus
Vad är det värsta du vet?
Töntar till människor som leker alldeles för mycket. Spindlar, att kräkas och... min attityd ibland.
Vilken är din "skäm-låt"?
Can't be tamed - Miley Cyrus
Vem skulle du helst ligga med; salem al fakir eller robert pattinson?
Robert Pattinson, det är inte nån musikalshow direkt. Jag vill kunna sjunga falskt utan att få ångest. ;)
Om du fick kastrera någon, vem skulle det då vara?
Förutom alla våldtäktsmän i världen, flera andra.
Vem älskar du mest, mor eller far?
Älskar båda lika mycket. Sen skiftar det beroende på humöret hur högt på pluslistan de står if you know what I mean. Mamma och jag har ett starkare band för jag kan öppna mig mer för henne, hon har ju gjort samma saker som jag gör/ska göra. Medans pappa är överbeskyddande vilket gör att jag oftare döljer saker för honom. (Inte direkt ljuger, just not telling him. Tehe^^) Pappa och jag är lika envisa båda två, så det blir lätt tjafs. (Båda har lika svårt för att säga förlåt likaså) men han är väldigt ung i sinnet och det är ifrån honom jag fått min humor. Men jag kan från hjärtat säga att jag älskar dem lika mycket. Liksom, utan båda skulle ju inte jag finnas och vara den jag är idag. Men som jag läste i nån horoskopsgrej så gör lejon (jag då) och deras pappor gör lätt så att de inte lägger sig i varanns liv för mycket utan håller det på en basal nivå. Det han behöver veta får han veta, detaljer behövs inte alltid. Haha fan va onödig roman här ja.
Vilken tandkräm använder du?
På morgonen, en som bleker tänderna. På kvällen Pro emajl från sensodyn. (Stavning?) på ordrar av min tandläkare.
Vad uppskattar du mest med dina vänner?
Att de låter mig vara mig själv. Samtidigt som de vet hur jag fungerar och hur de ska hantera mig. (Låter som en psykpatient nu..) men de är inte rädda att ta diskussioner med mig. Samtidigt så kan de säga till mig att jag har fel eller "Carro, det räcker nu" utan att göra mig ett uns irriterad. Vilket är väldigt ovanligt.
Ifall carola bad dig att sjunga duett med henne, vad skulle du då svara?
Visst, när ses vi i min dusch? Vi ska väl inte ha publik?

Lånad lista från
http://qes.blogg.se/ ^^ 

From the top to the basement

Fredagsmusik:
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Lazee – Do It

Skrev nyss ett inlägg men råkade trycka ner det. Värmen gör så med mig, tillbringat nån timme ute på balkongen. Tills jag inte stod ut mer. Kokar verkligen, 30 grader ute. Jag ska ju ut ikväll igen så får nog ta det lite lugnt med the sunshine. Känner bara spontant att bloggen är så ful och jag vill göra nåt nytt med den. Men har ingen inspiration alls. Behöver ta lite snygga balbilder så kommer nog ideerna fram ;)

Ni vet redan anledningen till den kassa uppdateringen. Comenius har åkt hem nu, sa knappt hejdå till nån. Men ja, det är inget jag direkt sörjer. De jag vill ha kontakt med har jag kontakt med och resten... ja. (I know, im a coldblooded baster).


Bilden blev lite för stor där ja. Äsh, orkar inte redigera den. Aisha åkte igår. :( Till turkiet, sa aldrig hejdå på riktigt. Torsdagen var bara så stressig och weird. Men hon är tillbaks om en dryg vecka. Vi har satt ihop en tävling, vem av oss två är brunast om en vecka. HAHA jag är dum som gick med på det egentligen. Liksom jag, är ju generalen för övrigt men har svennepigment med solarium med mig. Medans hon är serb och har riktig sol 24/7. Jaja den kärringen får ha så kul därnere, snart är vår trio samlad igen. ♥

I know

Världens sämsta bloggerska ska gå och lägga sig nu med en skamsen min som inte bloggat ordentligt. CarolineSophie is soon back on track.

Coolstuff.se's taggar!


Coolstuff har nu öppnat ett nytt smart system med taggar. Jag tittade igenom taggarna och föll för taggen smarta saker, där kan man säkert hitta något användbart. Hittade en bug buster som jag defenitivt ska köpa, för att ha nu när sommaren och alla insekter kryper fram. *Ryser*

Ett tips för dig som har en blogg är att gå in på denna sidan. Där kan du som jag få ett sådant paket hemskickat med saker bara genom att tipsa om smarta taggar från Coolstuff. :)

Home again


Haha dock körde jag inte nude som hon på bilden. Men skönt var det iallafall, faktiskt piggare nu. Men helt svettig och rödflammig i ansiktet så jag ska ta en sval dusch lite senare. Var läskigt att vara där själv, helt öde som vanligt. Men mitt i allt började jag höra röster (?) av typ män som snackade. Tror jag, det enda jag hörde var väsningar. Så det var antagligen brus från radion eller nåt. Ska ta det lite lugnt med solningen nu iallafall. Hinner inte bli mycket brunare fram tills balen. Min blogg har förvandlats till värsta kissiebloggen ju. Urk. >.<

Helt freakin slut

(Nej den har ni inte aaaalls hört förr va?) men jag är det. Skittrött. Comeniusdag idag, skåneresa. Bussresa sen 9 imorse. Blir alltid så seg på bussar. Höll ut tills sista biten hem iallafall, försökte sova på bussen men det gick inget vidare. Kan inte somna om det inte är relativt tyst runt mig eller jag är helt död. Massa fnittrande osv. Jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde, vi var i Ystad, åkte till Ales stenar (jobbig backe att gå upp för där ja) sen vidare till kivik. Eller ja, åka förbi. Sen stack vi hem. Kom inte hem förrens för en stund sen. Men jag vill inte somna. Jag skulle ju sola idag, men jag orkar knappt resa mig haha. Skulle säkert somna i solariet. Äh screw it. Laddar mobilen och sen sticker jag. Alltid skönt att varva ner och slappna av i solariet. Vi hörs när jag är hemma igen.

Måste sova


Helt slut efter en hel dag med comenius. Att försöka kommunicera med personer som inte förstår engelska och en lika stor del oengagemang från deras sida gör en trött. Jag måste sova en stund alltså.

Lyssna på denna sålänge ♥ Petter – Längesen

RSS 2.0